Kako doći do sporta na Kodi

Objavljeno: 21. kolovoza 2019

Evo načina na koji možete uživo gledati svoje omiljene sportove na Kodi. Sve što trebate je PureVPN i beIN Sports i dobro ste krenuli.

beIN Sports jedno je od najboljih mjesta za strujanje omiljenih sportova putem interneta. U kombinaciji s pristupačnošću i slobodom koju pruža Kodi, imat ćete savršeno sredstvo za strujanje omiljenih sportova putem interneta. No, kako je službeno spremište na Kodiju prilično ograničeno, beIN Sports nije dostupan za instaliranje Kodi korisnika.

No, nemojte se zavaravati kao i na drugim kanalima poput ESPN-a i NBC-a, postoje neslužbena spremišta i dodaci koji djeluju jednako dobro kao i službeni. Kad se to kaže, možda će vam trebati PureVPN da vas provuče kroz regionalna ograničenja u BEIN Sports.

Skoči na…

Što je sport i što možete nabaviti je dodatak Kodi?

Za one koji žive u Sjedinjenim Državama, beIN Sports nije ništa novo jer je jedan od najpopularnijih streaming servisa u zemlji. Sadrži prijenos uživo za gotovo svaki sportski događaj koji se događa u svijetu. To uključuje Premijer ligu, UEFA Ligu prvaka, NBA i mnoge druge.

Međutim, zbog regionalnih ograničenja i ograničenja, njihove su usluge dostupne samo u SAD-u. A ako je to bilo dovoljno loše, beIN Sports ne sadrži službeni dodatak za Kodi. No, kao što smo već naveli, postoje neslužbene verzije koje vam, u kombinaciji s PureVPN, mogu pomoći da gledate BEIN Sports na Kodi-u bilo gdje u svijetu.

Kako gledati beIN Sports na Kodi

Sada kada znate da postoji način na koji možete gledati i strujati u Sportskom programu Kodi, prijeđimo na to kako mu možete pristupiti. No, prije nego što pristupimo procesu instalacije, morate preuzeti spremište u kojem je dodatak beIN Sports.

Slijedite dolje navedene korake za preuzimanje spremišta Matt Huisman Kodi:

 1. Otvori Kodi
 2. Dođite do “Postavke”
 3. Odaberite Dodaci
 4. Provjerite je li opcija “Nepoznati izvori” postavljena na “omogućeno”
 5. Idite na “Upravitelj datoteka”
 6. Odaberite “Dodaj izvor.”
 7. Odaberite i utipkajte https://k.mjh.nz
 8. Odaberite “OK”
 9. Unesite MJH kao naziv izvora
 10. Ponovno odaberite “OK”
 11. Idite na glavni izbornik, a zatim Dodaci
 12. Odaberite “Moji dodaci”
 13. Odaberite “..” i “Instaliraj iz zip datoteke”.
 14. Odaberite “MJH” s popisa
 15. Odaberite "repository.matthuisman.zip" datoteka.
 16. Spremište će sada započeti instalaciju

Sada kada je spremište instalirano, komplicirani zalogaj više ne uspijeva. Sada možete lako instalirati dodatak beIN Sports iz spremišta i uživo gledati svoje omiljene sportove. Da biste instalirali dodatak, slijedite korake u nastavku:

 1. Otvori Kodi
 2. Idite u Glavni izbornik
 3. Pomaknite se do “Dodaci”, a zatim “Moji dodaci”.
 4. Odaberi “…”
 5. Odaberite “Instaliraj iz spremišta”
 6. Odaberite "MattHuisman.nz Repozitorij"
 7. Na popisima potražite “Video dodatke”, a zatim “beIN Sports Connect”.
 8. Kliknite na “Install” i pričekajte da se postupak završi
 9. Sada imate pristup BEIN sportu na Kodi.

Zašto vam treba VPN za sport u Kodi-ju

Postoji nekoliko razloga zbog kojih će trebati VPN ako žele pristupiti i gledati BEIN Sports na Kodi-ju. Prvo, beIN Sports dostupan je u nekoliko odabranih zemalja poput Sjedinjenih Država i Kanade. Dakle, kako biste dobili pristup za sport u drugim zemljama, trebat će vam pomoć VPN-a. Samo putem VPN-a moći ćete se pretplatiti na njegovu streaming uslugu.

Drugo, ovdje spomenuti dodatak beIN Sports Kodi dostupan je u zemljama APAC-a, među kojima su neke druge Australija, Novi Zeland i Indonezija. Dakle, za korištenje dodatka ponovno će vam trebati pomoć VPN-a. Dakle, sve u svemu, za gledanje Sport u Kodi trebat će vam VPN. Nema drugog načina.

Da biste preuzeli i instalirali PureVPN na Kodi, slijedite ovih nekoliko jednostavnih koraka u nastavku:

 1. Preuzmite i instalirajte Kodi repozitorij PureVPN-a
 2. Otvori Kodi
 3. Dođite do stranice Dodaci
 4. Kliknite ikonu otvorenog okvira na vrhu
 5. Instalirajte preuzetu zip datoteku
 6. Ugradite spremište
 7. Idite na Dodaci, a zatim Programi dodataka
 8. Pokrenite PureVPN
 9. Pomaknite se na Postavke
 10. Dodajte u svoje podatke o računu
 11. Postavite VPN da se automatski povezuje pri svakom pokretanju
 12. Kliknite U redu

Završne riječi

Dakle, na kraju, ako želite gledati svoje omiljene sportove uživo i online putem beIN Sports na Kodi, tada će vam trebati PureVPN. No, nemojte to smatrati dodatnom zaprekom, već prerušenim blagoslovom, jer vam ne samo što omogućuje pristup usluzi BEIN Sports i njenom dodatku na Kodi, već štiti i vaš identitet od tisuća prijetnji na mreži. Na neki način, to je win-win, ako koristite PureVPN uz beIN Sports na Kodi-u.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me