Kako dobiti VPN

10. travnja 2020. godine

Na raspolaganju su vam tri opcije kako doći do VPN-a
1. Besplatni VPN-ovi
2. Plaćeni VPN-ovi
3. Samostojeće VPN-ove
Čitajte dalje kako biste saznali koji je najprikladniji za vas.

Kako dobiti VPN

Vjerojatno ste svjesni virtualnih privatnih mreža (VPN-a) i kako mogu poboljšati vašu sigurnost i privatnost dok pregledavate Internet.

Ono što vas može zbuniti je kako možete dobiti svoje ruke na jednom. Međutim, ne brinite – kao što smo vas pokrili!

U nastavku ćete saznati o osnovama VPN-a kao i o različitim opcijama koje su dostupne o tome kako dobiti VPN i pokrenuti se na svom uređaju. Započnimo:

Što je VPN i zašto vam treba?

Ukratko, VPN je alat koji dodatnim slojem zaštite vašim mrežnim aktivnostima prikriva vašu IP adresu i osigurava sav vaš promet.

Mogućnosti šifriranja i IP maskiranja VPN-ova omogućuju korisnicima da rade različite stvari, uključujući, ali nisu ograničene na:

Sigurnost na javnom Wi-Fi-ju

Javni Wi-Fi danas je gotovo posvuda, od knjižnica i kafića do zračnih luka i trgovačkih centara. Ali jeste li znali da su te mreže suštinski nesigurne? Budući da im nedostaje odgovarajuće sigurnosti, hakeri u blizini mogu uhvatiti nezaštićeni promet i ukrasti vaše podatke. Kada koristite VPN, svi vaši podaci prolaze kroz šifrirani tunel – zbog čega je nemoguće presresti.

Privatno pregledavanje

Sve što radite na mreži nadgledaju zainteresirane treće strane, poput davatelja internetskih usluga (ISP) i oglašivača. Ako ne želite da itko zna što radite na Internetu, VPN je najbolja ponuda. To će prikriti vaš stvarni identitet i lokaciju kako se vaše aktivnosti pregledavanja ne mogu povezati s vama.

Pristup internetu slobodan

Jesu li određene web stranice i usluge cenzurirane u vašoj zemlji? Ne možete strujati željeni sadržaj zbog geo-ograničenja? VPN je sjajan način korištenja Interneta bez ograničenja! S globalnom mrežom poslužitelja na raspolaganju možete virtualnu lokaciju promijeniti u bilo koju zemlju i lako pristupiti svemu što želite.

Kako dobiti VPN?

Vratimo se sada na pitanje: “Kako dobiti VPN?” Na raspolaganju su vam tri glavne opcije. Iako su dva relativno jednostavna, druga je složena i pogodna za one koji pomalo štede tehnologiju:

1. Samostojeće VPN-ove

Postavljanje vlastite VPN-a kod kuće ili u uredu naj tehnički je zahtjevna opcija. Međutim, ako imate neki tehnički know-how ispod pojasa i ako želite slijediti upute za upotrebu, najvjerojatnije ga možete povući.

samostalno domaćin vpn

Uvijek vam neće uštedjeti puno novca, ali omogućuje vam određenu kontrolu nad određenim dijelovima VPN postavki. Ali također morate uzeti u obzir da ako neispravno napravite VPN poslužitelj, mogli biste izložiti više svojih podataka.

Ne samo to, nego i nećete moći postići prednosti VPN-a, primjerice zaobilazeći cenzuru, na primjer. Iz tih razloga VPN trebate graditi samo ako imate alate i set vještina za to.

prozodija

Odgovorni ste za VPN postupak i svoje podatke
Pristupačno rješenje za udaljeni pristup za male tvrtke

kontra

Nemogućnost otključavanja sadržaja iz cijelog svijeta
Nema zajedničkih IP adresa
Više gnjavaže prilikom konfiguriranja VPN-a na novim uređajima

2. Besplatni VPN-ovi

Na tržištu postoji mnoštvo besplatnih VPN usluga, a ljudi ih često namamljuju razmišljajući: „Zašto platiti VPN kada možete besplatno koristiti jedan?“ Pa, besplatni VPN-ovi ne mogu koštati novac – ali svejedno morate platiti u vidu svoje privatnosti i sigurnosti.

besplatni vpn

Za pokretanje VPN-a potrebna su značajna ulaganja i taj novac dolazi od prikazivanja oglasa, krađe opsega ili prodaje podataka. Također morate uzeti u obzir ograničenja koja dolaze s njihovom uporabom – nedostatak neophodnih značajki, pregršt lokacija poslužitelja i slaba enkripcija itd..

Zapravo, za neke je čak utvrđeno da su zaraženi zlonamjernim softverom! Korištenje besplatnog VPN-a u redu je ako tražite pristup blokiranim web lokacijama. Međutim, od ovih se usluga trebate držati čistog svega drugog.

prozodija

Besplatno za korištenje

kontra

Zapisivanje i prodaja podataka
Previše oglasa
Poslužitelji trećih strana
Loša brzina i sigurnost
Skloni su DNS-u, WebRTC-u i drugim propustima

3. Plaćeni VPN-ovi

Ako želite uživati ​​u svim prednostima koje VPN donosi na stol, bolje je pridržavati se potpuno plaćenih VPN usluga. Doista, to će vas koštati nekoliko dolara svaki mjesec, ali barem ćete dobiti ono što plaćate!

Opcije s najboljim ocjenama dokazale su pravila bez dnevnika, što znači da vaše mrežne aktivnosti ostaju privatne kakve trebaju biti. Za zaštitu vaših osobnih podataka od znatiželjnih očiju koristi se 256-bitna enkripcija AES-a, a korisnička je podrška dostupna svakodnevno..

Plaćen vpn

Bitne značajke poput prekidača za uklanjanje, podijeljeno tuneliranje, kao i DNS i WebRTC zaštita od curenja podižu vašu internetsku zaštitu na novu razinu. Većina premium VPN-a čak je sposobna raditi u Kini i otključavati streaming servise poput Netflixa.

Nema ograničenja upotrebe propusnosti, tisuće lokacija poslužitelja širom svijeta, aplikacije koje se lako koriste za sve glavne platforme i namjenski poslužitelji za strujanje i razmjenu datoteka. Također imate garanciju povrata novca u slučaju da niste zadovoljni uslugom.

prozodija

Dnevnici se ne čuvaju
Iskustvo bez oglasa
Poslužitelji u vlastitom vlasništvu
Izvrsne brzine i sigurnost
Propuštanje
Korisnička podrška

kontra

Nisu svi stvoreni jednako

Zamotavanje stvari

Ako ruta „Uradi sam“ („uradi sam“) nije za vas, a besplatni VPN neće dovršiti posao, tada biste trebali provjeriti plaćenu VPN uslugu kao što je PureVPN.

Ne samo da je postavljanje i korištenje naše usluge jednostavno na bilo kojem uređaju, već imamo i sve značajke koje su vam potrebne za poboljšanu internetsku sigurnost, privatnost i slobodu.

Isprobajte našu VPN uslugu bez rizika već danas i uvjerite se sami!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me