Kako doći do
Singapurska IP adresa

IP adresu možete dobiti iz Singapur VPN. Evo kako:

  • Odaberite željeni PureVPN plan
  • Odaberite način plaćanja
  • Kliknite dodatke
  • Dodajte namjenski IP
  • Odaberite SG Dedicated IP
  • Pretplatite se i uživajte

kako dobiti IP adresu Singapur

Tako je lako dobiti Singapurski IP!

Iskoristite IP sa namjenom PureVPN u Singapuru u 3 jednostavna koraka:

img

Registracija za PureVPN

To je brzo i bez problema.

img

Preuzmite i instalirajte PureVPN.

Podržava stotine uređaja.

img

Postavljanje namjenski IP

Unesite naziv SG domaćina i uživajte!

Preuzmite PureVPN

Na svom omiljenom uređaju!

Windows Mac kome treba Singapur posvećena IP adresa

Slično tome, neki mrežni bankarski sustavi u Singapuru možda vam ne dozvoljavaju pristup računima, a kamoli obavljanje transakcija izvan zemlje.

Zaobiđite crne liste

Popisi crnih IP adresa uobičajena su pojava na Internetu. Obično se događa kada se utvrdi da je IP uključen u neetičke prakse poput spam-a itd. Možda niste uključeni u neželjenu poštu, ali zajednički IP koji koristite možda je zloupotrijebio bilo tko drugi na mreži. Zaobiđite ovaj problem u trenu i posvećenom IP-u.

Prevladavanje problema s kapitulama

Autentifikacija Captcha možda nije neugodna ako se događa jednom dnevno ili tjedno, ali ne ako se događa često. To se događa samo kada postoji previše aktivnosti s istim IP-om. Statička ili osobna IP adresa omogućuje korisnicima da brzo prođu Captcha provjeru autentičnosti.

Dohvati IP koji se ne mijenja

Neke internetske usluge ili platforme zahtijevaju od korisnika da pristupe sistemu koristeći istu IP adresu svaki put kada se prijave. Ako koristite IP adresu koja se mijenja svaki put kada uključite svoj sustav, možda nećete moći pristupiti takvim uslugama. Međutim, statička IP adresa može vam pomoći da riješite ovaj problem bez ikakvih komplikacija.

Uživajte u boljoj internetskoj sigurnosti

Namjenski IP osigurava bolju internetsku sigurnost jer možete dodati bijelu IP adresu i povezati je s bilo kojim vašim osjetljivim računima, poput mrežnih bankarskih sustava. Omogućit će vam ekskluzivan pristup vašem bankovnom računu na mreži i na taj način vam pomoći da napravite sigurne transakcije na mreži.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me