Kafići s WiFi-om u blizini mene

Mnoge ugledne kafiće poput Starbucksa počele su dijeliti kafić besplatnim WiFi-jem kako bi zadržale svoje kupce na duža razdoblja jer je dokazano da potakne prodaju. Izlazak u vaš omiljeni kafić s WiFi-om ima ugodne mogućnosti.

Naš se svakodnevni život vrti oko korištenja brze internetske veze za napredak u našem svakodnevnom životu. Bilo da želite kupiti internetsku kupnju, komunicirati na društvenim mrežama ili ostati u kontaktu sa svjetskim poslovima, potreban vam je 24/7 pristup internetu putem interneta.

Zbog potrebe da u svakom trenutku imamo internetsku vezu, restorani, kafići, obližnji parkovi, Wi-Fi žarišne točke raštrkane su po cijelim gradovima.

Slično tome, mnoge ugledne kafiće poput Starbucksa počele su dijeliti kafić besplatnim WiFi-om kako bi zadržale svoje kupce na duža razdoblja jer je to pokazalo da povećava prodaju. Izlazak u vaš omiljeni kafić s WiFi-om ima ugodne mogućnosti.

Primjerice, mnogi radni kafići nude popuste ili ponekad čak i besplatnu kavu samo prijavom u svoju mrežu. Tako ovo pruža neku motivaciju ljudima koji mogu posjetiti radne kafiće kako bi proveli svoje sastanke, pa čak i svoju omiljenu toplu kavu koja ih čeka za stolom. Dakle, studenti koji traže kafić u kojem se školuju ili se samo upućuju u vaš omiljeni kafić kasne noći mogu nastaviti čitati ovaj vodič koji će vam dati smjernice za mjesta koja nude WiFi.

Kafići s WiFi-om u blizini mene

Starbucks

Vjerojatno znate rastuću popularnost Dunkin krafni širom svijeta, posebno u Sjedinjenim Državama. No možda nemate pojma da Dunkin krafne nude besplatnu WiFi vezu za sve na svojim tisućama prodajnih mjesta širom svijeta.

Još uvijek jedan od najvećih giganta za kavu, Starbucks se nedavno udružio s Googleom kako bi integrirao svoj besplatni WiFi s neograničenim pristupom svojim kupcima i izgledima. Kafići s WiFi-om u vašoj blizini ono je što želi svaki pojedinac koji može samo uživati ​​u svojoj kavi i imati pristup internetu u svakom trenutku.

Starbucks prodajna mjesta ima širom svijeta, tako da ljudi koji se pitaju kako pronaći kafiće Starbucks s WiFi-om u blizini mene ne bi trebali brinuti zbog široke dostupnosti. U nastavku su navedene neke od popularnijih zemalja u kojima ćete pronaći Starbucks:

 • Ujedinjene države
 • Južna Korea
 • Meksiko
 • Ujedinjeno Kraljevstvo

Dunkin krafne

Dunkin krafne nisu samo poznate po svojoj hrani i krasnim unosnim krafnama, već i prehrambenom lancu koji nudi izvrsno okruženje za učenje i rad. Studenti mogu u potpunosti iskoristiti ovu situaciju uputivši se u jedan od Dunkin prodavaonica krafni i proučiti ispite, te uživati ​​u njihovim ukusnim jelima. Te su kavane otvorene kasno u noć pa ne oklijevajte uhvatiti zalogaj. Ispod su navedeni neki od najpopularnijih gradova u Sjedinjenim Državama u kojima možete pronaći trgovinu Dunkin.

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Joe i sok

Joe i Juice u Velikoj Britaniji, London nudi besplatan WiFi kao i odličnu kavu. Dakle, dok se šetate Londonom i svratite u Joe i Juice uz nekoliko smoothieja i besplatnu WiFi uslugu, kompletan je paket za većinu ljudi. Osnovani 2002. godine, Joe i kavanska kompanija Juice mnogi su proglašeni favoritom i spadaju na treće mjesto po najbržoj WiFi vezi prema našim testovima.

 • New York
 • Massachusetts
 • Florida
 • New Jersey

Tim Horton

Tim Horton je četvrti na redu po pitanju pružanja najbolje WiFi usluge. Smješten u Kanadi, možete se u miru povezati s tihim kafićima WiFi žarišne točke i uživati ​​u svom ukusnom espressu. Pomoću prijenosnog računala ili pametnog telefona možete birati između dvije njegove usluge: WiFi basic i WiFi plus. Usluga WiFi plus nudi vezu s uređajem i pruža svojim gostima neograničen pristup internetu velikom brzinom.

Zrno kave i list čaja

Tko ne bi želio gutljaj one kremaste kave “Dulce de leche”? Pa, ne samo razmislite i ukusna poslastica u jednoj od trgovina kavnih zrna i čajnih listova. Ono što više nudi je brza internetska veza s vašim mobilnim uređajem, uz veliku potražnju za WiFi pristupom u njihovim trgovinama. WiFi usluga je besplatna i nudi uslugu jednostavnog povezivanja kako bi se pružila najbolja moguća internetska veza.

Pronalaženje javnog WiFi

Ovisno o tome gdje se nalazite i pokušavate naći Internet bez davatelja internetskih usluga, na primjer, u kafićima, restoranima, knjižnicama, parkovima i mnogim drugim mjestima možda ćete moći pronaći javni WiFi u vašoj blizini. Međutim, javne mreže mogu vas učiniti ranjivim na cyber prijetnje. Slijedite ove korake da biste ostali sigurni kada koristite javni WiFi na vrućim mjestima poput kafića u blizini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me