Gledajte SonyLIV izvan Indije

Objavljeno: 02. rujna 2019

Trebate pristupiti SonyLIV-u izvan Indije? Zatim koristite VPN na svojim uređajima za streaming. Nabavite PureVPN za samo 0,99 USD i otkrijte sve na SonyLIV-u bez ikakvih komplikacija. Počnite gledati SonyLIV odasvud i spriječiti dosadu zaključavanja.

img

Priznajmo da je život zaista dosadan ako nemate vremena za prolazak da biste bili zaposleni. Možda ste imali težak dan i htjeli ste se malo opustiti u udobnosti svoje sobe, ali ni vi ne želite spavati. Što radiš? Možete uključiti svoj omiljeni streaming kanal i provesti svoje vrijeme gledajući nevjerojatne sadržaje.

Ako ste ljubitelj indijske televizije ili želite svoje omiljene sportske utakmice prenositi uživo putem interneta, to lako možete učiniti povezivanjem sa SonyLIV-om!

Ako tražite bilo koju vrstu sporta, bilo da je kriket, nogomet, tenis, hrvanje ili nešto drugo, SonyLIV će vas držati pod nadzorom.

A najbolja stvar kod SonyLIV-a je što je on potpuno besplatan! Ne morate platiti ni jedan denar ni stvoriti račun na kanalu da biste uživo gledali uslugu. Sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu, kliknuti ono što želite gledati i to je to!

Skoči na…

Ali možete li SonyLIVu uživo pristupiti s bilo kojeg mjesta?

Možete li pristupiti SonyLIV-u s bilo kojeg mjesta ovisi o vašoj lokaciji. Usluga je dostupna samo u Južnoj Aziji, a negdje drugdje je ograničena.

Ako živite u inozemstvu, velike su šanse da nećete moći pristupiti usluzi. Umjesto toga, na zaslonu će se prikazati sljedeća poruka o pogrešci.

Gledajte Sonyliv izvan Indije

Ali na sreću, postoji način za pristup SonyLIV-u izvan Indije. Slijedite donji vodič da biste saznali više!

Kako gledati SonyLIV izvan Indije?

Milijuni Indijaca žive izvan svoje rodne zemlje iz različitih razloga. Neki su se zbog prilika za karijeru preselili u inozemstvo. Ostali putuju u inozemstvo na godišnji odmor. Letite u inozemstvo na poslovno putovanje je također uobičajeno ako ste iz Indije.

U svim tim scenarijima SonyLIV-u vjerojatno nećete moći pristupiti iz inozemstva. Iako ste Indijanac koji putuje ili živi u inozemstvu s razlogom, nećete moći pristupiti usluzi na mreži.

Kao što je spomenuto gore, možda ćete imati ograničen pristup SonyLIV-u ako živite izvan Južne Azije. Prirodno je osjećati se razočarano u takvom scenariju, ali nema potrebe za brigom, jer lako možete pristupati svojim omiljenim kanalima s bilo kojeg mjesta ako imate VPN.

Ako vam se prikazuje poruka o pogrešci koja je prikazana gore, možete je lako promijeniti u drugi zaslon koji vas pozdravlja u neverovatnoj usluzi SonyLIV.

Bilo da živite u SAD-u, Velikoj Britaniji, UAE, Australiji ili Kanadi, možete nastaviti uživati ​​u nevjerojatnom streaming sadržaju koji dolazi uz SonyLIV!

Za gledanje SonyLIV-a s bilo kojeg mjesta, samo slijedite dolje navedene korake:

  • Nabavite PureVPN
  • Preuzmite aplikaciju PureVPN na bilo koji uređaj
  • Dodirnite način strujanja i idite na karticu “Popularne web stranice”
  • Dodirnite SonyLIV
  • Uživajte u strujanju!

Izazov mrežnih ograničenja

Internetski svijet je godinama bio suočen sa svim vrstama ograničenja. Uobičajeno je pronaći web mjesta koja su cenzurirana u vašoj zemlji. Kineski vatrozid je veliki primjer koliko grozne cenzure mogu biti.

A ako vam internetska cenzura već nije bila dovoljno neugodna, kanali za strujanje također su počeli slijediti sličan obrazac. Nije to njihova krivnja. Izrađeni su da ograničavaju njihov sadržaj u drugim zemljama filmskim studijima.

Bilo koja tvrtka htjela bi iz svog sadržaja izvući najviše novca. Jednostavan način da se to postigne je davanje zasebnih licenci različitim streaming servisima. To su obično geo-licence koje usluzi streaminga omogućuju samo strujanje sadržaja samo u nekim regijama. Da bi ispunili ove licence, usluge strujanja moraju ograničiti pristup njihovom sadržaju izvan svojih zemalja.

Zbog toga je većina streaming kanala, koji uključuju SonyLIV, HBO Now, Amazon Prime i više, ograničena u većini zemalja širom svijeta..

Kako VPN pomaže?

VPN ili virtualna privatna mreža nevjerojatan je alat koji vam omogućava da iskoristite maksimum na internetu. U osnovi, VPN omogućava vam da promijenite svoju IP adresu sa svoje lokacije u bilo koju drugu po vašem izboru. To vam pomaže u mnogim slučajevima, posebno ako želite pristupiti ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta. Kad se povežete s VPN-om, dana vam je mogućnost povezivanja s bilo kojim od dostupnih VPN poslužitelja. Kad se povežete, vaša se IP adresa automatski mijenja iz uređaja vašeg u VPN poslužitelj. Sada, ovisno o lokaciji poslužitelja na koji ste povezani, moći ćete pristupiti mnoštvu web lokacija i kanala koji nisu dostupni na vašoj lokaciji.

Većina web lokacija ondje ovisi o vašoj IP adresi da biste pratili vašu IP lokaciju. Svaka lokacija ima drugačiju IP adresu, a web stranica koristi to u svoju korist kada pokušava utvrditi gdje posjetitelji žive. Ova metoda se zatim koristi za ograničavanje pristupa neželjenim korisnicima.

Međutim, ovaj problem možete zaobići kada se povežete s dobrim servisom za strujanje. Kada promijenite svoju IP adresu, možete prevariti web mjesto ili kanal tako da razmišljate da živite negdje drugdje i da vam omogućava pristup tom određenom kanalu.

To je razlog zašto s pristupom VPN-u možete lako pristupiti SonyLIV-u, Hotstaru, Huluu i drugim takvim kanalima.

Sadržaj dostupan na SonyLIV-u?

Na SonyLIV-u možete strujati sadržaj na bilo kojem uređaju koji želite. Možete strujati sav sadržaj koji uživo dolazi na Sony TV, SAB TV, Sony MIX, Sony Max, Sony MAX 2, SET PIX, AXN i Animax.

Ne samo da možete strujati svoje omiljene bollywoodske filmove i sadržaje, već možete gledati i svoje omiljene engleske TV emisije i filmove. Osim toga, na usluzi SonyLIV možete strujati Animax HD, Sony BBC Earth, Food Food i drugo.

Također, omiljene sportske utakmice možete uživo prenositi uživo na SonyLIV. Možete prenositi UEFA Ligu prvaka, kao i utakmice kriketa i još mnogo toga uživo na SonyLIV-u.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me