Gledajte iQiyi izvan Kine i Tajvana s VPN-om

Isprobajte PureVPN sa samo 0,99 i uživajte u svim zapadnim i istočnim TV emisijama i filmovima na iQiyi izvan Kine, kao i Tajvana.

Nabavite PureVPN 31-dnevno jamstvo povrata novca

Prenesite sav lokalni i globalni sadržaj na iQiyi izvan Kine i Tajvana

Prenesite sav lokalni i globalni sadržaj na iQiyi izvan Kine i Tajvana u nekoliko jednostavnih koraka:

iQiyi s purevpn

preuzimanje datoteka

I instalirajte PureVPN

iQiyi vpn poslužitelj

Spojiti

Na naš kineski VPN poslužitelj

nabavite iQiyi

Sve skupa

Pristupite iQiyi s bilo kojeg mjesta

Trebate li VPN za stream iQiyi?

Poznati i kao Kineski Netflix, iQiyi nudi jednu od najbogatijih knjižnica na Internetu. Međutim, dostupan je samo u Kini i Tajvanu, što znači da nakon što izađete iz kineskih granica ne možete pristupiti iQiyi sadržaju s bilo kojeg mjesta.

HBO VPN

Zašto biste trebali gledati iQiyi izvan Kine i Tajvana uz PureVPN?

Mogućnosti korištenja PureVPN-a za iQiyi su mnoge. Evo sljedećih najboljih prednosti u kojima možete uživati ​​s našim VPN-om:

  • Putujući

  • Pristupačnost

  • Ubrzati

  • uređaji

  • Multi-Prijave

Kina ima jedno od najvećih stanovnika na svijetu. Isto tako, njegova se iseljenička područja šire na svim kontinentima, uključujući Europu, Ameriku, Afriku, Aziju, Australiju i još mnogo toga.

Što se tiče života, Kinezi uživaju u inozemstvu. Međutim, kada je u pitanju pristup mrežnom sadržaju iz njihove zemlje, stvari postaju pomalo nepoželjne. Baš kao što ne možete pristupiti nekim dijelovima interneta kada ste u Kini zbog Velikog vatrozida, tako ni vama ne može pristupiti neki kineski sadržaj kad ste izvan regije. Čak ni premium pretplata na iQiyi neće vam donijeti dobro ako živite u inozemstvu.

PureVPN ima poslužitelje u različitim regijama, uključujući Kinu. Štoviše, imamo stotine IP-ova na svakom poslužitelju, što znači da možete dobiti kinesku IP adresu sa samo nekoliko klikova. Nakon što ste povezani s kineskim VPN serverom, možete pristupiti iQiyi izvan Kine i Tajvana s bilo kojeg kontinenta.

iQiyi nije jedina kineska streaming usluga koja je presudila srcima mnogih netigenaca širom zemlje i šire. U stvari, postoje i mnoga druga poznata imena koja uživaju milijuni korisnika mjesečno, poput Baidu Video, Youku, QQVideo i PPTV, da navedemo samo nekoliko.

Slično kao iQiyi, sve su te usluge ograničene samo na ljude koji žive u Kini. To znači da ćete izgubiti privilegiju pristupa tim uslugama čim uđete u tlo.

PureVPN je vaš vitez u blistavom oklopu jer vam može pomoći da pristupite svim takvim kanalima s nekoliko klikova. Spajanjem na lokaciju poslužitelja po vašem izboru i dobivanjem željenog IP-a možete pristupiti ne samo kineskim streaming kanalima i uslugama iz inozemstva, već i obrnuto..

Širina pojasa često je problem koji stoji iza sporog ili međusobno gužvenog strujanja. Zapravo nećete moći postići dobru brzinu preuzimanja ako se suočite sa problemima sa širinom pojasa.

Ponekad je mala brzina uzrok ograničene propusnosti koju je otvorio vaš ISP. Za to morate pitati svog davatelja internetskih usluga za bolje brzine što je moguće s nadograđenom pretplatom. Ako to nije ograničena propusnost, možda ćete se suočiti s poteškoćama s davanjem internetskih usluga ISP-a.

Utvrđivanje brzine prilično je stara praksa među davateljima internetskih usluga i oni to rade kako bi ograničili neke korisnike koji su pametni streameri. PureVPN vam može pomoći da brzo riješite taj problem.

Ne biste trebali omogućiti bilo koju značajku ili dodavati nikakve izmijene da biste nadvladali prigušivanje. Jednostavno, pokrenite PureVPN i pristupite svojoj omiljenoj usluzi da bi se strujao bez ikakvog međuspremnika.

Streaming se najbolje uživa na mobilnim uređajima. Uostalom, kako biste nagovarali da struji sadržaj na iQiyi dok putujete u podzemnoj željeznici? Naravno, otvorili biste svoj pametni telefon ili tablet i započeli s streamingom kineskog sadržaja u pokretu.

Za pristup iQiyi na svom uređaju izvan Kine, na vašem uređaju morate imati instaliranu VPN. No, ne podržava svaki VPN svaki Windows, iOS, Mac ili Android uređaj.

Jedan od najboljih aspekata PureVPN-a jest taj što se VPN može instalirati na mnoge uređaje. Možete pokrenuti PureVPN na Android TV, Linuxu, iOS-u, Windows-u, konzolama, pa čak i usmjerivaču. Nadalje, lako smo slijediti vodiče koji vam mogu pomoći da postavite VPN za nekoliko minuta.

Osim korištenja PureVPN na željenom uređaju za gledanje iQiyi izvan Kine, možda ćete htjeti koristiti i VPN na drugim povezanim uređajima. Razloga bi moglo biti mnogo. Na primjer, želite osigurati svaki uređaj u vašem domu. Možda želite dodati praktičnost u svoj život održavanjem PureVPN-a na svakom uređaju koji redovito koristite.

Ili možda želite osigurati uređaj svog braće i roditelja kako bi i oni mogli uživati ​​u sigurnom surfanju ili lakoj dostupnosti sadržaja s bilo kojeg mjesta.

Kad imate PureVPN, ne morate kupiti više računa da biste istovremeno upotrebljavali VPN na različitim uređajima. Možete koristiti iste vjerodajnice na do 5 uređaja i, na taj način, koristiti VPN na svakom uređaju istovremeno.

Zašto je plaćeni VPN bolji od proxyja i besplatnih VPN usluga?

Znajte koliko je razlika VPN proxy besplatni VPN
Šifriranje podatakaDaNeDa
Kompatibilnost s više uređajaDaNeNe
HD & Pristupačnost 4K strujeDaNeNe
ISP prevencija protupitanjaDaNeNe
DNS & IPv6 Zaštita od propuštanjaDaNeNe
Namjenski poslužiteljiDaNeNe

PureVPN recenzije kupaca

TrustPilot

Često postavljana pitanja

Možda imate pitanja koja vas muče u vezi s pristupom iQiyi itd. Pročitajte i dobit ćete odgovore na sva svoja pitanja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me