Gledajte Disney Plus u Meksiku

Objavljeno: 09. ožujka 2020. godine

Iako Disney Plus još uvijek nije dostupan u mnogim zemljama, možete koristiti VPN da biste mu pristupili bilo gdje. Upotrijebite PureVPN da biste gledali Disney Plus u Meksiku i riješili se stresa. PureVPN vam pomaže uštedjeti novac nudeći 7-dnevno probno razdoblje po samo 0,99 USD.

2019. godina bila je izvrsna godina iz više razloga, a značajan razlog bio je pokretanje najočekivanije, Disney + streaming usluge. Međutim, nisu mnogi zadovoljni jednom odlukom koju je služba donijela, tj. Da lansira svoje usluge u nekoliko regija odjednom..

Kada će Disney Plus pokrenuti u Meksiku?

Posljednji klinac u gradu debitovao je 12. studenog 2019. Usluga je prva otvorila svoja vrata za nekoliko odabranih zemalja, uključujući Nizozemsku, Sjedinjene Države i Kanadu. Kasnije je raširila krila i obuhvatila regije poput Australije, Portorika i Novog Zelanda. Zasad su službenici Disney + otkrili širenje usluge na samo europske i latinoameričke regije do 2020. Nažalost, nema vijesti o pokretanju usluge u sjevernoameričkoj regiji ili, konkretno, Meksiku. Ali nema razloga za izgubiti srce kad imate rješenje za ovaj problem.

Kako gledati Disney Plus u Meksiku?

Disney Plus i druge slične usluge streaminga prate IP adresu korisnika kako bi pratili njegovu lokaciju. Tako, na primjer, ako pokušavate pristupiti usluzi preko meksičkog IP-a, Disney + odmah bi označio IP i ograničio vam pristup usluzi. Isto tako, DNS filtriranje je još jedan mehanizam blokiranja koji usluga može koristiti za praćenje i ograničavanje pristupa određenim web uslugama. Da biste lakše riješili problem, ono što samo trebate učiniti jest prevariti svoj IP i, prema tome, vašu stvarnu lokaciju. Iskrivljavanje lokacije nije ništa posebno ako koristite VPN uslugu poput PureVPN. Evo kako:

  • Pretplatite se na željeni PureVPN plan
  • Preuzmite i instalirajte aplikaciju ili proširenje za preglednik
  • Pokrenite aplikaciju ili proširenje pomoću vjerodajnica
  • Idite na popise zemalja i povežite se s američkim poslužiteljem
  • Nakon uspostavljanja veze posjetite Disney + uslugu
  • Uživati Disney Plus u Meksiku odmah!

Disney +: kako se pretplatiti sada?

Budući da je Disney + dostupan samo nekoliko odabranih regija, usluga se ne usredotočuje mnogo na širenje mogućnosti plaćanja. Stoga su trenutno dostupne opcije plaćanja danas PayPal ili tradicionalne kreditne kartice iz zemlje u kojoj je usluga dostupna za pristup. Međutim, ako želite pristupiti usluzi iz Meksika, možete potražiti druge mogućnosti plaćanja. Na primjer, možete se pretplatiti na uslugu putem iTunes poklon kartice. Ili ako ste korisnik Androida, možete potražiti opciju Google poklon kartice.

U stvari, opcija darovne kartice najbolja je čak i za one korisnike koji imaju pristup Disney + uplati i žele da i njihovi prijatelji i obitelj imaju pristup takvoj nevjerojatnoj usluzi. A tko zna, usluga strujanja može predstaviti vlastitu poklon karticu.

Što je na Disneyu+?

Disney Plus pakira jednu od najboljih knjižnica sadržaja na internetu. Činjenica da je usluga strujanja na svoj inventar dodala brod markiranih brodova Marvel, uslugu čini nevjerojatnijom. Možda je njegova biblioteka sadržaja koja je u nekoliko mjeseci privukla preko 20 milijuna korisnika.

U svakom slučaju, postoji mnoštvo TV emisija kao i filmova na Disneyu + koji dolaze iz produkcijskih kuća Marvel, Star Wars, Pixar i drugih. Među najbolje ocijenjenim emisijama na Disneyu + je Mandalorija koja prati epsku priču o Ratovima zvijezda. Uskoro će zabavnije emisije pronaći svoj put do rastuće knjižnice Disney Plus

Završne riječi

Da biste se uključili u neograničenu količinu zabavnog sadržaja, trebat će vam besprijekoran pristup usluzi Dsiney + u Meksiku. A da biste to učinili, trebat će vam Disney + VPN koji nudi jednostavnu dostupnost i stalno najveće brzine. Jedini VPN koji označava sve kutije je PureVPN.

Poslužitelje imamo ne samo u SAD-u i Kanadi, već iu 140 drugih zemalja. Kao rezultat toga, možete podvaliti svoj IP u bilo koju zemlju koju želite i pristupiti uslugama koje su tamo dostupne. Nadalje, naša vrhunska enkripcija zaštitila bi vaše internetske podatke zaštićenim od cyber prijetnji. Dakle, ne čekajte više i provjerite VPN za pristup Disney Plusu iz Meksika.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me