Gdje mogu pronaći besplatni Wi-Fi u Los Angelesu?

Los Angeles, Kalifornija, je prekrasan grad s mnogim očaravajućim i mirnim mjestima. Grad je također bogat tehnologijom i besplatnim Wi-Fi žarišnim mjestima. Međutim, ako mislite da svaki kutak posjeduje besplatnu Wi-Fi žarišnu točku, onda biste pogriješili u svojoj pretpostavci. Uzevši to u obzir kako bismo vam olakšali stvari, napravili smo ovaj vodič o tome kako i gdje u Los Angelesu možete pronaći besplatni Wi-Fi. Uz to ćete također naučiti kako možete sigurno provoditi svoj rad na tim otvorenim mrežama, a da ne privučete pažnju cyber goona.

img

Skoči na…

Javnom se Wi-Fi žarištima ne smije vjerovati. Ovo su otvorene mreže na kojima se može pridružiti svatko, uključujući hakere i snajperiste. Kao rezultat, riskirani nisu samo vaši profili na društvenim mrežama ili adrese e-pošte, već i podaci o vašem bankovnom računu i ostale osjetljive informacije.

Stalni rizici javne Wi-Fi mreže

Da biste se borili s neprijateljem, prvo morate naučiti više o neprijatelju i njegovim taktikama. Shvaćajući više o neprijatelju, moći ćete se zaštititi i poduzeti učinkovite protumjere. U našem slučaju neprijatelj je nevidljiv i može biti prisutan na svakom javnom Wi-Fi-ju. Provjerimo neke uobičajene prijetnje povezane s javnim Wi-Fisom.

Osjetljiv za napade:

Ako smatrate da su Wi-Fi sigurnosni protokoli poput WPA, WPA 2 i WPA 3 dovoljni da osiguraju vaše aktivnosti na mreži, ne biste mogli više pogriješiti. Prošli incidenti dokazali su da ti sigurnosni protokoli nisu ni približno tako čvrsti kao što su se nekada smatrali. Ipak, ako sumnjate u to, pročitajte više o KRACK ranjivosti Wi-Fi.

Dostupni setovi za hakiranje:

Razbijanje slabe sigurnosti Wi-Fi mreže nije raketna znanost. Na kraju krajeva, sada na digitalnom prostoru imamo besplatne i plaćene alate koji mogu omogućiti čak i ne-tehnološkom Wi-Fi korisniku da kompromitira mrežu i stekne potpun pristup njoj.

Napadi muškaraca u sredini su tajni:

Ako ste osoba koja nije tehnologija, nikada nećete moći otkriti niti jedan pokušaj hakiranja, a kamoli narušavanje sigurnosti. U stvari, čak je i korisnicima pametnih tehnologija teško prepoznati sumorni napad poput MITM-a, zvanog napada Men-in-the Middle. Kod ove vrste napada, napadač dobiva pristup mreži i sjedi između dva komunikatora, tj. Vas i Wi-Fi-ja, radi praćenja vašeg internetskog prometa i, u nekim slučajevima, modificiranja.

Nisu sve vruće točke stvarne:

Hakeri i snajperisti znaju kako se rješavati ranjivosti i mrežno iskorištavanje. Nije im teško smisliti načine za prekid bilo koje mreže. Jedna od najčešćih, ali učinkovitih praksi koju koriste je stvaranje lažnih vrućih mjesta. Hakeri mogu stvoriti zlonamjerne vruće točke koje mogu nadzirati i snimati korisničke podatke.

Nastavite koristiti besplatni Wi-Fi u Las Angelesu s ovim sigurnosnim popisom

Sada kada razumijete opasnosti od javnosti ili besplatnih internetskih žarišta, važno je da poduzmete stroge mjere da ih izbjegnete:

Uvijek se povežite s izvornim Wi-Fisom

Wi-Fi mreže dolaze desetak nakon što naiđete na ulicu s hranom, park, rekreaciju ili bilo koje drugo javno mjesto. A budući da hakeri znaju koliko su očajni korisnici besplatni putem interneta, smatraju da je to sjajna prilika da se namamu takvi korisnici stvarajući lažni ili zlonamjerni žarišni točak. Na takvim zlonamjernim mrežama haker može ne samo špijunirati privatne aktivnosti svakog korisnika koji je spojen na mrežu, već i modificirati zahtjeve i oštetiti na puno drugih načina.

Stoga se uvijek preporučuje povezivanje samo s autentičnim mrežama. Iza zlonamerne ili lažne mreže postoje mnogi tragovi, poput mrežnog imena sličnog zvuku, ali pogreška ili dodavanje pogrešaka s pogreškom ili bilo kojim drugim slovom. Nadalje, uvijek biste trebali pitati osoblje za originalnost Wi-Fi žarišta.

Uvijek dvaput provjerite mrežno dijeljenje

Imajte na umu da ako hakerima pružite i najmanju priliku da provale u vaš uređaj. Automatsko dijeljenje mreže jedna je od tih prilika koja može rezultirati kršenjem vaše privatnosti. Može prouzrokovati još veću štetu ako niste svjesni dijeljenja koja je možda postavljena da se automatski otvori kad se spoji na novu mrežu. Stoga je potrebno provjeriti je li značajka mrežne dijeljenja onemogućena ili nije.

Nikada ne provodite povjerljive aktivnosti na javnom Wi-Fi-ju

Javne internetske točke najmanje su idealne mreže za plaćanje računa, bankarske transakcije ili kupnju putem interneta. Uostalom, gore smo razgovarali o mnogim opasnostima koje dolaze s takvim mrežama. Dakle, uvijek držite podalje od bilo kojeg posla osjetljivog na privatnost na javnoj žarišnoj točki.

Ojačajte internetsku sigurnost besplatnim bežičnim pristupom internetu u Los Angelesu pomoću VPN-a

Kako se ne možete spriječiti da se pridružite besplatnom Wi-Fi-u i, naravno, tko može, možete barem smanjiti rizik na nulu postavljanjem virtualne privatne mreže, tj. VPN-a na svom uređaju.

PureVPN nudi rješenje privatnosti i sigurnosnih rješenja za sve vaše probleme, bilo da je to nesigurni Wi-Fi ili druge internetske prijetnje. Zaštitu i anonimnost vaših podataka pojačavamo našim vojnim šifriranjem, to jest, 256-bitnim algoritmom za šifriranje AES-a. Bez obzira na to pridružite li se Internetu s kućne mreže, uredske mreže ili javnog pristupnog mjesta, uvjeravamo vas u integritet vaših podataka i privatnost vaših internetskih aktivnosti.

Da bismo udvostručili našu sigurnost o najvišoj razini, čak nudimo i Wi-Fi namjenski značajku, Sigurni Wi-Fi. Trebate samo uključiti značajku i potpuno mirno raditi o svojim mrežnim aktivnostima na bilo kojoj mreži.

Osim zaštite podataka i povjerljivosti, našu VPN uslugu možete koristiti i u nekoliko drugih svrha. Na primjer, možete prevariti svoju lokaciju kako biste pristupili sadržaju ili usluzi specifičnoj za pojedinu zemlju. Možete dobiti pristup pticama ranih ptica do svojih omiljenih internetskih igara. Štoviše, čak možete rezervirati letove po relativno jeftinijoj cijeni.

Pronađite besplatni WiFi

  • Ujedinjene države
  • New York
  • Feniks
  • san Diego
  • Filadelfija
  • Chicago
  • Houston
  • Florida
  • McDonalds
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me