GAMING VPN

U potrazi ste za savršenim VPN-om koji će poboljšati vaše iskustvo internetskog druženja i krenuti pravo u konkurentno područje?
PureVPN je jedini VPN za igrače tvrtke Gamers.



Ostati kod kuće & Nabavite VPN za neograničeno igranje za samo 0,99 USD

Ne propustite u ponudi! 31-dnevno jamstvo povrata novca bez problema.

1- Odaberite svoj plan Promjena valute: USD

 • USD

1 mjesečni plan Nema popusta Uštedite 0% $ 10,95 mjesečno mjesečno Dobijte 1-mjesečni plan 31-dnevnog jamstva povrata novca puni pristup. Bez granica. Najdraže! 7 dana suđenja + 47% OFF nakon toga Uštedite 0% $ 0,99 10,95 $ / mj 5,82 USD / mjesec nakon probnog postupka * 10,95 $ / mj $ 5,82 / mjesečno nakon probnog razdoblja * PRIMITE 7-dnevnu probu za 31-dnevno jamstvo povrata novca

Nakon 7 dana automatski ćete se pretplatiti na naš jednogodišnji plan na 10,95 $ / mj 5,82 $ / mj

6 mjesečni plan 24% OFF Uštedite 24% $ 8.33 mjesečno mjesečno dobivajte 6-mjesečno jamstvo povrata novca za 31 dan Pažnju molim!Ne propustite naše 7-dnevno suđenje po cijeni od 0,99 USD. Godišnji plan Uštedite 82% $ 1,99 / mj mjesečno Nabavite jednogodišnje 31-dnevno jamstvo povrata novca 2- Odaberite Vaš način plaćanja Sigurno i šifrirano plaćanje McAfee-ikona Odaberite Način plaćanja kreditnom karticom PayPal Kliknite ovdje da biste vidjeli sve mogućnosti plaćanja Sažetak narudžbe 0,99 USD

Sažetak vaše narudžbe

7-dnevno suđenje PureVPN-a + 47% OFF nakon toga USD 0,99 Dodaci

Ukupno USD 0,99 IMATE KODON KUPONA? primijeniti x

Unesite valjano ime vlasnika kartice.

Unesite važeću e-mail adresu.

Imam kreditnu karticu povezanu s mojim PayPal računom Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo povrata novca

Sigurna i šifrirana plaćanja

Slanjem ovog obrasca prihvaćate naše Uvjete pružanja usluge i Pravila o privatnosti.

Plaćanje je uspješno

Hvala što ste isprobali demonstracijski program PVPN košarice. (U procesu nije naplaćen novac).

Želite dodati a Namjenski IP za 0,99 USD?
Što je Namjenski IP? Dobiti Namjenski IP Uklanjanje dodatka Odaberite zemlju

 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Ujedinjene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Njemačka
 • Australija
 • Kanada

Dobiti Namjenski IP Želite dodati a Prosljeđivanje luka za 0,25 USD?
Što je Prosljeđivanje luka? Dobiti Prosljeđivanje luka Uklanjanje dodatka Želite li dodati DDos Zaštita za 0,99 USD?
Što je DDos Zaštita? Dobiti DDos Zaštita Uklanjanje dodatka Odaberite zemlju

 • Ujedinjene države
 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Novi Zeland
 • Nizozemska
 • Australija
 • Kanada
 • Njemačka
 • Francuska

Dobiti DDos Zaštita × Namjenski IP VPN

S PureVPN-om posvećenim IP VPN-om možete učiniti mnogo više nego što možete zamisliti. Ovaj dodatak služi kao sjajno rješenje za one pojedince i tvrtke koji žele ograničiti pristup svojim mrežama.

Zašto mi je potreban namjenski IP VPN?

Serveri na daljinu s šifriranjem

Bez obzira na koji poslužitelj za udaljeni pristup na koji se povezujete, lako to možete učiniti bez brige da ćete biti ugroženi, posebno jer imate potporu šifriranjem vojnog stupnja.

Savršeno za tvrtke

Pojedinci i tvrtke mogu se povezati s ograničenim mrežama i poslužiteljima. Umjesto da svi koji imaju zajednički IP pristup mreži mogu samo oni koji imaju određenu IP adresu i na taj način povećavaju sigurnost skokovima i granicama..

Mogućnosti su neograničene

Bez obzira želite li pristupiti CCTV kamerama, bankovnim računima ili želite pregledati povjerljive podatke koji se nalaze na sigurnoj bolničkoj mreži, mogućnosti su neograničene..

× DDoS zaštićeni VPN

S PureVPN-om posvećenim IP VPN-om možete učiniti mnogo više nego što možete zamisliti. Ovaj dodatak služi kao sjajno rješenje za one pojedince i tvrtke koji žele ograničiti pristup svojim mrežama.

Zašto mi treba DDoS zaštićeni VPN?

Blokira neopravdani promet

Uz neopravdan promet, očekuje se pad internetske brzine i zaostajanja. Ali to više neće biti slučaj s našim DDoS zaštićenim VPN-om.

Je li budna u svakom trenutku

Umjesto da svaki put mora ručno aktivirati našu zaštićenu DDoS VPN, ona će biti aktivna u svakom trenutku. Čim se napad otkrije, naš DDoS zaštićeni VPN odmah će ga neutralizirati.

Savršeno i za igrače

Naš DDoS zaštićeni VPN služi kao dodatni sloj zaštite za igrače koji su redovito na meti cyber-kriminalaca i konkurenata. Budite uvjereni; imat ćete konkurentno i sigurno igračko iskustvo.

× Prosljeđivanje luka

Značajka Port Forwarding praktično dolazi kada trebate pristupiti internetskom uređaju / usluzi s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako mi prosljeđivanje porta koristi??

Recimo da želite pristupiti svom računalu, prijenosnom računalu ili poslužitelju s bilo kojeg mjesta na svijetu. Naš dodatak Port Forwarding će vam omogućiti upravo to.

Ako želite dijeliti pristup svojoj web stranici / FTP-u ili bilo kojoj drugoj usluzi, trebat će vam naš dodatak Port Forwarding.

Ako želite igrati online igru ​​sa svojim prijateljima, trebat će vam naš dodatak Port Forwarding koji će omogućiti vašim prijateljima da se pridruže vašem igračkom poslužitelju.

Ako koristite PureVPN na usmjerivaču, trebat će vam dodatak Port Forwarding da biste omogućili bilo koji određeni port na PureVPN IP.

× Sigurnost Enterprise Grade & Privatnost

Napredne značajke nove generacije pružaju solidnu sigurnost & privatnost. Ranije je tehnologija bila dostupna samo tvrtkama & Poduzeća. Omogućuje vam anti-malware / antivirus, blokator oglasa, filtriranje aplikacija, mehanizam za sprečavanje provale i filtriranje URL-ova / kategorija. Misli na to kao "supersile" za vaš redoviti VPN.

Napomena 1:

Od sada, sigurnost poduzeća & Dodatak o privatnosti ne djeluje istovremeno s našim posvećenim IP dodatkom. No možete koristiti bilo koji drugi način u našim VPN aplikacijama za omogućavanje Enterprise-Grade sigurnosti & Dodatak o privatnosti.

Napomena 2:

Imajte na umu da trenutno ručno postavljanje PureVPN ne podržava konfiguraciju naše Enterprise Grade Security & Dodatak o privatnosti. Ljubazno koristite naše VPN aplikacije da biste to omogućili.

× P2P zaštita

Dodatak P2P Protection osigurava da čak i najpametnije postavljanje hakera od strane hakera ili vladinih agencija to ne čini na vaš uređaj ili računalo. Naša proaktivna zaštita automatski će blokirati destruktivne datoteke poput virusa, malwarea, ransomwarea, trojanaca itd., Maskirane kao bujice od preuzimanja i čuvati vaš uređaj sigurnim i sigurnim.

PureVPN plan uključuje:

 • Aplikacije za
 • Sigurnost poduzeća
 • 10-Multi prijava tako da možete koristiti jedan račun na 10 uređaja istovremeno.
 • 2000+ sigurnih poslužitelja u 140+ zemalja
 • 24/7 korisnička podrška

dnevnici i korisnička podrška TrustPilot

Plaćajte svojom kreditnom karticom i DOBIJITE DODATNI 10% popusta!

Platit ću kreditnom karticom Nastaviti s Alipayom ×

Otkrivena je pogreška

da ne

Trebate pomoć? Razgovarajte s našom podrškom 24/7 uživo

Vaša uplata je odbijena

Pokušajte platiti putem Bluesnap.

Izaberite način plaćanja

Dobijte ovu ponudu sada Nastavite s

Zašto vam treba VPN za igranje?

Gaming VPN značajno poboljšava vaše online igračko iskustvo:

Personalizirano pravljenje utakmica

Povežite se na bilo koje mjesto po vašem izboru i uživajte u blistavim brzinama trajanja reda čekanja. To pomaže uštedjeti vrijeme i odmah vas povezuje s igrama kao što su Dota 2, PUBG, Fortnite, CSGO i druge.

Pristup svim regijama

Ako živite izvan SAD-a, možda ćete se suočiti s brojnim ograničenjima. Pomoću VPN-a za igre dobivate neposredan pristup regionalnim ograničenim igrama i sadržajima.

Prosljeđivanje luka [Dodatak]

Možda je najbolji aspekt igračkog VPN-a, Port Forwarding vam pomaže izbjeći probleme gdje ne možete igrati igre za više igrača zbog blokiranih priključaka. Prikladno otvaranje portova s ​​prosljeđivanjem priključaka.

Kompletna zabava

Nije važno gdje se nalazite i kamo ste krenuli. Pomoću VPN-a možete se povezati s američkim poslužiteljem i dalje vršiti strujni sadržaj dostupan u američkoj knjižnici Netflix ili bilo kojoj drugoj zemlji po vašem izboru..

DDoS zaštita [dodatak]

Dobivanje DDoS-a tijekom igranja može biti pun bijesa. PureVPN-ov dodatak DDoS štiti vas od najsloženijih DDoS napada s obzirom na to da je vaš pravi IP maskiran tako da se nikad ne morate brinuti da li ćete biti poplavljeni pri igranju.

Izbjegavajte umetanje ISP-a

Streaming troši većinu vaše širine pojasa, a to pruža ISP-u razlog da vam naplati dodatnu propusnost. Uz VPN, davatelji internetskih usluga ne mogu shvatiti koliko ste širine pojasa potrošili.

Popularne igre
Podržavamo

Od PUBG-a do Dota 2, uz PureVPN, možete se udobno igrati u bilo kojoj regiji s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Dodatne prednosti igranja VPN-a

Prednosti igre VPN

Rani pristup novim igrama

Ako je igra objavljena u ranom pristupu (beta) izvan vaše zemlje, tada jednostavno odaberite poslužitelj te regije i uključite se na nju. Uživajte u igranju na bilo kojem poželjnom OS-u po vlastitom izboru.

Odaberite poslužitelj po vašem izboru

Umorni ste od igranja putem istog poslužitelja? Odabir poslužitelja PureVPN omogućuje vam igranje u bilo kojoj regiji po vašem izboru, kao što su EU, NA, SA, itd. Samo promijenite zadani protokol u PPTP i dominirajte nad svima.

Neograničeno strujanje

PureVPN multi-prijava do 10 uređaja istovremeno imaju značajku istovremenog uživanja u igranju i streamingu.

Zaštita podataka

PureVPN nudi vrhunsku AES 256-bitnu enkripciju koja vašu internetsku vezu štiti od znatiželjnih očiju. Možete nastaviti s igranjem bez brige da će netko zasjedati vašu sesiju.

Igrački poslužitelji optimizirani u 140 zemalja

Preko 2 000+ poslužitelja i 300 000+ IP-ova uvijek su tu kako bi se osigurala potpuna dostupnost.

Sjeverna Amerika

667 poslužitelja

najbolja vpn usluga

Južna Amerika

84 Poslužitelji

img

Centralna Amerika

12 poslužitelja

img

Okeanija

93 Poslužitelji

img

Europa

807 poslužitelja

img

Afrika

150 poslužitelja

img

Azija

321 poslužitelji

img Šestar

VPN za igre

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me