Foxtel vs. Kayo: Koji program za streaming uživo je najbolji za ljubitelje sporta?

Objavljeno: 02. prosinca 2019. godine

Foxtel je glavni australski izvor TV zabave, koji opslužuje čak 70% svih australskih domova. Aussiesi se često smatraju jednim od najomraženijih sportova. Dakle, Foxtel ima 8 kanala posvećenih samo sportu, među kojima je Foxtel Now najpopularniji. Međutim, time-honorar usluga ima novog kandidata u gradu koji je stekao masovnu gledanost u sportskom fandomu – Kayo. Čitajte dalje kako se spuštamo na nezadovoljstvo obaju usluga i koji je najbolji za ljubitelje sporta.

Sportski tokovi u Australiji

Australci, unatoč tome što su sportske nacije, prije nekog vremena nisu imali puno mogućnosti osim Foxtela da zadovolje njihove potrebe. Drugi sportovi poput glavne košarke imaju posvećene streaming usluge, ali samo ih je nekoliko dostupno u Australiji. A to također zahtijeva od korisnika da se prijave za internetsku streaming uslugu poput Hulu ili DirecTV. Za fanove AFL-a i NRL-a, Telstra već dugi niz godina nudi namjenske streaming usluge, ali nedostatak je taj što je usluga ograničena na male ekrane.

Sve dok se svi mogu sjetiti, Foxtel radi izvanredan posao u posluživanju australske sportske zajednice s obiljem sportskog sadržaja. A sada, dodavanjem Kayo Sportsa, igra se promijenila zauvijek.

Pa koja usluga dobro vrijedi vašeg novca? Kopajmo to.

Foxtel

Foxtel poslužuje sportsku zabavu (bez kablova i tradicionalnu) kroz različite kanale. Foxtel ima osam kanala (po jedan posvećen je AFL-u, kriketu, ragbi ligi i motošportu), belN Sports, Eurosport i Racing.com. Neki (ne svi) uključuju i Red Bull TV programe. Ovdje su tri različita načina na koje možete pristupiti tim kanalima pomoću pridružene usluge Foxtel.

Tradicionalna kablovska TV

Možete dobiti tradicionalnu mrežu kabelske televizije za svoj dom kao i većina ljudi s najnovijim IQ4 kutijom koja nudi 4K streaming i lokalno snimanje.

Foxtel Go

Vaša tradicionalna pretplata na Foxtel podrazumevano dolazi s programom Foxtel Go koja vam omogućuje gledanje omiljenog sportskog sadržaja u pokretu.

Foxtel Now

Foxtel Now jedna je od usluga s najviše gledanja. Samostalna usluga koja je sjajna alternativa tradicionalnom Foxtelu bez ogromnih troškova IQ4 Boxa. Lako mu se može pristupiti pomoću aplikacije ili malog Foxtel Now Box-a.

Sport na Foxtel Now

Streaming sportova na Foxtel Nowu ne dolazi bez ulova. Kada plaćate ulazni paket “Essentials”, dobivate pristup 12 kanala koji nude opću zabavu (ne za sport), a ovdje treba spomenuti kanal Fix Showcase. Za Sportski plan morate uštedjeti još nekoliko dolara.

Foxtel sada sportski planovi

Podržani planovi uslugaCostDL?
Foxtel NowSvi paketi: plan samo za uslugu, 10 žanrovskih sadržaja104 USD mjesečno (najmanje)Ne
Foxtel NowEssentials + Sports Pack: plan samo za usluge, žanrovi sadržaja54 USD mjesečno (najmanje)Ne

Gornji planovi mogu se činiti malo višim na kraju cjenovnog raspona, ali nude onoliko koliko biste mogli dobiti iz usluge sportskog streaminga. Dobivate pristup svih 13 Foxtelovih sportskih kanala. Međutim, kanal Fox Footy zamijenjen je Footy play zbog nedavnog izdavanja AFL prava.

Sport na Kaju

Kayo se pojavio kao remetilačka sila koja je internetskim sportskim streamingom prešla na drugu razinu. Djeluje sasvim drugačije od Foxtela. Umjesto da ugošćujete više sportskih kanala, ako vam nudi jednostavan izbornik sa svim vašim omiljenim sportskim sadržajima, uključujući ponovnu reprodukciju završenih događaja i, naravno, prijenos uživo

Budući da je dio iste tvrtke, Kayo je primarni izvor sportskog sadržaja Foxtel, s razlikom što je posvećen sportskom frontu. Sve što trebate učiniti je odabrati omiljene sportove na ekranu i pustiti Kayo da radi ostalo. Bilo da se radi o AFL-u i NRL-u, tenisu, košarci, motoGP-u ili kriketu, ako se događa uživo, možete to pogledati na Kayo-u.

Još jedna zasluga koju ovdje valja spomenuti jest da, čak i ako propustite prijenos uživo, uvijek se možete vratiti kasnije i gledati ga od samog početka. S druge strane, morate bespomoćno čekati da se reprize na Foxtel Now-u učine dostupnima ili se osloniti na milost besplatne usluge emitiranja zraka kako biste uhvatili sjaj ili reprizu. Kod Kayo-a je repriza dostupna čim krene igra. Dakle, čak i dok igra još traje, možete je gledati od samog početka. Evo popisa dostupnih sportskih tokova na Kayo-u.

  1. AFL
  2. Ragbi liga
  3. Kriket
  4. Nogomet
  5. Ragbi unija
  6. Auto-moto sport
  7. Košarka, tenis, MMA, golf

Značajke poput slike u slici, odaberite fotoaparat, preskočite na ključne trenutke, a SplitView nudi neusporedivo iskustvo sportskog strujanja.

Kayo sportski planovi

Značajke planaCijena
Osnovni, temeljniPlan usluge samo &1 sadržajni žanr35 USD mjesečno (2 tjedna besplatno probno razdoblje, bez ugovora)
PremijaPlan usluge samo & 1 sadržajni žanr25 USD mjesečno (2 tjedna besplatno probno razdoblje, bez ugovora)

Jedini nedostatak Kayoa je taj što dopušta samo HD streaming dok Foxtel nudi 4k razlučivost s najnovijom IQ4 kutijom.

Foxtel vs Kayo – Tko drži naslov?

Kayo nudi sport i ništa više. Dakle, ako ste ljubitelj čvrstog sporta koji ne želi opću zabavu, Kayo je vaša najbolja opklada. Pruža više sportskih sadržaja nego što biste ih ikada mogli konzumirati u relativno jeftinijem cjenovnom rangu od Foxtela. Međutim, ako se želite povremeno upuštati u streaming sadržaja koji nisu sportski, Foxtel je ono za što se morate prijaviti..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me