Besplatna WiFi žarišta u San Diegu

San Diego, Kalifornija, nije poznat samo po ugodnom vremenu, predivnim plažama, prohodnim lukama, lijepim parkovima ili Comic-con događajima. Grad je također prilično popularan zbog svog uvijek povezanog internetskog načina života. Grad je rangiran kao 15. mjesto sa najviše povezanosti u Kaliforniji, a slijede ga Santee i Coronado.

U San Diegu možete pronaći preko stotine javnih Wi-Fisa, kao što su restorani, kafići i zračne luke. Ako ste se tek preselili u ovaj prekrasan grad ili tamo odlazite na odmor, sigurno bi vam ovaj vodič bio od velike pomoći u pronalaženju besplatnog WiFi-ja u San Diegu, Kalifornija..

img

Skoči na…

Opasnosti javnih WiFi mreža

Javne ili besplatne Wi-Fi mreže u San Diegu ili bilo kojoj drugoj regiji po tom pitanju su opasne i ne mogu se zabraniti. Važno je da kao pametni korisnik Wi-Fi mreže morate imati barem osnovno razumijevanje prijetnji i kako te prijetnje mogu ugroziti integritet vaših podataka i vašu privatnost.

Alati za sjeckanje: vjerovali ili ne, sjeckanje Wi-Fi mreže nije komplicirano. Uz to, postaje lakše probiti te otvorene mreže s nekim setovima za hakiranje koji su dostupni na mreži. Korištenjem takvih javno dostupnih alata, hakteri koji traže ampikade ili snooperi eksperimentiraju na najosjetljivijim uređajima na mreži.

Rogue vruće točke: cyber-kriminalci nikada ne prestaju izmišljati jedinstvene načine za prevaru korisnika putem interneta ili kršenje njihovih uređaja bez upozoravanja. Jedna takva metoda koju hakeri koriste da bi namamili korisnike je stvaranje lažne javne Wi-Fi pristupne točke. Imajući potpunu kontrolu nad mrežom, haker može učiniti gotovo sve kako bi ukrao podatke korisnika.

Prijetnja sredinom: MITM je vrsta napada u kojem bilo koji haker ili snooper iskorištava ranjivost Wi-Fi-a ili bilo koje druge mreže i potajno sluša svaku komunikaciju koja se provodi na njemu. Haker može ne samo da koristi ove napade za špijuniranje, već i ide korak naprijed i modificira zahtjeve.

Ranjiva mreža: Wi-Fi usmjerivači dolaze sa standardnim setom tehnologija enkripcije poput WPA, WPA2 ili WPA3. Nažalost, ove Wi-Fi sigurnosne tehnologije pristupa nisu tako pouzdane koliko očekujete. Zapravo, bilo je mnogo slučajeva u kojima su ti standardni protokoli prekršeni napadima zlonamjernog softvera. Uzmimo za primjer KRACK ranjivost koja je 2017. otkrićem svijeta sigurnosti okrenula naglavačke.

Kontrolni popis koji biste trebali uzeti u obzir prilikom pridruživanja besplatnom bežičnom internetu u San Diegu

Jeste li konačno uvjereni koliko opasne javne ili otvorene mreže mogu biti? Ako je to slučaj, slijedite sigurnosni popis prije nego što se pridružite besplatnoj Wi-Fi žarišnoj točki.

Uvijek se pridružite autentičnom Wi-Fisu

Ne dozvolite nikome da iskorištava vašu želju za pridruživanjem i pristupom besplatnom Wi-Fis-u. Važno je biti oprezan pri pridruživanju takvim mrežama, posebno kada koristite mrežu na poznatom mjestu. Na primjer, Starbucks je međunarodna marka i tako ima veliku popularnost. Ako ste na Starbucksu i naiđete na više mreža s sličnim imenima, pitajte njihove stvari je li mreža izvorna ili ne.

Istu praksu možete primijeniti kada ste u kafiću, zračnoj luci ili čak hotelu. Ključno mjesto ovdje je da morate biti oprezni u svakom trenutku.

Uvijek onemogući automatsko dijeljenje

Hakeri uvijek imaju različite taktike u rukavu, a pronalaženje ranjivosti nalazi se na vrhu njihove liste. Održavanje vašeg dijeljenja otvoreno na mreži nije samo po sebi ranjivost, već je hakerima lakši pristup vašem sustavu. Stoga provjerite je li značajka isključena ili onemogućena dok radite na javnoj mreži ili žarišnoj točki.

Izbjegavajte osjetljive aktivnosti na besplatnim WiFi žarišnim točkama

Iako je istina da vam besplatne pristupne točke nude lakoću povezivanja s internetom i pokretanja mrežnih aktivnosti u pokretu; međutim, opasnosti koje vrebaju na tim besplatnim mrežama nadmašuju pogodnosti ili koristi koje nude. Zbog toga se preporučuje izbjegavanje bilo kakvih privatnih aktivnosti na ovim mrežama.

Zaštitite svoj uređaj od prijetnji na javnom Wi-Fis-u pomoću VPN-a

Pridruživanje besplatnim Wi-Fi žarišnim točkama može biti rizično, osim ako koristite sigurnosni alat za zaštitu svojih podataka, poput virtualne privatne mreže. PureVPN vam daje mir kada je u pitanju internetska sigurnost. Naši VPN poslužitelji zaštićeni su vojnim šifriranjem. Jako šifrirani poslužitelji štite privatnost i integritet vaših podataka, bez obzira na vrstu mreže na koju ste povezani, tj. Kućni ili javni Wi-Fi.

Osim mogućnosti pasivne enkripcije, aplikacija je dostupna i sa Wi-Fi zaštitnom značajkom koja udvostručuje sigurnost vaših podataka, posebno na javnim mrežama.

Kada PureVPN izrađuje sigurnosnu kopiju sigurnosti internetskog prometa ili osjetljivih podataka, konačno možete izvršiti internetske transakcije, plaćati račune ili se baviti prodavačima bez ikakvih briga..

Osim sigurnosti, naše VPN usluge nude svestrane mogućnosti pomaganja u pristupu sadržaju za određenu zemlju, pronalaženju igara s različitih lokacija, uštedi novac prilikom rezervacije letova i još mnogo toga.

Mjesta s besplatnim WiFisom u San Diegu

Sada znate najbolje prakse i mogućnosti zaštite svoje privatnosti i podataka, vrijeme je da naučite kako dobiti besplatan Wi-Fi tijekom putovanja u San Diego.

McDonald’sa

McDonald’s ima tisuće podružnica širom svijeta, a imaju i lance u San Diegu. Dakle, ako planirate doručak u McDonald’su, očekujte i potpuno besplatan internet.

Evo kako se povezati s McDonalds Free WiFi-om

Starbucks

To je savršeno mjesto za vas ako žudite za šalicom kave ili nekim vremenom daleko od posla. Jednostavno se povežite s besplatnim internetom u Starbucks-u, popijte svoju omiljenu kavu i pregledajte.

Divlja krila Buffalo

Pristupačni i čarobni obroci veselog sata nisu jedino što će vam se svidjeti u Buffalo Wild Wings. Možete uživati ​​i u potpuno besplatnom internetu dok ručate svoje omiljene obroke.

Osim očiglednog, besplatni Wi-Fis možete pronaći u San Diegu kod Barnesa & Plemeniti, Apple Store, Target, Hoteli, Zračna luka, Gym studio i čak javni parkovi.

Evo još nekoliko vodiča za besplatni WiFi u SAD-u:

 • Besplatni WiFi u Sjedinjenim Državama
 • Besplatni WiFi u Bostonu
 • Besplatni WiFi u Chicagu
 • Besplatni WiFi u Los Angelesu
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me