Besplatna WiFi žarišta u Bostonu

Boston je glavni grad Massachusettsa i jedan je od najstarijih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama. Grad je poznat po svojoj filantropiji. A ta se velikodušnost proširuje i na druga mjesta, poput pružanja više pogodnosti bilo kojoj osobi koja živi ili posjećuje ovaj nevjerojatan grad.

Ova pogodnost uključuje pružanje besplatnih javnih Wi-Fi žarišta u gradu. Ako posjetite Boston ili samo šetate ulicama ovog prekrasnog grada, naći ćete stotine mjesta s kojih se besplatno možete povezati s internetom. Mnogo je javnih Wi-Fi mreža u restoranima, kafićima i na aerodromima.

Sljedeći vodič će vam pomoći pronaći besplatni WiFi u Bostonu!

img

Skoči na…

Javni Wi-Fi može biti notorno opasan. Možda to ne znate, ali to mogu biti igrališta za cyber goon-ove, koji čekaju u sjeni namamiti ne sumnjive korisnike i ukrasti njihove privatne podatke. Stoga nije pametno povezivati ​​se s bilo kojom WiFi mrežom na koju naiđete bez alata za zaštitu svojih podataka.

Opasnosti javne Wi-Fi mreže

U Bostonu postoji mnogo različitih javnih Wi-Fi mreža. Te mreže mogu biti vrlo opasne za bilo kojeg korisnika. Potrebno je da shvatite notornu prirodu javne Wi-Fi mreže. Iako povezanom korisniku pruža dodatnu pogodnost, privatni podaci te osobe mogu biti ozbiljno ugroženi.

Ranjiva mreža: Wi-Fi usmjerivači dolaze s njima instaliranim standardnim tehnologijama šifriranja kao što su WPA, WPA2 ili WPA3. Ali ove tehnologije šifriranja nisu toliko pouzdane koliko biste očekivali. U prošlosti je bilo dosta slučajeva u kojima su ti standardni protokoli prekršeni napadom zlonamjernog softvera. KRACK ranjivost Wi-Fi-a jedan je primjer kako zlonamjerni softver može narušiti sigurnost Wi-Fi-ja.

Alati za sjeckanje: Bolje je držati se pouzdanih mreža poput one u Starbucksu ili McDonaldsu, a ne slučajnog vrućeg mjesta koje se pojavljuje na mjestu. Mogli bi biti legitimni, ali ako se itko može besplatno povezati s njom, kako koristi vlasniku mreže? Ako budete posebno oprezni i koristite malo zdravog razuma, zaštitit ćete vaše podatke od ugrožavanja na javnim mrežama.

Prijetnja sredinom: ovo je aktivnost prisluškivanja koja se koristi za nadziranje mrežnih komunikacija koje prolaze u sustav i iz njega. MITM je zloglasni napad koji omogućuje hakerima da prate što radite, a da ni sami ne znate da vas promatraju.

Točkasta replika: Cyber ​​kriminalci uvijek izmišljaju nove i jedinstvene načine za zavjeru web surfera i provaljivanje u svoje uređaje, bez upozoravanja. Laka taktika za hakiranje na korisničke uređaje je stvaranje replika Wi-Fi mreža s istim imenima. Kad se korisnici povežu s tom ugroženom Wi-Fi žarišnom točkom, haker može odmah provaliti na taj uređaj.

Kontrolni popis koji biste trebali uzeti u obzir prilikom pridruživanja besplatnom WiFi u Bostonu

Spomenute točke trebale su vas uvjeriti da otvorene mreže mogu biti nevjerojatno opasne. Prije spajanja na besplatnu WiFi mrežu obavezno slijedite dolje navedeni sigurnosni popis.

Uvijek se pridružite autentičnim WiFisima

Svi volimo korištenje besplatnih Wi-Fi mreža. Postoje hakeri koji vole iskoristiti ovu želju i natjerati vas na pogreške, koje vode do ugrožavanja vaših privatnih podataka. Obavezno izbjegavajte spajanje bilo koje replicirane Wi-Fi mreže. Na primjer, ako ste na Starbucksu i primijetite da je na raspolaganju više besplatnih Wi-Fi žarišnih točaka, pitajte osoblje za ispravnu mrežu i povežite se samo s tom mrežom.

Ista praksa trebala bi se ponoviti i u kafićima, zračnim lukama i drugim mjestima gdje su dostupne besplatne mreže.

Uvijek onemogući automatsko dijeljenje

Hakeri koriste više taktika za hakiranje u vašu mrežu. Pronalaženje ranjivosti u vašem uređaju uvijek se nalazi na vrhu ovog popisa. Najveća ranjivost u ovom slučaju je omogućavanje hakerima da lako pristupe vašem sustavu. Pri radu na javnoj mreži ili žarišnoj točki potrebno je isključiti ili onemogućiti značajku automatskog dijeljenja.

Izbjegavajte osjetljive aktivnosti na besplatnim Wi-Fi žarišnim točkama

Javne Wi-Fi mreže pružaju vam maksimalnu udobnost tako da možete s njom lako surfati. Međutim, opasnosti koje vrebaju na tim mrežama nadmašuju sve pogodnosti i prednosti koje nudi. Zbog toga se preporučuje da po svaku cijenu izbjegavate dijeliti bilo koje privatno ili povjerljivo na ovim mrežama.

Zaštitite svoj uređaj od prijetnji na javnom Wi-Fis-u pomoću VPN-a

Pristupanje bilo kojem besplatnom Wi-Fi žarišnom mjestu može biti nevjerojatno rizično, osim ako nemate alat koji može pružiti dodatnu sigurnost vašim mrežnim komunikacijama. PureVPN vam daje taj nemir povećavajući sigurnost na mreži i osiguravajući da ostanete sigurni kada ste povezani s javnom Wi-Fi mrežom.

PureVPN nudi pristup posebnim poslužiteljima koji su ispunjeni svim alatima potrebnim za brigu o vašoj internetskoj sigurnosti. PureVPN nudi vojnu enkripciju koja osigurava da čak i većina sezonskih hakera ne može upadati u vaše privatne podatke.

Tu su i značajke poput Wi-Fi sigurnosne značajke koja udvostručuje sigurnost vaših podataka kada ste povezani s javnom Wi-Fi mrežom.

Osim što se brine o vašim mrežnim aktivnostima, PureVPN vas čini anonimnima na webu i omogućuje vam pristup bilo kojoj web stranici ili sadržaju koji je dostupan na webu. Putem PureVPN-a možete učiniti puno više dok ste povezani na besplatnu Wi-Fi mrežu.

Mjesta s besplatnim WiFi u Bostonu

Sada kada znate o najboljim praksama koje možete slijediti kad ste povezani s javnim Wi-Fi žarištem, slijedi nekoliko mjesta koja nude povezivanje s besplatnim internetom u Bostonu.

Besplatan WiFi u parku Cristopher Columbus

Osim u prekrasnom krajoliku ovog mjesta, možete uživati ​​i besplatan pristup internetu putem javnog Wi-Fi-ja dostupan na tom području..

Besplatan WiFi u tvrtki Coppa

Talijanski restoran poznat po svojoj prekrasnoj kuhinji, mjesto također nudi pristup besplatnoj Wi-Fi mreži svojim kupcima.

Besplatan WiFi u Muzeju likovnih umjetnosti

Osim divnih kolekcija u ponudi, možete slobodno i po Internetu surfati i po prekrasno namještenim dvoranama muzeja.

Osim očiglednog, u Bostonu možete pronaći besplatni WiFi u hotelu Lenox, na trgu Copley, pekarni sa brašnom, hotelima, aerodromima, teretanama, pa čak i javnim parkovima.

Evo još nekoliko vodiča o besplatnom WiFi-u u SAD-u:

 • Besplatni WiFi u Sjedinjenim Državama
 • Besplatni WiFi u Chicagu
 • Besplatni WiFi u Los Angelesu
 • Besplatni WiFi u San Diegu
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me