Bavite se pretraživanjem i strujenjem weba s VPN neograničenim propusnim opsegom

Brzo postanite blistavi neograničena brzina propusnosti interneta i pobijediti ISP prigušivanje s PureVPN elitnom VPN uslugom koja nudi neograničene VPN mogućnosti propusnosti.

 • Svi poslužitelji u našoj mreži podržavaju brzinu veze od 10 Gb za ultra brzu vezu.
 • Svaki PureVPN račun podržava 10 multi-prijava kako bi osigurao da cijela vaša obitelj ostaje zaštićena.

Neograničena propusnost VPN usluga

Pregledavajte i emitirajte sve što želite bez ikakvih ograničenja. Neograničena propusna širina potrebna je za VPN usluge. Zato je naša VPN usluga, poznata po tome što je jedna od najbržih VPN usluga u industriji, koja nudi neograničenu VPN širinu propusne mreže što znači da nemate nijednu gornju širinu propusnosti..

Evade ISP Leptiranje

Vaš ISP će ugasiti internetsku vezu ako primijeti neobično korištenje interneta. Zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji koja pokriva vaše digitalno postojanje, internetska veza zaštićena je od ISP-a i znatiželjnih očiju pomoću naše VPN usluge.

Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti vaše mrežne aktivnosti, možete se prebaciti na preuzimanje usluga bez brige da će netko pregledati vašu internetsku vezu.

Neograničena propusnost na više uređaja

Pomoću Deset mogućnosti multi-prijave PureVPN možete povećati neograničenu propusnost na svim uređajima povezanim na VPN mrežne poslužitelje. Od pametnog telefona do Android TV-a, iOS-a, Android-a itd. PureVPN ima VPN klijent za sve operativne sustave, uređaje, proširenje preglednika uz napredne sigurnosne značajke. Na kojem možete lako izgladiti iskustvo tijekom streaminga usluga, društvenih mreža, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, i BBC iPlayer, s jednostavnim korisničkim sučeljem, fantastičnim postavljanjem brzina veze sa ne ograničenja propusne širine.

Za borbu protiv prometa na neograničenim poslužiteljima PureVPN-a, napredni sustav pojačanih mreža za isporuku sadržaja i poslužitelji samoiniciraju AI algoritme kako bi korisnicima ponudili internetsko iskustvo za razliku od bilo kojeg drugog.

Preuzmite sve što želite

Ako nemate ograničenja podataka o propusnosti, možete s interneta preuzeti bilo što i sve što želite.

Budući da je davatelj internetskih usluga vaš pristup internetu, u potpunosti je svjestan vaših mrežnih aktivnosti. Da bi vam uvidio opseg, vaš davatelj internetskih usluga može pregledavati web stranice koje posjetite, internetske pretrage, preuzimanje prometa i još mnogo toga.

Povjerenje ISP-u je rizično jer nikad ne znate dijele li vaše mrežne aktivnosti s marketinškim agencijama ili, što je još gore, vladinim entitetima.

PureVPN uživa kao vodeća vrhunska VPN usluga s provjerenim track record pružanja visokokvalitetne usluge i ima visoko optimizirane neograničene poslužitelje propusne širine. Kad ste povezani s poslužiteljima PureVPN neograničene propusne širine, vaša internetska veza osigurana je najmodernijim vojnim šifriranjem 256-bitna enkripcija i robustan VPN protokoli koji osiguravaju vašu najveću internetsku privatnost i sigurnost. Možete se virtualno povezati s više od 2000+ neograničenih propusnih opsega poslužitelja sa sjedištem u 180 VPN lokacije širom svijeta.

Ako fizički budete prisutni u određenoj zemlji s neograničenim prebacivanjem poslužitelja, vaša virtualna prisutnost može biti u bilo kojoj zemlji širom svijeta. Iskoristite ponude, pristupite njihovom lokalnom sadržaju, nabavite izvorne podatke i tako još mnogo toga s neograničenim VPN poslužiteljima PureVPN-a.

U industriji VPN-a, PureVPN je jedan od rijetkih VPN davatelja koji drže strogu politiku zapisivanja bez značenja, što znači da internetska aktivnost ili aktivnosti pregledavanja ili zapisnici aktivnosti i privatne informacije se ne bilježe na njihovom VPN poslužitelju, s PureVPN visoko optimiziranim poslužiteljima možete povratiti internetsku slobodu s najvećim povjerenjem bez ograničenja podataka. Na primjer, ako tvrtka ima sjedište u Sjedinjenim Državama, podvrgavat će se nalozima za pretragu. No, budući da se PureVPN nalazi u Hong Kongu, on se ne mora pridržavati naloga za pretragu kao što to moraju učiniti drugi davatelji VPN-a. Privatnost je temeljno pravo svakog pojedinca i treba je poštovati. Jednom kada se povežete s PureVPN-om, vaša privatnost na mreži je zajamčena.

Više o neograničenom propusnom opsegu

 1. Strujanje bez zaostajanja
 2. Oprostite za preuzimanje ograničenja
 3. Nema propuštanja propusne širine propusne mreže ISP-a (davatelja internetskih usluga)
 4. Ultra glatki HD streaming. Svi poslužitelji u našoj mreži podržavaju brzinu veze od 10 Gb za ultra brzu vezu.
 5. Split tuneliranje
 6. Dijeljenje datoteka P2P s pravilima bez dnevnika
 7. IP zaštita od propuštanja
 8. Prosljeđivanje luka
 9. 24/7 VPN podrška putem e-pošte, razgovora i putem svih glavnih društvenih platformi
 10. Prekidač VPN Kill radi zaštite vaše IP adrese ili IP adrese ako koristite više uređaja (iOS, Android, Windows, itd.) U slučaju naglih prekida veze na VPN poslužitelju kako se vaši osobni podaci ne bi otkrili.
 11. Većina VPN usluga nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je najbolji VPN koji napredujemo pružajući 31-dnevnu garanciju povrata novca.

Saznajte više o značajkama PureVPN-a

 • Split tuneliranje
 • AES enkripcija
 • Sigurni WiFi
 • Sigurno dijeljenje datoteka P2P
 • Internet prekidač
 • iOS na zahtjev
 • DNS zaštita od curenja
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me