ABC Kodi Addons: Kako legalno gledati ABC na Kodi

Objavljeno: 6. prosinca 2019. godine

ABC je jedan od najpopularnijih kanala u SAD-u koji nudi vrhunski video sadržaj, uključujući mnoge popularne TV emisije. Kodi kao izvorište za digitalno emitiranje digitalnih medija otvorenog koda, omogućuje svojim korisnicima da usmjeravaju sav ABC-ov sadržaj kroz različite dodatke. No, ne koriste svi licencirani resursi pa ih se vrlo ne preporučuje. Ali ne naglašavajte, dolje smo naveli dva najbolja Kodi dodataka koji će vam pomoći da legalno gledate ABC na Kodi-ju..

Prvobitno pokrenut kao radio mreža, ABC se transformirao u premium televizijsku uslugu američke države koja nudi neke od najvećih TV emisija svih vremena poput Jimmyja Kimmela Live, The Good Doctor, The Doctor OZ Show, The View, America drugi. Kodi je s druge strane vrlo prilagodljiv softver koji služi kao sveti gral video sadržaja iz svih vrsta izvora kao što su Netflix, Hulu, Amazon Prime i ABC. Međutim, streaming na Kodi često je podložan pravno sivom području, a ne crnom i bijelom.

Streaming na Kodi je legalan?

Apsolutno da. Pod uvjetom da strujiš sadržaj koristeći samo licencirane izvore. Kodi ima čitav svijet dodataka (i službenih i trećih) koji vam mogu odmah poslužiti bilo koju vrstu sadržaja na srebrnom pladnju. Iako može biti ozbiljno primamljivo isprobati neslužbeni dodatak za strujanje određenog sadržaja koji službeno nije dostupan, najbolje je oduprijeti se ako želite izbjeći pravne posljedice. Većina dodataka trećih strana ili neslužbenih dodataka nema emitiranje ili autorska prava za sadržaj koji poslužuju. Uvijek koristite zakonite dodatke Kodi koji poslužuju licencirani sadržaj za uživanje u sigurnom doživljaju strujanja. Jednostavno rečeno, strujanje streamom na Kodi je legalno sve dok ga ne gledate kako struji ilegalni sadržaj zaštićen autorskim pravima.

ABC na Kodi

ABC je još jedan sjajan izvor sadržaja koji je dostupan na Kodi. Iako je većina dodataka koji nude ABC problema s licenciranjem sadržaja, postoji nekoliko onih koji su legalni za upotrebu i posluživanje sadržaja iz legitimnih izvora. A najbolji dio je što vas neće koštati ni sitan novac, kao ni ostatak knjižnice Kodi dodataka.

Najbolji dodaci za gledanje ABC-a na Kodi legalno

Dolje smo naveli dva Kodi dodatka koji nude ABC stream iz službenih izvora.

USTVNow

USTVNow je usluga posebno dizajnirana kako bi omogućila pripadnicima američkih oružanih snaga da gledaju američku televizijsku emisiju izvan svoje domovine. Ali to ne znači da je to isključivo za oružane službe. Zapravo, svatko se može prijaviti za ovaj dodatak jer zapravo ne zahtijeva nikakav dokaz o identitetu. Sa samo jednim klikom, USTVnow Kodi dodatak čini sadržaj dostupnim na vašem zaslonu.

Sa besplatnim planom USTVNow dobivate streaming svih glavnih američkih zemaljskih zemaljskih stanica, uključujući ABC, CBS, CW, PBS i My 9. A najbolji je dio što ne postoje regionalna ograničenja povezana s njegovim sadržajem, tako da možete strujati iz bilo gdje u svijetu. No jedina je mana što ovaj besplatni nivo ne nudi sadržaj na zahtjev.

USTVNow također nudi premium planove u rasponu između 19 USD mjesečno i 99 USD koji vam omogućavaju pristup 200+ kanala, uključujući neke od najpopularnijih kanala poput HBO i Showtime. USTVNow dodatak dostupan je za preuzimanje iz službenog skladišta Kodi, pa ga isprobajte i legalno pristupite ABC-u.

WABC programi

Dostupan u službenom spremištu Kodi, dodatak WABC Programs bez sumnje je najbolji način za strujanje ABC sadržaja na zahtjev. Ima jednostavno sučelje koje nije prilagodljivo kako bi se streameri olakšali, prikazivanjem svih dostupnih sadržaja na jednoj stranici. Medijska biblioteka prilično je uravnotežena i nudi ugodan spoj starog i novog sadržaja. Po likovima klasičnih klasika poput američkih najsmješnijih kućnih videozapisa i novih izdanja poput Marvelovog agenta Shield, sigurno je reći da knjižnica sadržaja ima za svakoga. WABC Kodi dodatak preuzima sadržaj izravno s službene web stranice ABC TV-a, pa tako i vi možete gledati ažurirane ABC emisije poput Dobro jutro Amerika.

Posljednje riječi

Korištenje Kodi-ja je super zabavno i potpuno legalno dok god znate prava mjesta za pronalaženje željenog sadržaja. Da biste uživali u sigurnom iskustvu Kodi streaminga, uvijek prenosite sadržaj iz službenih izvora. Mnogi se korisnici odlučuju za dodatke drugih proizvođača koji bi, prema svima što znate, mogli donijeti sadržaj zaštićen autorskim pravima iz neslužbenih izvora, što je i ilegalno i nemoralno. Ipak, ako se smatrate dovoljno iskušenjima da ih isprobate, nikada to nemojte činiti bez poduzimanja potrebnih mjera opreza poput korištenja Kodi VPN-a..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me