5 najboljih gradnji Kodi-a s nulo-bufferingom

Objavljeno: 16. srpnja 2019. godine

Želite li strujati kanale na Kodi-ju bez ikakvog međuspremnika? Zatim upotrijebite ovaj vodič i instalirajte najbolje ugrađene kodi na bilo koji uređaj poput Android, IOS, Mac ili Amazon FireStick. Ovo je ažurirani popis tako da se nećete suočiti s bilo kakvim problemima u korištenju najboljih dodataka koji su dostupni. Također, možete koristiti PureVPN na svom uređaju da biste potaknuli streaming bez međuspremnika na Kodi i izbjegli stres sa blokiranjem.

Što su Kodi gradi?

Kodi je vrlo prilagodljiv zahvaljujući prirodi otvorenog koda, a zajednica dodataka Kodi često pušta izmijenjene verzije aplikacije zvane Kodi gradi. Bilo da vam treba promjena korisničkog sučelja ili brz pristup omiljenom sadržaju, ove nadogradnje mogu poslužiti vašoj svrsi bez gnjavaže s instaliranjem desetak spremišta.
Jednom kada je instaliran Kodi, potrebno je puno vremena i truda za prilagodbu. Pronalaženje određenih kožnih dodataka, dodataka i postavki koji odgovaraju vašoj svrsi može za neke biti čak iscrpljujuće. Međutim, Kodi builds nudi sve na jednom mjestu za sve te dodatke i skinove, što olakšava brzo preuzimanje i strujanje sadržaja.

Najbolje gradnje Kodi-ja za 2019. godinu

Sada kada je najnovija inačica Kodi Leia stabilizirana, gotovo sve izvedbe koje su radile na prethodno Krypton 17.6 sada podržavaju i verziju 18.3. Objavljene su i brojne verzije koje podržavaju samo Leia verziju, što tlo čini relativno tankim za stariju verziju. U nastavku smo naveli pet najboljih Kodi gradnji koje nude streaming bez međuspremnika. Neki rade na Leia 18.3, neki na 17.6, a neki na oba.

Bez granica magije

Ako ste dugoročni korisnik Kodi-ja, onda ste sigurno čuli za ovaj. No Limits Magic postoji poput popularne gradnje Kodi-ja dok se ne zahvati neispravnih dodataka. Ali, srećom po vas, oživljeno je s najnovijim ažuriranjem koje sadrži elegantno korisničko sučelje i širok spektar radnih dodataka Kodi.
Bez obzira jeste li povremeni ili učestali streamer, No Limit Magic build ima mnoštvo mogućnosti sadržaja za uživanje u tome, uključujući filmove, TV emisije, sport i još mnogo toga. Neki dodaci vrijedni spomena bili bi AdultHideout, Bennu, Castaway, cCloud TV, Champion Sports, Covenant, DC Sports, GoodFellas 2.0 i VideoDevil. Radi s obje verzije Kodi Krypton 17.6 i Leia 18.2-3.

titanijum

Titanium je relativno nov za scenu, ali je dobio odlične kritike i dugoročnih i novih Kodi korisnika. Opremljen je raznolikim nizom dodataka iz različitih kategorija poput sportova uživo, filmova, YouTubea i televizije uživo za velike kanale i kablovske TV kanale iz Velike Britanije i SAD-a..
Titanium je dom nekih od najpopularnijih dodataka kao što su Gaia, Yoda, 13Clowns, Supremacy, Stream Hub, Deceit i Incursio, da ih napomenemo samo nekoliko. Titanium također omogućava jednostavnu prilagodbu. Koristi čuvenu Xonfluence kožu, ali možete birati između tona drugih opcija. Dostupan je za verzije Kodi Krypton i Leia.

Misfit Mods Lite

Čini se da neke gradnje Kodi-ja za 2019. godinu povećavaju funkcionalnost aplikacije nepotrebnim dodacima razasutim u bezbroj kategorija. Misfit Mods Lite jednostavna je za upotrebu koja zahtijeva minimalno prostora i stoga savršeno funkcionira na uređajima poput Amazon Fire Stick-a.
Jedan od najstarijih igrača u zajednici graditelja Kodi-a, nudi mnoštvo dodataka za strujanje video sadržaja za filmove, TV emisije i događaje uživo. Svi ti dodaci nalaze se točno u glavnom izborniku, što dovodi do iskustva strujanja tekućine. Dostupan je samo za Kodi Leis i sadrži mnoge popularne dodatke poput Project M, Crackle, ESPN 3, The Pyramid, SportsDevil, YouTube, Monster Munch i još mnogo toga.

Pojednostavite

Ako koristite Kodi 18 na niskom RAM-u i uređaj za obradu energije kao što je Firestick, tada je Streamline Kodi build bez imalo smisla. Budući da je lak čak 220 MB, to je lagana, ali moćna gradnja Kodi koja nudi neke od najboljih dodataka za vaše potrebe strujanja..
Sučelje je prilično glatko i omogućuje vam odabir velikog broja izvora za streaming video sadržaja, koji je često dostupan u visokoj razlučivosti od 1080p. Obožavajući neke od najpopularnijih Kodijevih dodataka poput Magic Dragon, Exodus Redux, YouTube i At Flix, Streamline ima sve prave značajke za pretvorbu Kodija u cjeloviti centar za strujanje medija unatoč maloj veličini.

Xanax

Xanax je novorođenče istih Kodijevih programera koji su nam pružili vrlo popularnu Durexovu izgradnju. Iako je Durex obustavljen, Xanax nosi ostavštinu i bilježi napredak na popisu najboljih Kodi-ovih gradnji u 2019. Xanax je po UI, UX, pa čak i veličini prilično sličan Durexu..
Korisnici koji i dalje traže alternativu Durex mogu pribjeći Xanaxu. Ni u kojem slučaju to nije klon, već napredna verzija s mnogo boljom funkcionalnošću. Xanax je dostupan za Kodi Leia i Krypton, a domaćin je solidnog kataloga Kodi dodataka poput Yoda i Maverick TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me