11 najboljih stranica za streaming nogometa

Objavljeno: 8. veljače 2020

Ljubitelji nogometa iz cijelog svijeta mogu prenositi nogometne utakmice uživo s bilo kojeg mjesta s najboljih web mjesta za streaming nogometa koje smo naveli.

Sa stotinama i tisućama nepoznatih tokova vani se često može dogoditi da vrište na tv ekranu dok se video prestao puštati, baš u trenutku kada je napadač trebao upasti loptu u gol. Pa, ako vam se to dogodilo, više nego što bi trebalo, onda možete doći na pravo mjesto. To kažemo jer ćemo danas govoriti o 11 najboljih web stranica za streaming nogometa dostupnih na internetu.

Pronalaženje slučajnog prijenosa uživo na internetu za vašu omiljenu nogometnu ligu, bilo da se radi o Premier ligi, La Ligi, Serie A, Ligue 1 ili Bundesligi, može biti vrlo jednostavno. Međutim, prema onome što smo vidjeli, većina njih je ili vrlo slabe kvalitete ili se suočava s problemima bušenja / mucanja tijekom cijele utakmice. Ovi problemi, kada uspoređujete utakmicu vašeg omiljenog tima, mogu biti vrlo frustrirajuća.

Dakle, ako se želite jednom i zauvijek maknuti od ovoga, pogledajte popis 11 najboljih web mjesta za streaming nogometa dolje:

 1. BT Sport
 2. Fubo TV App
 3. Sky Sports
 4. Sony LIV
 5. Hotstar
 6. Ripple IS
 7. VIP liga
 8. Laola1.tv
 9. Neostreamz
 10. Bein Sports
 11. Hulu Sports

1. BT Sport

BT Sport je najpopularniji sportski streaming kanal dostupan na mreži. Prenosi Ligu prvaka, Bundesligu, Seriju A, Ligue 1 i još mnogo toga. To je jedan od najboljih nogometnih streaming kanala u Velikoj Britaniji.

2. FuboTV APP

Fubo TV APP jedan je od najboljih internetskih kanala za sportski streaming. Svojim korisnicima nudi najbolje podudarnosti i kanale. Ljubitelji nogometa mogu gledati popularne lige poput Premier lige, La Lige i UEFA Lige prvaka.

3. Sky Sports

Premier League je najpopularnija nogometna liga na svijetu. Štoviše, lako ga možete prenositi na Sky Sports. Sky Sports dostupan je u Velikoj Britaniji, a kanalu možete pristupiti s bilo kojeg mjesta pomoću PureVPN.

4. SonyLIV

Sony LIV je još jedan omiljeni nogometni streaming kanal. Korisnicima omogućuje prijenos uživo preko Lige i UEFA Lige prvaka uživo gledateljima potkontinenta. Kanal se iz Indije može besplatno strujati.

5. Hotstar

Hotstar je fantastičan zabavni kanal u Indiji. To je nevjerojatna streaming usluga koja nudi toliko sadržaja. S Hotstarom možete gledati i svoje omiljene nogometne utakmice, uključujući Premier ligu, non-stop. Hotstar nudi namjenske aplikacije za Windows, Android i iOS.

6. Ripple.IS

Ripple.IS je usluga za streaming bez oglasa koja vam nudi upravo ono što trebate. Na Ripple.IS-u možete gledati svoje omiljene sportske događaje, uključujući nogomet. Popularna je među onima koji vole streaming engleske Premier lige.

7. VIP liga

VIP ligu posjećuju svi na svijetu i dostupna je na sedam različitih jezika. Veze možete lako pronaći uživo kako biste uživo prenosili svoje omiljene nogometne utakmice. Linkovi na sve važnije sportske događaje poput nogometa dostupni su na VIP ligi.

8. Laola1.tv

Laola1.tv je legitimno web mjesto koje vam omogućuje besplatno strujanje vaših omiljenih nogometnih utakmica. Ima sva prava za emitiranje različitih sportskih događaja uživo s više TV kanala. Ova stranica ima linkove uživo za vaše zabave. Dostupan je samo iz Austrije i Njemačke.

9. Neostreamz

Neostreamz je fantastična platforma za strujanje omiljenih nogometnih utakmica. To je javna platforma koju ažuriraju sami korisnici. Postoji puno veza koje možete koristiti za streaming svojih omiljenih nogometnih utakmica uživo putem interneta.

10. POČETI Sport

BeIN Sports najveći su emiteri u svijetu. Gotovo svaka popularna nogometna liga može se uživo prenositi uživo na BeIN Sports. U njenom zadivljujućem inventaru nalaze se mečevi Lige prvaka, La Lige, Premier lige, Ligue 1, Serie A, Copa del Rey i mnogih drugih!

10. POČETI Sport

BeIN Sports najveći su emiteri u svijetu. Gotovo svaka popularna nogometna liga može se uživo prenositi uživo na BeIN Sports. U njenom zadivljujućem inventaru nalaze se mečevi Lige prvaka, La Lige, Premier lige, Ligue 1, Serie A, Copa del Rey i mnogih drugih!

11. Hulu Sports

Za razliku od drugih, Hulu je najjeftinije rješenje za strujanje engleske Premier lige, MLS Soccer & UEFA Liga prvaka u Sjedinjenim Američkim Državama. Hulu ima sjajne sportske kanale koji uključuju Fox, NBC Sports, TNT. Dakle, ako ste Footy US Fan, onda je Hulu vaša must-go-with opcija.

Neslužbene web stranice za streaming nogometa

Ponekad obožavatelji ne žele platiti za gledanje živopisnih akcija. Naravno, to su i neka neuobičajena mjesta za streaming, ali uvijek postoji rizik da im se pristupi.
Većina njih dolazi s nametljivom neželjenom reklamom / iskačućim oglasima, što sigurnost vašeg uređaja može dovesti do visokog rizika. Zato vam preporučamo da pristupite takvim web lokacijama na vlastiti rizik.
Slijedi popis nekoliko neslužbenih stranica za streaming nogometa zbog lakoće.

 1. Cricfree
 2. TotalSportek
 3. Ronaldo7
 4. Stream2Watch
 5. SportLemon

Zaključak

S gornjeg popisa možete vidjeti da postoje bolji načini gledanja uživo vašeg omiljenog tima. Međutim, ovdje se postavlja jedno malo pitanje, a to je sa regionalnim zaključavanjem i ograničenjima, ali kao što smo već rekli, mi ćemo ovdje riješiti vaše probleme sa strujanjem, i za to imamo rješenje..

Sve što trebate je pretplata PureVPN i to je to. Uz pomoć VPN usluge poput PureVPN-a, ne možete samo strujati svoj omiljeni sadržaj na mreži, već i dodati dodatni sloj sigurnosti vašoj internetskoj vezi. To je u osnovi win-win.

U zaključku, ovdje navedene web stranice najbolje su web stranice za streaming nogometa trenutačno na internetu, a ako vam one nisu dostupne, uvijek se možete odlučiti za PureVPN za pristup.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me