Is u op IP-osoitteeni gebruik?


Mikä op IP-osoitteeni?

000.00.000.00 Sijaintisi: Internet-palveluntarjoajasi: img IP-adres op laitteellesi meäritetty ainutlaatuinen numeroyhdistelmä, jonka avulla se voi kommunikoida muiden internetiin kytkettyjen laitteiden kanssa.


PureVPN-tietosuojatyökalut:

 • WebRTC-vuototesti
 • DNS-vuototesti
 • IPv6-vuototesti
 • Mikä op IP-osoitteeni

Siirry kohtaan:

 • Mikä op IP-osoite?
 • IPv4-osoitteet teen IPv6-osoitteet
 • Yksityinen teen Julkinen IP-osoite
 • Julkiset IP-osoitteet Voivat Paljastaa Sinusta Paljon!
 • Miten het IP-komitees en Sijaintisi VPN bevestig: n avulla
 • Hanki yksityinen IP-osoite PureVPN: n avulla

Mikä op IP-osoitteen Selitettynä! (Video):

Mikä op IP-osoite?

Internet-protokollan osoite, joka tunnetaan yleisemmin IP-osoitteena, op jokaiselle laitteelle tai tietokoneelle osoitettu yksilöivä tunniste. IP-osoitteet luokitellaan kahteen versioon. IPv4 koostuu tevergeefs numeerisista arvoista, kuten 204.68.45.80. IPv6 puolestaan ​​koostuu sekä numeerisista että heksadesimaalisista arvoista, kuten 2001: db8: 85a3: 8a2e: 370: 7334

Sen lisäksi sinulla on Kaksi erityyppistä IP: tä, kun olet yhteydessä verkkoon: julkinen IP en yksityinen IP. Näistä kahdesta julkisen IP-oplossings bied toegang tot die internet en kies hul eie hulp.

IPv4-osoitteet teen IPv6-osoitteet

Op syynsä siihen, internet internet is beskikbaar op die IP-weergawe van die IP-adres: IPv4 en IPv6.

IPv4

Se on vanhin ja yleisesti käytetty versio.
Sen koko op 32 bittiä.
Sen osoiteavaruudessa op 4 294 967 296 (232) yksikäsitteistä yhdistelmää.
Se koostuu numeroista, jotka vaihtelevat välillä 0-255.
Sen numeroiden määrä on rajoitettu, joten ne loppuvat pian.
Se ilmaistaan ​​kirjoitettuna muodossa 204.68.45.80

IPv6

Se luotiin melkein kolme vuosikymmentä edeltäjänsä jälkeen.
Sen koko op 128 bittiä.
Sillä on laaja osoiteavaruus, jossa op 340 undekillionia yksikäsitteistä yhdistelmää.
Se koostuu numeroista sekä heksadesimaalisymboleista.
IPv6-poolin loppuminen vaatii monia miljardeja vuosia.
Se kirjoitetaan muodossa 2001: db8: 85a3: 8a2e: 370: 7334

Yksityinen teen Julkinen IP-osoite

imge

Yksityinen IP-osoite

Yksityiset verkooppunt die IP-osoitteita tunnistamaan en jakamaan tietoja samassa verkossa olevien laitteiden welillä (esim. Tulostimet, tablet-laitteet jne.). Jokaisella verkon tietokoneella tai muulla laitteella op yksikäsitteinen, yksityinen IP-osoite, jonka reititin op ons osoittanut DHCP-protokollan kautta. Mikään laite paikallisverkon ulkopuolella ei voi tunnistaa tai muodostaa yhteyttä näihin laitteisiin.

Julkiset IP-osoitteet

Internet-palveluntarjoajasi (ISP) IP-programmatuur vir gebruikers. IP-osoitteella stem uit muodostaa internet en selata verkkoa. Jokaisella lähiverkon laitteella op sama julkinen IP-osoite yhteyden muodostamiseksi interneti, koska reititin itse jakaa tämän saman IP: n.

Julkiset IP-osoitteet Voivat Paljastaa Sinusta Paljon!

Tieto op uusi hyödyke (kauppatavara). Niemand van die IP-komitees wat beskikbaar is, is beskikbaar in die sakewêreld nie:

Olinpaikka

Julkinen IP-komitees paljastaa kaiken sijainnistasi maasta ja valtiosta postinumeroosi ja katuusi. Viime kädessä se vaarantaa yksityisyytesi, koska tieto tarjoaa rikollisille helpon pääsyn laitteeseesi.

Internet-aktiviteetit

Internetissek tekemäsi haut, käymäsi sivustot ja selaimeesi tallennettava verkkohistoria, kaikki noemä tallennetaan en niitä seurataan. Itse asiassa jotkut hallitukset vaativat internet-palveluntarjoajilta tietojen kirjaamista.

Ostokäyttäytyminen

Kyse ei ole vain väestötiedoistasi, vaan mainostajat seuraavat myös ostokäyttäytymistäsi, kiinnostuksen kohteitasi ja henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi. Se ei vain vaaranna yksityisyyttäsi, vaan myös antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden vaikuttaa henkilökohtaiseen mielipiteeseesi ja kiinnostuksiisi.

Miten het IP-komitees en Sijaintisi VPN bevestig: n avulla

IP-komitees en sit virtuaalinen sijaintisi op helppo huijata tai muuttaa. Tarvitset vain virtuaalisen yksityisen verkon (VPN). Skynprivaatnetwerk is tevergeefs na die IP-adres van die IP-adres, maar die internet is vry om toegang te kry tot VPN-palette, die salika-liikenteen (dat) en die kaika’s, met die teetverkossa. Näin pääset tässä eteenpäin:

stap 1 Käynnistä VPN stap 2 Yhdistä mihin tahansa Palvelimeen stap 3 Nauti Yksityisestä Selaamisesta

Hanki yksityinen IP-osoite PureVPN: n avulla

PureVPN tarjoaa käyttäjilleen paremman verkkokokemuksen, kuin mikään muu. Varatsujen yksityisten IP-osoitteiden avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden mihin tahansa PureVPN-palvelimeen en saada welittömän yhteyden, koska IP op varattu tevergeefs PureVPN-käyttäjille.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map