Hoe om ‘n Telegram-rekening uit te vee


Hoe om ‘n Telegram-rekening uit te vee

Dit maak nie saak hoe fantasties en veilig ‘n app is nie, jy kan nie almal net behaag nie. Mense is verskillend en het dikwels verskillende voorkeure. Die meeste mense probeer verskillende programme aanhou totdat hulle die een vind wat die beste by hulle pas. Anders as ander programme wat gebruikers in staat stel om hul rekeninge onmiddellik met enkele kliks te deaktiveer, is die deaktiveringsproses van Telegram redelik vervelig en ingewikkeld. Anders as ander programme wat meeding, kan u nie u Telegram-rekening direk uitvee deur die iOS- of Android-app uit te vee nie.


Om u Telegram-rekening te deaktiveer, moet u via die rekenaar of ‘n mobiele blaaier aanmeld. Verder is daar ‘n paar dinge wat u moet weet voordat u u Telegram-rekening uitvee. Ingevolge die beleid van Telegram, sou u die diens vir ‘n paar dae nie kon gebruik sodra u die deaktivering van die rekening gekies het nie. As u dus weer ‘n Telegram-gebruiker wil word, sal u moontlik ‘n paar dae moet wag om weer aan te meld.

img

INHOUDSOPGAWE

Waarom u u telegramrekening wil uitvee?

Deur die jare het Telegram verskeie veiligheidskwessies ervaar. Van cyberattacks tot data-oortredings, dit is bekend dat Telegram malware op Windows-rekenaars versprei.

Dit is te verstane dat u, nadat u daagliks van die data-oortredings en lekkasies gehoor het, u Telegram-rekening wil uitvee. Hier is ‘n paar redes waarom u die program wil uitvee:

  1. In 2017 het Telegram ‘n massiewe sekuriteitsbreuk ondervind waar hackers daarin geslaag het om malware via Telegram na Windows-rekenaars te versprei. Dit is ook bekend dat die app metadata van sy gebruikers lek.
  2. As deelnemer het u minder beheer oor u gesprekke. Aangesien elkeen in die groep mekaar se boodskappe kan uitvee, kan dit verwarring en manipulasie veroorsaak.
  3. Telegram gebruik ‘n veiligheidsprotokol bekend as MTProto, waarvan die veiligheid en betroubaarheid nog nie seker is nie. Kryptograwe in die bedryf het die protokol van die hand gewys omdat dit nie veilig genoeg is nie.

Metodes om Telegram-rekening te verwyder

Aangesien ons baie mense ontmoet het wat gevra het hoe om ‘n telegramrekening aanlyn uit te vee, het ons besluit om ‘n omvattende gids te skep om mense in nood te vergemaklik. Daar is twee maniere waarop u u Telegram-rekening kan uitvee: die metode van selfvernietiging en handmatige deaktivering. Ons sal nou beide prosesse in detail bespreek.

Selfvernietigingsmetode om Telegram-rekening uit te vee

Soos ons al voorheen gesê het, is Telegram ‘n professionele privaatheid en ‘n vriend van ‘n veiligheidsentoesias. Dit is die rede waarom Telegram ‘n ingeboude selfvernietigingsfunksie het. As ‘n Telegram-gebruiker vir ‘n sekere tydraamwerk onaktief bly, is die app ontwerp vir selfvernietiging. Hierdie funksie sal nie net u Telegram-rekening uitvee nie, maar ook u vorige gesprekke en lêers wat oorgedra is, uitvee.

Die app sal self vernietig as ‘n gebruiker vir ‘n tydperk van 6 maande onaktief gebly het, dit is standaard die selfvernietigingstimer van die app. Ongelukkig kan ‘n gebruiker hierdie funksie nie deaktiveer nie, maar u kan die tyd vir selfvernietiging vergroot of verminder. Die tyd vir selfvernietiging kan van 1 maand tot ‘n jaar ingestel word. Volg onderstaande stappe om selfvernietigingstimer te verander:

  1. Toegang ‘Settings’ van die Telegram-app.
  2. Gaan na ‘Privaatheid en sekuriteit’ blad.
    hoe om 'n telegramrekening te verwyder
  3. onder ‘Privaatheid en sekuriteit’ opsies, kyk vir ‘Vee my rekening uit’.
    hoe om 'n telegramrekening te verwyder
  4. Stel selfvernietigingstimer op 1 maand en jy is goed om te gaan.
    hoe om 'n telegramrekening te verwyder

Handmatige verwydering via ‘n tafelblad of mobiele blaaier

Soos voorheen bespreek, laat Telegram sy gebruikers nie toe om hul rekeninge van die app te deaktiveer of uit te vee nie. Dus, as u u Telegram-rekening onmiddellik wil uitvee, moet u dit self handmatig via ‘n tafelblad of mobiele blaaier uitvee. Volg die onderstaande stappe om u Telegram-rekening te verwyder:

  1. Toegang Telegram-deaktiveringsbladsy vanaf ‘n tafelblad of mobiele blaaier.
  2. U sal gevra word vir u aanteken inligting. asseblief tik die nommer in jy het aangemeld by en druk volgende.
    verwyder telegramrekening

  3. Sodra u die vereiste inligting ingevoer het en voortgegaan het, sal u ‘n bevestigingskode in jou Telegram-app.
  4. Voer die kode wat in die app ontvang is op die tabblad met bevestigingskode in en druk teken aan.
  5. Die veld sê ‘hoekom gaan jy?’ is opsioneel. U kan u terugvoer gee of oorslaan.
    verwyder telegramrekening
  6. Sodra u klaar gedruk het, verskyn ‘n boodskap waarin u gevra word of u seker is oor u besluit. Die boodskap toon ook ‘n waarskuwing waarin u meld dat u Telegram vir ‘n paar dae nie meer sal kan gebruik sodra u deaktivering gekies het nie. Klik op “Ja, verwyder my rekening” en gaan voort.
    verwyder telegramrekening

Rekening suksesvol uitgevee

Baie geluk! U het u Telegram-rekening suksesvol uitgevee. Soos voorheen bespreek, sal u ‘n paar dae nie by Telegram kan gebruik of aanmeld wanneer u u rekening uitgevee het nie. Dus, as u bloot ‘n pouses wil gebruik van die app, beveel ons u aan om selfvernietigingstyd aan te pas en eenvoudig net aktief te bly, eerder om te kies vir handmatige deaktivering. As u egter besluit het, gaan voort met die voorafgaande proses om u Telegram-rekening permanent uit te vee.

Wil u u aanlyn privaatheid herwin? Miskien wil u hieronder kyk:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map