Whatfarë është VPN për Tunneling Split?

Split Tunneling bën pikërisht atë që do të thotë: ndani trafikun tuaj në internet. Me VPN Tunneling split, ju keni mundësinë të drejtoni trafikun e internetit përmes rrjetit VPN ose rrjetit tuaj lokal..

Tunneling VPN Split mbron trafikun që ju drejtoni përmes rrjetit VPN, dhe në të njëjtën kohë, ju nuk do të humbni asnjë qasje në rrjetin tuaj lokal dhe pajisjet e lidhura në atë rrjet. Në dispozicion në Windows, Android, Android TV.

Split Tunneling VPN: Ndarja e rrugës së trafikut në dy drejtime: njëra kalon përmes një tuneli VPN dhe tjetri përmes lidhjes së rregullt.

Pse kam nevojë për tunifikim të ndarë?

Kur përdoruesi lidhet me serverin VPN, ai krijon një tunel të sigurt të koduar i cili më pas kalon në internetin më të madh. Si parazgjedhje, çdo trafik i tunelit i ndarë i dërguar përmes rrjetit VPN kalon nëpër serverin e tunelimit të ndarë VPN në një mënyrë të koduar.

Sidoqoftë, me tunele të ndarë, ju keni mundësinë të zgjidhni se cili trafik / informacion kalon në rrjetin VPN (tuneli i koduar) dhe pjesa tjetër përmes ISP-së tuaj (jo tuneli i koduar). Mundësia për të drejtuar trafikun tuaj përmes lidhjes VPN ose ISP-së tuaj është një bekim, veçanërisht kur nuk dëshironi të përdorni disa uebfaqe pa ndonjë kriptim.

Përfitimet e një tunelimi të ndarë:

 • Me këtë funksion të aktivizuar, shikoni shfaqje / filma të huaj televizivë ndërsa përdorni internetin me adresat IP lokale
 • Ndani skedarët P2P pa kompromentuar privatësinë tuaj në internet
 • Qasni pajisjet në rrjetin tuaj lokal ndërsa përdorni VPN

Nëse nuk keni aktivizuar Tunneling Split:

 • Ju nuk do të keni mundësi të përdorni njëkohësisht përmbajtje jashtë vendit dhe lokale
 • Transmetimi i të gjitha të dhënave përmes ISP përfundon bandën tuaj
 • Ju nuk mund të hyni në pajisjet LAN ndërsa jeni i lidhur me klientin VPN

Avantazhi i vërtetë i përdorimit të kësaj karakteristike është se buron nga komoditeti i tij. Karakteristika ndihmon në përmirësimin e efikasitetit tuaj të punës. Le të themi se po udhëtoni jashtë vendit, për të hyrë në përmbajtjen lokale të vendit; mund të drejtoni trafikun përmes internetit dhe për të hyrë në përmbajtjen e vendit tuaj, mund të drejtoni trafikun përmes rrjetit VPN duke aktivizuar këtë veçori.

A ekziston rreziku kur përdorni Tunneling Split?

Sunnit Tunneling është një tipar i fuqishëm që ofron komoditet për aktivitetet tuaja të internetit. Ka kaq shumë rreziqe që lidhen me tunelizimin e ndarë. Sidoqoftë, kur tunelizimi i ndarë është i aktivizuar, përdoruesit anashkalojnë shifrimin e PureVPN të AES 256-bit të shkallës ushtarake që është atje për të siguruar aktivitetet tuaja në internet kundër hakerave, kriminelëve në internet dhe syve të prishjes.

Nëse vendosni tunele ndarëse VPN për të përjashtuar trafikun e caktuar nga mbrojtja e lidhjes tuaj VPN ose tunelit VPN, ofruesi i shërbimit tuaj të internetit ose një palë e tretë mund të hynin në atë trafik. Për të mbrojtur aktivitetet tuaja në internet, përdorni vetëm lidhje tunelizuese të mbrojtura nga VPN për të mbrojtur adresën tuaj IP kur trajtoni të dhëna të ndjeshme, hyrni në faqet e internetit të kufizuara ose P2P me mbrojtjen Kill switch. Tani duke përdorur shërbime në internet nga adresat IP lokale. Ju mund të shkarkoni lehtësisht në mënyrë të sigurt pa ngadalësuar tjetrin tuaj.

Si funksionon Tunneling Split me aplikacionet PureVPN?

Me tunele të ndara në vend, lidhja juaj e internetit zvogëlon çdo bllokim dhe ruan gjerësinë e brezit pasi trafiku në internet nuk ka pse të kalojë përmes rrjetit të tunelimit të ndarë VPN. Por gjëja e mirë për të përdorur Sunnit Tunneling me PureVPN është që ju keni gjerësi të pakufizuar për të mbrojtur adresën tuaj IP dhe trafikun në internet.

Sigurimi i ndarjes në ndarje me VPN

Një avantazh tjetër për të përdorur tunelizimin e ndarë është kur një përdorues po punon në site të ndryshme me funksione të ndryshme në të dy rrjetet gjatë gjithë ditës, tunelimi i ndarë ndan që përdoruesi të ketë nevojë të lidhet dhe shkëputet vazhdimisht.

VPN Split Tunneling në aplikacionet e PureVPN

• Aplikacioni për Windows: Aplikacioni PureVPN për Windows vjen i pajisur me veçori Split Tunneling që hap mundësi të mëdha për ju në internet.

• Aplikacioni për Android: Aplikacioni PureVPN për Android krenohet me tiparin revolucionar të Split Tunneling që ofron komoditet kur dëshironi të shikoni shfaqje / filma TV në telefonin tuaj Android dhe të përdorni skedarë pune njëkohësisht.

• Aplikacioni për Android TV: Aplikacioni PureVPN për Android TV është i ngarkuar me opsione emocionuese dhe tunelet e ndara kryesojnë listën. Konfiguroni atë në TV tuaj Android dhe shijoni një përvojë në internet si kurrë më parë.

Mësoni më shumë rreth Karakteristikave të PureVPN

 • Kaloni në internet Vrasësin
 • Kriptimi i AES
 • Sigurohuni WiFi
 • Ndarja e skedarëve të sigurt P2P
 • Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6
 • iOS në kërkesë
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me