Vende të lira WiFi në Boston


Vende të lira WiFi në Boston

Bostoni është kryeqyteti i Massachusetts, dhe është një nga qytetet më të vjetra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Qyteti është i njohur për filantropinë e tij. Dhe kjo bujari shtrihet edhe në vende të tjera, të tilla si ofrimi i më shumë lehtësi për çdo person që jeton ose viziton këtë qytet të mrekullueshëm.


Ky lehtësi përfshin sigurimin e pikave të nxehta publike Wi-Fi Publike në qytet. Nëse po vizitoni Boston, ose thjesht jeni duke bredhur nëpër rrugët e këtij qyteti të bukur, do të gjeni qindra vende nga ku mund të lidheni me internet pa kosto. Ka mjaft rrjete publike Wi-Fi në restorante, kafene dhe aeroport për të përmendur disa.

Udhëzuesi i mëposhtëm do t’ju ndihmojë të gjeni WiFi falas në Boston!

IMG

Shko te…

Wi-Fi publik mund të jetë jashtëzakonisht i rrezikshëm. Ju mund të mos e dini atë, por ato mund të jenë shesh lojërash për goberët në internet, duke pritur në hije të joshin përdoruesit e dyshimtë dhe të vjedhin të dhënat e tyre private. Prandaj, nuk është e mençur të lidheni me ndonjë WiFi ku hasni pa pasur mjete për të mbrojtur të dhënat tuaja.

Rreziqet e Rrjetit Publik Wi-Fi

Ka shumë rrjete të ndryshme publike Wi-Fi në të gjithë Boston. Këto rrjete mund të jenë shumë të rrezikshme për çdo përdorues. Shtë e nevojshme që ju të kuptoni natyrën famëkeqe të një rrjeti publik Wi-Fi. Ndërsa ofron lehtësi shtesë për përdoruesin e lidhur, të dhënat private të këtij individi mund të komprometohen rëndë.

Rrjeti i prekshëm: Rrugëtuesit Wi-Fi vijnë me një set standard të teknologjive të kriptimit të instaluar në to siç janë WPA, WPA2 ose WPA3. Por këto teknologji të kriptimit nuk janë aq të besueshme sa do të prisnit. Ka pasur mjaft raste në të kaluarën, kur këto protokolle standarde u shkelën me sulm malware. Dobësia e KRACK Wi-Fi është një shembull se si malware mund të prishin sigurinë e Wi-Fi.

Vegla Hacking: isshtë më mirë t’i përmbaheni rrjeteve të besueshme siç është ajo në Starbucks ose McDonalds, sesa një pikë e nxehtë e rastit që shfaqet në një vend të mashtruar. Ata mund të jenë të ligjshëm, por nëse dikush mund të lidhet me të falas, si i sjell përfitimet pronarit të rrjetit? Të jesh tepër i kujdesshëm dhe të përdorësh një sens pak të përbashkët do të mbrojë të dhënat tuaja nga komprometimi në rrjetet publike.

Kërcënimi njeri-në-mes-ky: Ky është një aktivitet i përgjuar i të dhënave që përdoret për të monitoruar komunikimet në internet që kalojnë në dhe nga një sistem. MITM është një sulm famëkeq që lejon hakerat të monitorojnë atë që ju jeni duke bërë pa ju edhe duke e ditur që jeni duke u shikuar.

Replica Hotspots: Kriminelët në internet gjithmonë vijnë me mënyra të reja dhe unike për të konvertuar surfers në internet dhe shkelje në pajisjet e tyre pa i paralajmëruar ata. Një taktikë e thjeshtë për të hakmarrur në pajisjet e përdoruesit është krijimi i rrjeteve Wi-Fi të replikës që kanë të njëjtët emra. Kur përdoruesit lidhen me këtë pikë të nxehtë të kompromentuar Wi-Fi, hakeri mund të hedh menjëherë hua në atë pajisje.

Lista e kontrollit që duhet të merrni parasysh kur bashkoheni me një WiFi Falas në Boston

Pikat e përmendura më lart duhet të ju bindnin se rrjetet e hapura mund të jenë tepër të rrezikshme. Sigurohuni që të ndiqni listën e kontrollit të sigurisë të përmendur më poshtë përpara se të bashkoheni në një rrjet WiFi falas.

Bashkohuni gjithmonë me WiFis autentike

Të gjithë duam të përdorim rrjete falas Wi-Fi. Ka hakerë që duan ta shfrytëzojnë këtë nxitje dhe ju detyrojnë të bëni gabime që çojnë në kompromentimin e të dhënave tuaja private. Sigurohuni që të shmangni bashkimin e ndonjë rrjeti Wi-Fi kopje. Për shembull, nëse jeni në Starbucks dhe vini re se ka pika të shumta Wi-Fi të lira në dispozicion, sigurohuni që të kërkoni personelin për rrjetin e duhur dhe të lidheni vetëm me atë rrjet.

E njëjta praktikë duhet të përsëritet edhe në kafene, aeroporte dhe vende të tjera ku ekzistojnë rrjete falas.

Disaktivizoni gjithnjë ndarjen automatike

Hakerët përdorin taktika të shumëfishta për të hakuar brenda rrjetit tuaj. Gjetja e dobësive në pajisjen tuaj gjithmonë e bën kryesorin e kësaj liste. Dobësia më e madhe në këtë rast është lejimi i hakerave të hyjnë lehtësisht në sistemin tuaj. Shtë e nevojshme të fikni ose çaktivizoni funksionin e ndarjes automatike kur punoni në një rrjet publik ose pikën kryesore.

Shmangni aktivitetet e ndjeshme në pikat e nxehta Wi-Fi

Rrjetet publike Wi-Fi ju ofrojnë lehtësi maksimale, në mënyrë që të mund të shfletoni nëpër internet me lehtësi. Sidoqoftë, rreziqet që bien në këto rrjete tejkalojnë komoditetet dhe përfitimet që ofrohen. Prandaj rekomandohet që të shmangni ndarjen e çdo privati ​​ose konfidenciali në këto rrjete me çdo kusht.

Mbroni pajisjen tuaj kundër çdo kërcënimi në Wi-Fis Publike me një VPN

Anëtarësimi në çdo pikë të nxehtë Wi-Fi mund të jetë tepër e rrezikshme, përveç nëse keni një mjet që mund të sigurojë siguri të shtuar në komunikimet tuaja në internet. PureVPN ju jep paqe mendore duke rritur sigurinë tuaj në internet dhe duke u siguruar që të qëndroni të sigurt kur jeni të lidhur me një rrjet publik Wi-Fi.

PureVPN ofron hyrje në serverë të veçantë që janë të mbushura me të gjitha mjetet e kërkuara për të kujdesur për sigurinë tuaj në internet. PureVPN ofron kriptim të shkallës ushtarake që siguron që edhe hakerat më sezonalë nuk mund të hakojnë brenda të dhënave tuaja private.

Ekzistojnë gjithashtu veçori si funksioni i sigurisë Wi-Fi që dyfishon sigurinë e të dhënave tuaja kur lidheni me një rrjet publik Wi-Fi.

Përvec kujdesit për aktivitetet tuaja në internet, PureVPN gjithashtu ju bën anonimë në internet dhe ju siguron qasje në çdo uebfaqe ose përmbajtje të disponueshme në internet. Mund të bëni shumë më tepër me PureVPN ndërsa jeni të lidhur në një rrjet pa Wi-Fi.

Vende me WiFi Falas në Boston

Tani që dini për praktikat më të mira që mund të ndiqni kur lidheni me një pikë të nxehtë publike Wi-Fi, në vijim janë disa vende që ofrojnë lidhje me internetin falas në Boston.

WiFi falas në Parkun Cristopher Columbus

Përveç pamjes së mrekullueshme të këtij vendi, ju gjithashtu mund të shijoni qasje falas në internet përmes Wi-Fi publik në dispozicion në zonë.

WiFi falas në Coppa

Një restorant italian i njohur për kuzhinën e tij të mrekullueshme, vendi gjithashtu ofron qasje në një rrjet pa Wi-Fi për klientët e tij.

WiFi falas në Muzeun e Arteve të Bukura

Përveç koleksioneve të mrekullueshme që ofrohen, ju gjithashtu mund të shfletoni në internet lirshëm dhe të përshtatshme nga sallat e mobiluara mrekullisht të muzeut.

Përveç qartë, ju mund të gjeni falas WiFi në Boston në Lenox Hotel, Copley Square, Bakery Bakery, Hotele, Aeroport, Studiot e Gym dhe madje edhe parqe publike.

Këtu janë disa udhëzues të tjerë për WiFi Falas në SHBA:

 • WiFi Falas në Shtetet e Bashkuara
 • WiFi Falas në agoikago
 • WiFi falas në Los Angeles
 • WiFi falas në San Diego
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map