Si të shikoni ishullin e dashurisë jashtë vendit

Ishulli i Dashurisë është i disponueshëm vetëm në SH.B.A., Angli dhe Australi. Nëse jetoni jashtë këtyre vendeve, këtu mund ta shihni.

 • Regjistrohu për PureVPN
 • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
 • Instaloni aplikacionin dhe nxirrni atë
 • Zgjidhni për vendin e SH.B.A.-së, Britanisë së Madhe ose Australisë dhe lidhni hitin
 • Filloni transmetimin

Shikojnë ishullin e dashurisë

 • Farë është ishulli i Dashurisë?
 • Ishulli i Dashurisë është i kufizuar për transmetim
 • Shikoni Island Island me PureVPN nga Jashtë
 • Si të shikojmë ishullin e dashurisë në SHBA nga kudo
 • Si të shikojmë ishullin e dashurisë në Mbretërinë e Bashkuar nga kudo
 • Si të shikoni Island Island Love nga Kudo
 • Fjala e fundit
 • Farë është ishulli i Dashurisë?

  Shikojnë ishullin e dashurisë

  Island Island është një shfaqje televizive e realitetit që daton shumë mirë. Ajo u transmetua për herë të parë në Mbretërinë e Bashkuar në fillim të 2005 dhe 2006, përsëri në ITV, një kanal televiziv i njohur në Mbretërinë e Bashkuar. Që atëherë, shfaqja ka marrë vlerësime globale. Që nga ajo kohë, shfaqja është rinovuar me versione vendore për SHBA dhe Australi.

  Island Island është një shfaqje televizive e realitetit që daton shumë mirë. Ajo u transmetua për herë të parë në Mbretërinë e Bashkuar në fillim të 2005 dhe 2006, përsëri në ITV, një kanal televiziv i njohur në Mbretërinë e Bashkuar. Që atëherë, shfaqja ka marrë vlerësime globale. Që nga ajo kohë, shfaqja është rinovuar me versione vendore për SHBA dhe Australi.

  Ishujt që nuk janë në gjendje të gjejnë ndonjë partner për formimin e një çifti skualifikohen dhe largohen nga ishulli. Coupleifti që mbijeton nëpër të gjitha ngritjet dhe nivelet e ulëta të të gjithë konkursit shpërblehet me $ 100,000.

  Ishulli i Dashurisë është i kufizuar për transmetim

  Nëse jetoni jashtë SH.B.A.-së, Britanisë së Madhe dhe Australisë, nuk do të keni mundësi të shikoni fare Island Island. Kjo për shkak të kufizimeve dhe kufizimeve rajonale për shkak të të cilave shfaqja është në dispozicion vetëm në tre rajonet e përmendura. Për më tepër, edhe nëse jeni në njërën prej këtyre rajoneve, ju do të jeni në gjendje të shikoni vetëm versionin lokal të Love Island, i cili po transmetohet vetëm për atë rajon. Kjo do të thotë që nëse jeni në Mbretërinë e Bashkuar dhe dëshironi të shikoni Love Island US, nuk do të jeni në gjendje ta bëni atë.

  Shikoni Island Island me PureVPN nga Jashtë

  Arsyeja kryesore pse nuk jeni në gjendje të shikoni ndonjë episod të Island Island nga vendi juaj është kufizimet rajonale. Ishulli i Dashurisë është i kufizuar për qasje në shumicën e vendeve. Sa herë që përpiqeni të hyni në Love Island, hyrja juaj bllokohet për shkak të adresës tuaj IP, e cila ka informacione që lidhen me vendndodhjen tuaj. Nëse aktualisht jeni vendosur jashtë SH.B.A.-së, Britanisë së Madhe dhe Australisë, kërkesa juaj për të hyrë në Island Island do të bllokohet gjithmonë.

  Mënyra më e mirë për të ndryshuar vendndodhjen tuaj dhe për të hyrë në të gjithë përmbajtjen nga çdo rajon është duke u lidhur me një VPN premium streaming. Një VPN ju lejon të zëvendësoni adresën tuaj origjinale të IP me një të re, duke ju dhënë mundësinë për të zgjedhur dhe zgjedhur vendndodhjen tuaj. Ju duhet të siguroheni që të merrni një VPN që është optimizuar për transmetim. Vetëm një VOPN që është optimizuar për transmetim, mund t’ju lejojë të shijoni përvojat tuaja të transmetimit pa ndonjë vonesë dhe buffering të vazhdueshëm.

  VPN më e mirë që mund të merrni dhe menjëherë të hyrni në Ishullin e Dashurisë nga kudo në botë është PureVPN. Ka më shumë se 2000 servera të dedikuar, të cilët janë optimizuar për transmetim. Me PureVPN të lidhur në pajisjen tuaj streaming, shikimi i Love Island është aq i lehtë sa një dy tre.

  Si të shikojmë ishullin e dashurisë në SHBA nga kudo

  Nëse dëshironi të shikoni versionin Us të shfaqjes televizive të famshme të realitetit të dashurisë, Island Island, mund ta bëni këtë nga kudo në botë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të lidheni me PureVPN dhe të ndryshoni vendndodhjen tuaj në SH.B.A. Pasi të jeni lidhur, do të keni mundësi të hyni në të gjitha episodet e Love Island U. Këtu është se si ta bëni atë në vetëm disa minuta.

  • Regjistrohu për PureVPN
  • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
  • Instaloni aplikacionin dhe nxirrni atë
  • Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tënd
  • Shikoni për SHBA në listën e vendeve në dispozicion
  • Zgjidhni SH.B.A. dhe hit lidh
  • Pasi të jeni lidhur, filloni të shikoni Love Island US

  Si të shikojmë ishullin e dashurisë në Mbretërinë e Bashkuar nga kudo

  Nëse jeni të interesuar të shikoni versionin në Mbretërinë e Bashkuar të shfaqjes së famshme të realitetit të datave TV Love Island, ju mund ta bëni këtë, edhe nëse aktualisht nuk jeni të vendosur brenda Britanisë së Madhe. Për ta bërë atë, ju duhet një VPN premium streaming siç është PureVPN që mund t’ju lejojë të ndryshoni vendndodhjen tuaj në Britani të Madhe menjëherë. Pasi të ndryshohet vendndodhja juaj, ju mund të përdorni lehtësisht Love Island dhe të gjitha episodet e saj. Ja se si mund ta bëni këtë në vetëm disa klikime.

  • Regjistrohu për PureVPN
  • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
  • Instaloni aplikacionin dhe nxirrni atë
  • Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tënd
  • Shikoni për Mbretërinë e Bashkuar në listën e vendeve në dispozicion
  • Zgjidhni UK dhe hit lidh
  • Pasi të jeni lidhur, filloni të shikoni Love Island US

  Si të shikoni Island Island Love nga Kudo

  Nëse jetoni jashtë Australisë dhe jeni adhurues i emisionit televiziv Love Island Australia, do të keni fatin ta shikoni atë në vendin tuaj. Mënyra më e sigurt dhe e lehtë për të hyrë në Love Island Australia nga jashtë Australisë është duke u lidhur me një VPN premium streaming dhe duke ndryshuar vendndodhjen tuaj virtuale në Australi. Ndiqni udhëzimet e dhëna më poshtë.

  • Regjistrohu për PureVPN
  • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
  • Instaloni aplikacionin dhe nxirrni atë
  • Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tënd
  • Shikoni për Australinë në listën e vendeve në dispozicion
  • Zgjidhni Australinë dhe goditni lidhjen
  • Pasi të jeni lidhur, filloni të shikoni Love Island US

  Fjala e fundit

  PureVPN është VPN me transmetimin më të mirë që ju lejon lidhjen e menjëhershme dhe hyrjen në Love Island. Me PureVPN të lidhur në pajisjen tuaj transmetuese, ju mund të shmangni të gjitha kufizimet e lidhura me transmetimin, si kufizimet rajonale, lista e zezë e IP dhe goditja ISP, të cilat ngadalësojnë shpejtësinë tuaj të transmetimit dhe prishin argëtimin.

  PureVPN ju bën plotësisht anonim në internet. Ajo maskon adresën tuaj të vërtetë IP dhe identitetin dixhital dhe ju jep një identitet të ri në internet në një vend të preferencës tuaj. Kjo ju lejon të keni qasje në përmbajtje nga një rajon i caktuar dhe të mbeteni të sigurt nga të gjitha kërcënimet në internet që lidhen me transmetimin, si dhe mirëqenien tuaj dixhitale dhe sigurinë në internet.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me