Si të shikoni iPlayer BBC në Apple TV Jashtë MB?

Dëshironi të shikoni iPlayer BBC në Apple TV jashtë MB? Pastaj lexoni këtë udhëzues. Pasi që iPlayer i BBC-së është i disponueshëm vetëm në Mbretërinë e Bashkuar, përdorni PureVPN për të shkuar rreth geoblocks dhe për të parë atë në Apple TV tuaj. PureVPN po ofron gjithashtu një gjyq 7-ditor me vetëm 0,99 dollarë, në mënyrë që të mund të zhbllokoni iPlayer-in e BBC-së dhe të shikoni shfaqjet televizive britanike në Apple TV gjatë këtij bllokimi.

IMG

Apple TV është një media player me streaming, i cili ju lejon të transmetoni muzikë, video dhe përmbajtje të tjera nga Interneti në TV tuaj të zgjuar.

Ka një gamë të gjerë kanalesh të disponueshëm për nevojat tuaja argëtuese, dhe një prej tyre është iPlayer i famshëm BBC.

Sidoqoftë, do të duhet të kaloni rajonin tuaj iTunes në Mbretërinë e Bashkuar për të marrë aplikacione të tilla si iPlayer BBC në Apple TV tuaj.

Si të merrni iPlayer BBC në Apple TV?

Vetëm ndiqni këto udhëzime të thjeshta për të ndryshuar rajonin e iTunes tuaj dhe për të marrë iPlayer të BBC në Apple TV:

 1. Dilni nga llogaria juaj ekzistuese iTunes.
 2. Shkoni te Parametrat > Dyqani iTunes > ID e Apple > Nënshkruaj
 3. Nga fundi i Dyqanit iTunes, zgjidhni Mbretërinë e Bashkuar si vendin tuaj të preferuar.
 4. Gjeni një aplikacion falas dhe zgjidhni Get.
 5. Krijoni ID tuaj të re Apple.
 6. Shtypni një adresë tjetër emaili nga ai që keni përdorur për Apple ID tuaj të rregullt.
 7. Në faqen e pagesës, zgjidhni Asnjë.
 8. Specifikoni një adresë të vlefshme të faturimit në Mbretërinë e Bashkuar.
 9. Hyni në ID tuaj të re të Apple.
 10. Do të keni mundësi të shihni aplikacione në Mbretërinë e Bashkuar si iPlayer BBC!

Si të shikoni iPlayer BBC në Apple TV me një VPN?

Edhe pse iPlayer BBC tani është zhbllokuar me sukses në Apple TV tuaj, ju ende nuk do të jeni në gjendje ta përdorni atë për shkak të kufizimeve gjeo-tokësore. Nëse përpiqeni të, do t’ju tregohet një nga dy mesazhet e gabimit më poshtë:

“Kjo përmbajtje nuk është e disponueshme në vendndodhjen tuaj.”

ose

“IPlayer BBC punon vetëm në Mbretërinë e Bashkuar. Na vjen keq, kjo është për shkak të çështjeve të të drejtave. “

Duke përdorur një VPN, mund të merrni një adresë IP në Mbretërinë e Bashkuar dhe të shikoni iPlayer të BBC-së në Apple TV nga çdo cep i botës. Fatkeqësisht, Apple TV nuk ka mbështetje të integruar VPN – kështu që nuk ka asnjë mënyrë për të instaluar një VPN në të drejtpërdrejt!

Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht që nuk mund të përdorni një VPN Apple TV tuaj, megjithëse. Këtu janë disa mënyra alternative për të vendosur një VPN me Apple TV:

Metoda # 1: Instaloni një VPN në ruterin tuaj

Për të konfiguruar një VPN në ruterin tuaj, ndiqni këto udhëzime të thjeshta:

 1. Meqenëse jo të gjithë ruterat janë të gatshëm për VPN, së pari duhet të identifikoni se çfarë lloj ruteri keni.
 2. Nëse tashmë keni një ruter të pajtueshëm VPN ose keni blerë një të tillë, atëherë pajtohuni në një plan PureVPN.
 3. Gjeni udhëzuesin e duhur të konfigurimit për ju dhe ndiqni hapat për të drejtuar një VPN në ruterin tuaj.
 4. Së fundmi, lidhni Apple TV me rrjetin tuaj Wi-Fi dhe shikojeni iPlayerin BBC pa asnjë kufizim!

Metoda # 2: Krijoni një pikë të nxehtë me VPN

Për ta kthyer Mac ose Windows PC tuaj në një VPN ruter virtual, gjithçka që duhet të bëni është:

 1. Regjistrohu për një llogari PureVPN.
 2. Shkarkoni dhe instaloni klientin VPN për Mac ose Windows.
 3. Ndiqni hapat e përmendur në udhëzuesin tonë për ndarjen e lidhjeve Mac ose Windows VPN.
 4. Së fundmi, lidheni Apple TV me pikën e nxehtë të mundësuar nga VPN dhe transmetoni iPlayerin BBC pa kufizime!

Metoda 3: Ndani lidhjen VPN duke përdorur Ethernet

Për të ndarë lidhjen tuaj VPN me një kabllo Ethernet, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

Për Windows:

 1. Merrni një pajtim PureVPN.
 2. Shkarkoni dhe instaloni PureVPN për Windows.
 3. Lidhni Apple TV me laptopin ose desktopin tuaj duke përdorur një tel.
 4. Klikoni Rrjetin e hapur dhe Cilësimet e Internetit.
 5. Klikoni Ndryshimi i opsioneve të përshtatësit.
 6. Klikoni me të djathtën në lidhjen tuaj VPN dhe zgjidhni Properties.
 7. Klikoni Ndarja dhe kontrolloni Lejoni përdoruesit e tjerë të rrjetit të lidhen përmes kutisë së lidhjes në internet të këtij kompjuteri.
 8. Do të shfaqet një popup. Klikoni Ok.
 9. Zgjidhni lidhjen tuaj Ethernet nga Zgjidhni një lidhje të rrjetit privat nga menyja rënëse dhe goditni butonin Ok.
 10. Lidhuni me PureVPN në PC tuaj.
 11. Apple TV juaj tani do të ndajë lidhjen VPN, duke ju mundësuar të shikoni BBC iPlayer pa sherr!

Për Mac:

 1. Bleni një pajtim PureVPN.
 2. Shkarkoni dhe instaloni PureVPN për Mac.
 3. Lidhni Apple TV me Mac tuaj duke përdorur një tel.
 4. Klikoni mbi Preferencat e sistemit.
 5. Klikoni Sharing.
 6. Zgjidhni Aeroportin nga Ndani lidhjen tuaj nga menuja drop-down.
 7. Zgjidhni Ethernet në kompjuterët Përdor kutinë.
 8. Lidhja VPN do të ndahet me Apple TV tuaj, që do të thotë se mund ta transmetoni iPlayerin BBC me lehtësi!

Fjala e fundit

Deri tani, ju ndoshta keni një ide më të mirë se si të shikoni iPlayer BBC në Apple TV duke përdorur një VPN. Do të keni mundësi të përdorni menjëherë shërbimin e transmetimit në Apple TV tuaj, pavarësisht nga vendndodhja juaj!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me