Si të shikoni hotstar jashtë Indisë

Botuar: 2 Prill 2020

Provoni PureVPN me vetëm 0,99 dollarë dollarë dhe shikoni shfaqjet tuaja të preferuara sportive dhe TV për përmbajtjen në Hotstar jashtë Indisë. Vetëm Merrni Aplikacionin tonë, Lidhuni me serverin Indian për Hotstar Indi ose Server US për Hotstar SHBA dhe merrni hyrjen në të.

Hotstar ka ndryshuar strategjinë e saj pas disa vitesh relaksimi. Shërbimi i transmetimit në pronësi të Star India kohët e fundit zgjeroi shërbimin e tij të abonimit në SH.B.A. dhe Kanada. Në Aplikacionin Hotstar mund të shikoni sporte si IPL, Formula 1, Motorsports, Kabbadi, Cricket, Tenis etj..

Sidoqoftë, shërbimi ka dalë i errët në pjesën tjetër të globit.

Më parë, ju mund të hyni në Hotstar nga kudo, pavarësisht se zyrtarisht është në dispozicion vetëm në Indi. Megjithatë, kompania ka marrë rreptësi dhe shërbimi nuk është më në dispozicion jashtë Indisë, Kanadasë dhe SH.B.A..

Kjo do të thotë që nëse përpiqeni të hyni në Hotstar nga kudo tjetër në Indi, Kanada, ose SH.B.A., shanset janë që ju të mos keni mundësi ta përdorni atë dhe gabimi i mëposhtëm do të shfaqet në ekranin tuaj, “Kjo përmbajtje nuk është në dispozicion në rajoni juaj ”

Acces Hotstar Jashtë Indisë

Hyrja në Hotstar është mjaft e lehtë nëse keni mjetin e duhur për të punuar rreth kufizimeve. Për dallim nga Netflix, Hotstar nuk mban një orë të rreptë nëse po përdorni një shërbim indian VPN për të ndryshuar adresën tuaj IP.

Procesi për të hyrë në Hotstar jashtë Indisë është i bukur. Thjesht duhet të ndryshoni adresën tuaj IP duke përdorur shërbimin Hotstar VPN. VPN ju lejojnë të ndryshoni adresën tuaj IP në çdo vend me lehtësi. Për shkak se faqet e internetit varen nga adresa juaj e IP për të kuptuar vendndodhjen tuaj, duke ndryshuar adresën tuaj IP mashtron faqen e internetit në të menduarit se jetoni në një vend tjetër.

Me një VPN, ju mund të ndryshoni adresën tuaj IP në çdo vend ku dëshironi. Kjo është arsyeja pse VPN-të janë jashtëzakonisht të njohura kur bëhet fjalë për marrjen e lirisë totale të internetit.

Duke iu rikthyer temës, nëse doni të shihni Hotstar jashtë Indisë, sesa mund ta bëni këtë duke ndjekur hapat e thjeshtë të përmendur më poshtë:

  • Shkarkoni dhe instaloni PureVPN
  • Lidhu me çdo server indian
  • Qasja në Hotstar India nga faqja e saj zyrtare ose aplikacioni

Pse Hotstar nuk është i disponueshëm jashtë Indisë?

Edhe nëse jetoni në SH.B.A., ose në Kanada, ajo që mund të përdorni është një version i tonifikuar i Hotstar. Shumica e prurjeve, filmave dhe shfaqjeve televizive që janë në dispozicion të audiencës indiane nuk do të jenë të arritshme nga SH.B.A. ose nga Kanada.

Shtë njësoj si të shikosh Netflix jashtë SH.B.A. Ju merrni më pak përmbajtje sesa mund të merrni nga brenda SH.B.A. Kjo për shkak të licencave gjeografike që shoqëritë e rrjedhës shpesh marrin për shkak të konkurrencës ose për të kursyer kostot.

Për shembull, një shfaqje e veçantë televizive tashmë mund ta ketë shitur licencën e tij amerikane në HBO Tani, Amazon Prime, ose ndonjë rrjet tjetër. Në një skenar të tillë, Hotstar nuk do të lejohet të transmetojë atë shfaqje televizive brenda SH.B.A..

Ose Hotstar thjesht do të blinte licencën indiane për një shfaqje të veçantë televizive dhe nuk do ta blejë licencën për vendet e tjera vetëm për ta mbajtur atë të lirë dhe për të kursyer kostot. Edhe një herë, ajo shfaqje televizive nuk do të jetë e arritshme për përdoruesit e Hotstar jashtë Indisë.

Në këtë skenar, do të pyesni veten se si mund të hyni në Hotstar jashtë Indisë ose në ndonjë rajon tjetër, ku ai është tashmë i disponueshëm. Epo, ju nuk duhet të shqetësoheni, sepse ne kemi një zgjidhje që mund t’ju ndihmojë të mësoni se si të shikoni Hotstar jashtë Indisë.

Hotstar nuk është i disponueshëm në shumicën e vendeve

Vendet e disponueshme të Hotstar-it

Nisur në 2015, shërbimi është relativisht i ri. Ajo gradualisht po ndërton infrastrukturën e saj. Tani për tani është i arritshëm vetëm në Indi, SH.B.A., Kanada dhe MB.

Hotstar – Zgjedhja më e mirë e Indisë

Vendet e disponueshme të Hotstar-it

Duke vendosur të gjithë përmbajtjen lokale në një vend, Hotstar ka arritur të shohë një rritje eksponenciale në bazën e përdoruesit, e cila lë të kuptohet për një të ardhme premtuese.

Pyetjet e bëra më shpesh

Më poshtë janë disa pyetje që bëhen shpesh në lidhje me hyrjen në Hotstar.

Si të shkarkoni aplikacionin Hotstar në Android jashtë Indisë?

Për të shkarkuar aplikacionin Hotstar në pajisjen tuaj Android jashtë Indisë, thjesht ndiqni hapat. Merrni PureVPN, Shkarkoni aplikacionin në pajisjen tuaj, Ndryshoni vendndodhjen tuaj në Indi, Hapni Luaj Dyqanin dhe shkarkoni aplikacionin Hotstar në Android.

Si të shikoni Hotstar në MB?

Për të parë Hotstar në MB, thjesht duhet të ndiqni hapat:
1. Merrni PureVPN
2. Shkarkoni aplikacionin në çdo pajisje
3. Lidhu me çdo server indian
4.Access Hotstar ose shkarkoni aplikacionin e saj
5. Shijoni të shikoni Hotstar në Mbretërinë e Bashkuar

A funksionon Hotstar në SH.B.A.?

Po, Hotstar kohët e fundit nisi shërbimin e saj për audiencën amerikane. Përveq Indisë, përdoruesit në SHBA dhe Kanada mund të shikojnë Hotstar të jetojë në vendet e tyre përkatëse.

Sidoqoftë, ajo që do të shihni është një version i tonifikuar i shërbimit të rrjedhës Hotstar, siç u përmend më lart. Në një skenar të tillë, ne sugjerojmë që së pari të lidhni PureVPN për të hyrë në versionin Indian të Hotstar në vendin tuaj.

Në cilat vende është Hotstar i disponueshëm në?

Tani për tani, Hotstar është i disponueshëm vetëm në tre vende. Këto përfshijnë Indinë, Kanada dhe SHBA.

Ndërsa mund të hyni në Hotstar në SH.B.A. dhe Kanada, ajo që do të shihni është një version i tonifikuar i shërbimit me përmbajtje shumë më pak në krahasim me versionin e tij indian. Në një skenar të tillë, ne sugjerojmë që të ndiqni udhëzuesin e mësipërm, në mënyrë që të shikoni versionin më të mirë të Hotstar nga kudo.

Cilat pajisje transmetuese janë në përputhje me Hotstar?

Pajisjet e mëposhtme janë në përputhje me Hotstar. Ju lehtë mund të transmetoni Hotstar në ndonjë prej këtyre pajisjeve: PC Windows
OSX Mac
iPhone
iPad
android
Apple TV
Chromecast

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me