Si të rregulloni kodin e gabimit Netflix UI-800-3


Si të rregulloni kodin e gabimit Netflix UI-800-3

Botuar: 03 Mars 2020


Netflix ofron një përvojë të një lloji të rrjedhës por jo pa bllokime rrugore të caktuara në formën e gabimeve ose gabimeve. Një gabim i tillë është Kodi i Gabimit Netflix UI-880-3 që ka qenë një temë e nxehtë e diskutimit kohët e fundit midis përdoruesve.

Nëse edhe ju jeni një nga viktimat e këtij famëkeq gabim, lëvizni poshtë në zgjidhjen e problemeve udhëzues poshte.

Kodi i Gabimit Netflix UI-800-3

Netflix është një nga ofruesit më të mëdhenj të transmetimit të mediave në internet, me 140+ milion përdorues aktivë mujorë në 180+ vende. Sidoqoftë, përdoruesit shpesh hasin në gabime ose gabime specifike gjatë përdorimit të shërbimit. Gjigandi i transmetimit vazhdon të lëshojë udhëzues në faqen e tij të internetit për të rregulluar këto gabime, por gjithnjë e më shumë vazhdojnë t’i shtojnë listës.

Whatfarë po shkakton Kodin e Gabimit Netflix UI-880-3?

Ky gabim është raportuar gjerësisht në shumë pajisje streaming, duke përfshirë Amazon Fire TV, lojtarët Blu-ray, televizorë të zgjuar dhe konzollat ​​e lojërave. Në mënyrë tipike, ajo tregon drejt një problemi me të dhënat e aplikacionit Netflix të ruajtur në pajisjen në përdorim. Gabimi mund të lindë për shkak të një problemi me të dhënat e ruajtura ose vetë aplikacionin, kështu që gjetja e zgjidhjes së duhur mund të kërkojë nga ju të bëni disa hapa.

Zgjidhje të shpejta për Kodin e Gabimit Netflix UI-800-3

Ngjashëm me kodin e gabimit si UI-113, zgjidhjet e përgjithshme për të rregulluar UI-800-3 gjithashtu përfshijnë rindizjen e pajisjes tuaj, rivendosjen ose rifreskimin e aplikacionit dhe riinstalimin e aplikacionit Netflix.

Zgjidhja 1: Rinisni pajisjen tuaj streaming

Mënyra më e lehtë për të rregulluar këtë gabim është të ciklit të energjisë pajisjen që po përdorni. Thjesht mbylleni atë dhe shkëputeni nga burimi i energjisë. Shtë më mirë të prisni për disa minuta ose më shumë para se të futni përsëri pajisjen për të rifilluar.

Zgjidhja 2: Dilni nga Parametrat Netflix dhe Rivendosni

Shtë një rregull mjaft i thjeshtë i cili duhet të provohet para se të ecim përpara me ato më të komplikuara. Dalja nga aplikacioni Netflix në pajisjen tuaj në të vërtetë mund të rindizni të dhënat problematike vetëm sa të largoni nga gabimi i bezdisshëm.

Disa pajisje nuk kanë një mundësi për t’ju lënë të dilni nga aplikacioni. Ata ju lejojnë të rivendosni cilësimet, në vend të kësaj kthen aplikacionin Netflix në gjendjen e tij të paracaktuar, dhe kështu zgjidhjen e gabimit kur hyni përsëri. Në rast se pajisja juaj nuk ka një mundësi për ta bërë këtë, ju mund të shkoni në faqen e internetit Netflix dhe identifikohu nga të gjitha pajisjet.

Zgjidhja 3: Pastroni të dhënat e aplikacionit Netflix ose Cache

Disa pajisje kanë një mundësi të paracaktuar për të pastruar cache Netflix ose fshirë të dhënat lokale, ndërsa pjesa tjetër e bëjnë këtë automatikisht kur i rindizni ato. Nëse pajisja juaj nuk e ka atë opsion, mund ta fikni pajisjen, shkyçeni nga rryma dhe e futni përsëri për të pastruar të dhënat e aplikacionit ose cache.

Procedura është disi e ndryshme për pajisjet si Amazon Fire TV dhe Roku. Në rast se nuk jeni në gjendje të pastroni cache në një pajisje specifike, ky model i fshehur do të funksionojë të paktën 3 nga 5 herë në pothuajse të gjitha pajisjet.

 • Shtypni lart butonin në telekomandën dy herë.
 • Shtypni poshtë butonin dy herë.
 • Shtypni majtas butonin një herë.
 • Shtypni e drejtë buton.
 • shtyp majtas përsëri.
 • shtyp e drejtë përsëri.
 • shtyp lart katër herë.
 • zgjedh Deactivate ose ringarkoj.
 • Hyni në llogarinë tuaj Netflix dhe shihni nëse mund të transmetoni tani.

Nëse kjo zgjidhje dështon gjithashtu, provoni atë më poshtë.

Zgjidhja 4: Fshini Aplikacionin Netflix dhe Rinstaloni

Nëse zgjidhjet e përmendura më lart nuk funksionojnë, thjesht mund ta fshini aplikacionin nga pajisja juaj. Pasi të keni hequr, instaloni përsëri dhe regjistrohuni përsëri për të parë nëse gabimi është akoma i vazhdueshëm.

Disa pajisje vijnë me një aplikacion të integruar Netflix, të cilin nuk mund ta çinstaloni ndërsa pajisjet e tjera si Roku i referohen aplikacionit si kanali Netflix. Pavarësisht pajisjes që jeni duke përdorur, duke hequr dhe riinstaluar aplikacionin ose kanalin do të rifreskoni të dhënat e ruajtura dhe me shumë mundësi zgjidhni kodin e gabimit Netflix UI-800-3.

Si të rregulloni kodin e gabimit Netflix UI-800-3 në një TV Samsung?

Për ata që përdorin aplikacionin Netflix në një TV Samsung, edhe ju duhet të përpiqeni të rivendosni Smart Hub-in për të zgjidhur kodin e gabimit UI-800-3. Procesi ndryshon për përdoruesit që kanë një kontrollues në distancë me një numër numrash dhe pa.

Rivendosja e qendrës tuaj inteligjente me një numër numrash

 • dalje Smart qendër
 • shtyp menu në telekomandën tuaj.
 • Shko tek Smart qendër
 • zgjedh Rivendosja e qendrës së zgjuar.
 • Futni kodin PIN dhe shtypni Ne rregull

shënim: PIN-i i parazgjedhur i Samsung është 0000 përveç nëse e keni ndryshuar më vonë.

 • zgjedh Smart qendër
 • Kontrolloni nëse aplikacioni Netflix funksionon apo jo

Rivendosja e Hub-it tuaj të zgjuar pa një numër numri

 • Dilni nga Hub Smart
 • Shtypni butoni i shtëpisë në telekomandën tuaj.
 • zgjedh Cilësimet, pastaj shkoni tek mbështetje, dhe zgjedh Diagnostifikimi i vetvetes.
 • Tani zgjidhni Rivendosni shpërndarjen e zgjuar.
 • Kontrolloni nëse Netflix funksionon

Ne jemi pozitivë që të paktën një nga këto zgjidhje do zgjidh gabimin UI-800-3 në pajisjen tuaj. Sidoqoftë, nëse asnjë nga këto punë në rastin tuaj, ju mund të na lini një koment poshtë dhe ne do të dalim me disa zgjidhje të tjera.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map