Si të rregulloni kodin e gabimit Netflix NW-3-6

Botuar: 03 Mars 2020

Duke qenë pjesë e një rrjeti kaq të madh global që është përhapur në 180+ vende, ka kuptim vetëm që përdoruesit e Netflix të hasin disa gabime tani e më pas. Për shembull, a gabim famëkeq që ka qenë duke mërzitur transmetimin e rastësishme kohët e fundit është Kodi i Gabimit Netflix NW-3-6. Tinguj të njohur? Nëse po, atëherë vazhdoni të lëvizni poshtë për një udhëzues gjithëpërfshirës për të vendosmëria kjo gabim.

Kodi i Gabimit Netflix NW-3-6

Farë është Kodi i Gabimit Netflix NW-3-6

Kodi i gabimit Netflix NW-3-6 kryesisht lind për shkak të një çështje të lidhur me konfigurimin e rrjetit që parandalon pajisjen në përdorim të hyrë në shërbimin Netflix.

Isfarë është duke shkaktuar kodin e gabimit netflix NW-3-6

Një shkak specifik nuk është identifikuar ende si një grusht faktorësh që mund të kontribuojnë në këtë gabim. Kjo përfshin sa vijon:

Problemet e konfigurimit

Gabimi mund të shfaqet në rast të një çështje konfigurimi me ISP-në tuaj lokale ose pajisjen në përdorim që mund ta ndërpresë atë nga lidhja me shërbimin e transmetimit.

Problemet e lidhjes në internet

Ky gabim mund të shkaktohet gjithashtu nëse ekziston një çështje e lidhjes me rrjetin tuaj të internetit lokal.

Udhëzues për zgjidhjen e problemeve për kodin e gabimit Netflix NW-3-6

Më poshtë është një listë e zgjidhjeve që mund të përpiqeni të rregulloni këtë gabim të bezdisshëm në të gjitha pajisjet tuaja. Këto rregullime bëhen më të ndërlikuara dhe të zgjatura në mënyrë progresive, kështu që ne ju rekomandojmë t’i provoni ato në mënyrë ngjitëse për të shmangur sherrin e panevojshëm.

Zgjidhja 1: Rinisni pajisjen tuaj

Kjo metodë e thjeshtë heq të gjitha cache Netflix nga pajisja në përdorim dhe funksionon me sukses çdo 3 nga 5 herë. Thjesht mbyllni pajisjen tuaj dhe mbajeni pa u mbyllur për të paktën një minutë. Tani kthejeni përsëri përsëri dhe hapni Netflix. Nëse gabimi është zhdukur, mund të largoheni nga kjo faqe, por nëse nuk është, lëvizni poshtë për zgjidhjen tjetër.

Zgjidhja 2: Kontrolloni lidhjen tuaj në internet

Ekzistojnë tre mundësi për ta bërë atë.

 • Opsioni 1: Rinovoni pajisjen

Mbajtja e pajisjes për një kohë të gjatë mund të bëjë që memorja të fryhet e cila më vonë do të kërkonte çiklizëm të energjisë. Fikja e pajisjes për pak dhe pastaj ndizja përsëri mund të rifreskojë pajisjen tuaj duke pastruar kujtesën.

Nëse jeni duke përdorur Wi-Fi, kontrolloni nëse sinjali është mjaft i fortë. Nëse është dhe gabimi është akoma atje, provoni të përdorni portën LAN në pajisje (nëse ka një të tillë). Nëse gabimi zhduket, mund të siguroheni se problemi qëndron brenda routerit tuaj ose Wi-Fi të pajisjes.

Nëse keni një kabllo Ethernet, provoni ta zëvendësoni. Nëse gabimi vazhdon, provoni një port tjetër LAN ose lidhje Wi-Fi. Nëse kjo zgjidh gabimin, duhet të kontrolloni për një problem me portën Ethernet midis pajisjes tuaj dhe ruterit tuaj.

Nëse metoda e mësipërme nuk funksionon, kaloni te opsioni 2.

 • Opsioni 2: Rivendosni Modemin / Ruterin

Shtypni butonin e vogël në routerin tuaj të internetit katër herë radhazi. Duke bërë kështu do të rivendosni konfigurimin në cilësimet e paracaktuar.

Shënim: Sigurohuni që të flisni me ofruesin e shërbimit tuaj të internetit para rivendosjes, nëse nuk dini emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.

 • Opsioni 3: Lidhni pajisjen me modemin

Nëse keni një ruter dhe një modem të veçantë, lidheni pajisjen tuaj direkt me modem. Nëse zgjidh gabimin, shmangni përdorimin e Netflix me ruterin tuaj.

Shënim: Për PlayStation dhe Xbox, kaloni te zgjidhja 3.

Nëse të gjitha metodat e mësipërme dështojnë, ju mund të dëshironi të regjistroheni me ISP tuaj për çështje ruteri. Pasi të konfirmoni që ruteri po funksionon mirë, duhet të kontrolloni VPN tuaj (nëse jeni duke përdorur ndonjë). Issuesështjet e lidhjes shpesh lindin nëse përdorni një shërbim jo të besueshëm VPN. Sigurohuni që përdorni një NetPlix VPN të besueshëm dhe të paguar që është optimizuar mirë për transmetim si PureVPN.

Zgjidhja 3: Verifikoni Cilësimet e DNS në tastierat e lojrave

Ndonjëherë ky gabim lind për shkak të një çështje konfigurimi me rrjetin tuaj të tastierës së lojrave ose informacionit të pasaktë / të korruptuar në lidhje me emrin e domain dhe adresën IP. Konfigurimi i rregullave të DNS për tastierat mund të ndihmojë në zgjidhjen e kodit të gabimit NW-3-6.

 • Për PlayStation
  • Shko teksettings ‘ nga menyja kryesore
  • Zgjidhni ‘Cilësimet e rrjetit ‘ > “Cilësimet e lidhjes në Internet” > ‘Custom “
  • Zgjidhni ‘Lidhje me tela ‘ ose ‘WiFi. ‘
  • Zgjidh ‘automatike ‘ për Vendosja e adresës IP > ‘Mos u vendos ‘ për Emri i hostit DHCP > ‘automatike ‘ për Vendosja e DNS > ‘automatike ‘ për MTU dhe pastaj ‘Mos e përdor’ për Proxy server
  • Klikoni ‘X ‘ buton për të ruajtur ndryshimet
  • Zgjidh ‘Lidhja e provës. ‘
 • Për Xbox
  • ShtypniGuide “ butonin në kontrolluesin tuaj
  • Shko teksettings ‘ > zgjidh ‘Vendosja e sistemit. ‘
  • zgjedh Vendosja e rrjetit.
  • Zgjidhni ‘rrjeti “ > zgjidhniKonfiguro Rrjetin. ‘
  • Shko tekCilësimet e DNS ‘ dhe zgjidh ‘Automatike. “
  • Rinisni Xbox-in tuaj
  • Provoni Netflix

  Zgjidhja 4: Vendosni adresën IP në statik për Smart TV

  Një lidhje e paqëndrueshme midis modemit / ruterit dhe pajisjes tuaj gjithashtu mund të jetë duke shkaktuar kodin e gabimit Netflix NW-3-6. Mund të provoni rivendosjen e adresës IP në statike për të zgjidhur problemin duke përdorur këto hapa të thjeshtë.

  • Shko tekSettings ‘ pastaj ‘Network, ‘ pastaj ‘Statusi i rrjetit. ‘
  • Kopjoni ose ruajeni një fotografi të ‘Adresa IP,’Subnet, ‘ dhe ‘Portë. “
  • Tani kthehu teRrjetit. “
  • Shko tek ‘Vendosni Rrjetin në manual. ‘
  • Vendosni informacionin që keni kopjuar ose fotografuar

  për DNS, input ‘Serveri Google DNS publik 8.8.8.8 “ dhe provoni të përdorni Netflix

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me