Si të rregulloni kodin e gabimit Netflix m7361-1253


Si të rregulloni kodin e gabimit Netflix m7361-1253

Botuar: 03 Mars 2020


A po lejon që kodi i bezdisshëm i gabimit m7361-1253 të mos i lejojë videot tuaja Netflix? Provoni rregullimet e dhëna më poshtë:

 1. Rinisni pajisjen tuaj
 2. Disaktivizoni / aktivizoni përshpejtimin e harduerit
 3. Provoni rregullime të ndryshme për shfletuesin tuaj të internetit

Lexoni më shumë për të shtënat në detaje të problemeve.

Kodi i gabimit Netflix m7361-1253

Ata që përdorin Netflix do të bien dakord me një rrahje zemre që kjo armë e shenjtë e argëtimit të mediave dixhitale të konsumojë aq shumë, sa herë që edhe një ndërprerje ose gabim i vogël, ndërsa jeni duke transmetuar shfaqjen ose filmin tuaj të preferuar, do të mund të sillte më keq në ju.

Nëse jeni përdorues i rregullt i Netflix, mund të keni përjetuar një kod gabimi të bezdisshëm të Netflix m7361-1253 që ndalon Netflix të luajë video. Përdoruesit e Netflix raportojnë të njëjtin problem ndërsa luajnë video në Google Play shumë për shkak të kodit të gabimit 2 dhe fillojnë të fajësojnë ofruesin e tyre Netflix VPN pa e ditur që këto dy gabime janë të lidhura dhe kërkojnë rregullime të thjeshta teknike.

Sipas Netflix, kodi i gabimit M7361-1253 tregon drejt një problemi të lidhjes që parandalon pajisjen tuaj të lidhet me serverin Netflix. Nëse po përballeni me të njëjtin problem me PC tuaj Windows, MAC ose ndonjë pajisje tjetër, ju lutemi ndiqni udhëzuesin e zgjidhjes së problemeve më poshtë.

Si të rregulloni Kodin e Gabimit të Netflix M7361-1253

Epo, ka shumë zgjidhje që mund të aplikoni dhe të shihni cilat funksionojnë më mirë për ju.

Zgjidhja 1: Rinisni pajisjen tuaj

Kjo është ndoshta linja e parë e veprimit për të gjithë përdoruesit e kompjuterave kur ata ndeshen me një teknikë teknike. Kodi i gabimit Netflix M7361-1253 mund të ndodhë nëse shkëputni kufjet tuaja dhe pastaj përsëri i lidhni përsëri shpejt. Nëse ndodh kështu, thjesht duhet të rindizni sistemin tuaj të funksionimit duke rindizur pajisjen tuaj.

Nëse kjo rregullim nuk funksionon, ju lutemi kaloni në atë tjetër.

Zgjidhja 2: Disaktivizoni / aktivizoni përshpejtimin e harduerit

Google Chrome ka një veçori të integruar të quajtur “Përshpejtimi i pajisjeve kompjuterike” që rrit përvojën e përdoruesit. Sidoqoftë, mund të shkaktojë probleme të tilla si prapambetja e miut ndër të tjerët. Nëse merrni kodin e gabimit Netflix M7361-1253 ndërsa përdorni Google Chrome për shkak të kësaj, ne ju sugjerojmë të çaktivizoni dhe më pas të aktivizoni Përshpejtimin e pajisjeve fizike duke ndjekur hapat e listuar më poshtë.

 • Hapni Chrome
 • Klikoni në butonin “Cilësimet” me tre pika si këto në këndin e sipërm të djathtë
 • Klikoni në “Cilësimet e Avancuara”
 • Zgjidhni “System” dhe lundroni në opsionin “Përdorni përshpejtimin e harduerit kur është në dispozicion”.
 • Së pari “Disable” dhe pastaj “Enable” përshpejtimin e pajisjes përsëri
 • Rinisni Google Chrome
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Shikoni Netflix

A jeni akoma duke marrë të njëjtin gabim? Shfletuesi juaj mund të jetë fajtori. Provoni këtë zgjidhje për ta zgjidhur.

Zgjidhja 3: Provoni rregullime të ndryshme për shfletuesin tuaj të internetit

Ndonjëherë, shfletuesi juaj i internetit është shkaku themelor për kodin e gabimit Netflix M7361-1253. Mund të provoni rregullimet e përmendura më poshtë.

 • Pastro cookie-t e shfletuesit
 • Rinisni shfletuesin tuaj
 • Provoni të përdorni një shfletues të ndryshëm

Pastro cookie-t e shfletuesit:

Kontrolloni nëse shfletuesi juaj po i referohet ndonjë cilësimi të vjetëruar ose të korruptuar brenda skedarit të cookies dhe pastroni ato menjëherë duke përdorur këto hapa.

 • Ndiqni URL-në: http://www.netflix.com/clearcookies dhe pastroni të gjitha cookie-et e Netflix
 • Pasi të keni mbaruar, do të regjistroheni nga llogaria juaj Netflix dhe do të ridrejtoheni përsëri në ekranin fillestar
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Hyni duke përdorur letrat kredenciale tuaj Netflix
 • Filloni të shikoni Netflix

Rinisni shfletuesin tuaj:

Rinisni shfletuesin tuaj në internet duke përdorur këto hapa dhe pastaj provoni të shikoni përsëri Netflix.

 • Mbyll shfletuesin tuaj
 • Rinisni shfletuesin tuaj
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Filloni të shikoni Netflix

Provoni të përdorni një shfletues të ndryshëm:

Rekomandohet të përdorni një shfletues që mbështet HTML5 për të siguruar që kompjuteri juaj të jetë i optimizuar mirë për Webfletuesin Netflix. Ndiqni me mirësi këto hapa.

 • Shkarkoni versionin e azhurnuar të Mozilla Firefox, Google Chrome ose Opera
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Nisni përsëri Netflix

Ende nuk funksionon? Shtë koha për ta zgjidhur atë nga ofruesi juaj i shërbimit të internetit.

Zgjidhja 4: Kontrolloni nëse ISP-ja juaj mbështet Netflix

Ndonjëherë, ISP-ja juaj është arsyeja që fshihet në kodin e gabimit Netflix M7361-1253. Kontrolloni me ISP-në tuaj nëse ka kufizuar hyrjen në Netflix. Shumë rrjete publike WiFi kufizojnë mundësinë e përdorimit të disa faqeve të internetit si Netflix për të ruajtur bandën. Si një alternative, ju mund të përdorni të dhëna celulare, por shpejtësia e transmetimit nuk do të ishte aspak e afërt me internetin kabllor ose DSL.

Nëse gabimi është akoma i bezdisshëm, provoni këtë rregullimin e fundit.

Zgjidhja 5: Kontrolloni programin antivirus

Error Netflix M7361-1253 mund të lindë për shkak të antivirusit tuaj ose zjarrit që ndërhyn në riprodhuesin e internetit të Netflix. Ndiqni hapat më poshtë për ta zgjidhur atë.

 • Disaktivizoni çdo antivirus ose mur firewall të instaluar në pajisjen tuaj
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Provoni të shikoni Netflix

Nëse Netflix fillon të punojë pas kryerjes së këtij veprimi, atëherë është koha që të azhurnoni programin antivirus. Nëse ende nuk funksionon, mund të regjistroheni me ofruesin tuaj të softuerit antivirus.

Si të rregulloni gabimin Google Play 2 për TV

Pasi të keni zgjidhur Gabimin Netflix M7361-1253, ju lutemi kontrolloni nëse jeni akoma duke provuar kodin e gabimit 2 me Google Play. Nëse kodi i gabimit është ende atje, provoni të rregulluar më poshtë.

Zgjidhja 1: actaktivizoni llogarinë tuaj Netflix

 • Nisni Netflix në TV tuaj
 • Ndiqni këtë sekuencë duke përdorur kontrollin tuaj të largët UP, UP, poshtë, poshtë, majtas, të drejtë, të majtë, të drejtë, deri, up, up, up, up
 • Zgjidhni “Deaktivizo”
 • Zgjidhni “Dalje”
 • Rinisni Netflix
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Hyni duke përdorur kredencialet tuaja të hyrjes
 • Shikoni Netflix

Zgjidhja 2: Rifreskoni përmbajtjen e Internetit

 • Hapni “Cilësimet” në TV tuaj
 • Zgjidhni “Rrjetin”
 • Zgjidhni “Rinovoni përmbajtjen e Internetit”
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Hapni aplikacionin Netflix
 • Shikoni Netflix

Zgjidhja 3: Rinstaloni Aplikacionin Netflix

 • Ininstaloni aplikacionin Netflix
 • Rinisni TV-në tuaj
 • Instaloni versionin më të fundit të aplikacionit Netflix
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Shikoni Netflix

Mos ngurroni të provoni këto ndreqje dhe na tregoni se cili ka punuar për ju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map