Si të rregulloni dështimin e PlayBack Hulu

Playing Hulu Gabimet e dështimit janë të këqija, të përsëritura dhe të vështira për tu kuptuar. Në disa raste, Hulu ju jep një mesazh gabimi që ju lehtëson interpretimin e problemit. Pjesa tjetër e kohës gjithçka që ju merrni është një mesazh i thjeshtë Dështimi i Rishikimit që është më pak i dobishëm. Nuk është specifike për çdo pajisje, por përdoruesit e Hulu që përdorin pajisje streaming si Roku dhe Amazon Fire TV dhe tastierat si Xbox dhe Playstation janë më të prirur për të. Nëse edhe ju po përjetoni të njëjtin problem, lexoni për shkaqet e tij të mundshme dhe disa hile të thjeshta për ta rregulluar atë.

Hulu është e gjitha argëtuese dhe lojëra derisa të futeni në një kod gabimi të papritur që ju pengon të transmetoni. Ndërsa çështje të tilla janë një dukuri e zakonshme me pothuajse të gjitha shërbimet kryesore të transmetimit në internet, përdoruesit e Hulu duhet të bëjnë përpjekje shtesë për t’i zgjidhur ato për shkak të udhëzimeve të paqarta në ekran dhe mungesës së informacionit në internet. Një shembull i tillë është gabimi famëkeq Hulu PlayBack Dështimi që shpesh vjen pa një kod gabimi specifik për t’ju ndihmuar të ngushtoni problemin.

Whatfarë po shkakton Dështimi i PlayBack Hulu PlayBack?

Rregullimi i gabimit Hulu Gabimet e dështimit shfaqen kryesisht për shkak të komunikimit të penguar midis aplikacionit në pajisjen tuaj dhe serverët Hulu. Problemi mund të qëndrojë diku midis pajisjes tuaj, softverit ose rrjetit shtëpiak dhe ka disa zgjidhje që mund të përpiqeni ta rregulloni.

Sidoqoftë, ndonjëherë gabimi shkaktohet nga shqetësimi me vetë shërbimin Hulu. Pasi të keni kontrolluar gjithçka nga fundi juaj dhe akoma nuk mund të shpëtoni nga gabimi, raportoni çështjen tek mbështetja e klientit Hulu. Përndryshe, mund të kontrolloni shpejt kanalet zyrtare të mediave sociale të Hulu për një azhurnim. Shërbimi nuk është i panjohur për ndërprerjet e papritura të shërbimit, por çështja zakonisht fiksohet brenda disa minutash.

Si të rregulloni dështimin e PlayBack Hulu

Nëse problemi qëndron në fundin tuaj, këtu janë disa zgjidhje që mund të aplikoni për ta zgjidhur lehtë. Ne kemi shtruar gjithçka në terma të thjeshtë për ta bërë atë të kuptueshëm për të gjithë. Shumica e herë, ky gabim është shkaktuar në çështjet e lidhjes në internet, kështu që le të fillojmë prej andej.

Zgjidhja 1: Kontrolloni lidhjen tuaj në internet për problemet

Drejtoni një Speedtest:

Përveq belbëzimit të videos, një lidhje e dobët në internet mund të shkaktojë dështim të riprodhimit të Hulu. Hulu rekomandon një shpejtësi të qëndrueshme prej 3 Mbps për transmetim të rregullt dhe 8 Mbps për TV live kështu që drejtojeni internetin tuaj përmes një shpejtësie të shpejtë për të parë nëse përputhet me atë. Nëse e shihni që interneti juaj është pak i ngadaltë, provoni të transmetoni me cilësi të ulët. Shkëputja e pajisjeve të tjera nga rrjeti gjithashtu mund ta bëjë Hulu të funksionojë. Sidoqoftë, nëse e shihni që lidhja juaj e internetit në mënyrë abnormale ka mbetur, ajo mund të jetë një rast tjetër i ISP Throttling. Nëse kjo është rasti me ju, atëherë një shërbim i besueshëm VPN si PureVPN lehtë mund të bëjë hile për ju.

Cikli i energjisë pajisjen tuaj të rrjedhës dhe pajisjet e rrjetit:

Shkëputni plotësisht pajisjen tuaj rrjedhëse, prisni një minutë dhe më pas futeni përsëri brenda. Tani përsërisni të njëjtin proces me ruterin ose modemin tuaj për të parë nëse gabimi është zhdukur. Nëse ende qëndron, atëherë mund të provoni të kaloni në një lidhje me tel nëse jeni duke përdorur Wi-Fi për të parë nëse ju ndihmon.

Ndryshoni cilësimet e DNS të routerit:

Disa ruterë kanë një veçori të paracaktuar që u lejon përdoruesve të japin përparësi në trafikun që vjen nga një pajisje specifike. Mund ta vendosni për të përdorur dhe vendosur pajisjen që po përdorni për të transmetuar përparësi Hulu duke ndryshuar cilësimet DNS në routerin tuaj Wi-Fi.

Zgjidhja 2: Clear Hulu Cache

Pastrimi i kujtesës dhe cache bën që pajisja të performojë shumë më mirë, veçanërisht kur bëhet fjalë për transmetimin në internet ku konsumohet një sasi e tillë e madhe e bandës. Si rezultat, në të vërtetë mund të bëjë hile dhe ta kthejë Hulu në modalitetin e transmetimit. Ju mund të ndiqni këtë udhëzues zyrtar dhe të mësoni se si të pastroni cache nga pajisja juaj përkatëse.

Zgjidhja 3: Kontrolloni aplikacionin Hulu për azhurnim

Nëse jeni duke përdorur një version më të vjetër të aplikacionit, Dështimi Hulu PlayBack duhet të jetë shqetësimi juaj më pak pasi bëheni të prirur për një duzinë gabimesh më të lidhura me transmetimin, të tilla si Hulu Error 3 dhe 5. Ruani veten problemet. Shkoni në dyqanin tuaj të aplikacioneve përkatëse, gjeni Hulu dhe shikoni azhurnimin në një version më të ri nëse shihni një të disponueshëm. Edhe nëse kjo nuk e bën që gabimi të largohet, ju gjithashtu mund të përpiqeni të riinstaloni aplikacionin si zgjidhje të fundit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me