Si të rregullojmë gabimin “Netflix që nuk punon në Chrome”

Botuar: 03 Mars 2020

Error Netflix në Chrome ka qenë rreth e rrotull për ca kohë. Ja se si i rregulloni ato:

  1. Pastro cache-in e Chrome
  2. Provoni modalitetin e paprishur
  3. Disaktivizoni shtesat
  4. Kaloni tek një profil tjetër

Netflix Nuk po punon në Chrome

Me kalimin e viteve, Netflix është bërë opsioni për të kënaqur nevojat në internet për përdorimin e transmetimit video. Sidoqoftë, me mbi 140 milion përdorues të regjistruar, është vetëm e drejtë që shërbimi t’i nënshtrohet disa çështjeve këtu dhe atje. Kohët e fundit ka dalë në dritë një gabim i ri, i cili kufizon plotësisht aksesin në shërbim. Ne po flasim për Gabimin “Netflix Not Working on Chrome”.

Pra, nëse kohët e fundit jeni bërë viktimë e këtij gabimi në Netflix dhe po kërkoni një rrugëdalje, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Këtu kemi për ju një listë të rregullimeve dhe zgjidhjeve që do t’ju ndihmojnë të merreni me një çështje të tillë.

Cili është gabimi “Netflix Jo Working on Chrome”?

Një gabim i ri i quajtur Gabimi “Netflix Not Working on Chrome” po bën të gjithë komunitetin. Sidoqoftë, siç sugjeron emri i gabimit, po prek vetëm ata që janë duke përdorur shfletuesin e Internetit Google Chrome.

Tani, ajo që bën ky gabim është e njëjtë me çdo gabim tjetër të Netflix, ai e kufizon përdoruesin të përdorë hyrjet. Pra, nëse jeni duke përdorur Google Chrome, dhe hasni në këtë gabim, nuk do të keni mundësi të hyni në Netflix ose ndonjë të shërbimeve të tij deri sa ta rregulloni. Sidoqoftë, para se t’ju tregojmë se si mund ta bëni atë, është e rëndësishme të kuptoni se çfarë po ju bën të përballeni me një çështje të tillë.

Cilat janë shkaqet pas gabimit “Netflix që nuk funksionojnë në Chrome”?

Siç thuhet në emër, ky gabim prek vetëm ata që janë duke përdorur shfletuesin e internetit të Google. Sidoqoftë, pasi që Google Chrome është një nga shfletuesit më të njohur në botë, një pjesë e madhe e komunitetit Netflix po preket nga ky gabim i cili i ka lënë ata të paaftë të shikojnë shfaqjet dhe filmat e tyre të preferuar.

Tani pasi Google Chrome u ofron përdoruesve të tij disa personalizime të cilat mund t’i zbatojnë në shfletuesin e tij, disa prej këtyre bien ndesh me Netflix. Kjo bën që kjo gabim të shfaqet kur përpiqeni të regjistroheni. Megjithatë, kjo është vetëm një nga shkaqet, për më shumë informacion, kontrolloni listën e plotë poshtë më poshtë:

  • Të dhëna të gabuara në cache
  • Skedarët e korruptuar
  • Zgjatjet konflikt
  • Problemet e profileve

Si të rregulloni gabimin “Netflix që nuk funksionon në Chrome”?

Tani që keni një ide se çfarë bën ky Gabim Netflix në Chrome dhe cilat janë shkaqet që fshihen pas tij, tani është koha për të rregulluar. Pra, nëse dëshironi të zgjidhni gabimin Netflix në Chrome, atëherë shikoni listën e përmendur më poshtë:

Zgjidhja 1: Pastro cache-in e Chrome

Ashtu si Gabimi i Kodit të Gabimit Netflix UI-113, gabimi “Netflix Not Working on Chrome” gjithashtu ka diçka të bëjë me kasetën e shfletuesit. Pastrimi ose pastrimi i këtyre skedarëve të ruajtur ju ndihmon të heqni qafe çështje të tilla. Për ta bërë, gjithçka që duhet të bëni është të drejtoheni te cilësimet dhe të shikoni për opsionin që lexon “Pastroni cache”. Drejtoni shërbimin e pastrimit dhe shpresojmë se kjo çështje do të zgjidhet për ju.

Zgjidhja 2: Provoni modalitetin e paprishur

Nëse opsioni i cache i pastrimit nuk funksionoi për ju, mund të provoni të kaloni në modalitetin “Incognito”. Në disa raste, kjo i ndihmon përdoruesit që të zgjidhin gabimin Netflix në Chrome. Sidoqoftë, nëse po përballeni me çështje që funksionojnë në Netflix ndërsa jeni në modalitetin e njohjes, mund të shikoni udhëzuesin tonë këtu për më shumë informacion.

Zgjidhja 3: Disaktivizoni shtesat

Ekzistojnë disa shtesë të ndryshme Google Chrome që mund të bien ndesh me shërbimet e Netflix. Pra, nëse ende po hasni në të njëjtin gabim, edhe pasi të keni përdorur zgjidhjet e përmendura më lart, atëherë mund të provoni të çaktivizoni zgjatjet tuaja. Ekziston një shans i lartë që ky ndryshim mund t’ju ndihmojë të heqni qafe gabimin një herë e përgjithmonë.

Zgjidhja 4: Kaloni Profilet

Kemi parë kaq shumë raste kur profilet e korruptuara të Google Chrome kanë rezultuar që përdoruesit të përballen me gabime të ngjashme në Netflix. Si rezultat, mund të provoni të regjistroheni në Netflix përmes një profili të ndryshëm. Nëse funksionon pa asnjë problem, atëherë profili juaj është shkaku. Për ta rregulluar atë, mund të krijoni një profil krejt të ri dhe të filloni të freskët, por mos harroni të çaktivizoni opsionin Sync përpara se ta bëni këtë.

Zgjidhja 5: Kaloni në një shfletues tjetër ose Aplikacionin Netflix

Nëse asnjë nga rregullimet e lartpërmendura nuk funksionoi për ju, atëherë mos humbni zemrën. Mos harroni se gjithmonë mund të kaloni në një shfletues tjetër, ose më mirë akoma, provoni të gjitha aplikacionet e reja Netflix në dritare. Megjithëse nuk do të keni mundësi të shihni Netflix në Chrome, por të paktën akoma mund të regjistroheni dhe të shikoni shfaqjet dhe filmat tuaj të preferuar. Kjo është gjithçka që ka rëndësi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me