Si të rregullojmë gabimin e modës së paditur të Netflix


Si të rregullojmë gabimin e modës së paditur të Netflix

Botuar: 03 Mars 2020


Kur përdorni Netflix, mund të hasni në mënyrë rutinore kode gabimesh dhe mesazhe që prishin përvojën tuaj të përgjithshme të transmetimit.

Kodi i Gabimit Netflix UI-113

Ju duhet të keni provuar kodin e gabimit Netflix M7399-1260-00000024 gjatë përdorimit të uebfaqes në modalitetin privat ose të paditur të shfletuesit tuaj. Kohët e fundit, ne kemi parë shumë pyetje të gjeneruara nëpër forume dhe komunitete të ndryshme nga njerëz që po përballen me të njëjtin problem, duke kërkuar zgjidhje që mund të ndihmojnë zgjidh gabimin e modës së paditur të Netflix.

Nëse përdorni një Netflix VPN për transmetimin që funksionon mirë me shfletimin normal, por ju jep këtë gabim në modalitetin e paditur ose të ftuar, mos e fajësoni ofruesin tuaj VPN. Shtë një problem i thjeshtë në lidhje me Netflix dhe shfletuesi juaj është në gjendje të ftuar. Shikoni udhëzuesin tonë për zgjidhjen e problemeve dhe mësoni se si ta zgjidhni këtë çështje.

Cili është gabimi i modës së paditur të Netflix?

Netflix është një nga shërbimet më të mëdha të transmetimit në internet në botë. Si i tillë, ai ka kategorizuar të gjitha gabimet që përdoruesit hasen në përputhje me rrethanat në Qendrën e Ndihmës Netflix. Kodi i gabimit Netflix M7399-1260-00000024, i njohur gjithashtu si gabimi i modalitetit të incognito Netflix, sipërfaqet kur një përdorues përpiqet të ekzekutojë Netflix në modalitetin e mos njohjes së një shfletuesi..

Causesfarë e shkakton gabimin e modës së paditur të Netflix?

Shkaku aktual i këtij gabimi aktualisht është i panjohur pasi Netflix lejon që shërbimet e tij të përdoren në modalitetin incognito. Përkundër kësaj, disa përdorues janë përballur me këtë çështje. Sidoqoftë, ekzistojnë disa mënyra përmes të cilave përdoruesit mund të heqin qafe gabimin e modalitetit të incognito Netflix. Mësoni më shumë rreth tyre më poshtë:

Udhëzues për zgjidhjen e problemeve të gabimit të modës së paditur për Windows

Zgjidhja 1: Kontrolloni për hapësirën në dispozicion të ruajtjes

Hapat Për Windows 7:

 • Takoni ikonën “Windows” për të filluar menunë Start
 • Zgjidhni “Computer” nga opsionet e mundshme në të djathtën tuaj
 • Një ekran që shfaq disqet e diskut do të shfaqet të gjitha informacionet në lidhje me hapësirën e ruajtjes në dispozicion. Nëse e shihni që hapësira e disponueshme është më pak se 100MB, lironi pak hapësirë ​​para se të vazhdoni të shikoni Netflix

Hapat Për Windows 8:

 • Hapni “Bar Charms” duke lëvizur lart në këndin e djathtë të ekranit
 • Klikoni “Cilësimet”
 • Zgjidhni “Ndrysho parametrat e PC”
 • Zgjidhni “PC dhe pajisjet”
 • Zgjidhni “Hapësira e diskut”
 • Nëse e shihni që hapësira e disponueshme është më pak se 100MB, lironi pak hapësirë ​​para se të vazhdoni të shikoni Netflix

Hapat Për Windows 10:

 • Takoni ikonën “Windows” dhe filloni menunë “Fillimi”
 • Zgjidhni “Cilësimet” nga opsionet e disponueshme në anën e majtë të ekranit
 • Zgjidhni “Sistemin”
 • Zgjidhni “Magazinimin”
 • Kontrolloni nëse hapësira në dispozicion është më e madhe se 100MB apo jo. Nëse është më e vogël se 100MB, atëherë duhet të çlironi pak hapësirë ​​para se të shihni Netflix

Nëse kjo metodë nuk funksionon, lëvizni në zgjidhjen tjetër të përmendur më poshtë.

Zgjidhja 2: Pastroni të gjithë shfletuesit

 • Mbyllni të gjithë shfletuesit normalë ose incognito përfshirë atë që jeni duke përdorur
 • Hapni një dritare të freskët shfletimi
 • Lidhuni me Netflix VPN që përdorni
 • Provoni të shikoni Netflix

Nëse vazhdon i njëjti gabim i modës së paditur, provoni një qasje tjetër duke përdorur hapat e përmendur më poshtë.

Zgjidhja 3: Rinisni pajisjen tuaj

 • Mbyllni plotësisht laptopin ose PC-në tuaj dhe më pas rinisni
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Provoni të shikoni Netflix

Netflix ende nuk punon? Mos streso Jepini një provë edhe një qasje të ndryshme duke ndjekur hapat e përmendur më poshtë.

Zgjidhja 4: Pastroni të gjitha të dhënat e shfletimit nga Chrome [Kjo përfshin cache, historinë e shfletuesit dhe cookies]

 • Klikoni butonin e menusë Chrome me 3 pika në të djathtën e sipërme në shiritin e veglave të shfletuesit
 • Zgjidhni “Cilësimet”
 • Shkoni poshtë në mes të ekranit dhe zgjidhni “Advanced”
 • Nën opsionet e intimitetit, zgjidhni “Pastroni të dhënat e shfletimit”
 • Klikoni në butonin “Advanced”
 • Zgjidhni “Të Gjitha Koha” nga lista dropdown “Koha e Kohës”
 • Kontrolloni “licencat për media”
 • Klikoni në “Pastro të dhënat”
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Shikoni Netflix në modalitetin e paditur

Udhëzues për zgjidhjen e problemeve të gabimit të modës së njohjes për Mac

Zgjidhja 1: Kontrolloni për hapësirën në dispozicion të ruajtjes

 • Klikoni në ikonën “Apple” nga këndi i sipërm i majtë i ekranit
 • Zgjidhni “Rreth këtij Mac”
 • Zgjidhni “Magazinimin”
 • Kontrolloni nëse hapësira në dispozicion është më e madhe se 100MB apo jo. Nëse nuk është, atëherë duhet të çlironi pak hapësirë ​​para se të shihni Netflix

Zgjidhja 2: Përditësoni shfletuesin tuaj në versionin e fundit

Përditësoni shfletuesin tuaj të internetit në versionin e fundit ose përdorni një alternative. Shfletuesit e internetit me të cilët Netflix funksionon mirë përfshijnë Mozilla Firefox, Google Chrome dhe Opera.

Zgjidhja 3: Mbyllni dhe rindizni pajisjen tuaj

 • Mbyllni plotësisht pajisjen tuaj Mac dhe më pas rinisni
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Provoni të shikoni Netflix

Zgjidhja 4: Pastroni të dhënat e shfletimit të Chrome

 • Klikoni butonin e menusë Chrome me 3 pika në të djathtën e sipërme në shiritin e veglave të shfletuesit
 • Zgjidhni “Cilësimet”
 • Shkoni poshtë dhe zgjidhni “Advanced”
 • Nën opsionet e intimitetit, zgjidhni “Pastroni të dhënat e shfletimit”
 • Klikoni në butonin “Advanced”
 • Zgjidhni “Të Gjitha Koha” nga lista dropdown “Koha e Kohës”
 • Kontrolloni “licencat për media”
 • Klikoni në “Pastro të dhënat”
 • Lidhni Netflix VPN tuaj
 • Shikoni Netflix në modalitetin e paditur

Udhëzues për zgjidhjen e problemeve me gabimin e modalitetit të njohjes për Android

Ky lloj gabimi është më pak i zakonshëm në pajisjen celulare Android. Sidoqoftë, disa përdorues e kanë hasur këtë gabim kur kanë ekzekutuar Netflix në modalitetin e mos njohjes së telefonit të tyre. Ja se si ta rregulloni problemin.

Zgjidhja 1: Pastro cache e shfletuesit

 • Hapni shfletuesin tuaj dhe kërkoni Cilësimet
 • Pasi atje, kërkoni për Pastroje memorien e përkohshme alternativë
 • Klikoni mbi të dhe provoni të shikoni përsëri Netflix

Zgjidhja 2: Rinisni pajisjen Android

 • Mbyllja dhe rifillimi i pajisjes tuaj
 • Regjistrohuni përsëri në Netflix dhe provoni të shikoni përsëri

Zgjidhja 3: Kaloni te Aplikacioni Netflix

Nëse asnjë nga rregullimet e mësipërme nuk ka bërë mashtrim për ju, ne do t’ju rekomandojmë të kaloni në aplikacionin Netflix. Kjo duhet të zgjidhë problemin, dhe madje mund të përdorni PureVPN me aplikacionin Netflix për të rritur përvojën tuaj të transmetimit.

Tani që mund të rifilloni seancat tuaja të vështrimit, cilat zgjidhje funksionuan më së miri për ju? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map