Si të rregullojmë ekziston një problem që lidhet me gabimin Netflix

Botuar: 05 Shtator 2019

Netflix nuk është i ri për pengesat teknike të bezdisshme me të cilat përdoruesit shpesh përballen gjatë transmetimit. Ndërsa gjigandi i transmetimit vazhdon të lëshojë zgjidhje ose rregullime për gabimet e raportuara, gjithnjë e më shumë vazhdoni të shtoni listën. Ne e dimë se sa zhgënjyese mund të marrë kur ktheheni në shtëpi nga një ditë e gjatë e lodhshme, të gjitha të vendosura për të parë shikimin tuaj të preferuar të shfaqjes tuaj të preferuar në TV, vetëm për të zbuluar se një gabim famëkeq është vendosur të shkatërrojë përvojën tuaj të transmetimit. Nëse edhe ju jeni viktimë e famëkeqit Netflix ‘Ekziston një problem që lidhet me gabimin e Netflix, grupi i zgjidhjeve poshtë më poshtë mund të bëjë hile për ju.

Cfarë e shkakton Netflix ‘Ekziston një problem në lidhjen me Gabimin e Netflix

Ndërsa vetë mesazhi i gabimit sugjeron që kjo çështje kryesisht lidhet me lidhjen e internetit midis pajisjes dhe aplikacionit Netflix. Sidoqoftë, mund të shfaqet për shkak të:

 • Issuesështjet e lidhjes në internet me pajisjen
 • Të dhëna të korruptuara ose të vjetruara në aplikacionin Netflix

Si të rregulloni ‘Ekziston një problem i lidhjes me Gabimin e Netflix

Ndërsa nuk ka asnjë zgjidhje të vetme për gabimin, por një seri zgjidhjesh që duhet të provoni dhe të shihni se cilat funksionojnë për ju. Vazhdoni të lëvizni për mësimet hap pas hapi dhe sigurohuni që t’i provoni ato në mënyrë ngjitëse.

Zgjidhja 1: Kontrolloni Lidhjen tuaj në Internet

Meqenëse ky gabim i bezdisshëm lind kur aplikacioni Netflix nuk arrin të lidhet me rrjetin, çdo 8 herë është për shkak të një lidhjeje të gabuar ose të keqe në internet. E keqja jo vetëm që i referohet një shpejtësie të lidhjes së ngadaltë ose të mbetur, por faktorë të tjerë të përmendur më poshtë gjithashtu mund të shkaktojnë gabim.

 • Ju jeni duke përdorur një shërbim përfaqësues ose një VPN për të hyrë në Netflix. Netflix përçmon çdo teknologji që fsheh adresën IP të një përdoruesi, kështu që është mirë që të përdorni Netflix pa këto. Sidoqoftë, nëse ju pëlqen të shikoni Netflix në lëvizje duke përdorur rrjete publike Wi-Fi, dhe jeni të shqetësuar për privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet, atëherë zgjidhni një VPN të besueshëm Netflix, një që funksionon në të vërtetë.
 • Ju keni ndonjë zjarre të integruar për rrjetin tuaj në shtëpi duke parandaluar hyrjen në faqet e internetit të caktuara, përfshirë Netflix
 • Ju jeni duke përdorur një rrjet publik Wi-Fi si shkollë ose spital për të hyrë në Netflix i cili kufizon disa lloje të trafikut të internetit në rrugëdalje

Provoni të kaloni në një rrjet tjetër, si për shembull të dhënat tuaja mobile. Nëse kjo zgjidh problemin, atëherë problemi qëndron te rrjeti juaj aktual. Nëse gabimi ende vazhdon, ju gjithashtu mund të ciklit të energjisë smartphone tuaj dhe ruterin e internetit për të parë nëse ai funksionon tani. Edhe nëse kjo nuk rregullon gabimin, mund ta provoni zgjidhjen më poshtë.

Zgjidhja 2: Rivendosni Aplikacionin Netflix

Ndonjëherë ky gabim gjithashtu mund të lindë për shkak të të dhënave të korruptuara ose moduleve të konfiguruara keq brenda aplikacionit Netflix. Kjo sjellje e zakonshme më së shumti ndodh me telefonat inteligjentë që janë rrënjosur së fundmi. Nëse ky është rasti, atëherë mund të rregulloni gabimin bezdisshëm duke rivendosur aplikacionin Netflix duke përdorur hapat e mëposhtëm.

shënim: Hapat e mëposhtëm janë për Android. Përdoruesit e iOS mund t’i përsërisin ato sipas pajisjeve të tyre iOS.

 • Shkoni te telefoni juaj inteligjent “Settings” dhe pastaj shkoni tek “Apps”
 • Kërko për ‘Netflix’ në listën e aplikacioneve dhe klikoni ‘Open’ per te shkuar ne ‘Vetitë’ Pastaj klikoni në “Storage”
 • Pasi të hyni në Magazinimin, trokitni lehtë mbi “Pastro të dhënat” ose ‘Pastroje memorien e përkohshme’ dhe kjo do të rivendosë Netflix përsëri në konfigurimin e tij të paracaktuar
 • Nisni përsëri Netflix, shkruani letrat kredenciale dhe shihni nëse gabimi është zhdukur. Nëse është, ngurroni të largoheni nga kjo faqe, por nëse ende nuk ka, provoni zgjidhjen më poshtë.

Zgjidhja 3: Rinstaloni Aplikacionin Netflix

Nëse dy metodat e mësipërme nuk arrijnë të zgjidhin gabimin, mund të provoni të riinstaloni aplikacionin Netflix në pajisjen tuaj Android. Rinstalimi do të largonte të gjitha modulet ekzistuese të aplikacionit nga pajisja që mund të rregullojë gabimin. Ja se si mund ta bëni:

 • Hapni ekranin fillestar të pajisjes tuaj ku aplikacionet janë vendosur dhe lundroni tek ‘Netflix’. Mbani të përgjuar ikonën Netflix derisa të shihni një dritare me të ‘Uninstall’ opsion, dhe pastaj klikoni mbi të
 • Pasi të jetë hequr Netflix nga pajisja, nxitoni në Dyqani Google Play ose Dyqani i Aplikacioneve, kërko Netflix dhe klikoni në ‘Install’
 • Pasi të jetë instaluar aplikacioni, hyruni me letrat kredenciale dhe do të jeni të lumtur të shihni Netflix duke u drejtuar
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me