Si të keni qasje në Reddit, YouTube, Vimeo & Sitet e bllokuara në Indonezi

Botuar: 17 Dhjetor 2019

Uebfaqe dhe shërbime të shumta janë të kufizuara për qasje në Indonezi. Ja se si mund të hyni në Reddit, YouTube, Vimeo dhe faqet e tjera të bllokuara në Indonezi me PureVPN.

Shumë shërbime janë të bllokuara në rajon. Ja pse

Indonezia është një nga ato vende që ka ligje dhe rregulla të rrepta për të gjitha format e përmbajtjes në internet që njerëzit e saj mund t’i qasen. Shumë shërbime dhe uebfaqe që qeveria indoneziane i konsideron të papërshtatshme janë kufizuar në vend nga ISP-të rajonale.

Si të qaseni në shërbimet e kufizuara në Indonezi?

Përgjigja është, një VPN. Shtë mënyra më e sigurt dhe e lehtë për të hyrë në çdo shërbim të kufizuar nga kudo në botë pa kompromentuar privatësinë tuaj. Shtë e rëndësishme të dini se ka shumë shërbime falas VPN të disponueshme në internet që pretendojnë se lejojnë qasjen në vendet e kufizuara, por nuk janë të besueshme. Në vend të kësaj, ata mund të komprometojnë sigurinë tuaj në internet dhe t’ju bëjnë të bien pre e kriminelëve në internet.

Ajo që ju duhet është një VPN premium që është optimizuar për transmetim dhe intimitet. VPN më e mirë transmetuese, e cila është me kosto efektive dhe e besueshme është PureVPN. Kjo ju lejon të ndryshoni menjëherë vendndodhjen tuaj nga Indonezia në çdo rajon tjetër të zgjedhjes dhe përmbajtjes tuaj që nuk është në dispozicion në rajon.

Pse PureVPN?

PureVPN është VPN më e mirë që është optimizuar për transmetim. Ajo i bën përdoruesit plotësisht anonim në internet, duke i lejuar ata të hyjnë në përmbajtje pa asnjë kufizim ose kufizim. Me më shumë se 2000 servera të vendosur në të gjithë globin në 180+ qytete të ndryshme, PureVPN ka rrjetin më të gjerë të serverëve që siguron 99.9% në kohën e duhur për të gjithë përdoruesit në të gjithë botën.

Kur lidheni me PureVPN, adresa juaj IP, e cila fsheh vendndodhjen tuaj aktuale, zëvendësohet nga një adresë e re pseudo IP e caktuar për ju nga PureVPN. Adresa e re IP mund të bazohet në çdo vend të preferencës suaj. Nëse zgjidhni SH.B.A., adresa juaj e re e IP-së do të bazohet në SH.B.A., duke ju lejuar të përdorni të gjithë përmbajtjen që nuk është në dispozicion në Indonezi, por është e arritshme nga SH.B.A..

Si të hyni në Reddit në Indonezi?

Reddit është një forum shumë i popullarizuar i mediave sociale ku njerëzit mund të komentojnë tema dhe komentet “upvote” të përdoruesve të tjerë të dobishëm. Sidoqoftë, Reddit ka qenë famëkeq për lakuriqësi, jo rrallë por edhe aktuale, lakuriqësi dhe përmbajtje të tjera të papërshtatshme.

Qeveria indoneziane ka zgjedhur ta mbajë Reddit të paarritshëm për qytetarët vendas. Sidoqoftë, me një VPN premium streaming siç është PureVPN, mund të hyni në Reddit në vetëm disa klikime. Ja se si mund ta bëni atë.

 • Regjistrohu për PureVPN
 • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj.
 • Nisni aplikacionin PureVPN dhe regjistrohuni me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.
 • Zgjidhni SH.B.A. nga lista e vendeve në dispozicion dhe hit lid.
 • Pasi të jeni lidhur, vizitoni Reddit.

Si të përdorni YouTube në Indonezi?

Disa vjet mbrapa, YouTube u bllokua përkohësisht në Indonezi për shkak të përmbajtjes së diskutueshme që u ngarkua në të. Në atë kohë, askush nuk mundi të hynte në YouTube. Edhe tani, ka disa rajone në Indonezi ku YouTube nuk funksionon siç duhet ose përballet shpesh me ndërprerje rajonale. Sidoqoftë, mund të shmangni të gjitha kufizimet rajonale dhe të hyrni lehtë në YouTube.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të lidheni me PureVPN dhe të ndryshoni vendndodhjen tuaj nga Indonezia në SH.B.A. Pasi të jeni lidhur, do të keni mundësi të hyni në YouTube, si dhe në shumë karakteristika të tij të fshehta, siç është YouTube Music.

Ja se si mund ta bëni këtë me PureVPN në vetëm disa klikime.

 • Regjistrohu për PureVPN
 • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
 • Hyni me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj PureVPN
 • Zgjidhni SH.B.A. si vendndodhja juaj e preferuar.
 • Lidhu dhe hyr në YouTube në pajisjen tënde transmetuese.

Si të përdorni Vimeo në Indonezi?

Vimeo është bllokuar në Indonezi për disa muaj tani. Organet rregullatore në internet indoneziane deklaruan se përmbajtja në Vimeo përmban lakuriqësi, materiale seksuale dhe përmbajtje të tjera të papërshtatshme, dhe vendosën ta bllokojnë atë në rajon.

Kjo masë e qeverisë indoneziane ka shkaktuar shumë probleme për njerëzit. Vimeo është një shërbim më i vlerësuar i transmetimit të videos me mijëra njerëz që mbështeten në mësime, prezantime dhe përmbajtje të tjera informuese.

Nëse përballeni me çështje të ngjashme për shkak të ndalimit të mbizotërimit të videos në Indonezi, mund të përdorni PureVPN për të hyrë në të menjëherë. Ja se si mund ta bëni atë.

 • Regjistrohu për PureVPN
 • Merrni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
 • Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tënd
 • Kërkoni në SHBA në listën e vendeve në dispozicion dhe lidheni
 • Pasi të jeni lidhur, hyrni në Vimeo dhe filloni transmetimin.

Si të qaseni Shërbime të tjera të bllokuara në Indonezi?

Përveç shërbimeve që janë përmendur më lart, ekzistojnë të panumërta të faqeve të internetit dhe shërbimeve të tjera që janë bllokuar në Indonezi. Për shkak të arsyeve të ndryshme të cituara për çdo bllokim të faqes në internet, ekziston një pjesë e madhe e internetit që mbetet e paarritshme në Indonezi.

Nëse ka ndonjë uebfaqe ose shërbim që dëshironi të përdorni, por nuk jeni në gjendje të bëni për shkak të ndalimeve dhe kufizimeve të vendosura nga qeveria indoneziane, ju mund të shmangni të gjitha ndalimet dhe të përdorni përmbajtjen dhe shërbimet tuaja të dëshiruara në vetëm disa klikime.

Ja se si mund ta bëni këtë në vetëm disa klikime.

 • Regjistrohu për PureVPN
 • Shkarkoni PureVPN për pajisjen tuaj streaming
 • Nisni aplikacionin PureVPN në pajisjen tuaj transmetuese
 • Zgjidhni SH.B.A nga lista e vendeve në dispozicion dhe lidheni
 • Pasi të jeni lidhur, vizitoni uebfaqen e kufizuar që nuk keni qenë në gjendje të përdorni më parë

Bota e fundit

PureVPN nuk është vetëm një mjet që ju lejon të përdorni shërbime të kufizuara dhe faqe në internet, por është gjithashtu një çantë e plotë për mbrojtjen e sigurisë në internet që do t’ju mbajë të sigurt në internet në çdo kohë. Kjo ju jep anonimitet të plotë në internet, duke ju lejuar të qëndroni të sigurt nga të gjitha krimet kibernetike siç janë hackimi, vjedhja e identitetit dixhital dhe ransomware.

Në kohët e sotme, kur krimi në internet është në nivele të larta, është jashtëzakonisht e rëndësishme të ruani reputacionin tuaj në internet dhe të ruani të dhënat dhe pajisjet tuaja të sigurta nga individë me qëllim të keq, të cilët dëshirojnë të vjedhin të dhënat tuaja dhe t’i përdorin ato për mjete të këqija, kundër dëshirës dhe interesave tuaja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me