Si të përdorni iOS VPN Lidhni me Kërkesë ose gjithmonë në iphone vpn në iPhone ose iPad tuaj?

Merrni më të mirën e të dy botëve me iOS VPN në funksionalitetin e Kërkesës. Në pajisjen tuaj iOS, drejtoni trafikun tuaj në internet përmes tunelit të koduar VPN dhe ISP tuaj në të njëjtën kohë. Maksimizoni potencialin e vërtetë dhe përdorni shërbimin VPN në maksimum.

Sigurisht të drejtoni trafikun tuaj të internetit përmes VPN dhe ISP-së tuaj njëkohësisht.

Tabela e Përmbajtjes

Whatfarë do të thotë kërkesa?

VPN On Demand ose VPN gjithnjë e më shumë në aparatin iphone ose iOS ip apple është një veçori / shërbim i zgjuar për pajisjet iOS. Teknologjia sigurohet që trafiku juaj i internetit të rrjedhë përmes rrjetit VPN dhe rrjetit tuaj ISP njëkohësisht. Në këtë rast, VPN krijohet automatikisht kur paracaktoni uebfaqe që duhet të hapen me një shërbim VPN të lidhur në pajisjen tuaj oshone ose ipad të Apple me anë të gjithmonë VPN.

Si mund ta bëj iPhone tim të lidhet automatikisht me VPN?

Për shembull, nëse doni të përdorni detajet tuaja bankare përmes një iphone të sigurt të lidhjes VPN, mund të siguroheni që të lidheni duke shtuar adresën (et) e faqes në internet. Sa herë që hapni shfletuesin tuaj dhe shkruani në adresën e internetit bankar, gjithnjë për t’u lidhur me funksionalitetin e profilit gjithmonë VPN ose On Demand VPN do të zbulojë kërkesën tuaj të internetit dhe do të aktivizoni lidhjen gjithnjë në iphone VPN ose lidhjen IPPad VPN me gjithmonë Apple. ju mund të vazhdoni me siguri aktivitetet tuaja në internet.

Si mund të lidhem automatikisht VPN-në time?

Kjo metodë funksionon për çdo uebfaqe që ju listoni në ios shkurtore të VPN si gjithnjë, në profilin Demand VPN në opsionin iphone. Lidhja e PureVPN në Kërkesë rrit pajtueshmërinë duke zvogëluar çdo shans për vjedhje të të dhënave dhe rrjedhje të të dhënave. Funksionaliteti i qetë dhe pa fërkime shton komoditet në jetën tuaj të përditshme të internetit pa pasur nevojë që ta përdorni në VPN gjithmonë profilin e rrjetit çdo herë fizikisht.

Pse keni nevojë për VPN sipas kërkesës?

Ta themi thjesht, konfigurimi i VPN On Demand shton komoditet në jetën tuaj të internetit. Karakteristika përmirëson efikasitetin dhe siguron siguri të pamend, në rast se harroni të ndizni VPN. Konfigurimi i VPN On Demand veçanërisht vjen në dispozicion kur:

• Ju keni një fuqi punëtore të largët: Një forcë pune në distancë do të thotë që keni punonjës ose punëtorë të pavarur që mund të punojnë nga vende të ndryshme gjeografike. Sigurimi i aktiviteteve të tyre në internet është i sigurt dhe dhënia e atyre akses të sigurt çdo herë që mund të jetë një sfidë. VPN Në Kërkesë i shmang ato bezdi.

• Ju mbështesni një politikë BYOD: Nëse ju jeni një nga ato organizata që sjellin kulturën e pajisjes tuaj, sigurohuni që mund të ulë kostot e infrastrukturës tuaj, por kjo sigurisht rrit rreziqet e sigurisë. Arsyeja është se ju nuk jeni të sigurt për pajisjet që kanë punonjësit pasi softueri i tyre mund të jetë i vjetëruar. Një aplikacion On-Demand VPN siguron që lidhja juaj në internet të jetë e sigurt edhe nëse lidheni me rrjete Wi-Fi të pasigurta.

• Punonjësit tuaj udhëtojnë në vendet e klientit: Biznesi është biznes pasi kërkon që ju të shkoni në pjesë të tjera të botës. Ndërsa punonjësit tuaj udhëtojnë në vendet e klientit, atyre do t’ju duhet qasje në rrjetin tuaj të biznesit privat. Një VPN On Demand sigurohet të jeni i lidhur me rrjetin privat të organizatave tuaja pavarësisht nga vendndodhja juaj gjeografike dhe kufizimet e faqes në internet rajonal. Ju gjithashtu qëndroni të sigurt në pikat publike të Wi-Fi si aeroportet, hotelet, kafenetë dhe shumë më tepër.

• Ju dëshironi komunikime dhe shfletim të sigurt: Nuk ka dyshim që faqet e internetit janë duke u përmirësuar gjithnjë e më shumë në HTTPS (të siguruar pjesërisht); megjithatë, ka shumë të tjerë që ende mbështeten në HTTP (lidhje e pasigurt). Një lidhje Wi-Fi e pasigurt mund të ekspozojë të dhëna të ndjeshme siç janë fjalëkalimet dhe detajet e biznesit. Lidhja VPN mbi kërkesë e PureVPN (Kërkesë e plotë) ju mban të sigurt nga sulmet në internet dhe hajdutët e të dhënave.

Nëse jeni një përdorues mesatar i Internetit që është kryesisht në shtëpi dhe përdorni lidhjen tuaj të sigurt Wi-Fi, një VPN Sipas kërkesës mund të mos jetë e nevojshme për ju. Kjo për shkak se ka shumë të ngjarë që ju të jeni personi i vetëm që përdorni rrjetin tuaj të sigurt Wi-Fi, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni shumë për hakerat që vjedhin informacionin tuaj.

Në të njëjtën kohë, nuk është e dëmshme të përdorësh shtresën shtesë të sigurisë që ju nevojitet në kohën e sotme moderne, ku sulmet në internet dhe shkeljet e të dhënave janë të zakonshme. Kriminelët në internet janë të njohur se janë të pamëshirshëm dhe po gjejnë shfrytëzime, përveç nëse ju keni encryption ju mbështesin.

PureVPN iOS VPN Në Kërkesë

Në përgjithësi, qëllimi i VPN On Demand është që t’ju mbaj të lidhur me internetin përmes një linje të sigurt sa më shumë që të jetë e mundur kur jeni në publik dhe ku do të hasni në pikat e nxehta Wi-Fi publike të cilat janë të njohura për tokën e shumimit. për hakerat dhe njësoj.

Nëse jeni një individ që udhëton shumë dhe lidhet me pikat e nxehta publike të Wi-Fi, atëherë VPN On Demand është vetëm tipari që ju duhet të përfitoni, sepse ju siguron intimitetin në internet, sigurinë në internet dhe nxit paqen e mendjes.

Si ta përdorni këtë tipar?

Këtu është se si të aktivizoni këtë veçori

1. Në Aplikacionin e menusë, takoni Cilësimet.

ios6 vpn sipas kërkesës

2. Takoni “Në Kërkesë VPN”

iphone vpn

3. Shtoni URL-të tuaj të dëshiruar dhe trokitni lehtë mbi “Done”

wifi sipas kërkesës

4.Shtoni shfletuesin tuaj

ios vpn

5. Futni URL-në tuaj, do të shihni se PureVPN lidhet automatikisht para se të ngarkohet URL-ja e dëshiruar.

vpn sipas kërkesës

PureVPN WiFi Karakteristika ekskluzive

ikonë

Sigurohuni WiFi

Përdoruesit Android mund të lidhen me çdo Wi-Fi me besim dhe paqe të plotë

ikonë

Ndarja e tunelit

Merrni lirinë për të shpërndarë trafikun tuaj të Internetit ashtu siç dëshironi midis PureVPN dhe ISP tuaj

ikonë

Zona VPN

Shndërroni pajisjen tuaj të windows në një pikë të nxehtë për të siguruar të gjitha pajisjet e lidhura

ikonë

Konfigurimi i ruterit

PureVPN është i pajtueshëm me një gamë të gjerë ruterash për të siguruar rrjetin tuaj të shtëpisë ose zyrës

ikonë

Sigurohuni WiFi

Përdoruesit Android mund të lidhen me çdo Wi-Fi me besim dhe paqe të plotë

ikonë

Ndarja e tunelit

Merrni lirinë për të shpërndarë trafikun tuaj të Internetit ashtu siç dëshironi midis PureVPN dhe ISP tuaj

ikonë

Zona VPN

Shndërroni pajisjen tuaj të windows në një pikë të nxehtë për të siguruar të gjitha pajisjet e lidhura

ikonë

Konfigurimi i ruterit

PureVPN është i pajtueshëm me një gamë të gjerë ruterash për të siguruar rrjetin tuaj të shtëpisë ose zyrës

Mësoni më shumë rreth Karakteristikave të PureVPN

  • Ndarja e tunelit
  • Kriptimi i AES
  • Sigurohuni WiFi
  • Ndarja e skedarëve të sigurt P2P
  • Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6
  • Kaloni në internet Vrasësin
  • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me