Si të Instaloni Streamline Kodi Ndërtimi në Kodi 18 Leia

Botuar: 10 Shtator 2019

Streamline është një shtesë mjaft e re për familjen Kodi por ajo po konsiderohet si një nga ndërtimet më të mira që Kodi në vitin 2019 për të punuar me Leia. Ndërsa opsionet për një ndërtim të qëndrueshëm të bërë posaçërisht për Kodi 18 janë të kufizuara, Streamline paraqitet si një mundësi e shkëlqyeshme që funksionon pa gabime për Leia. Më poshtë, ne kemi shkruar udhëzime hap pas hapi për ta instaluar atë në Kodi 18.3.

Zhvilluar nga Wiz Kid Wizard, Streamline është ndeshja perfekte për Kodi 18. Edhe ndërtesat që janë regjistruar posaçërisht për Leia sillen ndonjëherë të paqëndrueshme, por Streamline funksionon pa probleme në të gjitha pajisjet. Duke qenë në madhësi të lehtë, është madje i përshtatshëm për pajisje me specifikime të ulëta si RAM minimale. FireStick TV është një shembull i shkëlqyeshëm për tu cituar këtu.

Ndërtimi vjen me energji të mbushur me një grup të gjerë shtesash të njohura si Supremacy, Planet MMA, Deceit, Yoda, At the Flix, Maverick TV, The Magic Magic, Mancave, dhe më shumë. Me një ndërfaqe të drejtpërdrejtë dhe një koleksion kaq të madh të shtesave, Streamline është partneri i përsosur për nevojat tuaja të transmetimit, pa marrë parasysh shijen ose preferencën tuaj. Streamline madje ka një version specifik për Kodi Krypton të quajtur Streamline plotësisht i ngarkuar.

Shko te…

Si të instaloni rrymë në Kodi 18.3 Leia

Procesi i instalimit është i gjatë dhe mbase shumë që ju të konsumoni në një goditje, kështu që ne kemi ndarë në dy pjesë. Secila pjesë ka grupin e saj të detajuar të udhëzimeve që duhet të ndiqni saktësisht siç përshkruhet më poshtë.

Pjesa 1: Instaloni Whiz Kid Wizard

Një magjistar i konfigurimit të Kodi vjen me një bandë ndërtimesh që mund të instaloni vetëm me një klik. Një magjistar Kodi gjithashtu ka grupet e veta të mjeteve si testin e shpejtësisë ose problemet buffering. Shumë njerëz i ngatërrojnë magjistarët e Kodit me ndërtimet. Ndërsa një ndërtim Kodi pret një numër shtesash, lëkurash dhe cilësimesh, një magjistar përfshin një grup të tërë ndërtimesh në krye të mësipërm.

Tani që kemi kuptuar ndryshimin midis një magjistari dhe ndërtimi, le të kalojmë në procesin e instalimit. Sigurohuni që të keni aktivizuar burime të panjohura nga cilësimet e Kodit Nëse nuk dini si, ndiqni këtë udhëzues.

 • Shko tek “Settings” nga ekrani fillestar i Kodi
 • hapur ‘Sistemi’, klikoni në opsionin e parë në ekran “Menaxher i skedarit”
 • Klikoni mbi “Shto burimin”
 • Kliko në dritaren që hapet
 • Do të shfaqet një ekran me një tastierë në ekran. Shkruajeni URL-në më poshtë në fushën që shfaqet në screenhttp tuaj: //whizkid.one/wizard dhe klikoni ‘Ne rregull’
 • Tani shkruani një emër që është i lehtë për tu kujtuar për burimin në fushën e shënuar si “Shkruani një emër për këtë burim media” dhe klikoni ‘Ne rregull’
 • Kthehu përsëri në ekranin fillestar të Kodi dhe kliko ‘Shtesa’
 • Klikoni në “Instaluesi i paketave” ikonë që duket si një kuti në të majtë
 • Kliko “Instaloni nga skedari Zip”
 • Klikoni në emrin e burimit që keni ruajtur
 • Hapni skedarin zip ‘Plugin.program.Whiz-Kid-Installer.zip’
 • Prisni ndërsa “Whiz Kid Wizard” po instalohet. Procesi mund të zgjasë disa minuta dhe përparimi i instalimit nuk shfaqet në ekran. Do të merrni një njoftim në ekran pasi të jetë bërë
 • Pasi të keni instaluar, klikoni ‘Shkarkojë’ në pop-up-in e parë
 • Tani në pop-up tjetër, klikoni ‘Vazhdojnë’
 • Tani në pop-up-in e fundit, klikoni “Ndërto menunë” nëse doni të shihni listën e ndërtesave të disponueshme ose klikoni ‘injoroni’ nëse doni të hyrni në ndërtesat nga ekrani fillestar i Kodi.

Pjesa 2: Instaloni Streamline Build nga Wiz Kid Wizard

 • Shkoni në ekranin fillestar të Kodi dhe klikoni në ‘Shtesa’ atëherë “Shtesa të programit”
 • hapur “Whiz Kid Wizard”
 • Klikoni mbi ‘Build’ në të majtë të ekranit
 • zgjedh “Riorganizuar” për Kodin 18 ose ‘Referoni plotësisht të ngarkuar’ për Kodi Krypton nga lista rënëse e ndërtimeve
 • Klikoni mbi “Instalim i freskët” (rekomandohet) nëse doni të rivendosni Kodi përpara se të instaloni Streaming ose “Standard Install”
 • Tani jini të durueshëm ndërsa ndërtimi është i instaluar. Kjo mund të zgjasë disa minuta në varësi të lidhjes në internet dhe pajisjes
 • Do t’ju kërkohet të klikoni ‘Ne rregull’ të detyrojë të mbyllë Kodin sapo të përfundojë instalimi. Ndonjëherë Kodi mbyllet pa e shpejtë kështu që sidoqoftë, rifilloni Kodi të fillojë përdorimin e ndërtimit Streamline

Në fillim, Streamline mund t’ju godasë si ndërtimi i njohur i Titaniumit për shkak të paraqitjes standarde të tij. Zhvilluesit janë përqendruar mjaft në bazat për të lejuar performancën e qetë edhe në pajisjet me spekulim të ulët. Në rast se ndjeheni ca vonesa ndërsa jeni duke transmetuar, ka të ngjarë që është për shkak të goditjes në ISP. Rekomandohet të përdorni një Kodi VPN të mirë si PureVPN për ta shmangur atë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me