Si të instaloni Netflix në Kodi – Udhëzuesi për Kodin Netflix Addon


Si të instaloni Netflix në Kodi – Udhëzuesi për Kodin Netflix Addon

Përditësuar: 02 nëntor 2019


Duhet të instaloni Netflix në Kodi? Atëherë ky udhëzues është për ju. Ne do të shpjegojmë se si të merrni Netflix në Kodi dhe pse përdorimi i një VPN është i rëndësishëm. Ndërsa PureVPN po ofron një provë 7-ditore me vetëm 0,99 dollarë për herë të parë, mund të kurseni para dhe të shikoni Netflix në Kodi ndërsa jeni ngecur në shtëpi.

** Update: Një version më i ri, më i mirë i aplikacionit tonë Kodi është jashtë! Ne kemi rregulluar disa gabime & prezantoi përmirësime të mëdha të performancës. Ju lutemi azhurnoni aplikacionin ekzistues në versionin 1.8.0 (nëse nuk keni tashmë) nga këtu.**
Nëse jeni një përdorues i etur i Kodi, ju me siguri duhet të kërkoni një udhëzues në si të instaloni Netflix në Kodi. E drejtë? Epo, konsideroni dëshirën tuaj të dhënë, sepse në këtë udhëzues do të mësoni se si të vendosni shtesa Netflix Kodi në pajisje të shumta, duke përfshirë Windows, Android, FireStick / FireTV dhe Raspberry Pi.

Tabela e Përmbajtjes

Isfarë është shtesa Kodi Netflix?

NetfliXMBC është një shtesë e Netflix për qendrën popullore të argëtimit të mediave, Kodi. Shtesa është në dispozicion në depon e alelec dhe për ta instaluar atë, duhet të kaloni një numër hapash. Shtesa ju ofron qasje të shpejtë në çdo seri origjinale Netflix si dhe përmbajtje të tjera.
Për shkak të pengesave dixhitale të vendosura nga Netflix, nuk mund të shijoni shfaqjet dhe filmat tuaj të preferuar Netflix nga ndonjë vend tjetër jashtë SH.B.A. Për fat të mirë, ju mund të hyni në Netflix të SH.B.A. në Kodi, pavarësisht nga vendndodhja juaj duke përdorur një Kodi VPN.

Pse të merrni Netflix në Kodi Kur jeni jashtë SH.B.A.?

E themeluar në vitin 1997, Netflix është rritur në një emër global të familjes me shërbimet e tij në dispozicion në rreth 190 vende. Nga dhjetëra kanale të tjera të transmetimit të drejtpërdrejtë si Hulu ose Amazon Prime, është deri tani kanali më i kërkuar dhe më i popullarizuar. Plus, që nga tetori 2017, ajo ka mbi 100 milion abonentë në të gjithë globin me 50+ milion vetëm në SHBA.
Sidoqoftë, Netflix mban politika të rrepta licencimi për përmbajtjen e saj të pakufishme. Për shembull, nuk mund të shikoni ose madje të përdorni qasje në përmbajtjen e SHBA nëse jetoni jashtë Shteteve të Bashkuara.
Me Netflix të SH.B.A.-së që ofron një bibliotekë kaq të gjerë përmbajtjesh, nuk vjen si befasi që njerëzit duan ta shikojnë atë edhe nëse nuk janë shtetas të SH.B.A..
Prandaj, për të parë Netflix jashtë vendit, keni nevojë për një Shërbim të besueshëm VPN për të bërë punën për ju.

Instaloni Netflix në Kodi [Video]

Ja se si të shikoni Netflix në Kodi duke përdorur VPN

VPN ju lejon të keni akses në 80,000+ IP që ju lejojnë të bëheni plotësisht anonimë në Internet. Meqenëse IP-ja juaj e vërtetë është e fshehur dhe maskuar me një SH.B.A., ju mund të përdorni lehtësisht Netflix në Kodi nga jashtë SH.B.A..
Për më tepër, VPN ju mundëson të lidheni me një rrjet global të optimizuar të shpejtësisë globale për të siguruar që ju të shijoni një përvojë të rrjedhës pa probleme dhe të pandërprerë në Netflix.

 1. Para së gjithash, pajtohuni në PureVPN
 2. Shkarkoni dhe instaloni repo VPN për Kodi
 3. Lidhu me serverin amerikan për përvojën më të shpejtë të transmetimit
 4. Voila! Shijoni Netflix në pajisjen tuaj të preferuar Kodi me VPN

Duke ndjekur hapat e lartpërmendur, mund të merrni qasje të menjëhershme në galerinë e pakufishme të Netflix me VPN.

Si të shikojmë Netflix në Kodi

Si të instaloni shtesën Netflix për Kodi 18 në Windows?

Instaloni Netflix Në aplikacionin Kodi Windows

Tani që keni instaluar VPN në Kodi, le të merremi me biznesin, d.m.th., se si të vendosni Netflix në Kodi 18 për Windows:

 1. Për të instaluar Shtesë Netflix Kodi në Windows, duhet të shkarkoni depo Alelec.
 2. Drejtoni aplikacionin Kodi dhe klikoni në Shtesa të cilat mund t’i gjeni në anën e majtë të ekranit fillestar.
 3. Tani, klikoni në ikonën në anën e sipërme të majtë të ekranit për të zgjedhur Installer Package.
 4. Klikoni në opsionin Install from zip file.
 5. Do t’ju kërkohet të ngarkoni skedarin zip të shkarkuar. Vendosni depo Alelec që keni shkarkuar në Hapin 1.
 6. Kthehuni përsëri në menunë e shtesave dhe zgjidhni opsionin Install from Repository.
 7. Pasi të jeni në ekranin e depove, do të shihni një listë të depove (nëse ka).
 8. Zgjidhni Alelec Kodi Repo.
 9. Tani nga Shtesa të videos ekran, gjej NetfliXMBC nga lista dhe kliko Instalimi.
 10. Kthehu përsëri në ekranin fillestar, kliko mbi Shtesa të videos dhe hapu NetfliXMBC.
 11. Vendosni letrat kredenciale të Netflix dhe gëzoni Netflix në Kodi në Windows.

Mbani në mend se edhe nëse instaloni Netflix në Kodi, nuk mund të shijoni shfaqjet e Sh.B.A.-së ose të Mbretërisë së Bashkuar nga ndonjë rajon tjetër për shkak të pengesave dixhitale të vendosura nga shërbimi streaming. Për të shijuar Netflix nga kudo në botë, do t’ju duhet VPN në Kodi.

SAVE BIG! Merrni MEGA 70% Pushim në PureVPN

Si të Setup Netflix Kodi Android?

Përdoruesit Android gjithashtu mund të shikojnë me vëmendje shfaqjet e tyre të preferuara Netflix jashtë SH.B.A. Pra, nëse doni të mësoni se si të instaloni Netflix në Kodi Android, shikoni hapat e mëposhtëm:

 1. Për të filluar, duhet të shkarkoni aplikacionin Kodi nga Dyqani Google Play.
 2. Nisni aplikacionin Kodi dhe shkarkoni depo Alelec.
 3. zgjedh Add-ons nga ekrani fillestar.
 4. Tani shkoni te Instaluesi i Paketave që mund të shihni në këndin e sipërm të majtë të aplikacionit.
 5. Klikoni Install nga skedari zip dhe gjeni dhe zgjidhni skedarin e depove Alelec.
 6. Pasi ta keni hequr atë, kthehuni te Shtesat dhe zgjidhni instalimin nga depoja.
 7. Tani klikoni në alelec Kodi repo dhe më pas shkoni te Shtesat Video.
 8. Në ekranin e Shtesave Video, gjeni dhe klikoni dyfish NetfliXMBC për të instaluar shtesën.
 9. Tani kthehuni në ekranin fillestar dhe shkoni te Video, atëherë add-ons dhe e hapur NetfliXMBC për të shijuar Netflix në Kodi.

Si të instaloni Netflix në Firestick Kodi?

Para se të mësoni si të bëni instaloni Netflix në Firestick Kodi, së pari ju duhet të instaloni Kodi në FireTV. Këtu janë hapat e mëposhtëm që duhet të ndërmerrni përpara se të shijoni Netflix në Kodi për Firestick:

Si të instaloni skedarin ES Explorer?

 1. Vendosni Firestick në TV tuaj dhe shkoni te Parametrat.
 2. Shkoni te Sistemet dhe më pas Opsionet e Zhvilluesit.
 3. Tani aktivizoni të tre opsionet: Rregullim korrigjimi ADB, debugging USB dhe Aplikacione nga Burime të panjohura.
 4. Tani kthehuni në ekranin fillestar dhe shkruani ES Explorer në Kutinë e Kërkimit.
 5. Zgjidhni ES Explorer dhe klikoni Shkarkim.
 6. Tani hapni ES Explorer, zgjidhni skedën e preferuar dhe klikoni Shto.
 7. Një dritare e vogël do të shfaqet me dy fusha: Shteg dhe Emër.
 8. Shtypni http://fireunleashed.com/as në fushën Rruga dhe shtypni Zjarrin në fushën Emri. Klikoni Shto.
 9. Kthehuni te skedari i preferuar.
 10. Zgjidhni Zjarrin dhe më pas shkoni tek Klikoni Këtu për të Instaluar AppStarter.
 11. Pasi të shkarkohet, shtypni Zgjidhni në telekomandën tuaj dhe shkoni te Open File.
 12. Zgjidhni AppStarter APK për të instaluar. Sigurohuni që të ekzekutoni konfigurimin standard.
 13. Pasi të përfundojë konfigurimi, klikoni Hap.

Si të instaloni Kodi në FireTV?

 1. Run FireTV dhe shko te Updates opsion (në anën e majtë të ekranit).
 2. zgjedh Updates dhe filloni instalimin duke klikuar në instaloj alternativë.
 3. Pasi të përfundojë instalimi, ekzekutoni aplikacionin Kodi në FireTV për të instaluar shtesën Netflix.

Si të instaloni shtesën Kodi Netflix në FireTV?

 1. Filloni nga duke shkarkuar Repository Alelec.
 2. Drejtoni aplikacionin Kodi dhe klikoni në Sistem dhe pastaj shkoni te Settings.
 3. Shkoni te Shtesat, klikoni në instalim nga skedari zip dhe zgjidhni dhe zhbllokoni repo alelec Kodi.
 4. Kthehu tek shtesat dhe kliko Instalimi nga depoja
 5. Klikoni në repo alelec Kodi dhe më pas shkoni te Shtesat e Programit.
 6. Tani klikoni në Launcher Chrome dhe më pas prisni që të shfaqet mesazhi “aktivizues i shtesës”.
 7. Nga shtesat, shkoni te Instalimi nga depoja, pastaj repo alelec Kodi, dhe më pas klikoni VideoAdd.
 8. Tani, klikoni dy herë mbi ikonën NetfliXMBC për të instaluar shtesën Netflix.
 9. Pasi të përfundojë instalimi, shkoni te Video, pastaj Shtesa dhe klikoni NetfliXMBC për të filluar Netflix.

Si të instaloni Netflix Kodi Raspberry Pi?

Ju madje mund të shijoni streaming Netflix në Kodi nga Raspberry Pi. Shikoni hapat e mëposhtëm për të instaluar Kodi në Raspberry Pi:

 1. Filloni duke instaluar menaxherin e instalimit të sistemit operativ NOOBS (New Out of the Box Box) në kartën tuaj SD. Për ta bërë atë, shikoni udhëzuesin në faqen e internetit të Raspberry Pi.
 2. Pasi të keni përfunduar instalimi, ngrini pajisjen te menaxheri i instalimit NOOB.
 3. Instaloni njërën nga sistemet operative të mëposhtme: LibreElec ose OSMC.
 4. Pasi të keni mbaruar me instalimin, rindizni pajisjen tuaj.
 5. Tani mund të shtoni shtesën Netflix Kodi në RI të Raspberry duke ndjekur udhëzuesin e lartpërmendur.

Netflix në kodi
Shënim: Shkarkoni depon Alelec për të instaluar shtesën Raspberry Pi.

Alternativë e shtesës NetflixXBMC për Kodi

NetfliXBMC ishte një shtesë e shkëlqyeshme që ofronte gjithçka që kishte në Netflix. Sidoqoftë, pasi që kanë ardhur azhurnimet më të reja të Kodi, addon ka pushuar së punuari. Nëse e keni instaluar shtesën NetfliXBMC në Kodi tuaj, hiqeni atë. Në vend të kësaj, merrni shtesën e quajtur Netflix.
Shtesa Netflix është një shtesë jo zyrtare e Kodit, prandaj duhet të shkarkohet nga një depo jozyrtare, pasi të keni aktivizuar shkarkime nga burime jozyrtare në parametrat e Kodi. Kjo shtesë do të mjaftojë të gjitha nevojat tuaja binging!
Ende kërkoni një alternative të Netflix? Provoni këto shtesa. Ata kanë përmbajtje të shkëlqyeshme, shumica e të cilave mund të mos jenë aty në Netflix.

 • Flix2Kodi
 • Crackler
 • Popcornflix
 • USTVNow
 • PS Vue
 • Plex
 • iPlayer WWW
 • YouTube

Duke përfunduar

Netflix është nevoja e çdo dashnori online në botë. Shtë një nga kanalet e pakta të transmetimit që mund të kënaqë me të vërtetë kërkesën tuaj për shikim marramendës.
Një VPN është e vetmja armë në arsenalin tuaj që ju lejon juve shijoni Netflix në Kodi jashtë SH.B.A. Pra, merrni veten një VPN tani dhe konfigurimi Netflix në Kodi duke ndjekur udhëzuesit e konfigurimit të listuar më sipër.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map