Si të instaloni modFs MisFit Lite Kodi

Botuar: 2 Dhjetor 2019

Ndërtimi i MisFit Mods Lite Kodi vjen si një zgjedhje tërheqëse për përdoruesit e Kodi Leia pasi ato nuk janë shumë ndërtesa të disponueshme vetëm të Leia. Ai krenohet me një bollëk të shtesave të dobishme të videos që lejojnë transmetimin HD. Quiteshtë mjaft e thjeshtë për tu instaluar dhe funksionuar shkëlqyeshëm me të gjitha pajisjet e aktivizuara nga Kodi përfshirë Android TV, Android Mobile, Windows

Me dhjetëra Kodi ndërton lehtësisht të disponueshme dhe të reja që shtohen në listë çdo ditë, zgjedhja e një të përshtatshme që i shërben më së miri nevojave tuaja të transmetimit mund të jetë shterruese. Disa janë të rënda, disa janë përplasje, ndërsa të tjerëve u mungon shtesa dhe një ndërfaqe e bukur e përdoruesit. Por ka një ndërtim të gjithanshëm; MisFit Mods Lite nga depo MisFit që sigurisht meriton vëmendjen tuaj.

Të gjithë ju duhet të dini rreth MisFit Mods Lite Kodi Build

MisFit Mods Lite është një version i lehtë i modeve origjinale MisFit të ndërtuara nga MisFit Repo i cili nuk është më funksional. E vërteta të thuhet, nuk ka shumë për të humbur për ndërtimet më të vjetra, pasi shpesh u kritikua për kryerjen e performancës së ulët për shkak të madhësisë së saj të rëndë (500+ MB). Përkundrazi, MisFit Mods Lite performon shkëlqyeshëm edhe në pajisjet me ruajtje të ulët si Firestick duke e bërë atë një nga ndërtimet më të mira të Kodi të vitit 2019

Ndërsa MisFit Mods Lite është me të vërtetë një version i zhveshur i origjinalit, ai strehon disa nga shtesat më të njohura të videove si Deathstar dhe Deceit që do të gudulisin sythat tuaj të rrjedhës si kurrë më parë. Përmbajtja përfshin, por pa u kufizuar në, shfaqje TV, filma sipas kërkesës, TV live, sporte të drejtpërdrejta dhe regjistrime, shfaqje për fëmijë dhe shumë më tepër. Të gjitha këto ndërsa jepni një performancë me shpejtësi të lartë pa asnjë ngecje.

Për sa i përket pamjes së përgjithshme, MisFit Mods Lite duket mjaft minimalist me një ndërfaqe të pastër dhe të organizuar. Jo shumë grafikë të ngarkuar, por më miqësore për përdoruesit. Në fakt, zhvilluesit e MisFit përdorën grafikë të lehta për të siguruar që ndërtimi të performojë mirë në të gjitha pajisjet. Menyja kryesore është mjaft e thjeshtë me të gjitha opsionet e arritshme me një klik. Edhe pa të gjitha vizatimet e shkëlqyera, MisFir Moda Lite duket mjaft elegante dhe funksionon si një bukuri.

Si të instaloni MisFit Mods Lite në Kodi 18

Ne do t’ju ndjekim procesin e plotë me udhëzime hap pas hapi. Por para se të fillojmë, le të zbresim në një parakusht të rëndësishëm.

Shënim: Nëse po instaloni një ndërtim ose shtesë të palës së tretë, për herë të parë, atëherë duhet të lejoni që Kodi të pranojë instalimin nga një burim i panjohur, një opsion që është paaftësisht i çaktivizuar. Këtu është një udhëzues i thjeshtë që do t’ju tregojë se si.

Pasi të keni aktivizuar burime të panjohura nga cilësimet e Kodi, kaloni te Hapat e instalimit më poshtë.

Hapat e instalimit:

 • Nisni Kodin dhe klikoni në ikonën “Cilësimet” (ai që duket si një ingranazh)
 • Klikoni në “File Manager” (opsioni i parë në ekran)
 • Klikoni në “Shto Burimin”
 • Do të hapet një skedë e re. Klikoni mbi "asnje"
 • Kopjoni dhe ngjisni http://misfitmods.com/mmwiz/repo/ në fushën “Burimi”
 • Në kutinë poshtë fushës “burim”, vendosni një emër për burimin që sapo shtypët
 • Tani rri pezull në ekranin fillestar të Kodi dhe kliko në menunë “Shtesa”
 • Klikoni në ikonën e vogël “kuti të hapur” në anën e sipërme të majtë të ekranit tuaj nën titullin “Shtesa”
 • Klikoni në “Instaloni nga skedari Zip”
 • Tani zgjidhni burimin që keni emëruar më herët nga humbja e opsioneve
 • Klikoni në skedarin ‘Mispit mods: Repository’
 • Klikoni në “Instaloni nga depoja”
 • Klikoni në “Mods Misfit: Repository”
 • Klikoni në “Shtesat e programit”
 • Klikoni “Instaloni” dhe prisni që instalimi të përfundojë. Do të merrni një njoftim në ekran
 • Nëse jeni duke kërkuar një pop-up me shënimet e zhvilluesit, klikoni në “Heqje”
 • Tani kthehuni në menunë kryesore dhe klikoni në “Shtesa”
 • Klikoni në “Shtesa të Programit” >> Klikoni në “MisFit Mods Wizard”
 • Klikoni “Ndërton” në ekran majtas
 • Klikoni në “MisFit Mods Lite” ose ndonjë ndërtesë tjetër të zgjedhjes suaj
 • Tani do t’ju kërkohet me dy mundësi. Klikoni në “Instalim” nëse doni të mbani shtesat dhe cilësimet tuaja ekzistuese. Përndryshe, kliko tek “Instalimi i freskët”
 • Tani prisni që MisFit Mods Lite të shkarkohet pajisja. Pasi të keni shkarkuar, do t’ju kërkohet të ‘Force Close’ Kodi. Nëse nuk ndodh, mund ta ciklit ta energjisë atë me dorë duke e shkëputur pajisjen për 15 ose më shumë sekonda dhe më pas ta kyçni përsëri
 • Shijoni MisFit Mods Lite në Kodi
 • Ju lutemi mbani në mend se pas rifillimit të Kodi, shtesat marrin pak kohë për tu azhurnuar në sfond. Ekrani juaj do të shfaqet me mesazhe ndërsa këto përditësime ndodhin. Në rast se vëreni se imazhet në sfond nuk po ngarkohen siç duhet, rinisni përsëri kodin.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me