Si të instaloni Kodi VPN – Një udhëzues i plotë për të gjitha pajisjet tuaja


Si të instaloni Kodi VPN – Një udhëzues i plotë për të gjitha pajisjet tuaja

Përditësuar: 03 nëntor 2019


Mësoni se si të instaloni Kodi VPN në pajisjen tuaj për të hyrë në disa shtesa dhe për të shkuar lehtë blloqet e ISP. Përdorimi i PureVPN mund t’ju ndihmojë të kapërceni blloqet e ISP-së dhe goditjet nga kudo. PureVPN po ofron gjithashtu një provë të re 7-ditore me vetëm 0,99 dollarë për të ndihmuar pajtimtarët Kodi të përdorin shtesa të tjera gjatë kësaj periudhe bllokimi.

IMG

** Update: Një version më i ri, më i mirë i aplikacionit tonë Kodi është jashtë! Ne kemi rregulluar disa gabime & prezantoi përmirësime të mëdha të performancës. Ju lutemi azhurnoni aplikacionin ekzistues në versionin 1.8.0 (nëse nuk keni tashmë) nga KËTU. **

Pothuajse gjithçka është falas në Kodi. Nëse dëshironi të shikoni TV live, ose nëse jeni të interesuar të bëni shfaqje dhe filma tuaj të preferuar, Kodi i ka marrë të gjitha. Thjesht ju duhet të merrni shtesat e duhura, të cilat do t’ju ofrojnë qasje në të gjithë përmbajtjen tuaj të preferuar.

Kodi nuk është i sigurt sidoqoftë. Meqenëse është një platformë me burim të hapur, ka mijëra shtesa të cilat nuk janë të rregulluara ose të moderuara. Disa prej tyre janë akuzuar për spiunim ndaj përdoruesve, ndërsa të tjerët kanë bërë që hakerat të çojnë në përdorimin e të dhënave konfidenciale.

Shtesa Kodi janë në dispozicion për ju për të transmetuar filma, shfaqje TV, TV live, sporte, dokumentarë, lajme dhe shumë më tepër. Kodi VPN është bërë një zgjidhje me një ndalesë për vëzhguesit bezdisës.

Përveç përfitimit të pafund të ofertave të shtesave të Kodit, ekziston një pengesë e madhe dhe kufizimet rajonale. Qindra mijëra nëse jo miliona shtesa Kodi janë përmbajtje të kyçura në lokacion dhe nuk mund të arrihen jashtë rajoneve të tyre përkatëse.

Në mënyrë të ngjashme, çështjet e shkeljes së të drejtës së autorit dhe DMCA mund të ju bëjnë telashe me autoritetet e zbatimit të ligjit. Por, ju mund të përdorni lehtësisht përmbajtje të kufizuar me shtesa dhe të mbeteni anonim në internet me Kodi VPN.

Pse keni nevojë për një VPN për Kodi?

Miliona njerëz në mbarë globin e kanë instaluar Kodi në disa Sisteme Operimi dhe platforma harduerike si televizorë dhe telekomandë. Meqenëse Kodi lejon përdoruesit të luajnë dhe shikojnë shumicën e mediave online, siç janë videot, muzika dhe podcast-et, së bashku me skedarët e mediave dixhitale nga mediat lokale dhe të ruajtjes së rrjetit, përdoruesit e Kodit kanë nevojë për aftësinë e integruar të një VPN për t’i ndihmuar ata të hyjnë në lokacionin e bllokuar shtesa dhe përmbajtje në dispozicion në rajone të ndryshme.

PureVPN është një besimtar i madh në qasje të pakufizuar. Karakteristikat e tij ju lejojnë të shfletoni kudo në internet dhe të transmetoni kanalet tuaja të preferuara si Netflix US, Hulu, Amazon Prime, etj., Me shpejtësi më të mirë. Me Kodin VPN, ju mund të përfitoni plotësisht nga Kodi dhe të gjitha karakteristikat dhe shërbimet e tij.

Plus, një shërbim i mirë VPN gjithashtu ndihmon në luftimin e sulmeve të mundësuar nga interneti nga hakerat dhe agjensitë e mbikëqyrjes. Shoqëruar me përfitimet e sigurisë së një VPN, ky kombinim rrit argëtimin dhe argëtimin. Ata që preferojnë shërbimet e prerjes së kabllove mbi TV kabllor e kuptojnë rëndësinë e një shërbimi VPN.

Si ta përdorni Kodi me VPN? [Videos]

Si Ndihmon një VPN me Kodi?

Ta themi thjesht, një Kodi VPN jo vetëm që lejon përdoruesit e internetit të shfletojnë lirshëm internetin duke u lidhur me serverë të ndryshëm VPN nëpër botë përmes rrjetit të tij global, por gjithashtu maskon adresën e tyre IP, duke i bërë kështu plotësisht të padukshëm për kriminelët në internet, hakerat, etj. dhe agjencitë e palëve të treta

Kodi mund të konfigurohet në pajisje të ndryshme si Android, IOS, Linux, Windows, Mac OS, Xbox dhe PlayStation.

Me një VPN Kodi, ju mund të bëni këto që vijojnë:

 1. Streaming me Shpejtësi të Lartë: Ju mund të shijoni përmbajtjen e transmetimit me shpejtësi të shpejtë dhe të shpejtë, me një Kodi VPN, pavarësisht se ku jeni në botë.
 2. Lidhja me një Klik të Lehtë për t’u Instaluar: Instalimi i një Kodi VPN është shumë më i lehtë nga sa mendoni. Me një klikim të thjeshtë, ju ridrejtoheni në faqen e shkarkimit për një pajisje të veçantë dhe procesi fillon menjëherë.
 3. Shfletoni me 100% anonimitet: Me Kodin VPN më të mirë, nuk është nevoja të shqetësoheni për ISP-në tuaj duke shpejtuar shpejtësinë tuaj ose palëve të treta që monitorojnë aktivitetet tuaja në internet. Ju jeni plotësisht të padukshëm në internet!

A është i ligjshëm Kodi?

Vetë Kodi nuk është i paligjshëm. Shumë prodhues të përmbajtjes dhe shtëpi shtëpiake mediatike e urrejnë atë. Meqenëse Kodi është me burim të hapur, çdokush mund të krijojë çdo lloj shtojce që mund të përdoret për të hyrë në përmbajtje nga burime të paautorizuara.

Sidoqoftë, vetëm për shkak se disa njerëz po keqpërdorin Kodin për marrjen e përmbajtjes pirate, do të ishte e padrejtë të ndalosh ose kufizosh Kodin. Provoni ta kuptoni në këtë mënyrë; ka shoferë të zotit dhe ka shoferë të skuqjes. Fakti që drejtuesit e skuqjes ekzistojnë nuk e bëjnë makinën një shpikje të keqe.

A e dini se një pjesë e madhe e internetit është e fshehur nga ju? Këtu hyjnë Kodi VPN. Ata lejojnë përdoruesit e Kodi të kenë qasje në përmbajtje të fshehura siç janë transmetimet e drejtpërdrejta dhe shtesat e kufizuara.

Si të konfiguroni Kodi në pajisje të ndryshme (Windows / Mac / Android / iOS / Apple TV)

Ja se si mund ta konfiguroni Kodi në pajisjet tuaja:

Si të vendosni Kodi në Windows

Vendosja e Kodi në Windows 7, 8 ose Windows 10 është më e thjeshtë dhe e thjeshtë sesa sistemet e tjera operative. Ja si:

 1. Shkoni në faqen e Shkarkimit në Kodi dhe zgjidhni Instalues ​​32Bit.
 2. Nëse jeni përdorues i rregullt i Windows OS, do të shihni opsionet e zakonshme: run, Save ose anuloj.
 3. zgjedh Save për të shkarkuar aplikacionin në vendndodhjen tuaj të dëshiruar.
 4. Klikoni dy herë në skedarin e shkarkuar për të instaluar Kodi.
 5. Gjatë Instalimit, mund t’ju kërkohet të ndiqni disa hapa të thjeshtë. Shtë më mirë të shkoni me cilësimet e paracaktuar.
 6. Done!

Si të konfiguroni Kodi në Mac

Për dashamirët e Mac, Kodi mund të konfigurohet në pajisjet e tyre Mac. Ja se si mund ta vendosni Kodi në Mac tuaj:

 1. Filloni duke shkarkuar aplikacionin e fundit të Kodi për Mac tuaj. Mbani në mend se aplikacioni vjen në një format të figurës së diskut.
 2. Klikoni dy herë në skedar për ta hapur atë. Për ta instaluar atë aplikacion në Macin tuaj, thjesht zvarrit ikonën Kodi në Aplikimet dosje.
 3. Tani, provoni të hapni aplikacionin Kodi.
 4. Megjithëse kjo varet nga rryma juaj portier cilësimet, mund të keni një gabim në provën tuaj të parë që do të ishte diçka e tillë: nuk mund të hapet sepse është nga një zhvillues i paidentifikuar. Për të marrë rreth tij, ju thjesht mund CMD + Kliko aplikacionin Kodi dhe zgjidh hapur për të luajtur Kodi. Ose, ju gjithashtu mund të shkoni në OSX tuaj siguri & intimitet cilësimet nga Preferencat e sistemit menunë dhe zgjedh kudo ku thotë Lejo aplikacionet e shkarkuara nga.
 5. Viola! Tani jeni gati të shikoni në Kodi.

Si të vendosni Kodi në Android

Gjithmonë mund të shijoni Kodin në pajisjet tuaja të pajisura me Android. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. Shkoni në menunë tuaj Android dhe kërkoni Cilësimet.
 2. hapur Cilësimet dhe pastaj shkoni në siguri menu.
 3. Shiko për Burime të panjohura opsionin dhe kontrolloni kutinë për ta mundësuar atë. Karakteristika do t’ju lejojë të instaloni aplikacionin Kodi për Android.
 4. Tani, shkoni në Google PlayStore për të shkarkuar dhe shijuar aplikacionin më të fundit Kodi.
 5. Do të duhet të kaloni nëpër të njëjtat hapa për TV tuaj Android pasi menutë janë të njëjtë në të gjithë aplikacionin.

Si të konfiguroni Kodi në iPhone / iOS

Vendosja e Kodi në iOS tuaj është një proces i thjeshtë dhe i thjeshtë që nuk kërkon shumë kohë. Pjesa më e mirë është se procesi i instalimit Kodi është i njëjtë me pajisjet e ndryshme të iOS si iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini dhe iPad Pro:

Për të shijuar Kodi në iPhone tuaj ose ndonjë pajisje tjetër të mundësuar iOS, do t’ju duhet të shkarkoni skedarët e mëposhtëm të rëndësishëm:

 • Dosja e fundit e debatit Kodi.
 • Këngëtari i aplikacionit iOS.
 • Aplikacioni Xcode i cili është në dispozicion në Dyqanin Mac App.

Pasi të keni shkarkuar skedarët e lartpërmendur, le të kalojmë në konfigurimin Kodi:

 1. Filloni duke lidhur iPhone tuaj ose ndonjë pajisje tjetër lëvizëse të mbështetur në iOS në Mac tuaj. Pasi të jetë lidhur pajisja, hapni aplikacionin Xcode që keni shkarkuar nga Mac App Store.
 2. Tani, zgjidhni Krijoni një projekt të ri Xcode, atëherë Aplikim për pamje të vetme, dhe klikoni tjetër.
 3. Plotësoni Emri i produktit dhe Fushat e identifikimit të organizatës. Pastaj, klikoni tjetër.
 4. Do t’ju kërkohet të ruani skedarin, të cilin mund ta ruani në desktop. Kliko krijoj.
 5. Varet nga ju nëse doni të ndani detajet e kontaktit me Xcode pasi që aplikacioni zakonisht kërkon këtë leje. Sidoqoftë, nuk është e detyrueshme!
 6. zgjedh Fixështja fikse, i cili do të hapë një kuti dialogu. Kliko shtoj. Tani, shkruani ID e Apple për tu loguar.
 7. Pasi të jeni futur, zgjidhni zgjedh te hapesh Nënshkrues i aplikacionit. Pastaj, zgjidhni Shfleto për të zgjedhur dhe hapur Skedar debi Kodi keni shkarkuar më herët.
 8. Tani zgjidhni profilin që keni krijuar më herët me identifikuesin. Vazhdoni të shtoni Kodi si Emri i Shfaqjes së Aplikacionit, para se të klikoni fillim.
 9. Vendosni një emër skedari, përpara se të klikoni Save.
 10. Hapni përsëri Xcode dhe zgjidhni Windows. zgjedh Devices për të zgjedhur tuajin nga paneli i majtë. Pasi të keni zgjedhur pajisjen tuaj, kërkoni një Plus nënshkruaj në fund të panelit të djathtë dhe kliko në të për të zgjedhur dhe hapur .skedar ipa, krijuar më herët.
 11. Tani, shkëputni iPhone tuaj dhe zhbllokoni.
 12. Ndonjëherë ju mund të merrni një Zhvilluesi jo i besueshëm gabim kur hapni pajisjen tuaj. Për të hequr gabimin, shkoni te Cilësimet të pajisjes tuaj. Takoni General dhe pastaj Menaxhimi i pajisjes. Gjeni llogarinë tuaj nën Aplikacioni i zhvilluesit. Tani, Takoni Besim “Emri i llogarisë” dhe trokitni lehtë mbi Besim përsëri.

Tani mund të shijoni Kodi në iOS 12 tuaj ose e juaja iPhone përmes një VPN Kodi.

Si të konfiguroni Kodi në Apple TV

Keni një TV Apple? Mund ta vendosni Kodi në Apple TV tuaj dhe të shijoni transmetim me shpejtësi të lartë me aplikacionin.

Për të shijuar Kodi në Apple TV tuaj të Brezit të 4-të, duhet të keni një llogari të Apple Developer – falas ose aktive. Për më tepër, do t’ju duhet të shkarkoni skedarët e mëposhtëm të rëndësishëm:

 • Xcode 7.2+ (e disponueshme në Mac App Store)
 • Nënshkrues i aplikacionit iOS për Mac
 • Skedari i fundit i Kodi .deb për TVOS-in tuaj

Pasi të keni shkarkuar skedarët e lartpërmendur, le të kalojmë në konfigurimin Kodi:

 1. Filloni duke futur Apple TV tuaj në Mac tuaj përmes një kabllo USB-C në USB-A.
 2. Pasi të jetë lidhur pajisja, hapeni Xcode dhe zgjidhni të Krijoni një projekt të ri Xcode. zgjedh Aplikacion nga menyja kryesore nën TvOS seksioni. Tani, zgjidhni Aplikim për pamje të vetme, para se të klikoni tjetër.
 3. Tani, vazhdoni duke krijuar një “Projekt i ri”. Ju mund të plotësoni Emri i produktit dhe emri i organizatës fushat me çdo detaj që dëshironi. Bëni të njëjtën gjë kur plotësoni Identifikuesi i paketave fushë dhe këtu detajet do të shkruheshin në një stil të fushës së kundërt – për shembull, com.arcade.kodiappletv. Sigurohuni që të gjitha fushat të plotësohen para se të klikoni tjetër. Më në fund, ruani projektin në desktopin tuaj ose në ndonjë vend tjetër nga ku mund të përdorni lehtësisht skedarin.
 4. Tani, kthehuni te dritarja kryesore e Xcode ku duhet të shihni një gabim duke deklaruar Profili i provizionit përputhen nuk mund të gjenden Për të kaluar gabimin dhe zgjidhur atë, thjesht klikoni Fixështja fikse.
 5. Sidoqoftë, për të rregulluar çështjen e mësipërme do të kërkonit një aktiv falas Zhvilluesi i Apple llogari. Pra, vazhdoni të regjistroheni duke përdorur shoqëruesin ID e Apple dhe fjalëkalimin. Megjithëse aplikacioni vazhdon të kërkojë detaje, mund të anashkalohet pasi nuk është i detyrueshëm. Vazhdoni duke zgjedhur numrin e saktë të Apple dhe duke klikuar zgjedh. Pasi të jetë bërë, aplikacioni Xcode do të rregullojë problemin për të bërë një profil provizues.
 6. Tani, zgjidhni Apple TV nga drop-down që mund të gjesh në anën e sipërme të majtë të aplikacionit Xcode, së bashku me opsione të tjera si butonat Luaj dhe Stop.
 7. Pasi të keni mbaruar me aplikacionin Xcode, hapni Nënshkruesin e iOS App. Tani, zgjidhni të drejtën Certifikata e nënshkrimit dhe vazhdoni të plotësoni Profili i Sigurimit fushë. Zgjidhni emrin e projektit që keni krijuar në aplikacionin Xcode më herët. zgjedh Dosja e hyrjes për të shfletuar, vendndodhjen dhe përzgjedhur Skedar Kodi .deb, shkarkuar më herët. Varet nga ju nëse dëshironi të plotësoni Fusha Emri i Afishimit të Aplikacionit dhe i jepni një emër unik ose lërini.
 8. Kliko fillim pasi të siguroheni që të gjitha fushat janë mbushur me detaje të sakta. Pasi të klikoni në butonin startues, aplikacioni do të vazhdojë të krijojë .skedar ipa të cilat mund t’i instaloni në TV TV tuaj.
 9. Kthehu përsëri në Xcode, dhe shkoni në dritare, atëherë Devices, dhe zgjedh mollë.
 10. Tani, zgjidhni skedarin IPA që sapo keni krijuar. Tani aplikacioni do të instalojë skedarët në Apple TV tuaj.
 11. Tani mund të shijoni Kodin në gjeneratën tuaj të katërt të Apple TV.

Si të vendosni Kodi VPN përmes Routers

Nëse jeni përdorues i Kodi dhe doni të hyrni në përmbajtje nga shtesa të kufizuara gjeografikisht në të gjitha pajisjet tuaja në të njëjtën kohë, mund ta bëni këtë duke instaluar tonë Kodi VPN në të gjitha pajisjet tuaja individuale. Kjo aplikacion shumë i optimizuar VPN mbështet deri në dhjetë multi-logins, që do të thotë që ju mund të përdorni të njëjtën llogari VPN në 10 pajisje në të njëjtën kohë.

Por a nuk është e mërzitshme të instaloni VPN në të gjitha pajisjet tuaja veçmas kur thjesht mund ta konfiguroni atë në ruterin tuaj dhe të merrni funksionalitetin e paracaktuar VPN në të gjitha pajisjet tuaja? Kjo eshte e drejte. Instalimi i VPN në routerin tuaj Wi-Fi është i shpejtë dhe i thjeshtë. Duhet shumë pak përpjekje për të instaluar VPN dhe funksionon shumë në të gjithë ruterat Wi-Fi të njohura.

Si të vendosni Kodi VPN në platforma dhe pajisje të tjera

Si të vendosni Kodi në Pajisjet OpenELEC

shënim: Vendosja e Kodi për të arritur përfitimet maksimale kërkon një proces hap pas hapi, i cili vështirë se kërkon shumë nga koha juaj.

këshillë: Ne e kuptojmë se procesi përmban zhargone të cilat mund të jenë të panjohura për ju. Ju nuk keni asgjë për t’u shqetësuar pasi ne ju kemi mbuluar. Thjesht ndiqni procesin e thjeshtë për të marrë përvojën më të mirë të mundshme në internet.

Nëse dëshironi të instaloni një version më të vjetër të Kodi në pajisjen tuaj, për Kodi v.15 ISENGARD, klikoni këtu. Për Kodi v.16 Jarvis, klikoni këtu

Hapi 1 – Shkarkoni Kodi në pajisjen tuaj OpenELEC (Raspberry Pi)

 • Drejtohuni në faqen e internetit të Kodi.
 • Shkarkoni skedarin.
 • Instaloni skedarin e shkarkuar.

Pasi të keni mbaruar, ndiqni metodën:

Hapi 2: Shkarkoni dhe instaloni Shtesën Kodi VPN.

Ndiqni hapat e dhënë më poshtë për të instaluar Shtesën PureVPN Kodi në pajisjen tuaj.

 1. Hapni shfletuesin tuaj dhe vizitoni “https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip”
 2. Skeda do të shkarkohet automatikisht
 3. Pasi të keni shkarkuar, lokalizoni skedarin e instalimit në dosjen e tij.

Hapi 3: Vendosni skedarin e shkarkuar në USB drive.

Vendosni skedarin e shkarkuar “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip“Në një USB drive dhe lidheni atë në BoxE OpenElec Kodi.

Hapi 4: Nisni KODI dhe instaloni VPN Addon për KODI.

 1. Shkoni tek faqja fillestare dhe klikoni “Add-ons.”
 2. Klikoni në “Files”Ikonë.
 3. Pastaj klikoni në “Instaloni nga skedari zip.”
 4. Shkoni te Pajisje USB ku e keni vendosur skedari i instalimit.
 5. Klikoni një herë në “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip“Për instalimin e shtesës për të filluar.

Hapi 5: Vendosja e shtesës PureVPN Kodi

 1. Shfletoni në skedën e Shtesave dhe Klikoni PureVPN Monitor OpenVPN.
 2. Do të shfaqet një dritare e re, klikoni Shtesa Cilësimet.
 3. Vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.
 4. Zgjidhni vendin ose rajonin nga ku doni të përdorni përmbajtjen e zgjedhjes suaj. Klikoni Afisho Status VPN Status për t’ju kontrolluar IP dhe vendndodhjen aktuale.
 5. Klikoni Ndrysho ose Shkëputni Lidhjen VPN për të shfaqur listën e serverëve. Lidhu me vendin që ke zgjedhur.

Done! Tani mund të hyni në shtesat Kodi me përmbajtje specifike për rajonin me anonimitet të plotë përmes tonë Kodi VPN.

Si të vendosni Kodi në Amazon Fire Stick, Fire TV dhe Fire Cube

Kodi gjithashtu mund të konfigurohet në pajisjet Amazon. Ja se si mund ta vendosni Kodi në Amazon Fire Stick ose TV Fire tuaj Amazon:

 1. Filloni duke ndezur pajisjen tuaj Amazon dhe më pas të shkoni te Cilësimet > sistem dhe pastaj Opsionet e zhvilluesit.
 2. Zgjidhni dhe ndizni Aplikacione nga burime të panjohura, dhe pastaj Debutimi në ADB opsione.
 3. Ju mund të shihni një paralajmërim paralajmërues kur aktivizoni burimin e panjohur, por mund të zgjidhni Ne rregull për të injoruar paralajmërimin pasi gjithmonë mund ta fikni atë më vonë.
 4. Shkoni në ekranin kryesor të Fire Stick. Tani, shkoni te Kërko dhe lloji Downloader për ta zgjedhur atë. zgjedh Marr.
 5. Pasi të zgjidhni Marr, shkarkimi do të fillojë. Pasi të keni mbaruar shkarkimi, një njoftim do të shfaqet në këndin e poshtëm të djathtë.
 6. Shkoni në Menu dhe zgjedh Nis tani.
 7. Zgjidhni seksionin e URL-së për të shkarkuar njërën nga dy versionet e pajtueshme: Krypton 17 dhe Leia 18. Për Krypton shkruani URL-në e mëposhtme, bit.ly/ kodi17apk. Për të instaluar v18 më të fundit, shkruani bit.ly/kodi18apk në kutinë e URL-së.
 8. Kliko tjetër dhe pastaj Shkarko për të marrë versionin e dëshiruar Kodi.
 9. Kliko instaloj kur përfundimi i shkarkimit, dhe instalimi Kodi së shpejti do të fillojë.
 10. Pasi të përfundojë instalimi, hapni Kodi dhe shijoni shfaqjet tuaja të preferuara.

Pyetja e bërë më shpesh (FAQ)

Isfarë është Kodi?

Kodi është një media player me burim të hapur i cili ka miliona përdorues në të gjithë botën. Popullariteti i saj mund t’i atribuohet faktit që përmban mijëra shtesa falas, dhe ju lejon qasje në përmbajtje të pafund. Nuk është vetëm transmetimi i videos për të cilin Kodi njihet. Shumë njerëz e përdorin Kodin edhe për të dëgjuar muzikë.

Kodi mund të instalohet në pothuajse çdo pajisje që ka një ekran dhe të lidhet me internetin. Absolutelyshtë absolutisht falas dhe ofron transmetim me cilësi të mirë.

Isfarë është Kodi VPN?

Kodi është akuzuar se ka pritur përmbajtje pirate nga shumë prodhues të përmbajtjes. Kjo është arsyeja pse nuk funksionon mirë në shumë vende. Nëse jetoni në një vend ku Kodi nuk punon, ose nëse jeni në një rajon ku një shtesë shtesë nuk funksionon siç duhet, një Kodi VPN mund t’ju ndihmojë të rregulloni gjërat.

Me një VPN Kodi, mund të ndryshoni vendndodhjen tuaj dhe të hyrni në të gjithë përmbajtjen në një çast. Një Kodi VPN gjithashtu do t’ju ruajë nga të gjitha ligësitë në internet, siç janë sulmet kibernetike dhe hakmarrësit..

Si të vendosni VPN në Kodi?

VPN jonë ka një aplikacion të dedikuar për Kodi. Kjo aplikacion është dizajnuar duke mbajtur në konsideratë përdoruesit e Kodit dhe zakonet e tyre të transmetimit. Shtë një mjet i shkëlqyeshëm që ju lejon të shkarkoni dhe instaloni çdo shtesë, dhe të transmetoni përmbajtje me liri të plotë dhe siguri në internet. Pavarësisht se çfarë pajisje streaming ju posedoni, ju mund të përdorni VPN në Kodi.

VPN falas ose VPN e paguar? Cila është më e mirë?

Një VPN falas duket se është një zgjedhje tërheqëse për shumicën e përdoruesve. Sidoqoftë, është shumë e rrezikshme të përdorni një VPN falas. Kjo për shkak se një VPN falas ju bën plotësisht të ndjeshëm në internet dhe ju ekspozon ndaj të gjitha rreziqeve në internet që mund të dëmtojnë privatësinë tuaj. Gjithmonë përdorni një VPN të paguar për çdo gjë që bëni në internet.

Si të shtoni kanale në Kodi?

Për gjithçka që dëshironi të shikoni në Kodi, do t’ju duhet të instaloni një shtesë shtesë. Nëse doni të transmetoni përmbajtje nga kanale të ndryshme, kërkoni një shtesë që furnizon përmbajtjen sipas zgjedhjes tuaj.

Shtë e rëndësishme të dini se vetëm disa shtesa mund të gjenden në depon zyrtare të Kodit. Nëse jeni duke kërkuar për një shtesë që nuk është në dispozicion në depo zyrtare, do të duhet ta shkarkoni nga një burim jozyrtar, i njohur edhe si depo. Ju gjithashtu duhet të aktivizoni shkarkime / instalime nga burime të panjohura në menunë tuaj të cilësimeve.

Si mund të rregulloj buffering në Kodi?

Nëse rryma juaj po rregullon vazhdimisht dhe po prish përvojën tuaj të transmetimit, kjo mund të jetë për shkak të goditjes ISP ose kufizimeve të gjerësisë së bandës të imponuar nga ju nga ISP-ja juaj. Ju mund t’i shmangni lehtësisht këto kufizime dhe të merrni përvojën përfundimtare pa buffer të transmetimit duke marrë një VPN për Kodi dhe duke u bërë plotësisht anonim në internet.

Cila është ndërtimi më i mirë i Kodit?

Ka shumë ndërtesa Kodi atje, të cilat ofrojnë shumë shtesa, shtesa, dhe lëkurë të shkëlqyeshme, të cilat mund t’i vendosni në vetëm një klik. Ata kursejnë shumë kohë, të cilat përndryshe do t’i shfrytëzonit për të gjetur shtesat e duhura për kënaqësinë tuaj të shikimit. Ndërtimet më të mira të cilat ofrojnë përmbajtje të shkëlqyeshme dhe kanë lëkurë të këndshëm për syrin përfshijnë Misfit Mods Lite dhe Titanium Build.

A është e sigurt lidhja ime Kodi? Dikush mund të zbulojë se çfarë po transmetoj?

Kodi është një media player me burim të hapur, që e bën atë mjaft të pasigurt dhe të lehtë për t’u shfrytëzuar. Hulumtimet dhe statistikat tregojnë se transmetuesit Kodi i nënshtrohen numrit më të madh të sulmeve kibernetike, siç janë sulmet në internet dhe hack.

Një haker, i cili mund të ketë fituar hyrjen në rrjetin tuaj mund të dijë se çfarë po shikoni dhe me kë po komunikoni. Ai madje mund të përgjojë bisedat tuaja duke marrë kontrollin mbi mikrofonat në pajisjet tuaja si telefonat inteligjentë dhe asistentët në shtëpi.

Cili është versioni më i fundit i Kodi?

Versioni i fundit i Kodi është v18.6, i njohur si Leia. Extremelyshtë jashtëzakonisht e qëndrueshme dhe ka një UI shumë më të mirë, kjo është arsyeja pse shumë njerëz janë duke bërë kalimin nga versionet më të vjetra. Për më tepër, shumë gabime dhe kufizime të cilat kishin prishur versionet e mëparshme Kodi janë adresuar në këtë ndërtim, i cili në fund të fundit ndihmon në bërjen e përdoruesit të përjetojë shumë më të rrjedhshëm dhe të kënaqshëm…

Vendi më i mirë për të lidhur VPN për përdorimin e Kodi?

Vendi më i mirë për të lidhur VPN tuaj për përdorimin e Kodi është SH.B.A. Për dallim nga shumica e vendeve ku ligjet e rrepta në internet e vështirësojnë hyrjen në shtesat që ju nevojiten, SH.B.A. ka një sasi të madhe lirie në internet. Shumë pak shërbime nuk janë të disponueshme në SH.B.A., por kryesisht, njerëzit në SH.B.A. mund të kenë qasje në të gjitha. Kjo është arsyeja pse ju duhet të lidheni me një server amerikan.

Pasi të lidhni VPN-në tuaj në një server të SH.B.A., gjithçka që dëshironi të shikoni do të jetë në qasjen tuaj. Meqenëse PureVPN ju siguron siguri të madhe në internet, gjithashtu do të qëndroni të sigurt nga penalizimi ose ndjekja penale për të hyrë në përmbajtje të kufizuar.

Pse keni nevojë për VPN për Kodi?

Ka shumë çështje që lidhen me transmetimin në Kodi në një lidhje të pasigurt. Mund t’ju ​​ekspozojë ndaj një sulmi malware, sulme në internet, hacks, përgjime dhe shumë aktivitete të tjera me qëllim të keq në internet që mund t’ju sjellin dëm.

Pa një Kodi VPN të mirë, mund të përfundoni duke marrë shpejtësi shumë të ngadalta të transmetimit të cilat mund të prishin përvojën tuaj të transmetimit. Pasi të keni vendosur një VPN në Kodi tuaj, bëheni plotësisht i padukshëm në internet, gjë që do t’ju ndihmojë të qëndroni të sigurt nga të gjitha ligësitë në internet.

Aktgjykimi i formës së prerë

Kodi është një aplikacion tërësisht falas dhe me burim të hapur media player i zhvilluar nga Fondacioni XBMC, një organizatë e teknologjisë jofitimprurëse. Ndërsa media player është me burim të hapur, dhe përmbajtja është e gjitha falas, ai hap mundësi të pafund për argëtim video për transmetuesit nga e gjithë bota.

Për shkak të natyrës së tij me burim të hapur, Kodi ka pjesën e tij të barabartë të problemeve, shumica e të cilave rrotullohen rreth hakerave dhe ndërhyrës në internet të cilët mund të fitojnë hyrje në pajisjet tuaja për të sharë dhe të vjedhin të dhënat tuaja. Me shërbimet e Kodi VPN, përdoruesit mund të qëndrojnë të sigurt në internet duke shijuar transmetim të pandërprerë me cilësi të lartë të shfaqjeve të tyre të preferuara TV, sporte dhe filma kudo dhe në çdo kohë që dëshirojnë..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map