Si të hapni portet për snajperin: Ghost Warrior 3 duke përdorur Portin Forwarding

Sniper: Ghost Warrior 3 është një lojë e mahnitshme, dhe është edhe më e mirë në mënyrën e multiplayer. Ndonjëherë, sidoqoftë, lidhja juaj me serverat e lojës mund të jetë jo e besueshme ose e ngadaltë. Kjo është e bezdisshme, por gjithashtu potencialisht shkatërrimtare për suksesin tuaj në lojë.

Ekzistojnë disa mënyra për të përmirësuar lidhjen tuaj, megjithatë. Njëra është të mundësoni përcjelljen e portit për Sniper: Ghost Warrior 3. Kjo është mjaft e lehtë për tu bërë dhe do ta bëjë lidhjen tuaj më të qëndrueshme. Për t’ju ndihmuar ta bëni atë, ne kemi bashkuar këtë udhëzues për t’ju ndihmuar.

Portet që duhen për të ekzekutuar Sniper: Ghost Warrior 3

Për të përcjellur portet tuaja për Sniper: Ghost Warrior 3, së pari duhet të dini se me cilat porta luan lojë. Këtu është një listë e tyre:

Portet për përpara në PC – Windows

TCP: UDP: 26100,27632,32500 Porte Kopjimi

Portet për Forward on – Playstation 4

TCP: 80,443,3478,3479,3480 Copy Ports UDP: 3658-3667 Ports Copy

Portet për përpara në – Xbox One

TCP: 53,80,3074 Porte Kopjimi UDP: 53,88,500,3074,3544,4500 Porte Kopjimi

Si të Aktivizoni Sniper: Forwarding Portin Ghost Warrior 3

Procesi themelor për përcjelljen e porteve tuaja për Sniper: Ghost Warrior 3 është i thjeshtë. Ju duhet të shkoni në cilësimet e routerit tuaj dhe t’i thuani të përcjellë portat më lart. Për ta bërë atë, megjithatë, do t’ju duhet edhe disa informacione të tjera.

Për t’u përgatitur për të përcjellur portet, mblidhni sa vijon:

 • Adresa IP e ruterit tuaj
 • Adresa IP e tastierës ose kompjuterit tuaj
 • Portet TCP dhe UDP që ju duhet të përcillni. Tashmë i keni ato, ata janë sipër 🙂

Nëse nuk mund ta gjeni këtë informacion, nuk është problem. Ne kemi bashkuar një udhëzues mbi Si të dërgojmë portet në ruterin tuaj për Lojëra me multiplayer. Në atë udhëzues, ne shpjegojmë se si t’i gjeni këto detaje, dhe si t’i përcillni portet tuaja për çdo lojë.

Pasi të keni këto detaje, është koha të përcillni portet tuaja për Sniper: Ghost Warrior 3. Këtu është procesi:

Procesi i dërgimit të një porti është përgjithësisht:

 • Hapni një shfletues në internet në pajisjen ku po luani
 • Në shiritin e adresave, ngjitni adresën IP të ruterit tuaj dhe pastaj klikoni shkoni
 • Do t’i shihni cilësimet për ruterin tuaj. Po kërkoni për “përcjelljen e portit”
 • Pasi të gjeni përcjelljen e portit, ruteri juaj do t’ju kërkojë informacionin që keni mbledhur më parë
 • Vendosni tastierën ose adresën IP të kompjuterit tuaj në kutinë përkatëse
 • Do t’ju kërkohen gjithashtu portet që dëshironi të përcillni për Sniper: Ghost Warrior 3. Ju keni ato më lart
 • Goditni hyrjen dhe më pas rindizni ruterin tuaj. Portet tuaja tani duhet të përcillen

Shtesa Port Forwarding e PureVPN

i lehtë & Mënyrë e sigurt për të hapur të gjitha portet

Ekziston një mënyrë edhe më e lehtë për të përcjellur portet tuaja për Sniper: Ghost Warrior 3, megjithëse. Këtu në PureVPN, ne kemi bërë një shtesë që do ta bëjë atë për ju me vetëm disa klikime.

Kjo kërkon telashe nga dërgimi i porteve tuaja për Sniper: Ghost Warrior 3 ose ndonjë lojë tjetër, sepse nuk keni nevojë të mbledhni ndonjë informacion, dhe nuk keni pse të futni në cilësimet në ruterin tuaj.

Shtesa gjithashtu ka një ngarkesë të përfitimeve të tjera.

Përfitimet e përdorimit të shtesës shtesë të Portit PureVPN

Shtesa e dërgimit të portit të PureVPN ju jep edhe disa avantazhe të tjera:

  • Ju mund ta përdorni atë në telefonin ose tabletin tuaj, në mënyrë që të mund t’i dërgoni portat që dëshironi nga cilado pajisje që duhet të dorëzoni
  • Përcjellja e portit gjithashtu shpejton shkarkimet e P2P, kështu që përruajt tuaja do të arrijnë më shpejt
  • Shtesa e përcjelljes së portit tonë madje do t’ju lejojë të konfiguroni CGNAT (Përkthimi i adresës së adresës së rrjetit të transportuesit)

IMG

Lexo më shumë

 • Si të gjeni adresën IP të routerit
 • Isfarë është numri i portit
 • Cila është Adresa ime IP
 • Whatfarë është Gateway Default

Udhëzues të mëtejshëm të përcjelljes së portit:

 • Forcimi i Portit të Lojërave të PC
 • Lojtarët Beteja e panjohur
 • Fortnite
 • Legends Apex
 • Call Of Duty: Ops Zi 4
 • Beteja V: Firestorm
 • Minecraft
 • Arma 3
 • Fati 2
 • Bazat e fantazisë
 • Overwatch
 • Warframe
 • Rreziku i shiut
 • Për Nderin
 • Rocket League
 • Liga e Legjendave
 • Shiko gjithcka…

 • Forwarding Port PS4

 • Forwarding Port Xbox One

 • Forwarding Port Për Lojëra
 • Ghost Recon Wildlands
 • Bota e tankeve
 • Thirrja e detyrës: Opsionet e Zeza II
 • Thirrja e detyrës: Opsionet e Zeza III
 • Call of Duty: Infinite Warfare
 • Dota 2
 • Halo 5
 • Age of Empire 3
 • Diablo 3
 • Thirrja e detyrës: Opsionet e Zeza 3
 • Thirrja e detyrës: Opsione të zeza
 • Thirrja e detyrës: Ghost
 • Tom Clancys: Lista e zezë e Splinter
 • WWE 2k18
 • Call of Duty: Modern Warfare 3
 • Shiko gjithcka…

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me