Si të hapni portet për luftë të përparuar duke përdorur portin përpara

Advanced Warfare është ndoshta loja më e mirë e multiplayer në planet. Por, si të gjitha lojërat me multiplayer, serverat e lojërave ndonjëherë vuajnë nga lidhje jo të besueshme ose të ngadalta. Kjo mund të ngadalësojë lojën tuaj, apo edhe të largojë nga ajo.

Ekzistojnë disa mënyra për të përmirësuar lidhjen tuaj, megjithatë. Një nga më e lehtë është të mundësoni përcjelljen e portit për Advanced Warfare. Hapja e porteve tuaja do të japë një lidhje më të drejtpërdrejtë me serverat e lojës dhe do ta bëjë lidhjen tuaj më të besueshme. Alsoshtë gjithashtu e lehtë për t’u bërë, veçanërisht nëse ndiqni këtë udhëzues.

Portet që duhen për të ekzekutuar COD: Advanced Warfare

Për të përcjellur portet tuaja për Advanced Warfare, së pari duhet të dini cilat do t’i dërgoni. Për fat të mirë për ju, ne i kemi gjetur ato për ju:

Portet për përpara në PC – Windows

TCP: 27014-27050 Porte Kopjimi UDP: 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036 Porte Kopjimi

Portet për Forward on – Playstation 4

TCP: 80, 443, 1935, 3478-3480 Copy Ports UDP: 3478-3479 Copy Ports

Portet për përpara në – Xbox One

TCP: Porte Kopjimi 53, 80, 3074 UDP: 53, 88, 500, 3074, 3076, 3544, 4500 Copy Ports

Portet për Forward on – PlayStation 3

TCP: 5223 Kopjoni Portet UDP: 5223, 3478-3479, 3658 Porte Kopjimi

Portet për përpara në – Xbox 360

TCP: 3074 Copy Ports UDP: 3074 Porty Copy

Si të aktivizoni thirrjen e detyrës: Përparimi i Portit të Luftimeve të Avancuara

Tani ju keni portet tuaja, duhet të regjistroheni në ruterin tuaj dhe t’i thoni që t’i përcjellë ato. Për ta bërë këtë, sidoqoftë, do t’ju duhen edhe disa detaje shtesë rreth tastierës ose kompjuterit tuaj.

Kështu që, para se të filloni, bëni një shënim të sa vijon, sepse do t’ju duhen më vonë këto informacione:

 • Adresa IP e routerit tuaj
 • Adresa IP e tastierës ose kompjuterit tuaj
 • Portet që përdor Advanced Warfare, dhe të cilat dëshironi të përcillni. Ato janë në listën e mësipërme

Nëse nuk dini si t’i gjeni këto detaje, mos u shqetësoni. Thjesht drejtohuni tek udhëzuesi ynë mbi Si të dërgoni portet në ruterin tuaj për Lojërat Online. Atje, ne shpjegojmë se si ta gjeni këtë informacion dhe si t’i përcillni portet tuaja për çfarëdo loje që dëshironi të luani.

Sidoqoftë, përsëri në udhëzues. Tani ju jeni gati të përcillni portet tuaja. Kjo është e lehtë:

Procesi i dërgimit të një porti është përgjithësisht:

 • Hapni një dritare të shfletuesit të uebit në PC tuaj ose në tastierën tuaj
 • Në shiritin e adresës, shkruani (ose ngjisni) adresën IP të ruterit tuaj
 • Kjo do të sjellë deri cilësimet për ruterin tuaj. Në cilësimet, shikoni për “përcjelljen e portit”
 • Pasi ta keni gjetur, ruteri juaj do t’ju kërkojë disa detaje
 • Shkoni përpara dhe shkruani adresën IP të PC tuaj në kutinë
 • Pastaj futni portet për Advanced Warfare. Këto janë më lart, në rast se i harroni ato 🙂
 • Aplikoni këto cilësime dhe më pas rindizni ruterin tuaj

Shtesa Port Forwarding e PureVPN

i lehtë & Mënyrë e sigurt për të hapur të gjitha portet

Mundësimi i përcjelljes së portit për Advanced Warfare sa herë që dëshironi të luani, mund të bëhet i mërzitshëm. Kjo është arsyeja pse kemi ndërtuar një mjet që ju lejon ta bëni këtë shpejt dhe me lehtësi. Ne e quajmë atë shtesë të përcjelljes së portit PureVPN.

Duke përdorur këtë mjet, ju mund të përcillni portet tuaja me vetëm disa klikime. Kjo ju kursen kohë, dhe ju lejon të përqendroheni në atë që është me të vërtetë e rëndësishme këtu: duke luajtur Advanced Warfare.

Përfitimet e përdorimit të shtesës shtesë të Portit PureVPN

Përveç bërjes më të qëndrueshme të lidhjes tuaj me serverat Advanced Warfare, shtesa e dërgimit të portit PureVPN ka edhe disa avantazhe të tjera:

  • Mund ta përdorni pothuajse në çdo pajisje. Ju mund t’i përcillni portat nga telefoni ose tableti juaj, për shembull, ose çfarëdo pajisje tjetër që është afër
  • Ai gjithashtu do të përshpejtojë torrentet tuaja dhe shkarkime të tjera P2P
  • Nëse doni të shkoni më tej, mund ta përdorni gjithashtu për të konfiguruar CGNAT (Përkthimi i Adresës së Rrjetit të Carrier Grade)

IMG

Lexo më shumë

 • Si të gjeni adresën IP të routerit
 • Isfarë është numri i portit
 • Cila është Adresa ime IP
 • Whatfarë është Gateway Default

Udhëzues të mëtejshëm të përcjelljes së portit:

 • Forcimi i Portit të Lojërave të PC
 • Lojtarët Beteja e panjohur
 • Fortnite
 • Legends Apex
 • Call Of Duty: Ops Zi 4
 • Beteja V: Firestorm
 • Minecraft
 • Arma 3
 • Fati 2
 • Bazat e fantazisë
 • Overwatch
 • Warframe
 • Rreziku i shiut
 • Për Nderin
 • Rocket League
 • Liga e Legjendave
 • Shiko gjithcka…

 • Forwarding Port PS4

 • Forwarding Port Xbox One

 • Forwarding Port Për Lojëra
 • Ghost Recon Wildlands
 • Bota e tankeve
 • Thirrja e detyrës: Opsionet e Zeza II
 • Thirrja e detyrës: Opsionet e Zeza III
 • Call of Duty: Infinite Warfare
 • Dota 2
 • Halo 5
 • Age of Empire 3
 • Diablo 3
 • Thirrja e detyrës: Opsionet e Zeza 3
 • Thirrja e detyrës: Opsione të zeza
 • Thirrja e detyrës: Ghost
 • Tom Clancys: Lista e zezë e Splinter
 • WWE 2k18
 • Call of Duty: Modern Warfare 3
 • Shiko gjithcka…

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me