Si të fshini në mënyrë të përhershme llogarinë tuaj OkCupid?

Nëse vendosni të bëni një pushim nga kjo kërkesë për takim në internet, pavarësisht nëse ishte një mungesë e përgjithshme e përgjigjes ose përgjigje shumë, prandaj doni të dini se si të fshini llogarinë tuaj OkCupid.
Gjeni se si të çaktivizoni ose fshini llogarinë tuaj të historisë shpejt dhe me lehtësi.

Mësoni rreth Intimitetit të Internetit dhe sigurohuni, sepse çështja juaj e intimitetit është e rëndësishme.

Shko te

 • Fshini llogarinë tuaj OkCupid
 • Farë është OkCupid
 • Arsyet pse dëshironi të fshini profilin tuaj OkCupid
 • Fshirja e llogarisë OkCupid duke përdorur iOS tim
 • Fshirja e llogarisë OkCupid duke përdorur Android-in tim

Deactivate-okcupid

Hapat për të fshirë OkCupid-in tuaj

Nëse më në fund keni vendosur të fshini përgjithmonë llogarinë tuaj OkCupid, atëherë do të jeni në gjendje ta bëni atë duke ndjekur vetëm disa udhëzime të thjeshta.

 • hyrje tek e jotja Llogari OkCupid dhe rri pezull shigjetën pranë ikonës suaj në këndin e sipërm të djathtë.
 • zgjedh Cilësimet nga menuja drop-down, dhe pastaj lëvizni poshtë tek Shkoni ketu seksion në mes.
 • Një faqe do të shfaqet, dhe ka një buton poshtë që thotë "Fshij llogarine" trokitni lehtë mbi atë dhe plotësoni informacionin e nevojshëm në faqen që shfaqet.
 • Pasi të jeni vendosur të gjithë, trokitni lehtë mbi "Fshi llogarinë time" button. Kjo do të fshijë në çast dhe përgjithmonë OkCupid tuaj.

Farë është OkCupid?

OkCupid është një uebfaqe online takimesh. Onedokush nën moshën 18 vjeç mund të bashkohet në sit. Komunikimi midis përdoruesve mund të bëhet përmes mesazheve private ose mesazheve të menjëhershme si chat. OkCupid pastaj ju gjen ndeshjet e mundshme bazuar në përgjigjet që keni dhënë.

Profiledo profil që përputhet me ju ka dy rezultate të listuara përkrah pyetjeve që keni kaluar kohë duke iu përgjigjur më herët. Rezultati i parë tregon se sa i pajtueshëm është personi me ju për romancën, ndërsa rezultati i dytë bën të njëjtën gjë për miqësi. Kur shfletoni në ndeshjet tuaja, mund të shikoni fotografi dhe të lexoni informacione për atë person.

Nëse dikush merr dashurinë tuaj, atëherë ju keni mundësinë që ose t’u dërgoni atyre një mesazh ose t’i shtoni ato në të preferuarat tuaja. Duke shtuar personin në listën tuaj të preferuar, personi informohet për interesin tuaj pa ju dërguar atyre një mesazh. OkCupid ofron një ndërfaqe të zoti që është e lehtë për të lundruar dhe krenohet me një numër të madh përdoruesish me të cilët mund të bashkëveproni.

përgjithmonë-fshini-okcupid-llogari

Arsyet pse dëshironi të fshini profilin tuaj OkCupid

Këtu janë disa nga arsyet pse dëshironi të fshini profilin tuaj OkCupid:

 1. Arsyeja kryesore që njerëzit i fshijnë profilet e tyre të takimit është se ata kanë takuar dikë. Prandaj, ata nuk e shohin më nevojën për llogari.
 2. Ka shumë ankesa nga disa individë se ata përfundojnë duke marrë mesazhe nga shumë njerëz, disa me qëllime të këqija. Dhe për këtë arsye, ata përfundojnë duke fshirë id e tyre.
 3. Disa individë do të fshijnë profilin e tyre sepse janë lodhur të regjistroheni në llogarinë e tyre dhe të mos marrin përgjigje nga askush.
 4. Nëse një individ ka gjetur ndeshjen e tyre dhe ata kanë dalë në një datë, një përvojë e keqe takimi me atë anëtar të faqes mund të jetë shkaku për të fshirë profilin.
 5. Nëse një anëtar i faqes është me një buxhet, ajo / ai do të peshojë atë ose opsionet e tij. Nëse shpenzimet e një siti takimesh tejkalojnë përfitimet që anëtari po merr, atëherë ata do të fshijnë llogarinë e tyre.
 6. Mund të jetë dekurajuese për të kërkuar vazhdimisht për një sit takimesh pa gjetur një ndeshje të përshtatshme, dhe kjo do të bëjë që disa individë të ngrihen dhe të fshijnë llogaritë e tyre.
 7. Takimi është një përvojë emocionuese; megjithatë, nëse nuk jeni gati, mund të ndjeheni të stresuar ose të bërë presion. Disa individë do të fshijnë idetë e tyre pasi të zhyten gishtin e këmbës në pishinën e takimit dhe të kuptojnë se nuk janë të përgatitur për botën e takimit.
 8. Në çdo grup, disa anëtarë janë aktivë, dhe më pas disa janë joaktivë. Nëse një anëtar është i hezituar të postojë foto për një arsye ose një tjetër, atëherë ata përfundimisht do të përfundojnë duke fshirë profilin e tyre.
 9. Vetë individë dyshimi. Ata që mendojnë se askush nuk do t’i kuptojë ose askush nuk është i mirë ose i përshtatshëm për ta.

/ Si-të-disable-okcupid-llogari

Fshirja e llogarisë OkCupid duke përdorur iOS tim

 • Hapni aplikacionin OkCupid dhe Hyni në llogari
 • Klikoni në ikona e profilit në këndin e poshtëm të djathtë
 • Shko tek Cilësimet e llogarisë
 • Kliko Disaktivizoni llogarinë tuaj
 • Pastaj nga këtu, do t’ju kërkohet të përgjigjeni në disa pyetje Po dhe Jo.
 • Pasi të keni mbaruar, një faqe do të shfaqet në trokitje e lehtë në kutinë lëshuese dhe zgjidhni Fshij llogarine, pastaj trokitni lehtë mbi Confirm, dhe llogaria juaj fshihet menjëherë

Fshirja e llogarisë OkCupid duke përdorur Android-in tim

 • Hapni uebfaqen OkCupid dhe regjistrohu
 • Në cepin e sipërm të faqes, ju do të gjeni tuaj foto Profili
 • Kliko Cilësimet
 • Në anën e majtë të ekranit, klikoni në skedë Llogaria ime
 • Shkoni poshtë dhe klikoni Shkoni ketu
 • Ka një buton të kuq në fund të faqes që thotë Fshij llogarine.Klikoni atë
 • Tregoni OkCupid pse po largoheni dhe konfirmoni duke shtypur fjalëkalimin tuaj
 • Dhe klikoni fshini

Fshini llogarinë OkCupid

Dëshironi të rimarrni privatësinë tuaj në internet? Ju mund të dëshironi të kontrolloni udhëzuesit më poshtë:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me