Si të fshini llogarinë e Skype (në desktop ose celular) në mënyrë të përhershme

Ju dëshironi të mësoni se si ta fshini llogarinë skype përgjithmonë, apo jo? Në fund të fundit, ju jeni në këtë faqe, duke lexuar udhëzuesin dhe duke kërkuar hapat e ardhshëm.

si të fshini imazhin e ikonës së llogarisë skype

Skype është, pa dyshim, një nga aplikacionet më të vjetra por më të njohura VoIP (Voice over Internet Protocol). Me kalimin e viteve, ajo ka mbledhur miliona përdorues nga çdo kontinent në hartë. Ajo ka vendosur hartën e rrugës për biseda pa zë dhe video që lejojnë njerëzit, qoftë të qëndrojnë përtej rrugës ose mijëra milje larg, të përfshihen në biseda të gjalla, të gjitha me një klik.

Pavarësisht nga popullariteti ose lehtësia e përdorimit të aplikacionit, mund të vijë një kohë kur ose nuk do të keni më nevojë për një shërbim VoIP ose dëshironi të kaloni në një aplikacion më të pasur me karakteristika.

Pavarësisht nga arsyeja, nuk mund të fshini thjesht llogarinë skype duke klikuar një buton magjik të titulluar, “fshini llogarinë time”. Në fakt, nëse nuk dini mbi procesin e fshirjes së llogarisë Skype para se ta fshini atë për mirë, mund të përfundoni të humbni qasjen në llogarinë tuaj Outlook ose Xbox Live.

Mos e gërvisht kokën… Vetëm lexo më tej dhe zbulo se si mund të fshish llogarinë Skype pa humbur qasjen në llogari të tjera, dhe cilat masa sigurie mund të marrësh nëse po e fshini për shkak të shqetësimeve të intimitetit.

Si të Lidhni Llogarinë e Microsoft para se të fshini Skype

Siç u tha më herët, Skype nuk ka një buton të shpejtë të fshirjes dhe, mos u shqetësoni, nuk është e pazakontë. Këto ditë, pothuajse çdo ofrues i shërbimit po zëvendëson butonat “fshirë” ose “heq” me një formë të shkurtër ose një listë të kutive të zgjedhjes, në mënyrë që përdoruesit të mos fshijnë rastësisht llogaritë e tyre. Për më tepër, shërbimet tani marrin disa javë ose më shumë për të përpunuar kërkesën për fshirjen e llogarisë së përdoruesve me shpresën se brenda periudhës së përpunimit përdoruesi mund të ketë një ndryshim të mendjes.

Pavarësisht, Skype ka të njëjtën procedurë, ku një përdorues duhet të shënojë disa kuti duke rënë dakord që ata po heqin llogarinë e tyre me pëlqimin e tyre. Ofruesi VoIP më pas kërkon një periudhë 30 ose 60 ditë për të përpunuar kërkesën dhe, më në fund, të fshijë llogarinë.

Sidoqoftë, përpara se të fshini llogarinë dhe profilin tuaj, është e domosdoshme që të mos e ndërlidhni ID-në e-mail që keni përdorur për Skype. Nëse e harroni ose e injoroni atë, do të pendoheni se do të humbisni mundësinë e përdorimit të të gjitha shërbimeve të tjera që janë të lidhura me të njëjtën, id për email të Skype.

Pra, para se t’ju prezantojmë udhëzuesin e fshirjes, le të shohim së pari se si mund të zhbllokoni llogarinë.

 • lloj Skype.com në shiritin e adresave të shfletuesit tuaj dhe identifikohuni
 • Tani, lëvizni poshtë në faqe dhe shkoni te Cilësimet e llogarisë, të cilat mund t’i gjeni më poshtë Cilësimet dhe preferencat
 • Tani kontrolloni id tuaj të llogarisë Microsoft dhe pranë tij mund të gjeni Largo / Mos u lidh alternativë
 • Nëse thotë Unlink, klikoni atë për të shkëputur id
 • Nëse shfaqet një njoftim konfirmimi, klikoni vazhdoj për të konfirmuar

Shënim: nëse emri Skype thotë ose live: “adresa juaj e emailit” ose pamja: “adresa juaj e emailit”, moslidhja e paligjshme do të rezultojë në humbjen e kontakteve të Skype që mund të keni në vetitë e tjera të Microsoft.

Si të fshini llogarinë Skype në desktop (Windows ose Mac)

Ndiqni hapat më poshtë për të fshirë llogarinë tuaj Skype nga desktopi:

 • Nisni aplikacionin Skype në desktopin tuaj
 • si-do-i-delete-a-skype-llogari

 • Klikoni Emrin tuaj Skype, në këndin e sipërm të majtë
 • Kur shfaqet një shfaqje, lëvizni poshtë dhe klikoni Cilësimet
 • fshini-llogari-skype

 • Në panelin e krahut të djathtë, lëvizni poshtë dhe klikoni Mbyll llogarinë tuaj
 • fshini-tuaj-skype-llogari

 • Verifikoni id dhe fjalëkalimin tuaj për të vazhduar
 • fshini-llogari-skype

 • Në dritaren Ready to Close, lexoni për të kuptuar se çfarë do të humbni kur fshihet llogaria. Klikoni, Tjetra
 • fshini-tuaj-skype-llogari

 • Kontrolloni kutitë përkatëse
 • Zgjidhni arsyen për fshirjen e llogarisë
 • fshini-tuaj-skype-llogari

 • Klikoni llogari Mark për mbylljen për të vazhduar

Pasi të paraqitet një kërkesë për fshirje, Skype do të marrë ca kohë për të përpunuar kërkesën dhe më pas të fshijë llogarinë, së bashku me të gjitha kontaktet dhe të dhënat e tjera të Skype.

Shënim: Sigurohuni që të kujdeseni për kreditë tuaja në Skype dhe bilancet e tjera përpara se të hiqni llogarinë.

Si të fshini llogarinë Skype në celular (Android ose iOS)

Procesi i fshirjes së llogarisë në pajisjet celulare është pothuajse i njëjtë. Le të hedhim një vështrim:

 • Nisja skype në celularin tuaj
 • Takoni tuaj Emri ne skype
 • Shko tek Cilësimet duke shtypur ikonën Gear në këndin e sipërm të djathtë
 • trokitje e lehtë llogari & Profile dhe pastaj Mbyllni llogarinë tuaj
 • Verifikoni id dhe fjalëkalimin tuaj për të vazhduar
 • Kaloni nëpër listë dhe klikoni tjetër
 • Shënoni kutitë e zgjedhjes dhe renditni arsye
 • Tani, trokitni lehtë mbi Shënoni llogari për mbylljen

Kthehu tek një mundësi më e përkushtuar për privatësinë

Nëse jeni duke fshirë ID-në tuaj të Skype ose llogarinë tuaj për shkak të shqetësimeve të intimitetit, nuk duhet të ndaleni këtu. Kërcënimet e intimitetit nuk do të zhduken vetëm sepse keni fshirë një profil. Ka mënyra të ndryshme që kriminelët kibernetikë mund të përdorin për të kërcënuar privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet.

Prandaj, duhet të rritni lojën tuaj dhe të maksimizoni sigurinë dhe anonimitetin tuaj në internet me një rrjet privat virtual.

Ju mund të forconi pajisjen tuaj dhe të dhënat tuaja me PureVPN. Ne ju ofrojmë një grup karakteristikash dhe funksionalitetesh të fuqishme që i bëjnë të dhënat tuaja të padhunueshme ndaj kërcënimeve në internet dhe intimitetit tuaj të sigurt kundër ligjeve dhe praktikave të mbrojtjes së intimitetit, si mbikëqyrja masive, monitorimi i ISP dhe më shumë.

PureVPN ka të gjitha të mirat që e bëjnë përvojën tuaj VPN më të këndshme, të përshtatshme dhe më të sigurt se kurrë më parë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me