Serverë të përkushtuar streaming

Përjetoni një përvojë të shpejtë, pa lagje transmetimi si kurrë më parë

Thuaj lamtumirë Buffering

Imagjinoni të lodheni nga shtëpia nga puna dhe mezi prisni të transmetoni shfaqjen / filmin tuaj të preferuar. Ju jeni të lodhur të gjithë në divan me shijet tuaja të preferuara dhe luani shfaqjen vetëm për të zbuluar se duhet përgjithmonë të ngarkoni vetëm disa sekonda të videos derisa të kthehet përsëri në modalitetin buffering.

Në këtë pikë, e gjithë humori juaj është shkatërruar dhe mendoni se nuk ka asgjë që mund të bëni në lidhje me të. Në të vërtetë, dhe quhet VPN. PureVPN ka dedikuar serverë transmetimi që janë vendosur afër rrjeteve të shpërndarjes së përmbajtjes për lidhje të shpejtë dhe transmetim HD pa vonesë.

Pasi të lidheni me PureVPN, komunikimet tuaja në internet janë të mbrojtura nga vjedhësit e padëshiruar, përfshirë ISP-në tuaj, dhe do të merrni një përvojë të shpejtë të transmetimit nga kudo, në çdo kohë dhe në çdo pajisje..

Përdorni PureVPN për të Përmirësuar përvojën tuaj në internet

Me PureVPN, ju mund të maksimalizoni potencialin tuaj të transmetimit.

Qasja në përmbajtje gjatë udhëtimit

Transmetoni shfaqjet / filmat tuaj të preferuar në mënyrë të sigurt dhe private nga kudo në botë.

Transmetim HD pa vonesa

Lidhshmëria e çastit dhe gjerësia e pakufizuar e bandës përmirësojnë ndjeshëm përvojën tuaj të transmetimit.

Siguria në internet në çdo kohë

PureVPN ofron enkriptim AES 256-bit që siguron lidhjen tuaj në internet nga ndërhyrës.

Gjeni rreth ISP duke goditur

Një ISP godet lidhjen tuaj të internetit kur vëren shpejtësi të çrregullt të shkarkimit. Duke u lidhur me PureVPN, ju anashkaloni lidhjen tuaj ISP dhe lidheni me një server PureVPN, do të thotë që ISP-ja juaj nuk sheh ndonjë nga aktivitetet tuaja në internet përveç se jeni lidhur me internetin e tyre.

Rrjeti Global VPN

PureVPN ofron një rrjet të fuqishëm të serverave 2000+ të vendosura në mënyrë strategjike afër për përvojën optimale të transmetimit dhe shfletimit. Me një rrjet të shpërndarë në 180 vende, ju mund të maksimalizoni aftësitë tuaja të transmetimit.

Lidhje të shumëfishta

Një llogari e vetme PureVPN ofron 10 hyrje të shumta. Ju mund të lidhni smartphone tuaj, Android TV, tablet, laptop, shtrirje Google Chrome dhe pajisje të tjera.

Si të lidheni me PureVPN

 1. Shkarko
 2. Regjistrohuni në një plan PureVPN dhe shkarkoni aplikacionin në pajisjen tuaj (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, Extension Chrome dhe shumë më tepër.)

 3. Connect
 4. Zgjidhni në një server të zgjedhjes suaj, ose nëse doni të transmetoni Netflix të SH.B.A.-së, atëherë lidheni me një opsion të dedikuar Netflix SHBA.

  Pasi të lidheni, mund të shijoni një transmetim të sigurt HD pa vonesa. Shënim: do t’ju duhet një pajtim për shërbimet e transmetimit të tilla si Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime, etj.

  Pse ISP juaj godet lidhjen tuaj në internet?

  Transmetimi në internet konsumon shumë bandwidth i cili nuk është një skenar ideal nëse jeni një ISP. Nëse nuk po merrni shpejtësitë që po paguani, ka të ngjarë sepse ISP-ja juaj po e lidh lidhjen tuaj të internetit.

  Treguesi kryesor i ISP-së tuaj që lidh lidhjen tuaj në internet është që ju të mund të përjetoni rënie të ngadaltë buffering dhe shpejtësi drastike. Rrëzimi i ISP nuk është i kufizuar në një pajisje specifike por lidhjen tuaj të internetit. Kjo do të thotë që të gjitha pajisjet e lidhura me internetin do të përjetojnë një internet më të ngadaltë.

  Situatat e mundshme kur mund të përjetoni ISP duke u goditur

  Bllokimi i rrjetit

  Nxitimi i rëndë mund të pushtojë shpejtësinë tuaj në internet. Kohët e pikut varen nga lokacioni në vendndodhje. Në mënyrë tipike, bllokimi i rrjetit ndodh gjatë kohërave të natës kur të gjithë konsumojnë internet.

  Paragjykimi i përmbajtjes

  Një shërbim transmetimi mund të ketë bashkëpunuar me ISP-në tuaj ose t’i ketë paguar ato për të siguruar shpejtësi ideale kur të hyni në atë shërbim të veçantë transmetimi dhe të ngadalësoni kur të përdorni ndonjë shërbim tjetër streaming..

  Aktivitetet e P2P

  Nëse jeni duke përfshirë aktivisht në aktivitetet e P2P, ISP-ja juaj mund të fillojë të hedhë internetin tuaj pasi aktivitetet e P2P konsumojnë shumë bandwidth dhe shkaktojnë bllokime të rrjetit për të tjerët në atë rrjet të veçantë.

  Kufiri i arritur

  Nëse e keni rraskapitur bandën tuaj të internetit, ISP-ja juaj do të fillojë të krijojë lidhjen tuaj të internetit. Ata madje mund të shkojnë më tej dhe t’ju ngarkojnë një shumë të tepruar për të dhëna shtesë të konsumuara jashtë politikës së drejtë të të dhënave.

Mësoni më shumë rreth Karakteristikave të PureVPN

 • Ndarja e tunelit
 • Kriptimi i AES
 • Sigurohuni WiFi
 • Ndarja e skedarëve të sigurt P2P
 • Kaloni në internet Vrasësin
 • iOS në kërkesë
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me