const cart_packages = ‘[[{"Numri identifikues i produktit":"321","cikël":"çdo vit","titull":"7 ditë provë Premium","isSelected":"1","shabllon":"_partial_cart_ux_plan_box2","class_name":"Paketa e dy","BUTTON_TEXT":"Provoni 7 ditë gjyq tani","button_bottom_text":"Anuloni çdo herë","OLD_PRICE":"0.99","show_addons":"1","per_month_text":"47% P OFFRFUNDIMI Më pas

Pas gjykimit $ 10,95 / muaj 5.82 $ / mon.
Faturohet çdo vit

","i preferuar":"0","no_discount_tooltip_top":"HYRJE E PLOT. PA KUFI","percentage_off":"HYRJE E PLOT. PA KUFI","muaj":"1","cut_price":"0","show_total_price":"0","button_id":"Package_Select_CTA","isTrial":"1","trialProductId":"332","trialBillingCycle":"ish","fpdr_text":"0","mobile_charged_text":"0","Emri i produktit":"FTTP – Gjyqi i Paguar me 7 ditë","product_addons": {"2": {"id"2,"emër":"IP e përkushtuar","urdhër"2,"goditje e fortë":"dedicated_ip","selection_name":i pavlefshëm,"fëmijë": {"277": {"id": 277,"emër":"Gjykimi i dedikuar në Mbretërinë e Bashkuar për IP – FTTP","Emri i vendit":"Mbretëria e Bashkuar","kod":"Britani e Madhe","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"276": {"id": 276,"emër":"Gjykimi i dedikuar për IP – FTTP në SH.B.A.","Emri i vendit":"Shtetet e Bashkuara","kod":"SHBA","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"279": {"id": 279,"emër":"SG Dedikuar IP – Gjyqi FTTP","Emri i vendit":"Singapore","kod":"SG","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"280": {"id"280,"emër":"MT kushtuar IP – FTTP Gjykimi","Emri i vendit":"Maltë","kod":"MT","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"275": {"id": 275,"emër":"HK kushtuar HK – Gjyqi FTTP","Emri i vendit":"Hong Kong (SAR)","kod":"HK","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"281": {"id": 281,"emër":"Gjykimi i dedikuar IP – FTTP","Emri i vendit":"Gjermani","kod":"DE","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"282": {"id": 282,"emër":"AU Dedikuar IP – Gjyqi FTTP","Emri i vendit":"Australi","kod":"AU","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"283": {"id": 283,"emër":"CA Përkushtuar IP – Gjyqi FTTP","Emri i vendit":"Kanadë","kod":"CA","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}}},"billing_cycles"["mujor"]},"1": {"id"1,"emër":"Forcimi i portit","urdhër"1,"goditje e fortë":"port_forwarding","selection_name":i pavlefshëm,"fëmijë": {"278": {"id": 278,"emër":"Forcimi i portit – Gjyqi FTTP","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.25","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.25","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}}},"billing_cycles"["mujor"]},"3": {"id"3,"emër":"Mbrojtja e DDos","urdhër"3,"goditje e fortë":"ddos_protection","selection_name":i pavlefshëm,"fëmijë": {"284": {"id": 284,"emër":"Mbrojtja e DDos – Gjyqi amerikan – FTTP","Emri i vendit":"Shtetet e Bashkuara","kod":"SHBA","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"285": {"id": 285,"emër":"Mbrojtja e DDos – MB – Gjyqi FTTP","Emri i vendit":"Mbretëria e Bashkuar","kod":"Britani e Madhe","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"286": {"id": 286,"emër":"Mbrojtja e DDos – Gjyqi NZ – FTTP","Emri i vendit":"Zelanda e Re","kod":"NZ","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"287": {"id": 287,"emër":"Mbrojtja e DDos – Gjyqi NL -FTTP","Emri i vendit":"Holandë","kod":"NL","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"288": {"id": 288,"emër":"Mbrojtja e DDos – Gjyqi AU – FTTP","Emri i vendit":"Australi","kod":"AU","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"289": {"id": 289,"emër":"Mbrojtja e DDos – Gjyqi CA – FTTP","Emri i vendit":"Kanadë","kod":"CA","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"290": {"id": 290,"emër":"Mbrojtja e DDoS – Gjyqi DE – FTTP","Emri i vendit":"Gjermani","kod":"DE","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}},"291": {"id": 291,"emër":"Mbrojtja e DDos – FR – FTTP","Emri i vendit":"Francë","kod":"FR","billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" EUR","currency_prefix":"\ u20ac"},"USD": {"çmim":"0.99","currency_suffix":" USD","currency_prefix":"$"}}}}}},"billing_cycles"["mujor"]}},"product_billing_cycles": {"mujor": {"monedhë": {"EUR": {"porta"[],"çmim":"0.99","kod":"EUR","currency_id"2,"currency_rate":"0,91836","parashtesë":"\ u20ac","prapashtesë":" EUR","is_discount_applied":i rremë,"before_discount":"0.99","after_discount":"0.99","OLD_PRICE":"0.99"},"USD": {"porta": {"shirit":"Kartë Krediti","paypalr":"PayPal"},"çmim":"0.99","kod":"USD","currency_id"1,"currency_rate":"1,00000","parashtesë":"$","prapashtesë":" USD","is_discount_applied":i rremë,"before_discount":"0.99","after_discount":"0.99","OLD_PRICE":"0.99"}},"etiketë":"","muaj"1}},"stripe3DStatus":"","countryStatus":"WLC","gateway_types": {"shirit":"përsëritur","paypalr":"përsëritur"},"recurring_price": {"mujor":"10.95","tremujor":"24.00","çdo gjashtë muaj":"49.95","çdo vit":"69.95","çdo dy vjet":"69.95","triennially":"69.95"}}] ‘; const cart_cur Currency = ‘"0":"USD","":""} ‘; const cart_default_currency = ‘USD’; const cart_insufficent_discount_coupon = ‘SURPRISE20’; const cart_default_coupon_status = ‘1’; / * Konstantet e tekstit të përkthimit * / const trans_text_discount = ‘Zbritje’; const trans_text_coupon_discount = ‘Zbritje kuponi’; const trans_addons_for_text = ‘për’; const trans_addons_months_text = ‘Muaj’; const trans_coupon_success_text = ‘Kodi kupon i aplikuar’; const trans_coupon_failed_text = ‘Kodi i kuponit është i pavlefshëm’; const trans_addons_want_to_add_text = ‘Dëshironi të shtoni një’; const trans_addons_want_to_add_for_text = ‘për’; const trans_addons_month_sign_text = ‘/ mo?’; const trans_addons_learn_more = ‘Mëso më shumë’; const trans_addon_get_button = ‘Merr’; const trans_addon_remove_button = ‘Hiq shtesën’; const trans_default_select_payment_method = ‘Zgjidhni mënyrën e pagesës’; const trans_addons_what_is = ‘isfarë është’; const trans_addons_select_country = ‘Zgjidhni vendin’; const trans_card_holder_name_error = ‘Vendosni një emër të vlefshëm të mbajtësit të kartës.’; const trans_card_email_address_error = ‘Vendosni një adresë të vlefshme emaili.’; const trans_non_refundable_text = ‘(Jo i Rimbursueshëm)’; const trans_an_error_detected_text = ‘Një gabim i zbuluar’; const trans_need_help_text_chat_live_support_text = ‘Keni nevojë për ndihmë? Bisedoni me mbështetjen tonë live 24/7 ‘; const trans_your_payment_is_decelled_text = ‘Pagesa juaj është refuzuar’; const trans_pay_via_bluesnap_text = ‘Ju lutemi provoni të paguani përmes Bluesnap.’; const trans_choose_payment_method_text = ‘Zgjidhni mënyrën e pagesës’; const trans_cart_blc_error_btn_yes_text = ‘Po’; const trans_cart_blc_error_btn_no_text = ‘Jo’; const trans_process_with_payment_text = ‘Vazhdoni me Pagesë’; const trans_pay_with_some_other_method_text = ‘Ju lutemi provoni të paguani me një portë tjetër pagese.’;

Qëndroni të sigurt & Qëndroni në shtëpiStart Gjyqi juaj 7-ditor për VPN
Me një Klikim

Plus 47% ZBATIM në planin vjetor pas gjyqit. Anuloni çdo herë.

Ndryshimi i monedhës: USD

 • USD

HYRJE E PLOT. JO KUFIZUAR 7 ditë provë Premium Ruaj 0% $ 0.99 / mo 47% P OFFRFUNDIMI Më pas

Pas gjykimit $ 10,95 / muaj 5.82 $ / mon.
Faturohet çdo vit

Provoni 7 ditë provë tani Anuloni çdo herë 2- Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës Pagesa e sigurt dhe e koduar McAfee-icon Zgjidhni mënyrën e pagesës PayPal të kartës së kreditit Klikoni këtu për të parë të gjitha opsionet e pagesës Përmbledhja e porosisë tuaj 0,99 USD

Përmbledhja e porosisë tuaj

PureVPN 7 ditë Provë Premium Premium 0,99 USD

0,99 USD Gjithsej KANE KODI COUPON? aplikoni x

Vendosni një emër të vlefshëm të mbajtësit të kartës.

Vendosni një adresë të vlefshme emaili.

Kam kartë krediti të lidhur me llogarinë time PayPal Paguaj me Kartë Krediti

Garancia e kthimit të parave 31-ditore

Pagesa të sigurta dhe të koduara

Me paraqitjen e kësaj forme, ju pranoni Kushtet tona të Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë.

Pagesa është e suksesshme

Faleminderit që provuat demonstrimin e shportës PVPN. (Asnjë para nuk u ngarkua në proces).

Dëshironi të shtoni një IP e përkushtuar për 0,99 USD?
Cfare eshte IP e përkushtuar? Marr IP e përkushtuar Hiq shtesën Zgjidhni Vendin

 • Mbretëria e Bashkuar
 • Shtetet e Bashkuara
 • Singapore
 • Maltë
 • Hong Kong (SAR)
 • Gjermani
 • Australi
 • Kanadë

Marr IP e përkushtuar Dëshironi të shtoni një Forcimi i portit për 0.25 dollarë?
Cfare eshte Forcimi i portit? Marr Forcimi i portit Heqni shtesën Dëshironi të shtoni një Mbrojtja e DDos për 0,99 USD?
Cfare eshte Mbrojtja e DDos? Marr Mbrojtja e DDos Hiq shtesën Zgjidhni Vendin

 • Shtetet e Bashkuara
 • Mbretëria e Bashkuar
 • Zelanda e Re
 • Holandë
 • Australi
 • Kanadë
 • Gjermani
 • Francë

Marr Mbrojtja e DDos IP Përkushtuar IP VPN

Me IP VPN Dedikuar të PureVPN, ju mund të bëni shumë më tepër sesa mund të imagjinoni. Kjo shtesë shërben si një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata individë dhe biznese që dëshirojnë të kufizojnë qasjen në rrjetet e tyre.

Pse më duhen IP VPN e Dedikuar?

Qasja në serverë nga distanca me Kriptim

Pavarësisht se me cilin server me akses të largët ju lidheni, ju lehtë mund ta bëni këtë pa pasur nevojë të shqetësoheni për komprometimin, veçanërisht pasi ju mbështeteni nga kriptimi i shkallës ushtarake.

E përkryer për bizneset

Individët dhe bizneset mund të lidhen me rrjete dhe serverë të kufizuar. Në vend se vetëm për këdo që ka një IP të përbashkët që ka qasje në një rrjet, vetëm ata me një adresë specifike IP mund ta bëjnë këtë, duke forcuar kështu sigurinë me hapa të mëdhenj.

Mundësitë janë të Pafundme

Pavarësisht nëse dëshironi të përdorni kamerat CCTV, llogaritë bankare ose dëshironi të shihni informacione konfidenciale të vendosura në një rrjet të sigurt spitalor, mundësitë janë të pakufizuara.

× VPN e mbrojtur nga DDoS

Me IP VPN Dedikuar të PureVPN, ju mund të bëni shumë më tepër sesa mund të imagjinoni. Kjo shtesë shërben si një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata individë dhe biznese që dëshirojnë të kufizojnë qasjen në rrjetet e tyre.

Pse më duhet VPN e Mbrojtur nga DDoS?

Bllokon Trafikun e Pajustifikuar

Me një trafik të paarsyeshëm, pritet një rënie në shpejtësinë e internetit dhe vonesat. Por kjo nuk do të ndodhë më me VPN-në tonë të mbrojtur nga DDoS.

Vshtë Vigjilent në çdo kohë

Në vend që të aktivizoni manualisht VPN-në tonë të mbrojtur me DDoS, çdo herë, ai do të jetë aktiv në çdo kohë. Sapo të zbulohet një sulm, VPN-ja jonë e mbrojtur nga DDoS do ta neutralizojë atë menjëherë.

E përkryer edhe për gamerët

VPN jonë e mbrojtur nga DDoS shërben si një shtresë shtesë e mbrojtjes për lojtarë, të cilët shënjestrohen rregullisht nga kriminelët në internet dhe lojtarë konkurrues. Jetë i sigurt; ju do të keni një përvojë të lojrave konkurruese dhe të sigurt.

× Forwarding Port

Karakteristika e Port Forwarding vjen e dobishme kur të keni nevojë për të hyrë në një pajisje / shërbim të lidhur me internet nga kudo në botë.

Si më sjell përfitimi nga Port Forwarding?

Le të themi se dëshironi të përdorni kompjuterin tuaj, laptopin ose serverin nga kudo në botë. Shtesa jonë Port Forwarding do t’ju lejojë të bëni vetëm atë.

Nëse doni të ndani qasje në faqen tuaj të internetit / FTP ose ndonjë shërbim tjetër, atëherë do t’ju duhet shtesa Port Forwarding.

Nëse doni të luani një lojë në internet me miqtë tuaj, atëherë do t’ju duhet shtesa jonë Port Forwarding për të lejuar miqtë tuaj të bashkohen me serverin tuaj të lojrave.

Nëse jeni duke përdorur PureVPN në ruterin tuaj, atëherë do t’ju duhet shtesa Port Forwarding për të lejuar ndonjë port specifik në PureVPN IP.

. Siguria e klasës së ndërmarrjeve & intimitet

Gjeneratat e ardhshme Karakteristikat e përparuara ofrojnë siguri të fortë në shkëmb & privacy. Më parë teknologjia ishte e disponueshme vetëm për bizneset & Ndërmarrjet. Kjo ju jep Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-bllokues, Filterim të Aplikimeve, Mekanizëm Parandalimi i Ndërhyrjes dhe Filterim URL / Kategorie. Mendoni si "superfuqitë" për VPN tuaj të rregullt.

Shënimi 1:

Deri tani, Siguria e Ndërmarrjeve-Shkallë & Shtesa e intimitetit nuk funksionon njëkohësisht me shtesën tonë të dedikuar për IP. Megjithatë, mund të përdorni çdo mënyrë tjetër në aplikacionet tona VPN për të mundësuar Sigurinë e Ndërmarrjeve & Shtesa private.

Shënimi 2:

Ju lutemi vini re se aktualisht, konfigurimi manual i PureVPN nuk mbështet konfigurimin e Sigurisë së Ndërmarrjeve të Ndërmarrjeve & Shtesa private. Përdorni aplikacionet tona VPN për ta mundësuar atë.

Protection Mbrojtja P2P

Shtesa e Mbrojtjes P2P siguron që edhe konfigurimi i dekave më të zgjuara nga hakerët ose agjensitë qeveritare nuk e bëjnë atë në pajisjen ose kompjuterin tuaj. Mbrojtja jonë proaktive do të bllokojë automatikisht skedarët shkatërrues si viruset, malware, ransomware, Trojans, etj., Të maskuar si torrentë nga shkarkimi dhe do ta mbani pajisjen tuaj të sigurt dhe të sigurt.

Plani PureVPN përfshin:

 • Aplikacione për
 • Siguria e shkallës së ndërmarrjes
 • 10-hyrje të shumëfishta, kështu që ju mund të përdorni një llogari në 10 pajisje në të njëjtën kohë.
 • 2000+ serverë të sigurt në 140+ vende
 • Mbështetje 24/7 e klientit

nologë dhe mbështetje të klientit Trustpilot

Paguajeni me kartën tuaj të kreditit dhe Merrni një EXTRA 10% Zbritje!

Unë do të paguaj me Kartë krediti Vazhdoni me Alipay

Një gabim i zbuluar

Po Jo

Kam nevojë për ndihmë? Bisedoni me mbështetjen tonë live 24/7

Pagesa juaj është refuzuar

Ju lutemi provoni të paguani përmes Bluesnap.

Zgjidhni mënyrën e pagesës

Merrni këtë Ofertë Tani Vazhdoni me

PCRFSHIJET E PROJEKTIMIT TIS KTUVE 7-ditore:

 • Të gjitha tiparet premium
 • Të gjitha aplikacionet PureVPN
 • Të gjitha azhurnimet e ardhshme
 • 24×7 mbështetje të klientit

Pyetje nga përdoruesit tanë

Gjërat më të mira rreth nesh

 • Qasja në përmbajtje në të gjithë botën të sigurt

  Me ne ju mund të përdorni pothuajse të gjitha faqet e internetit me kufizime gjeo-kufitare dhe përmbajtje të bllokuar nga çdo vend në botë!

 • Siguria e verifikuar

  Ne jemi 100% të GDPR në përputhje me No-Log të certifikuar nga një auditor kryesor Cyber ​​Security me seli në SH.B.A., Altius IT.

 • Rrjedhin 10 Biblioteka Netflix

  Tani mund të transmetoni 10 biblioteka të Netflix me shërbimin tonë, përfshirë SH.B.A., MB, Gjermani, Australi, Francë, Kanada, Japoni, Polland, Greqi, & Republika Çeke.

 • Asnjëherë nuk shkëputet

  Lidhje e qëndrueshme, e shpejtë, e besueshme dhe ultra e sigurt VPN. Me pak fjalë, Një VPN që thjesht nuk shkëputet kurrë.

 • Mos lini gjurmë në internet

  Ne do të mbrojmë adresën tuaj të IP dhe sigurohemi që askush tjetër nuk mund të shohë se cilat faqe në internet vizitoni ose cilat skedarë shkarkoni.

 • Rritja e shpejtësisë për 4K

  Asnjëherë mos e keni një ditë të ngadaltë. Merrni një ngritje të shpejtë me serverët tanë të dedikuar VPN të optimizuar për transmetim ultra të lartë me rezolucion 4K.

Provoni 7 ditë gjyq tani

Qasje në mbarë botën VPN me 2000 servera në 141 vende

vendet Shikoni të gjitha vendet e serverit

klient & Shqyrtime të ekspertëve rreth PureVPN

 • Shqyrtime të Trustpilot
 • Shqyrtime të ekspertëve

ikonë Gareth Lloyd 5/5

Love It !! Whatfarë mund të kërkojë më shumë një njeri !! Unë bëj disa përrua … kështu që PureVPN është ideale për mua, Më mban një hap përpara !!! Faleminderit PureVPN.

ikonë Ben Veater 5/5

Shërbim i dobishëm ndaj klientit
Pasi bëra një çështje fillestare me faqen e blerjes, unë u udhëzova përmes blerjes së një plani 5 vjeçar nga Aaron i cili ishte i dobishëm dhe miqësor. Faleminderit PureVPN.

ikonë John W Aiple 5/5

PureVPN performon më mirë nga sa kisha shpresuar dhe e kam bërë këtë çdo javë për 12 javët e fundit. Nuk e di se çfarë do të bëja pa të.

ikonë Rick Jones 5/5

Puna absolutisht e shkëlqyeshme, dhe çmimi i së premtes së zezë ishte i shkëlqyeshëm. Mbajeni këtë çmim për të gjithë kohën!

ikonë CNET 4.5 / 5

Ne na pëlqen që PureVPN të ofrojë një politikë të rimbursimit 31-ditor për të zgjatur më tej shfletimin anonim. Ne gjithashtu na pëlqen që PureVPN ka si Kodi ashtu edhe zgjidhje Chromebook në dispozicion. Për më tepër, PureVPN ishte shërbimi i parë VPN që përmendëm për zbatimin e plotë të GDPR.

ikonë Softuer CHIP 4.5 / 5

PureVPN ka të gjitha tiparet që ju presin nga një shërbim i tillë. Skaneri i viruseve është gjithashtu një shtesë e bukur. Sidoqoftë, është për të ardhur keq që nuk është në dispozicion asnjë version provë, i cili do të ishte mjaft i dëshirueshëm me çmime relativisht të larta.

ikonë RREGULLAT VPN 5/5

PureVPN është një shërbim i mirënjohur buxhetor VPN me serverë 2000+ të përshtatshme për përrua, transmetim dhe siguri të fuqishme. Për çmimin prej 1,32 / hënë dhe një vlerësim me 4,5 yje, PureVPN arrin të ofrojë zhurmën më të mirë për gruan tuaj.

ikonë VPN MENTOR 4.5 / 5

PureVPN është një shërbim premium që operon 2,000+ server në 140+ vende. Ajo ofron një bandë të pakufizuar, pajtueshmëri P2P dhe karakteristika të sigurisë së nivelit të lartë, duke përfshirë encryption në nivelin ushtarak dhe përcjelljen e portit.

ikonë PCMag 5/5

Serverë të larmishëm gjeografikisht. Karakteristika shtese si Firewall dhe IP e dedikuar. Lejon P2P dhe BitTorrent. Shton bllokimet. Politikë e fortë e intimitetit.By PCMAG.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me