PureVPN Automatik VPN Vrasës Vrasës (Kyçja e Rrjetit)

Karakteristika Kill Switch siguron aktivitetet tuaja në internet në rast se VPN shkëputet. Kill Switch funksionon duke ndërprerë lidhjen tuaj të internetit në mënyrë që identiteti juaj në internet (adresa IP dhe vendndodhja) të mos ekspozohen. Me funksionin e funksionit Kill Switch të aktivizuar, mund të jeni të sigurt për privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet.

Mbani anonimitetin tuaj në internet në rast se VPN shkëputet.

Farë është një VPN Kill Switch?

Shqetësimi në rritje për intimitetin në internet thirri PureVPN për të integruar një shtresë shtesë të sigurisë të njohur si Rrjeti i Rrjetit / Kill Ndërprerësit, një veçori e fortë e synuar për të parandaluar lidhjen tuaj VPN nga ekspozimi aksidental i IP tuaj të vërtetë. Gjithashtu, referuar si Kill Switch, funksioni siguron security Praktikimin e Rrëshqitjes ’të lidhjes suaj në internet.

Kill Switch funksionon duke çaktivizuar lidhjen tuaj të internetit në momentin kur bie lidhja juaj VPN e cila ekspozon IP-në tuaj të vërtetë. Ideja është të siguroni posedimin tuaj më të çmuar – Adresa IP dhe aktivitetet nga rënia në duart e kriminelëve në internet.

Pothuajse të gjithë VPN-të kanë një shans të vogël për të përjetuar shkëputje ndërsa lidhen me lidhjen e tyre në internet. Duke qenë një avokat i fortë i intimitetit, PureVPN ndërtoi çelësin Kill në mënyrë që identiteti juaj i vërtetë, informacioni personal dhe adresa IP të jenë të sigurta edhe kur ka një ndërprerje momentale në lidhje.

Pse keni nevojë për VPN Kill Switch?

Një Kill Switch / Kill Switch on lidhje paketat e përfitimeve të jashtëzakonshme dhe mund të shkojnë shumë përpara për të mbrojtur ekzistencën tuaj dixhitale. Ja pse keni nevojë për këtë mbrojtje Kill Switch për të mbrojtur nga afër lidhjen tuaj në internet:

 • 1.Kjo mbrojtje siguron sigurinë maksimale të të dhënave tuaja të ndjeshme edhe në qoftë se ofruesit e shërbimit tuaj VPN lidhja VPN bie për disa sekonda dhe siguron që adresa juaj IP të mos ekspozohet. Fatkeqësisht, shumë prej VPN-ve nuk janë në gjendje të ofrojnë Kill Switch në shërbimin e tyre. Kjo është veçoria e përparimit që vetëm ofruesit premium VPN si PureVPN po ofrojnë në këtë moment.
 • 2. Në çdo kohë, lidhja VPN përjeton shpejtësi të paqëndrueshme dhe luhatje në lidhje që mund të rezultojnë në shkëputje. Në një ngjarje të tillë, kjo veçori mahnitëse e ndërrimit të vrasjes në lidhjen tuaj, kjo do të ruajë anonimitetin tuaj, mos e ekspozoni adresën tuaj të vërtetë IP.
 • 3.VPN rënia e lidhjes ju lejon juve dhe aktivitetet tuaja përkohësisht të ndjeshme ndaj snoopers ose njerëz që mezi presin të prishin informacionin tuaj personal duke ekspozuar të gjithë trafikun tuaj në internet. Një Kill Switch siguron që ndërsa jeni në lidhje, nuk do të ekspozoheni kurrë në internet, përveç nëse jeni lidhur me rrjetin VPN.
 • 4. Me VPN Kill Switch ndërprerë, në lidhjen tuaj VPN, përdoruesit mund të udhëtojnë në vende me mbikëqyrje të lartë pasi veçoria Kill Switch ju siguron paqe mendore që trafiku juaj kurrë, madje edhe për një nanosekond, të mos rrjedhë në duart e ndokujt. . Me vjedhjen e të dhënave, mbikëqyrjen, gjurmimin në rritje, pajisjen me një ofrues të shërbimit VPN që ofron lidhjen më të shpejtë të shërbimit VPN së bashku me këtë veçori të ndërprerësve vrasës është thelbësore.

PureVPN Karakteristika ekskluzive

ikonë

Sigurohuni WiFi

Përdoruesit Android mund të lidhen me çdo Wi-Fi me besim dhe paqe të plotë

ikonë

Ndarja e tunelit

Merrni lirinë për të shpërndarë trafikun tuaj të Internetit ashtu siç dëshironi midis PureVPN dhe ISP tuaj

ikonë

Zona VPN

Shndërroni pajisjen tuaj të windows në një pikë të nxehtë për të siguruar të gjitha pajisjet e lidhura

ikonë

Konfigurimi i ruterit

PureVPN është i pajtueshëm me një gamë të gjerë ruterash për të siguruar rrjetin tuaj të shtëpisë ose zyrës

ikonë

Kaloni në internet Vrasësin

Përdorni funksionin tonë të paqëndrueshëm të IKS për të siguruar identitetin tuaj të vërtetë në internet mbetet sekret

ikonë

Kriptimi 256-bit

PureVPN përdor kriptimin e klasës ushtarake AES 256-bit për të siguruar trafikun e rrjetit tuaj Wi-Fi

ikonë

Mbrojtja e rrjedhjeve

Përdorni shërbimin tonë për të qëndruar i mbrojtur kundër rrjedhjeve IPv6, WebRTC dhe DNS në çdo kohë

ikonë

Shfletimi Anonim

Fshehni adresën tuaj të vërtetë IP me PureVPN dhe shijoni shfletimin në internet anonim

Si të aktivizoni Switch Kill Switch në Internet?

Sigurimi i aktiviteteve tuaja në internet tani është bërë e thjeshtë dhe e thjeshtë. Ja se si të aktivizoni Kill Switch në aplikacionin tuaj:

Hapi 1: Klikoni me të djathtën në programin VPN dhe ‘Run si Administrator’

Klikoni me të djathtën në reddit falas të vpn dhe Run si Administrator

Hapi 2: Kërkoni ikonën “Cilësimet” në programin softuer PureVPN

Klikoni në ikonën e cilësimeve për killswitch

Hapi 3: Kërkoni cilësimet Opsione të Avancuara ’në programin tonë të softuerit VPN

Klikoni në

Kyçja në rrjet është një domosdoshmëri

Ndërsa përdoruesit mund të përdorin VPN për qëllime të ndryshme, një gjë është e sigurt: ata të gjithë kujdesen për intimitetin e besueshëm në fund të ditës. Sidoqoftë, nëse një lidhje VPN shkëputet, identiteti juaj është atje në të hapur për të gjithë të shohin se mund të parandalohet përmes kaloni Kill.

Nëse jeni aktivist politik – Nuk do të dëshironit që pala juaj konkurruese ose të tjerët ta dinin axhendën tuaj. Si aktivist politik, ju pret të dhëna të mëdha, listë, email, klient në sferën politike dhe ngjarjet në rajonin tuaj. Sigurohuni që e keni aktivizuar këtë aplikacion të koduar, kaloni Kill do të rezultojë i frytshëm pasi siguron dhe parandalon trafikun tuaj në internet.

Nëse je gazetar – Duke pasur parasysh që qeveria po ju shikon me siguri, nuk do të dëshironit që komunikimet tuaja private, me burime informacioni të zbulohen dhe të rrezikojnë muajt e punës së vështirë. Sigurohuni që keni aktivizuar Kill Switch. Me teknologjinë Kill Switch ndërprerë në aplikacionin tuaj, ju mund të siguroheni që të mos ndodhë kurrë me tunelin tonë VPN.

Nëse jeni bloger – Mbulimi i temave të shumta mund të kërkojë udhëtime në vendet ku është rregulluar interneti. Ndërsa përdorimi i një bashkërendimi VPN kryesisht nuk është i favorizuar nga këto qeveri, përdoruesit lokalë mbështeten tek ata për të fituar qasje në rrjetin e hapur. Sigurohuni se keni aktivizuar funksionin e kaloni Kill, do të qëndroni jashtë radarit të autoriteteve me këtë teknologji të mahnitshme që ofron një mundësi të besueshme me tunelin tonë VPN.

Nëse jeni avokat – Rastet në të cilat po punoni janë zakonisht të ndjeshme në natyrë dhe nuk lënë vend për ndonjë informacion, që të zbulohet para se të fillojë gjyqi në rast se lidhja VPN do të bjerë nga serveri i saj VPN. Meqenëse avokatët ndajnë informacione dhe komunikojnë me klientët e tyre, sigurohuni që keni aktivizuar Kill Switch në lidhjen tuaj VPN që ofron protokolle të besueshme dhe të sigurta.

Nëse jeni një bilbil – Ekspozimi i informacionit mbi aktivitetet që konsiderohen të paligjshme ose joetike mund të tërheqin shumë vëmendje dhe kërcënime të padëshiruara nga palët që duan t’ju ndalojnë të shprehni gjetjet tuaja. Me këtë aplikim të sigurt, të rrjedhshëm (së bashku me Kill Switch VPN Connection) është basti juaj më i sigurt për internet kur është fjala për të qëndruar anonim dhe për t’ju mbajtur të sigurt kur ju goditni bilbilin.

Shkaqet e shkyçjes

Shkëputjet janë normale dhe pjesë e përdorimit të përditshëm të internetit. Ato mund të ndodhin në çdo kohë, kudo dhe mund të zgjasin disa sekonda deri në minuta ose orë herë pas here. Këtu keni më shumë informacion përse ato ndodhin:

· Lidhja e paqëndrueshme në internet Ka shumë faktorë që duhet të kontrolloni, veçanërisht kur përdorni një pajisje Wi-Fi. Interneti i pabarabartë mund të jetë për shkak të forcës së dobët të sinjalit dhe mbulimit jo adekuat. Gjithashtu, mund të jetë për shkak të gjerësisë së bandës që tejkalon kufirin.

· Programe kompjuterike dhe pajisje Ju mund të përballeni me shkëputje të rregullta nëse drejtuesit në laptop nuk janë azhurnuar ose instaluar siç duhet. Disa softuer ose pajisje mund të kenë gabime të cilat mund të korrigjohen thjesht duke i azhurnuar ato.

· Dështimi i serverit dhe rrjetit Një problem i rrjetit midis jush dhe serverit VPN bën që shkëputja e internetit. Mund të shkaktohet nga gabime të konfigurimit në një mur zjarri të rrjetit, ruter ose pajisje tjetër të portës së rrjetit.

Kill Switch funksion Pajisjet e Mbështetura

PureVPN është ofruesi më i mirë VPN që ofron softuer intuitiv dhe të lehtë për t’u përdorur për të gjitha platformat kryesore që vijnë të integruara me Internet Kill Switch si dhe veçori të tjera të dobishme.

· Android: PureVPN është një nga disa ofruesit më të mirë të VPN i cili ofron një Android Kill Switch që integron pa probleme dhe funksionon në mënyrë të përsosur..

· Windows: PureVPN ofron funksionalitet Kill Switch për përdoruesit e Windows që funksionon pa arsye kur jeni i lidhur me serverin VPN.

· Linux: Përdorni funksionin Kill Switch kur jeni duke punuar në Linux.

· Mac: PureVPN është një ofrues i VPN që ofron funksionalitet elitar Kill Switch është i optimizuar për Mac, duke u dhënë përdoruesve Mac një sens të sigurisë kur janë të lidhur me serverin VPN.

Mësoni më shumë rreth Karakteristikave të PureVPN

 • Ndarja e tunelit
 • Kriptimi i AES
 • Sigurohuni WiFi
 • Ndarja e skedarëve të sigurt P2P
 • Mbrojtja e rrjedhjeve IPv6
 • iOS në kërkesë
 • Mbrojtja e rrjedhjeve DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me