Contents

Një Hack Simple: Si të Shikojmë NBC në Kodi Revealed!

Botuar: 02 korrik 2019

Dëshironi të transmetoni NBC në Kodi? Atëherë ky udhëzues është për ju. Merrni PureVPN me vetëm 0,99 $ për të hyrë në shtesat më të mira të Kodi dhe për të parë NBC nga kudo tjetër gjatë ditëve të bllokimit.

Nevoja për të konsumuar përmbajtje të reja dhe interesante ka qenë atje për shekuj. Në të kaluarën, njerëzit ishin pothuajse të varur nga leximi i gazetave në mëngjes, ose një libër në mbrëmje. Më vonë, njerëzit filluan të akordojnë në radio dhe TV e tyre për programet e tyre të preferuara. Nevoja është akoma atje sot, por mënyra se si njerëzit konsumojnë përmbajtje në ditët e sotme ka shpikur në tërësi.

Streaming është kodi i ri i jetës për ata që duan të shikojnë përmbajtjen e tyre të preferuar në video. Në ditët e sotme, ka mundësi të pakufizuara kur bëhet fjalë për të vendosur se çfarë të transmetohet dhe në cilën pajisje apo platformë.

Ka shumë shërbime streaming, siç janë Netflix, dhe Hulu, të cilët kanë përdorues në miliona në të gjithë globin. Të dyja këto platforma transmetuese ofrojnë qasje në disa nga shfaqjet dhe filmat më të mëdhenj TV, por ka shtrirje të kufizuar. Nëse doni të shikoni lajmet, disa sporte ose çfarëdo forme tjetër të përmbajtjes video që nuk mund t’i kategorizoni si argëtim, është e vështirë t’i gjesh në këto platforma transmetuese.

Isfarë është Kodi

Një shembull i tillë i një shërbimi streaming, i cili është absolutisht falas, është Kodi. Isshtë një media player me burim të hapur që ju siguron hyrje në 0kontinent nga kudo në botë, edhe nëse është i bllokuar në rajonin tuaj. Ajo sjell gjithçka që doni, në një vend, duke e ofruar atë në një ndërfaqe përdoruesi të zoti dhe të lehtë në sy. Sigurisht, ajo mbështetet dhe menaxhohet nga një ekip i përkushtuar i njerëzve.
Kodi mund të instalohet në thelb çdo pajisje që lidhet me internet dhe ka një ekran. Mund të përdoret në Linux, OSX, Windows, iOS dhe Android, tastierat e lojërave, kutitë televizive të vendosura dhe shumë pajisje të tjera.

Përmbajtja në Kodi dhe Baza e saj e Përdoruesit

Sipas rezultateve të trafikut të ndarë nga vetë Kodi, 12 milion përdorues ishin aktivë në Kodi që nga dhjetori 2017. Kompania gjithashtu ndau që 1 nga 3 përdorues azhurnonte rregullisht depot e tyre të shtesës për të mbetur të azhurnuar me përmbajtjen e fundit.
Një bazë e tillë e dedikuar e përdoruesit, përkundër të gjitha goditjeve që Kodi ka hasur në kohët e fundit, është e mundur vetëm sepse Kodi ofron një zgjidhje me një dritare për përmbajtjen më të mirë në botë. Numri i shtesave dhe sasia e përmbajtjes në çdo shtesë është pothuajse e pafund, gjë që shpjegon pse përdoruesit e Kodi qëndrojnë jashtëzakonisht besnikë ndaj shërbimit.
Nuk ka asnjë masë të duhur për të kategorizuar zhanrin e përmbajtjes që ka Kodi. Le të themi vetëm se ka gjithçka dhe më pas disa. Merrni shtesën e duhur dhe filloni të transmetoni menjëherë. Sidoqoftë, ekzistojnë disa kategori të disponueshme në Kodi që mund të shihen në faqen kryesore. Këto kategori synojnë të rendisin përmbajtjen në faqen e saj në këtë mënyrë:

 • muzikë
 • kinema
 • Shows
 • Fotografitë
 • PVR

Kodi ka të bëjë me Shtesat

Ashtu si aplikacionet janë ato që i bëjnë telefonat inteligjentë një produkt të vlefshëm, për Kodi është shtesa. Për gjithçka që dëshironi të shikoni në Kodi, ju duhet një shtesë shtesë. Pasi të jetë instaluar një shtesë në riprodhuesin tuaj të mediave Kodi, ajo shfaqet si një direktori që mund të zgjidhni dhe eksploroni për të gjetur përmbajtjen që mund të shikoni..
Për shembull, nëse doni të shikoni shfaqjet më të fundit të TV HBO në Kodi, do t’ju duhet një shtesë për HBO, ose nëse doni të qëndroni të azhurnuar me çështjet aktuale dhe lajmet, mund të merrni diçka si një BBC ose CNN shtesë – në. Ka mijëra shtesa në dispozicion online falas për t’u shkarkuar. Vetëm disa premium janë paguar, por përmbajtja që ata presin mund të gjenden edhe në shtesa të tjera falas Kodi.

Farë është NBC

NBC është një rrjet tregtar tregtar amerikan i cili ka qenë për rreth më shumë se 40 vjet. Ajo punon me më shumë se 200 bashkëpunëtorë në të gjithë SHBA, disa prej të cilave transmetohen në disa pjesë të Kanadasë dhe territore të tjera të SH.B.A.-së gjithashtu.

NBC është bllokuar jashtë SH.B.A. – Gjeo-Kufizimet!

NBC është në dispozicion vetëm në SH.B.A. dhe në disa prej territoreve të saj. Jashtë SH.B.A.-së, nuk mund të hyni në NBC për shkak të kufizimeve gjeo-kufitare të vendosura nga autoritetet rajonale, prodhuesit e përmbajtjes dhe platformat streaming. Shtë e rëndësishme të kuptohet që nuk ka klauzolë ligjore që lejon prodhuesit e përmbajtjes dhe moderatorët të censurojnë përmbajtjen bazuar në vendndodhjen e një përdoruesi. Në fakt, është një shkelje e të drejtave të njeriut.
Sipas një raporti të botuar nga KB në 2011, qasja në internet është deklaruar si një e drejtë themelore e njeriut në të gjitha vendet në zhvillim. Kjo përfshinte të drejtën për të hyrë në përmbajtje lirshëm, e cila nuk është më një mundësi për shkak të gjeo-kufizimeve joetike të vendosura nga autoritetet rajonale.
Ju mund të Transmetoni NBC në çdo pajisje, Mësoni se si ta shikoni NBC Live.

Përmbajtja në NBC

NBC është gjithçka për sportet dhe lajmet. Ajo u siguron shikuesve të saj një menu të larmishme për të gjitha ngjarjet sportive të drejtpërdrejta, si dhe analiza dhe shfaqje bisedash në lidhje me lajmet dhe punët aktuale. Shtë një vend i shkëlqyeshëm për të qëndruar i azhurnuar me të gjitha ngjarjet më të fundit në të gjithë botën në të gjitha industritë si teknologjia, financat, sportet.

Isfarë është NBC Gold

NBC Gold është një kalim i veçantë për tifozët e sportit, i cili u jep atyre kalime ekskluzive për ngjarje të veçanta live, të cilat vështirë se mund të transmetohen ndryshe. Përdoruesit e interesuar për kalimin NBC Gold mund të pajtohen për një tarifë mujore prej 49,99 $ për planin më të shtrenjtë që jep mundësinë e hyrjes në çdo ndeshje atje ku duhet të shikohet. Nëse jeni të interesuar të shikoni vetëm disa nga të preferuarat tuaja, hidhini një sy planeve të çmimit të arit NBC.

Si të aktivizoni NBC Sports Gold në pajisjen tuaj

Aktivizimi i NBC Gold në çdo pajisje është aq i thjeshtë sa mund të marrë. Thjesht duhet të ndiqni disa hapa dhe të gjithë do të jeni të përgatitur për të filluar transmetimin. Sidoqoftë, konfigurimi kërkon disa detaje, siç është ofruesi juaj i internetit, të cilin mund të zgjidhni në mënyrë të rastësishme nëse jeni jashtë SH.B.A..
Vendosja gjithashtu do t’ju kërkojë të shkruani një kod autentifikimi 6-shifror, të cilin mund ta merrni nga pajisja juaj që dëshironi të aktivizoni. Thjesht hapni aplikacionin dhe shkoni në ekranin e aktivizimit për të marrë kodin tuaj të aktivizimit.
Nëse jeni gati për aktivizimin e NBC Gold në pajisjen tuaj klikoni këtu.

Shikoni NBC në Kodi me Shtesa NBC

Po, ka një shtesë për NBC që mund ta shtoni në lexuesin tuaj të mediave Kodi. Përdoruesit që jetojnë në SH.B.A. thjesht mund të instalojnë shtesën dhe të fillojnë menjëherë të transmetojnë programet e tyre të preferuara televizive. Sidoqoftë, pasi që NBC është bllokuar për hyrje nga jashtë SH.B.A., njerëzit në vendet e tjera nuk do të mund të shikojnë NBC në Kodi direkt.
Mërgimtarët, udhëtarët dhe përdoruesit që jetojnë në vende të tjera mund të përdorin një VPN për të ndryshuar vendndodhjen e tyre, gjë që bën të mundur qasjen në shtesën NBC dhe të shijoni përmbajtjen e saj nga Kodi. Më shumë për këtë më vonë.

Si të instaloni shtesën NBC dhe të shikoni NBC në Kodi

Vetëm ndiqni hapat më poshtë për të instaluar shtesën Kodi NBC Sports Live Extra.

 • Lëshoni Kodi dhe shkoni në “Shtesa”.
 • Klikoni në ikonën e instaluesit të paketave.
 • Klikoni “Instaloni nga depoja” > Depo e shtesave Kodi.
 • Klikoni NBC Sports Live Extra > instaloj.
 • Prisni njoftimin “Shtesa e aktivizuar”.
 • Kthehuni në ekranin fillestar dhe shkoni te shtesat.
 • Zgjidhni Shtesat e videos.
 • Të gjitha shtesat e instaluara të videos shfaqen këtu.

Herën e parë kur filloni shtesën NBC Sports Live Extra, do t’ju sigurohet një kod aktivizimi që do t’ju duhet të futni në https://activate.nbcsports.com/.
Përndryshe, mund të shkarkoni shtesën zyrtare të NBCSN nga këtu dhe pastaj ta vendosni duke klikuar “Instaluar nga Zip File” në vend të “Instaloni nga depoja”.

Rreziqet e rrjedhjes nga lidhja e pasigurt

Sipas një studimi të kryer nga analisti i sigurisë në internet, Zubair Rafique, përdoruesit që përdorin platforma falas për të shikuar përmbajtje që ata duan, siç janë sportet dhe lajmet, janë në rrezikun më të lartë për të kompromentuar pajisjet dhe të dhënat e tyre. Ai i tha BBC-së në një intervistë se platformat e lira të transmetimit zakonisht janë një bast tërheqës për markat me reputacion për të vendosur reklamat e tyre, kështu që ata duhet të drejtohen drejt markave jo aq të njohur..
Si pasojë, platformat e transmetimit falas janë të rrëmbyera me të gjitha llojet e reklamave, siç janë popup-et, mbivendosjet, banderolat anësore dhe çdo vend tjetër i mundshëm. Këto reklama janë krijuar në atë mënyrë që ata tërheqin përdoruesit të klikojnë mbi të. Kur klikohen, ata i detyrojnë përdoruesit të instalojnë shtojca ose softuer shtesë për të parë transmetime të drejtpërdrejta.
Sipas të njëjtit hulumtim, reklamat e shikuara në uebfaqe u kategorizuan në 3 kategori, malware, mashtrim dhe përmbajtje për të rritur, bazuar në vendin ku reklamat çojnë në kur përdoruesit klikojnë mbi të. Më poshtë janë rezultatet:
Siç shihet nga rezultatet, përdoruesit që përdorin platforma falas të transmetimit kanë një shans 54% për t’i infektuar pajisjet e tyre me malware që mund të marrin kontrollin në distancë të pajisjeve dhe të dhënave të tyre..
Sapo një kriminel me qëllim të keq kompjuterik të marrë kontrollin e pajisjes tuaj, ata mund të fitojnë nga distanca qasje në mikrofonin, kamera dhe regjistrat e aktiviteteve tuaja, të cilat mund të transkriptojnë çdo gjë që bëni në internet.

Përdorni gjithmonë një VPN për transmetim

Vetëm një VPN mund të ju mbajë të sigurt nga të gjitha rreziqet e tilla edhe nëse vazhdoni të përdorni platforma falas për transmetim për të mjaftuar nevojat tuaja për hyrje. Një VPN ju bën plotësisht anonim në internet dhe ju lejon të keni qasje në përmbajtje që bllokohet ndryshe në rajonin tuaj.
Shtë e rëndësishme të dini se jo të gjithë VPN-të janë aq të mirë sa i përket mbajtjes së intimitetit tuaj të paprekur. Ndërsa shumica e tyre do t’ju lejojnë të keni qasje në përmbajtje të bllokuar, shumë pak prej tyre në të vërtetë do t’ju mbajnë të sigurt nga rreziqet e përmbajtjes së lirë që vijnë së bashku. Ajo që ju nevojitet është një VPN me rrjedhë e mirë që kujdeset për privatësinë dhe identitetin tuaj dixhital.

PureVPN – Streamers Choice Best

VPN-ja jonë është VPN më e mirë e optimizuar për transmetim. Ajo ka më shumë se 2000 servera të vendosur në të gjithë globin në vende të ndryshme, duke lejuar përdoruesit të përjetojnë lirinë dhe anonimitetin e vërtetë kur transmetojnë ndonjë gjë në internet. VPN lejon një përvojë absolutisht pa probleme.
Për transmetuesit, pengesa më e madhe është shpejtësia e ngadaltë e internetit, e cila mund të jetë për shkak të adresës së tyre të IP duke u renditur në listën e zezë nga ISP e tyre. Me VPN, transmetuesit bëhen plotësisht të padukshëm në internet, gjë që u lejon atyre të shmangin kufizimet që ISP-të kanë vendosur në IP-në e tyre, duke marrë shpejtësi maksimale të transmetimit si kthim.

Si të merrni VPN në Kodi

Kodi është një media player me burim të hapur, kështu që përdorimi i tij pa marrë masa të bollshme të sigurisë është një ide e keqe. Integrimi i VPN në Kodi është i thjeshtë. Ndërsa nuk ka asnjë shtesë të dedikuar për Kodi, ju mund të bashkoni VPN në routerin tuaj Wi-Fi, i cili siguron siguri të paracaktuar për të gjitha pajisjet që janë të lidhur me ruterin tuaj menjëherë..
Klikoni këtu për të marrë një udhëzues të detajuar të konfigurimit mbi Si të merrni VPN në Kodi.

Si të merrni VPN për çdo pajisje tjetër

Marrja e VPN për çdo pajisje është shumë e thjeshtë. Thjesht ndiqni hapat e dhënë më poshtë për të marrë VPN dhe siguruar veten në internet.

 • Regjistrohuni për PureVPN
 • Shkarkoni VPN për pajisjen tuaj
 • Hyni duke përdorur emrin tuaj dhe fjalëkalimin tuaj
 • Hit lidh! Filloni transmetimin në mënyrë të sigurt.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me