Merrni VPN me Adresa IP të Përkushtuar

PureVPN ofron IP VPN më të mirë të dedikuar nga vende të ndryshme. Ju mund të shijoni sigurinë optimale dhe lirinë totale në internet me IP të dedikuar të PureVPN.



Blej IP statik për Qasje të Sigurt në Remote & Anonimati i plotë

Mos humbni Ofertën! Garancia e kthimit të parave pa 31-ditor.

1- Zgjidhni planin tuaj Ndryshimi i monedhës: USD

 • USD

Plani 1 Muaj Pa zbritje Kurseni 0% $ 10.95 në muaj në muaj Merrni 1 Planin Muajor Garancia e kthimit të parave 31-ditore Qasja e plotë. Pa kufi. Më e preferuara! Gjyqi 7 ditor + 47% P OFFRFUNDIMI Më pas Kurseni 0% $ 0.99 $ 10.95 / mo $ 5.82 / muaj pas gjykimit * $ 10.95 / mo $ 5.82 / muaj pas gjykimit * Merrni Garancinë 7-ditore GJYKUJE Garanci 31-ditore për kthimin e parave

Pas 7 ditësh, do të pajtoheni automatikisht në Planin tonë 1-vjeçar në $ 10.95 / mo $ 5.82 / mo

Plani 6 muajsh 24% OFF Kurseni 24% $ 8.33 në muaj në muaj Merrni 6 muaj Planin Garanci kthyese të parave Vemendje ju lutem!Mos e humbisni gjyqin tonë 7-ditor me 0,99 dollarë. Plani 1 vjeçar Kurseni 82% $ 1.99 / mo në muaj Merrni Garancinë e Planit 1-vjeçar 31-Ditor të Kthimit të Parave 2- Zgjidhni mënyrën tuaj të pagesës Pagesa e sigurt dhe e koduar McAfee-icon Zgjidhni mënyrën e pagesës PayPal të kartës së kreditit Klikoni këtu për të parë të gjitha opsionet e pagesës Përmbledhja e porosisë tuaj 0,99 USD

Përmbledhja e porosisë tuaj

PureVPN 7 ditë gjyqi + 47% P OFFRFUNDIMI Më pas 0,99 USD shtesë

0,99 USD Gjithsej KANE KODI COUPON? aplikoni x

Vendosni një emër të vlefshëm të mbajtësit të kartës.

Vendosni një adresë të vlefshme emaili.

Kam kartë krediti të lidhur me llogarinë time PayPal Paguaj me Kartë Krediti

Garancia e kthimit të parave 31-ditore

Pagesa të sigurta dhe të koduara

Me paraqitjen e kësaj forme, ju pranoni Kushtet tona të Shërbimit dhe Politikën e Privatësisë.

Pagesa është e suksesshme

Faleminderit që provuat demonstrimin e shportës PVPN. (Asnjë para nuk u ngarkua në proces).

Dëshironi të shtoni një IP e përkushtuar për 0,99 USD?
Cfare eshte IP e përkushtuar? Marr IP e përkushtuar Hiq shtesën Zgjidhni Vendin

 • Mbretëria e Bashkuar
 • Shtetet e Bashkuara
 • Singapore
 • Maltë
 • Hong Kong (SAR)
 • Gjermani
 • Australi
 • Kanadë

Marr IP e përkushtuar Dëshironi të shtoni një Forcimi i portit për 0.25 dollarë?
Cfare eshte Forcimi i portit? Marr Forcimi i portit Heqni shtesën Dëshironi të shtoni një Mbrojtja e DDos për 0,99 USD?
Cfare eshte Mbrojtja e DDos? Marr Mbrojtja e DDos Hiq shtesën Zgjidhni Vendin

 • Shtetet e Bashkuara
 • Mbretëria e Bashkuar
 • Zelanda e Re
 • Holandë
 • Australi
 • Kanadë
 • Gjermani
 • Francë

Marr Mbrojtja e DDos IP Përkushtuar IP VPN

Me IP VPN Dedikuar të PureVPN, ju mund të bëni shumë më tepër sesa mund të imagjinoni. Kjo shtesë shërben si një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata individë dhe biznese që dëshirojnë të kufizojnë qasjen në rrjetet e tyre.

Pse më duhen IP VPN e Dedikuar?

Qasja në serverë nga distanca me Kriptim

Pavarësisht se me cilin server me akses të largët ju lidheni, ju lehtë mund ta bëni këtë pa pasur nevojë të shqetësoheni për komprometimin, veçanërisht pasi ju mbështeteni nga kriptimi i shkallës ushtarake.

E përkryer për bizneset

Individët dhe bizneset mund të lidhen me rrjete dhe serverë të kufizuar. Në vend se vetëm për këdo që ka një IP të përbashkët që ka qasje në një rrjet, vetëm ata me një adresë specifike IP mund ta bëjnë këtë, duke forcuar kështu sigurinë me hapa të mëdhenj.

Mundësitë janë të Pafundme

Pavarësisht nëse dëshironi të përdorni kamerat CCTV, llogaritë bankare ose dëshironi të shihni informacione konfidenciale të vendosura në një rrjet të sigurt spitalor, mundësitë janë të pakufizuara.

× VPN e mbrojtur nga DDoS

Me IP VPN Dedikuar të PureVPN, ju mund të bëni shumë më tepër sesa mund të imagjinoni. Kjo shtesë shërben si një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata individë dhe biznese që dëshirojnë të kufizojnë qasjen në rrjetet e tyre.

Pse më duhet VPN e Mbrojtur nga DDoS?

Bllokon Trafikun e Pajustifikuar

Me një trafik të paarsyeshëm, pritet një rënie në shpejtësinë e internetit dhe vonesat. Por kjo nuk do të ndodhë më me VPN-në tonë të mbrojtur nga DDoS.

Vshtë Vigjilent në çdo kohë

Në vend që të aktivizoni manualisht VPN-në tonë të mbrojtur me DDoS, çdo herë, ai do të jetë aktiv në çdo kohë. Sapo të zbulohet një sulm, VPN-ja jonë e mbrojtur nga DDoS do ta neutralizojë atë menjëherë.

E përkryer edhe për gamerët

VPN jonë e mbrojtur nga DDoS shërben si një shtresë shtesë e mbrojtjes për lojtarë, të cilët shënjestrohen rregullisht nga kriminelët në internet dhe lojtarë konkurrues. Jetë i sigurt; ju do të keni një përvojë të lojrave konkurruese dhe të sigurt.

× Forwarding Port

Karakteristika e Port Forwarding vjen e dobishme kur të keni nevojë për të hyrë në një pajisje / shërbim të lidhur me internet nga kudo në botë.

Si më sjell përfitimi nga Port Forwarding?

Le të themi se dëshironi të përdorni kompjuterin tuaj, laptopin ose serverin nga kudo në botë. Shtesa jonë Port Forwarding do t’ju lejojë të bëni vetëm atë.

Nëse doni të ndani qasje në faqen tuaj të internetit / FTP ose ndonjë shërbim tjetër, atëherë do t’ju duhet shtesa Port Forwarding.

Nëse doni të luani një lojë në internet me miqtë tuaj, atëherë do t’ju duhet shtesa jonë Port Forwarding për të lejuar miqtë tuaj të bashkohen me serverin tuaj të lojrave.

Nëse jeni duke përdorur PureVPN në ruterin tuaj, atëherë do t’ju duhet shtesa Port Forwarding për të lejuar ndonjë port specifik në PureVPN IP.

. Siguria e klasës së ndërmarrjeve & intimitet

Gjeneratat e ardhshme Karakteristikat e përparuara ofrojnë siguri të fortë në shkëmb & privacy. Më parë teknologjia ishte e disponueshme vetëm për bizneset & Ndërmarrjet. Kjo ju jep Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-bllokues, Filterim të Aplikimeve, Mekanizëm Parandalimi i Ndërhyrjes dhe Filterim URL / Kategorie. Mendoni si "superfuqitë" për VPN tuaj të rregullt.

Shënimi 1:

Deri tani, Siguria e Ndërmarrjeve-Shkallë & Shtesa e intimitetit nuk funksionon njëkohësisht me shtesën tonë të dedikuar për IP. Megjithatë, mund të përdorni çdo mënyrë tjetër në aplikacionet tona VPN për të mundësuar Sigurinë e Ndërmarrjeve & Shtesa private.

Shënimi 2:

Ju lutemi vini re se aktualisht, konfigurimi manual i PureVPN nuk mbështet konfigurimin e Sigurisë së Ndërmarrjeve të Ndërmarrjeve & Shtesa private. Përdorni aplikacionet tona VPN për ta mundësuar atë.

Protection Mbrojtja P2P

Shtesa e Mbrojtjes P2P siguron që edhe konfigurimi i dekave më të zgjuara nga hakerët ose agjensitë qeveritare nuk e bëjnë atë në pajisjen ose kompjuterin tuaj. Mbrojtja jonë proaktive do të bllokojë automatikisht skedarët shkatërrues si viruset, malware, ransomware, Trojans, etj., Të maskuar si torrentë nga shkarkimi dhe do ta mbani pajisjen tuaj të sigurt dhe të sigurt.

Plani PureVPN përfshin:

 • Aplikacione për
 • Siguria e shkallës së ndërmarrjes
 • 10-hyrje të shumëfishta, kështu që ju mund të përdorni një llogari në 10 pajisje në të njëjtën kohë.
 • 2000+ serverë të sigurt në 140+ vende
 • Mbështetje 24/7 e klientit

nologë dhe mbështetje të klientit Trustpilot

Paguajeni me kartën tuaj të kreditit dhe Merrni një EXTRA 10% Zbritje!

Unë do të paguaj me Kartë krediti Vazhdoni me Alipay

Një gabim i zbuluar

Po Jo

Kam nevojë për ndihmë? Bisedoni me mbështetjen tonë live 24/7

Pagesa juaj është refuzuar

Ju lutemi provoni të paguani përmes Bluesnap.

Zgjidhni mënyrën e pagesës

Merrni këtë Ofertë Tani Vazhdoni me

Farë merrni me PureVPN
Përkushtuar IP VPN?

Merrni IP të dedikuar nga PureVPN dhe gëzoni kontroll të plotë të IP-së tuaj. Ka shumë shërbime në internet, veçanërisht role të punës së korporatave që kërkojnë një IP statik për të hyrë në baza të të dhënave të caktuara. Pra, një IP VPN i dedikuar mund të dëshmojë se është pasaporta juaj në rrjete të caktuara, baza të të dhënave, serverë, dhe më shumë përmes procesit IP Whistelisting.

Argëtim më i mirë

Merrni qasje të menjëhershme në shfaqje / filma televizivë dhe shijoni një transmetim ultra të shpejtë në internet me një adresë IP Dedikuar.

Siguria Online e Bankave

Kufizoni detajet tuaja bankare në një adresë IP të Përkushtuar dhe hyrni ato në mënyrë të sigurtë nga çdo cep i globit botëror.

Rrezikim Reputacioni Falas Online

Me një IP unike, ju mund të kontrolloni reputacionin e tij në krahasim me një IP dinamik, ku të tjerët mund të dëmtojnë reputacionin tuaj.

Siguria e Blogjeve Personal

Përmirësoni sigurinë e blogut tuaj në internet duke lejuar vetëm adresën tuaj të dedikuar IP për të hyrë në sfondin.

Mbrojtja e kamerave të sigurisë në shtëpi

Kufizoni vetëm ushqimin tuaj të kamerës vetëm për IP tuaj statik. Qëndroni të sigurt dhe jashtë radarit me një Adresë IP të Përkushtuar.

Qasja e Sigurt në Remote

Adresa IP e përkushtuar siguron paqe në mendje për punëdhënësit pasi punonjësit e tyre kanë qasje të sigurt në rrjet.

Qasja e sigurt e FTP

Përforconi sigurinë e faqes suaj të internetit duke kufizuar qasjen FTP vetëm në IP tuaj. Bëni më shumë me IP të dedikuar të PureVPN.

Autentifikimi i dy faktorëve

Vendosni vërtetimin e dy faktorëve në faqen tuaj të internetit, llogaritë bankare dhe burimet e tjera të ndjeshme në internet.

Siguria e serverit në bazën e të dhënave

Përmirësoni sigurinë e serverit tuaj të bazës së të dhënave dhe qëndroni larg nga hakerat pasi jeni i vetmi që ka qasje.

Farë është një IP e Përkushtuar?

Parandaloni qasjen e paautorizuar dhe gëzoni një reputacion të besueshëm në internet me adresën IP të dedikuar të PureVPN. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një uebfaqe ose punonjës të largët, do të keni qasje të qetë në rrjetet e kufizuara me IP. Ndërsa një adresë IP statike i përket një llogarie të vetme, ajo mundëson siguri supreme në internet.

çfarë është një IP e veçantë dhe ndryshimi

IP statik vs Dynamic IP

Lloji i adresës IP që ju keni një ndikim në aktivitetet tuaja në internet. Këtu është ndryshimi midis një IP statik përkundrejt një adresë IP Dynamic.

IP statike

 • E njëjta adresë IP përdoret sa herë që lidheni me internet.
 • Aftësia për të pritur një faqe në internet. E shkëlqyeshme për bizneset që marrin sasi të mëdha trafiku.
 • Ofron një lidhje më të qëndrueshme dhe zvogëlon kohën kur IP nuk rivendoset kurrë.
 • IP statike janë të ndjeshme ndaj sulmeve, kështu që duhet të merren masa shtesë të sigurisë.
 • Duhet të konfigurohet manualisht.

IP dinamik

 • Adresa juaj IP ndryshon sa herë që lidheni me internetin.
 • IP-të dinamike kanë një reputacion të pastër në internet dhe janë në dispozicion me një kosto më të ulët.
 • Shkëputja e mundshme pasi rrjeti bëhet i ngjeshur për shkak të trafikut të lartë.
 • Më pak të ndjeshëm ndaj sulmeve në internet pasi adresa ndryshon periodikisht çdo herë.
 • Rrjeti konfigurohet automatikisht,

Të zgjedhura & Rekomanduar nga

Shërbimet e PureVPN pranohen dhe duartrokiten rregullisht nga kompani të tjera.

PureVPN nuk ruan asnjë nga aktivitetet tuaja, periudhë. Ajo ka një politikë Logs No Browsing Logs.

PureVPN mbron aktivitetin në internet në mënyrë që përdoruesit të mos kenë nevojë të shqetësohen se kush mund të përpiqet të gjurmojë ato që janë duke bërë në internet.

Shtë një nga mjetet më të shpejta VPN atje, do të thotë që lidhja juaj nuk duhet të ngadalësohet kur të drejtohet përmes serverëve të saj.

Kompania renditi VPN-të më të mira për t’u përdorur në Australi.

Mbroni privatësinë tuaj me PureVPN

Regjistrohuni për PureVPN për të marrë sigurinë dhe privatësinë e plotë në internet me një adresë IP të fshehur dhe trafik të internetit të koduar.

Merrni PureVPN

SEPA:

Vendet e mbështetura të blerësve: Austri, Belgjikë, Qipro, Estoni, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Irlandë, Itali, Letoni, Lituani, Luksemburg, Maltë, Monako,, Eterlands, Portugali, San Marino, Sllovaki, Slloveni, Spanjë
Monedhat e mbështetura: Euro

Boleto Bancário:

Vendet e mbështetura të blerësve: Brazili
Monedhat e mbështetura: BRL

ideal:

Vendet e blerësve të mbështetur: Vendet e Ulëta
Monedhat e mbështetura: EUR

Paysafecard:

Vendet e mbështetura të blerësve: Austri, Belgjikë, Republika Czecheke, Danimarka, Franca, Gjermania, Britania e Madhe, Greqia, Irlanda, Italia, Luksemburgu, Hollanda, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Republika Sllovake, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra, Mbretëria e Bashkuar, Shtetet e Bashkuara
Monedhat e mbështetura: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Vendet e blerësve të mbështetur: Austri, Belgjikë, Gjermani, Itali, Hollandë, Poloni, Spanjë, Zvicër, Mbretëria e Bashkuar
Monedhat e mbështetura: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Vendet e blerësve të mbështetur: Singapori
Monedhat e mbështetura: SGD

WebMoney:

Vendet e mbështetura të blerësve: Armenia, Belarusia, Republika Kirgistan (Kirgistan), Kazakistani, Rusia, Taxhikistani, Turkmenistani, Ukraina, Uzbekistani
Monedhat e mbështetura: USD

Skrill:

Vendet e blerësve të mbështetur: Të gjitha vendet e mbështetura nga BlueSnap
Monedhat e mbështetura: Të gjitha monedhat e mbështetura nga BlueSnap

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me