Kodet e Gabimit të Disney Plus – Udhëzues i plotë i të gjitha gabimeve


Kodet e Gabimit të Disney Plus – Udhëzues i plotë i të gjitha gabimeve

Përditësuar: 24 Dhjetor 2019


Disney + është një shërbim i shkëlqyeshëm. Por kur ndesh me probleme, është e bezdisshme të kesh kohë të lirë me asgjë të mirë për tu parë. Ja se si mund të zgjidhni kodet e gabimit të Disney Plus.

Shko te…

Që prej fillimit të saj, Disney Plus ka qenë i rrethuar me probleme. Menjëherë pas fillimit të saj, përdoruesit e Disney Plus që ishin të parët që regjistroheshin për shërbimin u përballën me shumë ndërprerje. Disney e zgjidhi çështjen në vetëm disa ditë, vetëm për të përballuar një goditje tjetër të madhe. Mijëra llogari të Disney + u hakmuan dhe u futën në rrjetin e errët për shitje për aq pak sa 3 dollarë secila.

E ndjekur nga kjo, pandemia është shpërthyer, duke detyruar njerëzit të qëndrojnë brenda dhe të gjejnë mënyra për të vrarë kohën. Natyrisht, shërbimet e transmetimit të tilla si Disney Plus kanë parë një rritje të papritur të sasisë së përmbajtjes që përdorin përdoruesit e tyre. Kjo ka shkaktuar një ngarkesë në serverat dhe shumë përdorues janë duke u ankuar për një listë të gabimeve.

Shumica e gabimeve janë për shkak të kufizimeve rajonale që e bëjnë Disney Plus të padisponueshëm në shumë rajone. Gabime të tilla mund të zgjidhen menjëherë duke u lidhur me PureVPN, një VPN e shkëlqyeshme për Disney Plus. Klikoni këtu për të marrë PureVPN.

Këtu është një listë e gabimeve që shfaqen më shpesh në Disney Plus, si t’i zgjidhni ato. Ju do të befasoheni kur shikoni se si një VPN me streaming Disney Plus mund të zgjidhë shumicën e problemeve tuaja.

Kodi i Gabimit 8 – E-mail ose fjalëkalim i pavlefshëm

Ju mund të përpiqeni të regjistroheni me një emër përdoruesi dhe fjalëkalim që nuk është i saktë, kjo është arsyeja pse ju mund të shihni këtë gabim. Sigurohuni që bllokimi i kapakëve të jetë fikur në tastierën tuaj dhe se po shtypni emrin e saktë të përdoruesit dhe fjalëkalimin.

Kodi i Gabimit 9 – Problemi i hyrjes ose pagesës

Nëse kohët e fundit keni ndryshuar fjalëkalimin tuaj të llogarisë Disney Plus, shanset janë që të jeni regjistruar automatikisht nga të gjitha pajisjet tuaja. Për të zgjidhur problemin, thjesht futuni përsëri me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të saktë.

Kodi i Gabimit 11 – Disponueshmëria e përmbajtjes

Shumica e përmbajtjeve në dispozicion në Disney Plus është i kufizuar nga rajoni. Kjo do të thotë që shfaqjet televizive dhe filmat që mund të jenë të padisponueshëm në një rajon tjetër, mund të mos jenë të disponueshme në tuajat. Nëse po përpiqeni të përdorni qasje që nuk janë të disponueshme në rajonin tuaj, do të përballeni me gabimin 11.

Për të zgjidhur Gabimin 11 dhe për të hyrë në përmbajtje që nuk është në dispozicion në rajonin tuaj, lidheni me një VPN premium streaming, siç është PureVPN dhe ndryshoni vendndodhjen tuaj në SH.B.A. Kjo do t’ju ofrojë qasje të menjëhershme në çdo përmbajtje që po përpiqeni të hyni në Disney Plus.

Kodi i Gabimit 13 – Arrihet kufiri i pajisjes

Disney është e veçantë për numrin e pajisjeve që mund të përdorni njëherësh për të parë përmbajtje në Disney + me një llogari premium. Disney lejon deri në katër pajisje të regjistruara njëkohësisht në të njëjtën kohë. Për më tepër, kjo ju lejon të krijoni shtatë profile të përdoruesit.

Nëse jeni një përdorues i përparuar dhe keni vendosur pajisje të shumta të transmetimit në shtëpinë tuaj, mund t’ju duhet të regjistroheni nga disa pajisje para se të mund të rifilloni transmetimin e kaluar kodin e gabimit 13.

Kodi i Gabimit 22

Disney Plus është në dispozicion vetëm në disa vende. Nëse tashmë keni një llogari Disney +, por aktualisht jeni në një vend ku Disney + nuk është i disponueshëm, mund të përfundoni duke ekzekutuar në Gabim Code 22.

Mënyra më e lehtë për të zgjidhur këtë çështje është duke u lidhur me një Disney + VPN siç është PureVPN. Kur lidheni, ndryshoni vendndodhjen tuaj në SH.B.A. në mënyrë që të mund të shmangni të gjitha gabimet dhe kufizimet, dhe të qaseni Disney + menjëherë nga kudo në botë.

Kodi 24 i gabimit të Disney Plus

Ky gabim shfaqet kryesisht në rast të një lidhjeje interneti të gabuar. Nëse lidhja juaj në internet nuk është e qëndrueshme dhe shpejtësia e saj luhatet shumë shpesh, mund të përfundoni duke u përballur me këtë gabim. Sigurohuni që nuk jeni duke përdorur ndonjë shtesë të kromit që mund të përdorë shumë gjerësinë e bandës suaj.

Nëse jeni duke përdorur Disney + jashtë SH.B.A., ju mund të jeni duke marrë të njëjtin gabim për një arsye krejtësisht të ndryshme – VPN falas. Shumica e njerëzve zgjedhin shërbime falas VPN, pasi nuk u kërkojnë përdoruesve të shpenzojnë para. Sidoqoftë, shërbimet e gabuara VPN gjithmonë do të bëjnë një punë të dobët duke ju lejuar të keni shërbime të kufizuara të transmetimit, siç janë Disney+.

Për të zgjidhur këtë problem, thjesht lidheni me një VPN premium streaming siç është PureVPN dhe lidheni me një server në SH.B.A. Kjo do të zgjidhë të gjitha çështjet që ju lejojnë të hyni përsëri në Disney +, pa ndonjë gabim ose problem.

Kodi i gabimit 25 – Gabim i brendshëm

Ky gabim ndodh kryesisht kur ka një problem ndërprerjeje të shërbimit në fundin e serverit të Disney. Zakonisht, duhen disa orë që ky gabim të zgjidhet. Vetëm për të qenë në anën e sigurt, provoni të dilni nga aplikacioni Disney Plus në pajisjen tuaj streaming dhe më pas të regjistroheni përsëri.

Si masë paraprake, kontaktoni Disney + Ndihmën e Klientit dhe pyetni për ndërprerjen e shërbimit. Sigurohuni që disponueshmëria e shërbimit është për shkak të një çështjeje në fundin e Disney dhe jo tuajin.

Kodi i Gabimit 30 – Problemi i regjistrimit të pajisjes

Edhe pse Disney Plus ofron aplikacione të dedikuara për shumë pajisje dhe pajisje fizike, nëse po e shihni këtë gabim, shanset janë që të përdorni një pajisje që nuk mbështetet nga Disney Plus. Vetëm për të qenë i sigurt, Sigurohuni që shërbimi i transmetimit mbështet pajisjen që po përdorni për të transmetuar Disney Plus.

Kodi i gabimit Disney Plus 31

Nëse jeni në SH.B.A., mund të jeni duke marrë këtë gabim nëse po shihni Disney + në një smartphone. Ju mund të keni të çaktivizuar shërbimet tuaja të vendndodhjes, gjë që mund të bëjë që Disney + t’ju japë këtë njoftim për gabimin 31. Për të zgjidhur këtë problem, thjesht shkoni te cilësimet e pajisjes tuaj dhe aktivizoni shërbimet e vendndodhjes.

Nëse jeni jashtë SH.B.A., shanset për shfaqjen e këtij gabimi në pajisjen tuaj janë më të larta. Për një situatë të tillë, gabimi do të shfaqet nëse përdorni një shërbim të gabuar VPN që nuk po bën një punë të mirë për të fshehur vendndodhjen tuaj të vërtetë. Mënyra më e lehtë për të zgjidhur problemin e Error 31 dhe për të parë Disney + nga jashtë SH.B.A. është duke u lidhur me një VPN premium streaming siç është PureVPN. Kur lidheni me VPN, bëheni plotësisht anonim në internet, gjë që e bën të pamundur që Disney + ta njohë vendndodhjen tuaj të vërtetë dhe të bllokojë hyrjen tuaj të përmbajtjes.

Kodi i Gabimit 32 – Problemi i hyrjes ose fjalëkalimit

Nëse po përdorni një fjalëkalim të pasaktë, shanset janë që të përballeni me këtë gabim. Shtë jashtëzakonisht e rëndësishme të mbani fjalëkalimin tuaj të sigurt, dhe jo ta ndani atë me askënd. Nëse ndryshohet pa dijeninë tuaj nga dikush tjetër, do të jeni të bllokuar nga llogaria juaj e Disney.

Kodi i Gabimit 38 – Cilësimet e kohës

Nëse cilësimet e kohës dhe datës nuk janë të sakta në pajisjen tuaj transmetuese, kjo do të shkaktojë probleme kur përpiqeni të përdorni qasje në Disney Plus. Për shkak të ndryshimit në kohë midis serverit dhe pajisjes tuaj, do të përfundoni duke parë kodin 38 të Gabimit në Disney. Vetëm rregulloni cilësimet e kohës dhe datës në pajisjen tuaj streaming dhe kjo duhet të zgjidhë problemin tuaj.

Kodi 39 i gabimit të Disney Plus

Mesazhi i gabimit që shfaqet në ekran lexohet "Kjo do të thotë që videoja që po përpiqeni të shikoni nuk mund të shikohet në këtë kohë. Kjo mund të jetë një disponueshmëri e të drejtave ose çështje tjetër me Disney+."

Ky gabim zakonisht shfaqet nëse po transmetoni Disney + në një tastierë lojrash siç është Xbox One, ose nëse tashmë po transmetoni shumë pajisje në të njëjtën kohë. Provoni të rindizni tastierën tuaj ose të dilni nga pajisjet tuaja të tjera.

Error Disney Plus Kodi 41 dhe 76

"Na vjen keq, por nuk mund të luajmë videon që kërkove." Ndërsa mesazhi i gabimit nuk shpjegon arsyen pse po ndodh ky gabim, udhëzuesit e shumëfishtë në internet për hedhjen e problemeve sugjerojnë që ky gabim të ndodhë kur serverët Disney + që ofrojnë përmbajtje në rajonin tuaj janë të mbingarkuar me një nxitje të trafikut. Nëse jeni duke parë një film të ri ose një episod që sapo është publikuar, ka të ngjarë të ndeshni këtë gabim.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të rindizni pajisjen tuaj streaming. Kjo do të pastrojë RAM-in e saj, dhe do t’i japë asaj një qasje të re në serverin Disney +. Nëse kjo nuk ju ndihmon, mund të provoni të prisni një ose dy ditë që transmetuesit e tjerë të përfundojnë duke shikuar përmbajtjen e videos së fundit të lëshuar. Pasi trafiku në serverët Disney të kthehet në normalitet, mund ta shikoni përmbajtjen me lehtësi. Sidoqoftë, nëse lidheni me një VPN premium streaming dhe ndryshoni vendndodhjen tuaj virtuale, mund të shmangni të gjithë trafikun e rritur dhe përmbajtjen e hyrjes nga një server që është relativisht më pak i ngarkuar.

Për kodin e gabimit 76, shumica e përdoruesve në internet vunë re se rindizja e pajisjes streaming nuk funksionon. Sidoqoftë, disa njerëz ishin të suksesshëm në aksesin e përmbajtjes Disney + pas fshirjes dhe riinstalimit të aplikacionit, kështu që duhet ta provoni edhe atë. Ky gabim gjithashtu mund të rregullohet duke u lidhur me një VPN premium streaming siç është PureVPN dhe të lidhur me një server që është më pak i mbushur me njerëz.

Kodi 42 i gabimit të Disney Plus

Ky gabim shfaqet pa një mesazh gabimi, i cili shpjegon pse shumica e njerëzve shqetësohen paksa për këtë. Ekziston një punë shumë e thjeshtë rreth e përqark që mund ta provoni.

Ju lutemi kontrolloni për të parë që jeni akoma i lidhur me Internetin dhe provoni përsëri. Ky mesazh gabimi shfaqet kur ka probleme të lidhjes me pajisjen tuaj. Vetëm rindizni pajisjen tuaj transmetuese dhe sigurohuni që interneti juaj po funksionon mirë, për të zgjidhur këtë çështje.

Kodi i gabimit Disney Plus – Nuk ka dokumente ligjore

“Në pamundësi për t’u regjistruar. Asnjë dokument juridik i disponueshëm ”

Ky është një kod gabimi i zbuluar rishtazi në Hulu. Ditët e fundit, shumë përdorues në Evropë dhe Amerikën e Jugut janë ankuar për pamundësinë e regjistrimit. Nuk mund të thuhet me siguri pse shfaqet ky gabim, qysh tani. Sidoqoftë, ne e dimë se po ndikon vetëm në përdoruesit në vende të veçanta.

Për të zgjidhur këtë gabim, duhet të lidheni me një premium Disney VPN. Nëse keni lidhje në një shërbim falas VPN, nuk do të jeni në gjendje të regjistroheni.

Kodi i gabimit 73

A po përdorni një shërbim falas VPN ose një përfaqësues? Dije që VPN dhe proxies falas nuk e bëjnë internetin tënd plotësisht. Kur përdorni një VPN falas ose një përfaqësues, identiteti juaj i vërtetë mbetet i ekspozuar në internet. Kjo e bën më të lehtë për serverët Disney të zbulojnë vendndodhjen tuaj dhe të bllokojnë qasjen tuaj në përmbajtjen e saj.

Jo vetëm kaq, një VPN falas ju bën të prekshëm nga të gjitha format e kërcënimeve në internet, të tilla si vjedhjet e identitetit, hakmarrja dhe hakmarrja. Extremelyshtë jashtëzakonisht e rekomanduar që të përdorni një VPN premium që është optimizuar për transmetim, siç është PureVPN.

Error Disney Plus Kodi 83

Ky gabim zakonisht ndodh kur jeni larg shtëpisë tuaj, duke parë Disney + në smartphone tuaj dhe vendndodhja juaj është e fikur. Mund të ndodhë gjithashtu nëse vendndodhja juaj është e ndezur, por ju jeni në një vend tjetër. Përveç kësaj, ekzistojnë edhe disa arsye të tjera komplekse, por të gjitha ato mund të zgjidhen duke përdorur një VPN premium streaming, siç është PureVPN.

Kur lidheni me VPN, mund të zgjidhni të ndryshoni vendndodhjen tuaj në çdo rajon të preferencës tuaj. Thjesht lidheni me SH.B.A. në çdo pajisje streaming dhe do të keni mundësi të zgjidhni kodin e gabimit të Disney Plus 83, dhe të përdorni qasje me lehtësi.

Kodi gabim Disney Plus 86

"Na vjen keq; kjo llogari është bllokuar".

Disney + mund të pezullojë ose bllokojë përgjithmonë llogarinë tuaj nëse zbuloni se shkelin politikat e Disney +. Për shembull, nëse përdorni Disney + në më shumë se 5 pajisje shumë shpesh, ose nëse po ndani fjalëkalimin tuaj me miqtë dhe kolegët tuaj, Disney mund të bllokojë llogarinë tuaj. Pasi të keni bllokuar një llogari, ju mund të duhet të ndiqni me Mbështetje Disney dhe ta zgjidhni çështjen tuaj.

Gabimi Kodi 87 – Problemi me hyrjen ose fjalëkalimin

Ka mjaft kode të ndryshme gabimi që shfaqen për shkak të emrit të gabuar të përdoruesit dhe fjalëkalimit. Fiksuesi i zakonshëm mund t’i zgjidhë të gjitha – thjesht regjistrohuni dhe regjistrohuni përsëri.

Fjala e fundit

Të gjithë kodet e gabimit të përmendura këtu janë vetëm ato që ndodhin më shpesh dhe shkatërrojnë përvojën e transmetimit të përdoruesve. Ky blog do të azhurnohet rregullisht për të përfshirë kode të reja gabimesh dhe zgjidhjet e tyre. Qëndroni të akorduar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map