Fshini llogarinë e Kik në mënyrë të përhershme ose çaktivizoni Kik

Ashtu si shumë aplikacione të tjera të mesazheve të disponueshme në dyqanet e lojërave dixhitale në mënyrë të ngjashme, Kik është një aplikacion i popullarizuar i mesazheve për përdoruesit si në Android ashtu edhe në iOS. Sidoqoftë, jo çdo aplikacion i të dërguarit i përshtatet nevojave të të gjithëve dhe në këtë rast aplikacioni Kik, mund të mos jetë i duhuri për ju.

Përdoruesit do të donin të dinin hapat në fshirjen e llogarisë Kik ose në disa raste çaktivizojnë përkohësisht llogarinë Kik. Arsyeja mund të jetë që miqtë tuaj nuk po e përdorin më aplikacionin dhe po zhvendosen në një aplikacion tjetër, ose sepse jeni të mitur për të përdorur këtë aplikacion mobil, ose çështje të tjera lidhur me privatësinë. Cilado qoftë motivet tuaja, ky udhëzues do t’ju japë një përmbledhje të shkurtër të mënyrës se si të fshini ose çaktivizoni llogarinë e Kik.

kik-llogari-deleted IMG

 • Deaktivizimi i llogarisë suaj Kik do të thotë
 • Deaktivizimi i përkohshëm vs i përhershëm
 • Si ta fshini Kik-un tuaj
 • Ç’pritet më tej

Si të çaktivizoni kik dhe fshini llogarinë tuaj kik

Së pari, nëse nuk doni të fshini llogarinë tuaj Kik, mund të merrni një rrugë alternative për të çaktivizuar llogarinë tuaj. Një nga të metat e kësaj aplikacioni është, nuk ju lejon të fshini ose çaktivizoni llogarinë nga aplikacioni i saj celular. Në vend të kësaj, ju do të duhet të hapni shfletuesin e internetit të smartphone ose PC tuaj për të vazhduar më tej.

Për të filluar, vizitoni faqen e ndihmës për çaktivizimin e llogarisë Kik për disa informacione shtesë. Deaktivizimi i llogarisë suaj Kik do të thotë që:

 1. Ju nuk do të mund të merrni asnjë mesazh ose postë elektronike në lidhje me llogarinë tuaj
 2. Njerëzit nuk mund të kërkojnë emrin e përdoruesit
 3. Emri juaj do të hiqet nga listat e kontakteve të atyre me të cilët keni bashkëvepruar

Nëse vendosni të rimendoni vendimin tuaj, gjithmonë mund të riktheheni në llogarinë tuaj dhe ta aktivizoni përsëri duke u futur normalisht. Nëse keni nevojë ta rivendosni atë në parametrat e tij të paracaktuar, mund ta bëni këtë për sa kohë që keni një llogari të përdorshme me email. Për të çaktivizuar përkohësisht kokën e llogarisë tuaj në faqen e çaktivizimit të Kik.

Ju do të duhet të shkruani ID tuaj të emailit që është shkrirë në llogarinë tuaj Kik. Kik do t’ju dërgojë lidhjen e çaktivizimit në këtë email përmes të cilit mund të përfundoni çaktivizimin tuaj.

Fshirja-kik-llogari

Deaktivizimi i përkohshëm vs i përhershëm

Ekziston një ndryshim i vogël midis çaktivizimit të përkohshëm të një llogarie dhe fshirjes së përhershme të llogarisë tuaj. Actaktivizimi i përkohshëm do të thotë që ju do të ndaloni të merrni ndonjë mesazh Kik, email dhe njoftime nga llogaria, emri juaj i përdoruesit dhe adresa e emailit nuk do të kërkohen nga përdoruesit e tjerë dhe lista juaj e kontakteve.

Sidoqoftë, gjithmonë do të jeni në gjendje ta riaktivizoni atë thjesht duke u regjistruar normalisht me adresën tuaj elektronike dhe fjalëkalimin. Nëse doni të hiqni llogarinë tuaj Kik, drejtohuni në faqen e internetit të Kik përmes çdo pajisjeje dhe përdorni seksionin e ndihmës së aplikacioneve, shtypni “Fshi llogarinë”.

Për më tepër, të fshini përgjithmonë llogarinë Kik do të thotë që nuk mund të përdorni të njëjtën llogari në të ardhmen pasi të keni bërë. Kurrë nuk do të merrni postë elektronike, mesazhe dhe flamuj teksti në ekranin fillestar. Gjithashtu, përdoruesit e tjerë kurrë nuk do të jenë në gjendje të kërkojnë për ju pasi llogaria juaj do të fshihet përgjithmonë.

Sidoqoftë, nëse doni të rifilloni përdorimin e Kik, do të duhet të krijoni një llogari me një ID të emailit të sapo shoqëruar. Për përdoruesit që kërkojnë një mënyrë për të fshirë përgjithmonë llogarinë e Kik do të dëshirojnë t’i referohen seksionit tjetër më poshtë.

çaktivizuar-kik-llogari

Ja se si ta fshini llogarinë tuaj Kik përgjithmonë

Ndiqni këto hapa për të fshirë llogarinë tuaj.

 1. Drejtohuni në faqen e llogarisë së çaktivizimit të Kik
 2. Pasi të jeni atje, shkruani letrat kredenciale që janë emri i përdoruesit, fjalëkalimi dhe ID e emailit të integruar
 3. Zgjidhni një arsye për të lënë Kik nga drop-down
 4. Kik do t’ju kërkojë informacion shtesë për largimin nga Kik, por kjo është opsionale që përdoruesi të plotësojë
 5. Kontrolloni kutinë
 6. Shtypni butonin “SHKO”
 7. do të merrni lidhjen për të çaktivizuar përgjithmonë Kik
 8. Klikoni në linkun për të përfunduar procedurën

Urra! Procedura për të çaktivizuar përgjithmonë llogarinë tuaj Kik ka përfunduar dhe ju jeni mirë të shkoni.

si-të-fshini-nje-KIK-llogari

Ç’pritet më tej

Kur jeni duke komunikuar në aplikacionet e mesazheve, sigurohuni që të keni kopjuar kopjimin e komunikimit tuaj online. Me shkeljet e të dhënave dhe rrjedhjet duke u bërë e zakonshme, është thelbësore që të përdorni një VPN për të siguruar aktivitetet tuaja në internet dhe të dhënat që dërgoni ose merrni në aplikacionet e mesazheve.

përgjithmonë-Delete-kik

Këtu janë disa udhëzues më shumë për të fshirë më tej praninë tuaj në internet:

Dëshironi të rimarrni privatësinë tuaj në internet? Ju mund të dëshironi të kontrolloni udhëzuesit më poshtë:

 • Si të fshini llogarinë skype
 • Si të fshini llogarinë e zmadhimit
 • Si të hiqni llogarinë Gmail nga pajisja juaj e zgjuar
 • Si ta fshini në mënyrë të përhershme historinë tuaj të kërkimit Google
 • Si të Ndaloni Dikush nga Spiunimi në celularin tuaj
 • Si të fshini në mënyrë të përhershme llogarinë tuaj Yahoo
 • Si të fshini Google Photos
 • Si të Mbroni Webcam tuaj nga Hacked
 • Fshini Historinë e Shfletimit të Kërkimit Firefox
 • Si të fshihni historinë e shfletuesit nga ISP
 • Si të fshini një telefon
 • Si ta prishni vendndodhjen tuaj
 • Si ta fshini historinë tuaj të Google Voice
 • Si të fshini Safari në Mac ose iOS
 • Si ta fshini llogarinë Pokémon Go në mënyrë të përhershme
 • Si të çinstaloni Dropbox nga desktopi ose celulari juaj
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me