FIX: “Ne kemi probleme për të luajtur gabimin e këtij titulli” në Netflix

Botuar: 02 korrik 2019

Përdoruesit e Netflix kanë raportuar kryesisht për një të keqe Kodi i gabimit Netflix TVQ-PB-100 ose TVQ-PB-101 që shfaqet në ekran si

Tani kemi probleme për të luajtur këtë titull. Ju lutemi provoni përsëri më vonë ose zgjidhni një titull tjetër.”

Nëse edhe ju po përballeni me këtë çështje duke përdorur aplikacionin Netflix në Windows 10, Xbox, Blu-ray player, Roku, Set-top box

Netflix ka aplikacione miqësore për përdoruesit për pothuajse të gjitha sistemet operative dhe pajisjet. Ndërsa vetë uebsajti është i shkëlqyeshëm për t’u përdorur, aplikacionet janë edhe më të mirë pasi ofrojnë të njëjtën ndërfaqe miqësore për përdoruesit me karakteristika më të kota. Sidoqoftë, dobësi është se përdoruesit shpesh duhet të luftojnë me disa gabime të kodit Netflix që parandalojnë të luhet një titull specifik.

Kohët e fundit përdoruesit e Netflix kanë raportuar gjerësisht për një kod gabimi TVQ-PB-100 ose TVQ-PB-101 treguar në ekran si “Ne kemi probleme për të luajtur këtë titull tani. Ju lutemi provoni përsëri më vonë ose zgjidhni një titull tjetër. ” Përdoruesit e Windows 10 janë bërë viktima më e madhe pas azhurnimit të fundit të aplikacionit, por Xbox, riprodhuesi Blu-ray, Roku, kutia më e lartë & Përdoruesit e TV Smart kanë raportuar gjithashtu të njëjtën çështje.

Shkaqet e Netflix ‘Ne po kemi probleme në luajtjen e këtij gabimi menjëherë këtë titull

Mesazhi i gabimit famëkeq “Ne po kemi probleme duke luajtur këtë titull tani” mund të shfaqet për një numër arsyesh si:

Instalimi i korruptuar i Netflix

Nëse aplikacioni i instaluar Netflix është korruptuar ose dëmtuar, mund të shkaktojë mesazh gabimi.

Konfigurimi i pavlefshëm i rrjetit

Tavolina e Netflix funksionon duke u lidhur me serverin Netflix, kështu që konfigurimi i gabuar i rrjetit gjithashtu mund të çojë në gabim.

Shoferë të vjetër të ekranit

Gabimi gjithashtu mund të shfaqet nëse drejtuesit e instaluar të adaptorëve të ekranit janë të vjetëruar.

Si ta rregullojmë Netflix “Ne kemi probleme në luajtjen e këtij titulli tani” Gabim në Windows 10

Më poshtë është një listë e zgjidhjeve të shpejta që mund të përpiqeni të rregulloni çështjen në Windows 10 tuaj.

Shënim: Sigurohuni që Windows juaj të azhurnohet dhe të keni një lidhje të qëndrueshme në internet për këto hapa për të punuar.

Zgjidhja 1: Lejoni aplikacionin Netflix të përdorë GPU

Shtë një zgjidhje e thjeshtë që shpesh funksionon si një bukuri. Mund të caktoni aplikacionin e desktopit Netflix për të përdorur kartën tuaj grafike duke ndjekur këto hapa:

 • Mbajeni tastin Windows dhe L krejt dhe hapeni “Settings”
 • Shko tek “Sistemi ‘ zhvendos poshtë për të gjetur Settings Cilësimet grafike ’ nga paneli Display
 • Shko tek Settings Cilësimet e grafikëve ’ dhe zgjedh App Aplikim universal ’ nga lista më poshtë
 • Shko tek ‘Netflix’ app
 • zgjedh “Opsioni ‘
 • Vendosni preferencën e grafikës “Performanca e lartë” dhe ruani cilësimet

Nëse akoma gjeni gabim, provoni zgjidhjen tjetër.

Zgjidhja 2: Përditësoni drejtuesit e ekranit

Ky gabim gjithashtu mund të shfaqet për shkak të shoferëve të vjetëruar të përshtatësit të ekranit. Ju mund të azhurnoni drejtuesit dhe të provoni të rregulloni problemin duke përdorur hapat e mëposhtëm:

 • Klikoni në ‘Fillim’ Menyja, lloji “Menaxher i pajisjes” dhe e hapur
 • Klikoni mbi ‘Afisho adaptorët’
 • Klikoni me të djathtën në GPU tuaj dhe më pas zgjidhni “Përditësoni shoferin”
 • zgjedh “Kërkoni automatikisht për programin e azhurnuar të shoferit”
 • Rinisni pajisjen dhe filloni Netflix pasi të ketë mbaruar azhurnimi

Zgjidhja 3: Rivendosni Aplikacionin

Ky gabim mund të shfaqet nëse instalimi është i korruptuar i cili mund të zgjidhet me rivendosjen e aplikacionit të desktopit Netflix. Ja si:

 • Hap ‘Cilësimet nga duke shtypur tastin Windows + L
 • Shko tek “Apps”
 • Kërkoni Netflix “Aplikacione dhe veçori” dritare dhe zgjidh ‘Opsione te avancuara’
 • Shkoni poshtë dhe goditni ‘Reset’
 • Rinisni sistemin një herë të bërë

Zgjidhja 4: Flushni DNS-në tuaj

Ndonjëherë skuqja e DNS me një komandë të shpejtë mund të ndihmojë gjithashtu në rregullimin e gabimit. Ndiqni hapat më poshtë:

 • shtyp ‘Windows’ dhe ‘X‘ selektim bande “Urdhëresa e komandës (administratori)” nga lista
 • Shkruaj ipconfig / flushdns dhe shtypni Enter
 • Rinisni pajisjen dhe filloni aplikacionin Netflix

Ndërsa jemi pozitivë që pas kaq shumë përpjekjesh ky gabim i bezdisshëm duhet të iki tani por në rast se nëse është akoma i vazhdueshëm, provoni zgjidhjen më poshtë si zgjidhjen e fundit.

Zgjidhja 5: Fshij skedarin mspr.hds

Netflix përdor teknologjinë PlayReady të Microsoft për të transmetuar përmbajtjen e mbrojtur DRM (Digital Right Management) dhe ndonjëherë skedari mspr.hds (Microsoft PlayReady HDS) i ruajtur mund të jetë shkaku themelor i gabimit. Mund të provoni ta fshini atë për të parë nëse e zgjidh problemin duke përdorur këto hapa të thjeshtë.

Shënim: Windows do të krijojë automatikisht skedarin e ri mspr.hds pasi të keni fshirë atë ekzistues.

 • hapur “Windows Explorer” dhe shkoni te tuajat ngasje e sistemit
 • lloj ‘mspr.hds’ në shiritin e kërkimit
 • Zgjidhni të gjithë skedarët dhe shtypni Ctrl + Fshij për të fshirë
 • Rinisni pajisjen dhe filloni Netflix

Si ta rregullojmë Netflix “Ne po kemi probleme duke e luajtur këtë titull tani”

Së pari duhet të konfirmoni nëse rrjeti juaj mbështet streaming apo jo. Ju mund të ekzekutoni një provë të lidhjes së rrjetit ose të filloni një aplikacion tjetër të lidhur me internetin për qëllimin.

Nëse lidhja nuk funksionon, duhet ta raportoni atë tek prodhuesi i pajisjes dhe ISP lokale. Nëse funksionon mirë, lëvizni poshtë për të rregulluar shpejt.

Shënim: I njëjti grup zgjidhjesh do të funksionojë për të rregulluar gabimin e keq në të gjitha këto pajisje dhe sigurohuni që t’i provoni ato në renditje në ngjitje.

Zgjidhja 1:Rinisni pajisjen në përdorim

 • Fikni pajisjen për rreth 30 sekonda
 • Kthejeni përsëri dhe provoni Netflix

Zgjidhja 2:Rinisni rrjetin tuaj në shtëpi

 • Shkëput pajisjen
 • Shkëputni modemin (dhe ruterin, nëse keni një pajisje të ndryshme për të dy) për 30 sekonda
 • Kthejeni përsëri modemin tuaj
 • Ndizni pajisjen tuaj dhe provoni Netflix

Zgjidhja 3:Lidhni pajisjen me modemin

 • Fikni pajisjen tuaj
 • Lidheni atë në modem me një kabllo Ethernet
 • Shkëputni modemin tuaj për 30 sekonda
 • Kthejeni përsëri modemin dhe pajisjen tuaj
 • Provoni Netflix

Zgjidhja 4:Provoni të përmirësoni sinjalin WiFi

 • Zhvendosni ruterin në një vendndodhje qendrore për forcë më të mirë të sinjalit
 • Mbani pajisje të tjera pa tel larg ruterit
 • Vendoseni ruterin në një vend më të lartë
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me