Fix Kodi Nuk ka kufij që nuk funksionojnë – Si të instaloni asnjë kufi Magic Build

Botuar: 7 Dhjetor 2019

Ndërtimi i Kufijve Kodi

Siç sugjeron emri, Kodi No Limits vjen si një burim argëtimi i pakufizuar për shtëpinë tuaj. Isshtë një ndërtesë e zgjeruar Kodi që pret disa nga shtesat më të mira për t’u kujdesur për nevojat e larmishme të përdoruesve të Kodit, përfshirë filmin, shfaqjet televizive, muzikën, sportet, TV Live dhe më shumë. Ka një ndërfaqe të pastër dhe të organizuar me navigim të thjeshtë që e bën të lehtë shfletimin e shtesave dhe kanaleve. Me një Aeon Nox 5: Silvo Skin i vendosur si parazgjedhur, ju banon në një nga një përvojë të llojit futuristik të transmetimit dixhital të mediave. Zhvilluesit lëshojnë azhurnime të rregullta dhe arna sigurie për të siguruar që ndërtimi funksionon pa probleme, megjithatë, duke e quajtur atë pa gabime do të ishte një ekzagjerim.

Si të rregullojmë problemin i Kodi pa kufij që nuk funksionojnë ’

Zgjidhja 1: Kontrolloni për azhurnimin më të fundit të versionit Kodi

 • Shkoni në faqen zyrtare të Kodi dhe zgjidhni “Shkarkim”
 • Zgjidhni sistemin operativ që po përdorni
 • Zgjidhni “Versionin e rekomanduar” për të shmangur problemet
 • Ekzekutoni skedarin e shkarkuar për të instaluar versionin e fundit Kodi

Zgjidhja 2: Azhurnoni Kodin Jo Limits Wizard

Siç u përmend që zhvilluesit shpesh lëshojnë azhurnime dhe arna sigurie për ndërtimin, ky gabim mund të lindë edhe nëse keni një azhurnim në pritje. Ndiqni hapat e mëposhtëm për ta azhurnuar dhe shikoni nëse ai zgjidh problemin.

 • Nisni Kodi në pajisjen tuaj dhe shkoni te “Shtesat”
 • Shkoni te “Shtesat e mia” dhe prekni dy herë në “No Limits Wizard”
 • Në ekranin tjetër, zgjidhni “Përditëso” në fund
 • Ndiqni udhëzimet për të instaluar azhurnimet në dispozicion
 • Rinisni Kodi dhe shikoni nëse problemi është zgjidhur apo jo

Nëse jo, provoni zgjidhjen tjetër.

Zgjidhja 3: Përdorni një VPN të Kodi

Një nga arsyet kryesore prapa gabimeve të lidhura me Kodi janë kufizimet mizore rajonale të vendosura nga rrjeti. Në raste të tilla, mënyra më e lehtë për të dalë është të përdorni një Kodi VPN të besueshëm dhe të shfletoni Kodin në mënyrë anonime. Ja se si mund të instaloni një Kodi VPN në pajisjen tuaj. Nëse kjo zgjidh gabimin, e shkëlqyeshme, Nëse jo, provoni këtë zgjidhjen e fundit.

Zgjidhja 4: ininstaloni dhe instaloni përsëri pa kufizime Ndërtimi në Kodi

Kur gjithçka tjetër nuk funksionon, thjesht instaloni No Limits Build on Kodi duke ndjekur këto hapa.

 • Lëshoni Kodi dhe shkoni në “Shtesa”
 • Shkoni te “Shtesat e mia” dhe zgjidhni “No Limits Wizard”
 • Klikoni “ininstaloni” nga fundi i majtë i ekranit. Zgjidhni “Po” për të konfirmuar
 • Tani mund ta instaloni ndërtesën përsëri në të njëjtën mënyrë siç keni bërë herën e parë, Nëse nuk duket se kujtoni si, lëvizni më poshtë për udhëzuesin e instalimit.

Si të instaloni asnjë kufizim Magic Build

Para se të fillojmë me instalimin, është e rëndësishme të dini se do t’ju kërkohet të zgjidhni prej versioneve të ndryshme ndërtuese që No Limits Wizard duhet të ofrojë. Për shembull, ekziston një version që ka përmbajtje për të rritur, dhe një version ‘lite’ për të mbështetur transmetimin e thjeshtë të mediave. Në fund të procesit të instalimit, kini kujdes përpara dhe zgjidhni një version të përshtatshëm për nevojat tuaja.

Procesi i instalimit hap pas hapi:

Hapi i parë dhe kryesor për çdo instalim të palëve të treta në Kodi është të aktivizoni “burime të panjohura” nga cilësimet Kodi. Për ata që nuk dinë se si mund ta ndjekin këtë udhëzues.

Duke vepruar kështu, ju e autorizoni Kodin të pranojë instalime nga një burim jozyrtar i cili ndonjëherë mund të përbëjë një rrezik të malware. Sidoqoftë, duke marrë parasysh përdorimin e gjerë të No Limits Build, ne mund të supozojmë me siguri se është e sigurt për ta shkarkuar dhe instaluar.

Me këtë tha, le të fillojmë me instalimin pa ado të mëtejshme.

 • Nisni Kodin dhe shkoni te “Cilësimet” nga ekrani fillestar
 • Shko te “File Manager” pastaj “Shto burimin” pastaj “
 • Futni URL-në: https://www.nolimitswiz.appboxes.co dhe zgjidhni “Ok”
 • Zgjidhni një emër për burimin e mësipërm
 • Kthehu përsëri në ekranin fillestar të Kodi dhe zgjidhni “Shtesa”
 • Shkoni te “Instaluesi i Paketave” duke klikuar në kutinë si ikona
 • Zgjidhni “Instaloni nga skedari ZIP”, klikoni në emrin e burimit që keni hyrë më herët “
 • Klikoni në skedarin ZIP ‘plugin.video.nolimits magjistar 18.zip ‘dhe kliko‘ Ok ’
 • Prisni ndërsa magjistari është duke u instaluar
 • Pasi të keni instaluar, kthehuni te ekrani fillestar Kodi dhe zgjidhni “Shtesa” > “Shtesa të Programit” > “Jo Limits Wizard”
 • Hapni shtesën dhe klikoni në “Instalim / Përditëso”
 • Zgjidhni nga lista e ndërtesave në dispozicion
 • Klikoni në “Instalimi i freskët” (rekomandohet) për të hequr të gjithë përmbajtjen para instalimit, ose “Standard Instalimi”
 • No Limits Kodi tani do të fillojë të shkarkohet dhe instalohet në sfond. Pasi të përfundojë procesi, klikoni në “Forcë pushimin” për të rifilluar Kodin
 • Asnjë Kufizim nuk do të jetë i disponueshëm pasi të keni përsëri Kodin
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me