Argjentina VPN

Sigurt, Share dhe Stream me VPN më të mirë në Argjentinë! evitoni kufizimet rajonale dhe fitoni qasje të menjëhershme në përmbajtje me shpejtësi të shpejtë.

Argjentina VPN

10 Logins Multi

Vendosni VPN më të mirë në Argjentinë në pajisje të shumta.

Aplikacionet PureVPN janë në dispozicion për: pajisje

VPN-ja jonë është e pajtueshme me tastierë dhe pajisje të ndryshme, përfshirë TV Smart, zjarr Amazon, ruter, Windows, IOS, Android, Chrome dhe Firefox.

Arsyet pse duhet të përdorni një VPN në Argjentinë

Qëndro i pastër nga sulmet në internet

Në fillim të vitit 2017, raportohet se u zhvilluan tre sulme në internet kundër mediave digjitale. Njëri ishte një sulm i Shpërndarë Refuzimi i Shërbimit kundër faqes së internetit të lajmeve Adelanto 24. PureVPN ofron shtesa mbrojtje DDoS. Isshtë i aftë të mposht sulmet më komplekse DDoS deri në 400Gbps për mbrojtjen tuaj.

Shmangni kufizimet rajonale me një VPN

Në gusht 2011, një gjykatës urdhëroi të gjithë ISP-të që të bllokojnë faqen LeakyMails, një faqe në internet që merr dhe boton dokumente që ekspozojnë korrupsionin në Argjentinë. Si përgjigje, disa ofrues të shërbimeve të internetit bllokuan adresën IP të faqes në internet, duke prishur mundësinë e përdorimit të afro një milion blogeve. Me PureVPN, ju mund të siguroni kufizime rrethanore të rajonit në faqet e internetit dhe shumë më tepër.

VPN më e mirë për lirinë e Internetit në Amerikën e Jugut

Me PureVPN, përdoruesit në Amerikën e Jugut dhe në mbarë botën mund të shfletojnë hapur në internet. Ata mund të shmangen çdo formë e veprimtarisë së mbikëqyrjes. Ju mund të zgjidhni cilindo nga lokacionet e serverit PureVPN në Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Evropë, Azi, Afrikë ose Oqeaninë. Pastaj mund të provoni internet të pakufizuar dhe të shfletoni ose transmetoni kudo që dëshironi.

Merrni një Adresë IP Argjentinase

Serverat e PureVPN janë vendosur me qëllim në kryeqytetin e Argjentinës, Buenos Aires. Ky vend dinamik siguron një lidhje të qetë në internet në të gjithë vendin dhe jashtë saj. PureVPN ofron një rrjet të optimizuar. Kjo lejon përdoruesit të shmangin kufizimet rajonale me një kohë 99,99%.
Për të provuar plotësisht një internet si kurrë më parë, mund të lidheni me rrjetin global të PureVPN me 2,000 serverë me qendër në 140 vende. Pasi të lidhen me një adresë IP të Argjentinës, emigrantët mund të hyjnë në përmbajtjen e tyre amtare me shpejtësi marrëzie.

ne premtim ju!

Shpejtësia e shpejtë në VPN

PureVPN ju ofron serverë të zgjeruar duke ju dhënë një përvojë të shpejtë në internet dhe duke anashkaluar aftësinë

Komunikime të Sigurt

Me kombinimin perfekt të kriptimit dhe IP-ve anonime, ju mund të siguroni komunikime të sigurta dhe private.

Perdorimi i pakufizuar

Shijoni përdorimin e pakufizuar të VPN dhe shmangni të gjitha llojet e kufizimeve duke përdorur PureVPN!

VPN-ja jonë më e mirë për Argjentinën është përshtatur për nevojat tuaja

VPN për Argjentinën

Shmangni mbikëqyrjen masive

Shmangni aktivitetet e mbikëqyrjes nga qeveria juaj dhe të përgjuarit e të dhënave me VPN-në tonë.

Politika zero log

Politika jonë e log-sëve nënkupton atë që thotë, d.m.th., mos regjistrimi i të dhënave të përdoruesve në asnjë rrethanë.

Autonomia Online

Përjetoni intimitetin optimal të internetit duke hyrë në mijëra serverë tanë të koduar dhe qindra e mijëra IP.

Qëndroni të sigurt në pikat e nxehta të Wi-Fi

A e dini se mund të merrni sigurinë gjatë gjithë kohës në çdo rrjet WiFi me veçori WiFi të Sigurt të PureVPN?

Sekreti Ultimate Online

Ju mund të merrni anonimitetin më të mirë në internet me PureVPN dhe të merrni më shumë në një mënyrë të sigurt siç është prerja e vendndodhjes, mundësia e përmbajtjes, etj..

Mbrojtja e DDoS

Shtesa e mbrojtjes PureVPN DDoS është një tipar i ditëve moderne që lufton sulmet DDoS si një copë tortë.

Karakteristikat tona të Avancuara të Sigurisë

Shërbimi ynë VPN forcon intimitetin dhe sigurinë tuaj në internet me karakteristika të sigurta duke përfshirë:

Kriptimi i të dhënave 256-bit

Serverët tanë të sigurt ndihmojnë në transferimin e të dhënave dhe komunikimit të sigurt për shkak të kriptimit të gradës ushtarake.

Protokollet e bollshme

Ju jo vetëm që merrni një gamë të gjerë të protokolleve të tunelizimit, por gjithashtu merrni mundësinë për të lënë zgjedhjen e protokollit te vetë klienti VPN.

Siguria Ultimate Wi-Fi

Kërcënimet publike për Wi-Fi janë të zakonshme kur udhëtoni nëpër botë. Përdorimi i PureVPN ju jep siguri përfundimtare Wi-Fi dhe ju kursen nga këto kërcënime.

Kaloni në internet Vrasësin

Internet Kill Switch fillon automatikisht kurdoherë që VPN shkëputet. Kjo është bërë për të siguruar që aktivitetet tuaja dhe IP reale të mos ekspozohen.

Ndarja e tunelit

Ndarja e trafikut VPN dhe jo-VPN me tiparin tonë të Split Tunneling me lehtësi të madhe.

Ndërrimi i pakufizuar i serverit

Me PureVPN, nuk ka kufi në numrin e herë që mund të kaloni midis serverëve të ndryshëm VPN.

Serverët tanë amerikanë

Ne krenohemi me një grup të madh prej 2,000 serverash VPN, të shpërndarë në 180 vende. Ai përfshin SHBA dhe rajonet përreth. Lidhuni me vendndodhjen e serverit sipas zgjedhjes tuaj dhe merrni sigurinë dhe privatësinë e internetit.

 • SHBA
 • Kanadë
 • Meksikë
 • Guatemala
 • El Salvador
 • Honduras
 • Porto Riko
 • Dominica
 • Barbados
 • Republika Domenikane
 • Haiti
 • Ishujt Kajman
 • Bermuda
 • Ishulli i Virgjër Britanik
 • Belize
 • Kosta Rika
 • Aruba
 • Argjentinë
 • Brazil
 • Kili
 • Kolumbi
 • Ekuador
 • Peru
 • Panama
 • Bolivi
 • Paraguaj
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me